Archief
Artikelen

James Corbett, die vanuit Japan wekelijks het wereldnieuws bespreekt, heeft de nieuwste aflevering van zijn Corbett Report gewijd aan de daders van 9/11. Zijn programma’s zijn altijd voorzien van een reeks van links naar achtergrondinformatie, die op zijn website staan. In dit geval hier. Corbett vindt het niet langer voldoende om te onderzoeken op welke manier de Twin Towers zijn ingestort en of er wel of niet vliegtuigen zijn gebruikt in de aanslagen. Hij stelt de vraag naar de daders!

Vrijwel iedereen begrijpt reeds dat dit niet de bekende 19 vliegende plofmoslims waren onder leiding van Osama bin Laden in een Afghaanse grot. Die complot-theorie is pas echt belachelijk, zoals blijkt uit dit vrolijke korte filmpje van Corbett:

James Corbett 9/11 Conspiracy Theory duurt 5 minuten.

Tot de daders behoren in elk geval vicepresident Dick Cheney en zijn dummie, president George W. Bush. Daarnaast was Donald Rumsfeld minister van defensie, hij heeft de grootscheepse oefeningen georganiseerd die zorgden dat vrijwel de hele luchtmacht op 11 september in Alaska en omstreken vertoefde en dat er tegelijkertijd overal valse radarsignalen werden verspreid. Deze Operation Able Danger wordt niet besproken in het rapport van de 9/11 Commission.

Een andere ernstig verdachte is Paul Bremer, die op 11 september als terrorisme expert werkte voor Marsh & McLennan. Het kantoor van Marsh & McLennan bevond zich in WTC 1 exact op de verdiepingen waar het eerste vliegtuig insloeg. Hoewel vrijwel al zijn collega’s op 11 september omkwamen, had Paul Bremer op het laatste moment de vergadering verplaatst naar een hotel. Die zelfde dag verscheen hij op de tv om te vertellen dat de aanslagen waren gepleegd door moslimterroristen onder leiden van Osama bin Laden. Later werd hij berucht als de gouverneur van Irak die miljarden dollars wist te verduisteren. Hij werkte ooit ook voor Henry Kissinger, eveneens een hoog geplaatste crimineel.

Corbett heeft dan even een gesprek met Jeremy Rys, die de video maakte 9/11 conspiracy solved. Op zijn YouTube kanaal WarCrime911 staat nog meer materiaal. Deze video heb ik reeds besproken, hij gaat erg snel en zit vol met interessante verbanden, financiële belangen, firma’s en persoonlijke relaties. Ook volgens Corbett is het een absolute MUST SEE voor mensen die 9/11 werkelijk willen doorgronden.

De volgende verdachte is Bernard Kerik. Hij was op 9/11 hoofd van de politie van New York en assistent van de eveneens verdachte burgemeester Rudy Giuliani. Kerik was ook degene die het paspoort van een van de kapers in de puinhopen van het WTC heeft “gevonden”. Hoewel Bush hem wilde aanstellen als hoofd van Homeland Security, deed hij dat liever niet. Hij werkte later samen met Bremer in Irak om daar politiemensen te trainen.

Vervolgens zijn er Collin Powel en vooral zijn assistent Richard Armitage. Die naam dook ook op in het proces tegen Sibel Edmonds. Corbett praat dan met Edmonds over het lidmaatschap van Armitage van PNAC. Sibel zegt dat alle leden van PNAC, die slechts een jaar voor 9/11 in een artikel schreven dat er een “nieuw Pearl Harbour” moest komen (pdf), als verdachten zouden moeten worden ondervraagd.

Kevin Ryan van de 9/11 Truth Movement doet al jaren onderzoek naar 9/11. Zijn blog staat hier. Aanvankelijk richtte zijn onderzoek zich op de onmogelijke instorting van de Twin Towers, maar de laatste jaren is hij meer bezig met de daders. Hij heeft daarover een boek geschreven: Another Nineteen, Investigating Legitimate 9/11 Suspects. De volgende clip stamt uit 2010:

9/11 TRUTH: Kevin Ryan Exposes Access for Demolition Crews to WTC Buildings duurt 15 minuten.

Volgens Ryan is Luitenant Generaal Michael A. Canavan ook een verdachte. Hij was de coördinator van reacties op gekaapte vliegtuigen, maar dat wordt niet vermeld in het 9/11 Commission Report. Op 11 september zat hij in Puerto Rico. Wie hem verving is onbekend, misschien zelfs wel niemand!

Al deze mensen moeten strafrechtelijk worden vervolgd, maar ook de Obama-regering is corrupt. Een internationaal arrestatiebevel kan in elk geval wel maken dat ze de VS niet meer kunnen verlaten, maar deze medeplichtigen aan massamoord behoren achter de tralies!

Who Was Really Behind the 9/11 Attacks? duurt een uur.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is

13 Reacties op “Denk na over 11 september: de daders”

 • appie b. broek:

  Dergelijke operaties gaan gepaard met ‘misleidings-operaties’, zo kwamen er onmiddelijk na de gebeurtenissen van 9/11 al berichten over achtergelaten busjes (auto’s) met daarin koran’s en lege whiskyflessen. Nooit meer iets van gehoord! Dan waren er al die aanmeldingen voor vliegcursussen, ook niets meer van gehoord. Vrijwel meteen na 9/11 wist men dat een zekere Osama bin Laden achter de aanslag zat. Weekbladen, die de dag na 9/11 uitkwamen bevatte al uitvoerige verhalen over deze Bin Laden.

