Archief
Artikelen

Op dit moment reist John Kerry, de vicepresident van de VS, door Europa om een oorlog tegen Syrië te verkopen. Twee jaar geleden werd Libië “bevrijd”, in 2003 werd Irak “bevrijd” en reeds in oktober 2001 werd Afghanistan “bevrijd”. Een belangrijk doel van het 11 september complot was het onschadelijk maken van instanties die onderzoek deden naar verdwenen miljarden bij het ministerie defensie en naar fraude of het witwassen van crimineel zwart geld. Een ander belangrijk doel was een nieuw excuus te vinden voor het voeren van oorlogen. De “war on terror” kon wereldwijd worden gevoerd!

Hoewel de oorlog tegen Afghanistan al maanden tevoren was voorbereid, was het excuus voor deze oorlog dat de Taliban in Afghanistan de grote “dader” van 9/11 Osama bin Laden niet wilde uitleveren. Dat was weliswaar niet helemaal waar, maar zolang iedereen het gelooft, doet dat niet ter zake. Ook Saddam Hoessein werd op een subtiele wijze in verband gebracht met 11 september en vooral met de daarop volgende antrax-brieven. Maar wie herinnert zich die antrax nog? De strijd tegen Irak ging immers om massavernietigingswapens? Dat deze achteraf niet bleken te bestaan, dat zijn van die kleine dingen die u en mij verdrietig maken…

911 and War by Deception (April 2013) is een lange documentaire van Ryan Dawson over de gevolgen van 9/11. Deze gevolgen maakten deel uit van het plan, het 9/11 complot reikt veel verder dan we in 2001 konden vermoeden. Het doel van het 9/11 complot was niet alleen de vernietiging van ieder onderzoek naar financiële fraude, maar vooral het mogelijk maken van voortdurende oorlogen wereldwijd. Aan de hand van talloze originele TV-clips maakt Dawson deze zaken duidelijk. Zijn verhaallijn is wat warrig, de informatie vaak te overvloedig, de video is moeilijk te volgen. Ik heb hem herhaaldelijk stil moeten zetten, maar de gedegen informatie is wel de moeite waard.

De video begint met het Iran-Contra schandaal, een internationaal complot dat in november 1986 aan het licht kwam. Irak was toen bezig om met steun van het “vrije Westen” een aanvalsoorlog te voeren tegen Iran. Aan Iran mochten geen wapens worden geleverd, maar in het geheim gebeurde dat toch. Het geld werd gebruikt om in Nicaragua een rechtse terreurorganisatie te steunen. Het was een complot waarbij meerdere landen betrokken waren! Toch bleef dat complot jaren lang geheim.

Ook 9/11 is een complot waarbij meerdere landen betrokken zijn. Een van deze landen is Israël. Er werden op 11 september in New York verscheidene Israëlische spionnen gearresteerd, maar even later werden ze stilzwijgend vrijgelaten. Twee van hen zaten in een vrachtwagen vol explosieven die werd aangehouden onder de George Washington bridge die Manhattan verbindt met New-Jersey. Vijf anderen waren de aanslagen aan het filmen en tegelijkertijd aan het feestvieren. De film is in beslag genomen, maar werd tot op heden niet vrijgegeven. Al deze spionnen werkten voor een firma van de Mossad: Urban Moving Systems. De betrokkenheid van Israël bij de aanslagen van 9/11 werd in de media echter vervangen door feestvierende Palestijnen! Hoewel ook de administratie van Urban Moving Systems in beslag werd genomen, hoor je ook daar nooit iets over.

Vanaf minuut 26 gaat de documentaire even over de voorkennis van CIA en FBI. Dit begint met de waarschuwingen van de FBI-vertaalster Sibel Edmonds, die compleet werden genegeerd. In 1993 was er ook al een bom ontploft in de parkeergarage onder het WTC 1. De daders bleken radicale moslims, maar deze aanslag wordt nooit genoemd in verband met 11 september. In plaats daarvan wordt 9/11 vergeleken met Pearl Harbor! De media verzwijgen ook de relatie met Israël. Het Israëlische bedrijf Converse (het huidige Verizon) levert de apparatuur voor telefoontaps en luistert mee. Dat er sprake was van voorkennis, is duidelijk. Het blijkt mede uit de voorbarige berichtgeving rond WTC 7, maar dat die voorkennis wordt verzameld en verstrekt door de Mossad, blijft een publiek geheim.

Vanaf minuut 41 sluit deze docu aan bij de documentaire over het complot. De vliegtuigen sloegen exact in op de plaatsen waar de kantoren gevestigd waren van firma’s die onderzoek deden naar financiële fraude. Dan volgt de vraag hoe het mogelijk was om ongemerkt explosieven aan te brengen in de Twin Towers. En weer blijkt de betrokkenheid van Israëlische mensen die werkten met valse passen en papieren. De vrouw die deze valse passen had geleverd, Katherine Smith, werd vermoord een dag voor het proces zou beginnen. Alweer een dode getuige! De Israëlische mannen werden snel vrijgelaten en de zaak werd niet verder onderzocht.

