Archief
Artikelen

Hoewel 11 september op BOUblog reeds herhaaldelijk werd besproken, blijkt uit de reacties dat nog niet iedereen op de hoogte is van de simpele feiten. Sommigen geloven misschien nog in het dwaze verhaal van die 19 vliegende plofmoslims, maar 12 jaar na dato is dat sprookje wel achterhaald! Dat WTC 7 is ingestort door controlled demolition, is tot veel mensen reeds doorgedrongen, maar dat ook de Twin Towers niet spontaan zijn ingestort, blijkt nog een heikel punt. De Twin Towers waren zeer vakkundig ondermijnd! Echte “complotters” geloven helaas in de No Plane theorie, alle beelden van vliegtuigen zouden gemanipuleerd zijn, oftewel TV fakery.

Die No Plane theorie klopt niet. Hij werd gelanceerd door Jimmy Waters, een miljonair die banden had met de CIA en waar we sinds 2008 nooit meer iets van hebben vernomen. Deze theorie heeft tweespalt gezaaid en dat was ook de bedoeling! De eerste internationale smoking gun over 9/11 was een boek van Thierry Meyssan, een Franse journalist die aantoonde dat er geen Boeing in het Pentagon was gecrasht. Ook van de Boeing die zou zijn neergestort in Shanksville zijn geen sporen zichtbaar, maar in de Twin Towers zijn wel degelijk vliegtuigen gevlogen!

Het eerste vliegtuig werd toevallig gefilmd door de Franse gebroeders Naudet. Toen ongeveer 20 minuten later het tweede vliegtuig arriveerde, waren er reeds talloze camera’s gericht op de Twin Towers. Dit tweede vliegtuig is dan ook door velen gefilmd. Dat neemt niet weg dat er later met de filmbeelden van CNN en/of FOX News kan zijn geknoeid, maar daarmee is dat tweede vliegtuig nog wel echt. Volgens talloze ooggetuigen vloog er een militair vliegtuig in WTC 2. Uit filmbeelden blijkt dat er rechts onder dit vliegtuig een raket was aangebracht die vlak voor de crash werd afgeschoten.

Wat betreft de controlled demolition van de Twin Towers zijn de bewijzen eveneens duidelijk. Allereerst de simpele mechanica: WTC 2 is reeds een uur na de vliegtuigcrash ingestort. De enorme stalen kernkolommen zouden al na een uur volledig zijn verzwakt door de hitte van de kerosinebrand. Maar zouden ze dan niet eerst gaan buigen? De toren zou dan niet loodrecht naar beneden instorten, maar gaan wankelen! Toch stortte de hele toren loodrecht in, en dat nog wel in bijna vrije valsnelheid. Een uur later stortte ook WTC 1 in, eveneens loodrecht naar beneden en in vrije valsnelheid.

Meerdere getuigen verklaarden dat er in WTC 1 een bom ontplofte in de lobby op de begane grond, vlak voor het vliegtuig insloeg. Ook hoorden talloze getuigen een reeks van explosies, vóór de torens instortten. Het was geen normale controlled demolition, want die gaat van onder naar boven. In dit geval gingen de explosies van boven naar onder, maar ook uit de beelden blijkt dat deze explosies er wel degelijk waren.

De volgende video gaat over de feiten van 9/11. Uit de beelden en de toelichting blijkt dat de No Plane theorie niet klopt en dat de Twin Towers zijn gesloopt met controlled demolition. Verder was het “onderzoek” naar 9/11 een grote cover-up. Ook is er geen Boeing gecrasht in het Pentagon. Tot slot komt nog even aan de orde hoe en waarom 9/11 kon gebeuren. Deze wereld wordt geregeerd door occulte en duivelse criminelen!

911 WHAT REALLY HAPPENED ?? See with your own eyes duurt 25 minuten.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is Waarheid 911 een verhelderende website!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

37 Reacties op “Wat gebeurde er werkelijk op 11 september?”

 • yvonne:

  Beste Bou, heb verder niets toe te voegen, maar alles is de msm weer in,
  in de hoop dat ze wakker worden!!

 • yvonne:

  Goede parodie op liedje van Maas en Waal, helaas zo waar…..Trouwens graag gedaan Bou, het moet gewoon!

  http://www.youtube.com/watch?v=JE6p8IJ9JSc

  Groet Yvonne

 • Marc:

  ‘Die No Plane theorie klopt niet.’