  En waarom moest deze Bin Laden zo schielijk om het leven worden gebracht nadat men zijn schuilplaats in Pakistan had ‘ontdekt?’ Zou het niet ‘logischer’ zijn geweest om via een proces het gehele complot achter de aanslag te ontrafelen i.p.v. zich op deze wijze te ontdoen van de ‘kroongetuige/verdachte’?

  Zolang men deze vragen niet stelt, of niet durft te stellen, gaat men natuurlijk rustig door met het misleiden van de ‘publieke opinie’ en ontpoppen de door ons gekozen politici zich tot leugenaars en bedriegers. Of ze zijn gewoon ‘dom’, en dat is misschien nog erger!

 • yvonne:

  Deze man was ik een keer tegengekomen op het internet, en ziedaar via link van Erwin.L. weer gevonden. Voormalig gepensioneerd majoor/generaal of Intelligence Albert Stubblebine spreekt zich uit…….

  Wat een afschuwelijk gevoel lijkt me dat, wanneer je er achter komt dat je door je eigen werkgever zo belazerd bent. En niet alleen jij, maar de hele wereld.

  En dan nog een keer alle gevolgen die het wereldwijd gehad heeft en nog.

  http://www.youtube.com/watch?v=daNr_TrBw6E

 • yvonne:

  Nu ik zijn naam weer heb, dit was de eerste keer dat ik hem tegen kwam,

  http://www.youtube.com/watch?v=YDQu3o-DYYc

 • Nemesis:

  mr Bou Heel goed stuk! Mijn dank voor alle stukken ook.

  Inderdaad de vraag is niet: Hoe? maar door WIE is deze aanslag gepleegd.
  Want ondanks alle instortende gebouwen, verdwenen goud, vernietigen van belastende archieven, wegmoffelen van fraude en weet ik wat al niet is het 1 zeeg een aanslag en gaat het erom door WIE en WAAROM deze aanslag is gepleegd.

 • mr. drs. Bou:

  Another Nineteen – Kevin Ryan on the Legitimate 9/11 Suspects duurt 20 minuten.

  Gepubliceerd op 12 sep 2013

  On the 12th anniversary of 9/11, the 9/11 truth movement seems as far away as ever from bringing any of the actual perpetrators of those attacks to justice. Now, investigators like Kevin Ryan are beginning to piece together the story and identify the prime suspects in any real criminal investigation of September 11th. Find out more about Kevin Ryan’s research in this week’s GRTV Feature Interview.

 • Jasper:

  Om wat meer begrip te krijgen betreffende Deep State operaties zou ik graag willen verwijzen naar de volgende documentaire : http://vimeo.com/65942057 Mvg.Jasper

 • Caesar Lion Cachet:

  LS…

  Wie waren de daders ! Wie was Hitler werkelijk en stierf hij in de Bunker ? Waren Hitler, Churchill en Stalin allemaal producten van het Tavistock Monarchprogramm Instituut. Is Obama een massamoordenaar etc. etc. Ja en nee maar een ding is zeker dat ze allemaal onderdeel zijn van een diep diep criminele satanische organisatie waar wij geen idee van hebben en die al zeer en zeer oud is en aan de touwtjes trekt… Ondertussen rollen de mensen al eeuwen over elkaar heen als hulpeloze dwazen op zoek naar de waarheid die zij nooit zullen vinden… Triest maar waar !

 • Diewer:

  Een heel goede bijdrage van Eyre International – eigenlijk was Peter Eyre gestopt met zijn blog, maar hij heeft dit eerdere geschreven artikel toch nog aangevuld en ge-update:

  http://eyreinternational.wordpress.com/2013/09/11/the-greatest-illusion-ever-performed-911-new-modified-version-3/

 • Jasper:

  Via de website van The Corbert Report ben ik via een podcast doorverwezen naar het blog http://whodidit.org/cocon.html dankzij dat blog kunnen we nu een completere beeldvorming realiseren van de daders en hun gedrag voor en na 911 m.b.t. tot deze dag en reconstrueren wat er aan vooraf ging en hoe de daders zich profileerden na deze donkere dag voor de wereld. Wat was hun aandeel, welke gevolgen had het voor hen en hun positie op de carriere ladder? Er is naast fotos van de meer dan vermoedelijke daders meer info te vinden over 911 en deze organisatie die een doel heeft om na het aandragen van bewijs, de daders voor het gerecht te brengen. Mvg.Jasper. 911JusticeCampaign.org

 • Jasper:

  Was 9/11 een satanisch ritueel? Deze video legt enige verbanden.
  George W Bush & The 9 11 Satanic Ritual
  http://youtu.be/OGeU_KDU_J4

  • Jasper:

   Ter aanvulling : Onderstaande videolink betreft een uitleg aangaande de onderliggende betekenissen en symboliek omtrent het ritueel van 9/11 het commentaar is miet al te dynamisch te noemen maar niettemin geeft hij een
   waarheidsgetrouwe uitleg. Voor hen die wat ongeduldig zijn verwijs ik om door te skippen naar het tijdstip 00:18:26. Mvg.Jasper http://youtu.be/vSAIJIiS9mU

Laat een reactie achter