Rond minuut 47 begint Ryan Dawson over het verband tussen de werkelijke daders van 11 september en het hedendaagse terrorisme. Hij vergelijkt de huidige “moslim”-terroristen met de kapers uit de 17e en 18e eeuw. Deze vergelijking is verhelderend! De terroristen in Syrië worden betaald door Qatar en Saoedi Arabië en Osama bin Laden werd betaald door de CIA. De 19 plofmoslims van 9/11 werden betaald door generaal Mahmoud Achmed, het hoofd van de geheime dienst van Pakistan ISI, maar dat is een onderafdeling van de CIA. Het geld is vaak afkomstig uit de drugshandel, bij voorbeeld van opium en heroïne uit Afghanistan, waar 65.000.000.000 dollar per jaar in omgaat! De “war on terror” en de “war on drugs” zijn dus twee kanten van dezelfde medaille. Dat systeem werd al zichtbaar in het Iran-Contra schandaal!

Vanaf minuut 1.01 gaat het weer even over de Antax-brieven, die een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Deze brieven zouden zijn verzonden door Al Qaida, maar de antrax zou afkomstig zijn uit Irak en in Praag aan de “kaper” Mohammed Atta zijn gegeven. Een groot deel van het Amerikaanse publiek denkt daarom tot op heden dat Irak betrokken was bij 9/11. Vervolgens gaat het over de rol van de hoge politici die betrokken waren bij de organisatie van 9/11. Vanaf minuut 1.19 gaat het weer over Antrax en nu gaat Dawson daar uitgebreid op door. Die antrax kwam waarschijnlijk uit Fort Detrick, een laboratorium van Defensie, maar alle antrax werd vernietigd door de FBI, zodat dit nooit meer kan worden bewezen. De datums van verzending en de geadresseerden zijn echter veelzeggend. Twee van de ontvangers waren leden van het Congres die tegen de Patriot Act wilden stemmen.

Vanaf minuut 1.32 gaat het eerst over Mohammed Atta, wiens handel en wandel al maanden bekend was bij de CIA. Alles wat over de kapers bekend werd gemaakt, klopt van geen meter. Maar Osama bin Laden blijkt de belangrijkste fake-terrorist, die zijn boodschap verspreidde met fake tapes! De hele strijd tegen het “moslim-terrorisme” is gebaseerd op de leugens en onzin die ons door de media wordt gevoerd. En het grote publiek slikt het helaas nog voor zoete koek.

Vanaf 1.46 gaat het over het bedrog van de 9/11 Commission. Alle leden van deze commissie hadden belang bij de cover-up. Een van de leden van de commissie was zelfs lid van de PNAC, dit begint bij minuut 1.56. PNAC is denktank van de ultra-rechtse Neo-Cons die 9/11 hebben verzonnen als een “New Pearl Harbour”. Ook wilden zij Saddam Hoessein weg hebben uit Irak. Nu willen dezelfde mensen president Al-Assad weg hebben uit Syrië en het volgende doelwit is Iran!

Rond minuut 1.59 begint Dawson over de Boeing die zou zijn gecrasht in het Pentagon. Volgens Dawson is dat inderdaad gebeurd. Maar de eerste berichten over de aanslag op het Pentagon zeiden dat er GEEN vliegtuig was gecrasht. Pas later beweerde de media dat er een Boeing was gecrasht, AA flight 77. Dat dit niet waar is, werd reeds in 2002 gezegd door Tierry Meyssan in zijn boek 9/11: The big lie. Pilots for 9/11 Truth heeft het grondig onderzocht en hun conclusie was eveneens dat het Pentagon niet door een Boeing is geraakt. Over hun onderzoek naar de zwarte dozen die in 2007 werden vrijgegeven gaat deze BOUblog uit 2008. Dat er geen Boeing is gecrasht, blijkt trouwens ook uit de foto’s. Deze 10 minuten van de video van Dawson kunnen wat mij betreft worden geschrapt!

Bij minuut 2.09 heeft Dawson het weer over de internationale politiek, de olie waar deze voortdurende oorlog om draait. Hij noemt dan het gebrek aan onderzoek naar de aanslag op de USS Cole in oktober 2000 en de USS Liberty in juni 1967. Tot slot eist Dawson een diepgaand onderzoek naar alle gebeurtenissen rond 11 september.

911 and War by Deception (April 2013) duurt 2 uur en 15 minuten.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is Waarheid 911 een verhelderende website!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

7 Reacties op “Denk na over 11 september: de oorlogen”

Laat een reactie achter