  Nou Bou, ik vind je nu toch wat te stellig.
  Een open mind is wellicht beter op zijn plaats hier …
  Dat er helemaal niets gevonden is aan grote stukken van het gebouw is toch wel bijzonder … Denk ook maar eens wat Julie Wood vertelt.
  En dat deze stof omhoog gaat terwijl er geen brand meer is …

  Een holografische projectie van een vliegtuig (op een drone of soort van (kruis)raket) is welicht ook mogelijk als je beseft wat ‘men’ allemaal heeft aan technologie wat niet main-stream is …

  En iedereeen weet inmiddels dat er gaan materie bestaat maar alles energie/informatie is. Manipulatie van ‘materie’ is inmiddels wel degelijk mogelijk.

 • maneschijn:

  Voor de complot-sites over elkaar heen tuimelden trof ik op een tweederangs Amerikaanse site (regionale krant?) toen nog bijzondere informatie aan: een nabij (WTC) gelegen seismisch station had twee schokgolven geregistreerd, kort voor elk van de twee vliegtuig-inslagen. (Weet niet meer of dat ca. halve minuten of halve uren waren.) De seismogrammen stonden er ook bij.
  DIT vond ik nou de moeite waard om uit te zoeken. Te laat. Gewacht in de veronderstelling, dat dit “explosieve” nieuws zich wel snel zou verspreiden. Het zou niet mogen ontbreken op de wetenschappelijke sites over 911.

  • Jasper:

   Beste maneschijn bedoel je deze beelden? WTC 1 4 Base Explosions
   http://youtu.be/jAKfBA8lBYg

   • maneschijn:

    Nee, dit is een geluidsregistratie. Seismografische stations tonen schokgolven door de grond, normaal gesproken aardbevingen, maar die verschijnen ook op stations elders ter wereld. Deze (explosies?) niet.

    Beide aanwijzingen voor explosies in de kelders kunnen goed dezelfde gebeurtenis weergeven, zeker als de tijden exact overeenkomen.

    Ik zal nog proberen die seismogrammen te vinden (rechtstreeks in oude datasets). De tijdstippen zijn daarop zeer nauwkeurig weergegeven en feitelijk onloochenbaar. Als die seismische data inderdaad bestaan bewijst dat iets. Zulke gegevens zijn spijkerhard. Alleen over de interpretatie zou men van mening kunnen verschillen. Ik denk dat ze verdwenen zijn, anders waren discussies daarover overal te vinden geweest.
    Eventueel kan iemand bewerkte seismogrammen hebben ingezonden. Enige irritatie over ontbrekende link naar het station in kwestie, maar de precieze naam werd wel gegeven. De redactie zal dat wel eerst zijn nagegaan.
    Dank voor je reactie – het is goed mogelijk, dat iemand die dit destijds ook heeft opgemerkt, iets heeft bewaard en inmiddels online gezet!

   • maneschijn:

    Fijn, dankjewel Jasper,
    er is een onderzoek over gepubliceerd:
    Seismic Proof – 9/11 Was An Inside Job (Updated Version II)

    Hier staat een weerlegging van de conclusies, die allerminst overtuigt:

    “Note that LDEO are reporting a single seismic event for each impact, not two. Are we to believe that a pre-impact explosion registered at LDEO, even more significantly than the impacts themselves?”

    Na deze vraag verandert men van onderwerp (“Further, …” – dan zouden meer mensen het gehoord hebben).
    Maar het antwoord op de vraag was: Ja.
    Zo’n vliegtuigbotsing, waarvan de energie door brekend glas en de elasticiteit van het gebouw wordt opgevangen veroorzaakt geen seismische activiteit van enige betekenis.

    • Jasper:

     Zeer zeker, zeer interessant rapport beste maneschijn en dat heeft zeker zijn waarde, , dank je voor het delen ervan.Duidelijk en bruikbaar bewijsmateriaal dat er explosies hebben plaats gevonden en wel degelijk voor de impacts van de vliegtuigen overduidelijk wetenschappelijk vastgesteld volgens wetenschappelijke normen. Mvg.Jasper.

 • yvonne:

  En dan sluit je een verzekering af op de twin towers………..huh

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/silverstein.html

  En in de clausule werd ook nog opgenomen, dat zelfs na een terroristische aanslag, uitgekeerd zou worden! En normaal wordt dat juist uitgesloten…

 • Jasper:

  Inderdaad beste Yvonne zeer opvallend allemaal plus gezien het feit dat er een enorme lading goud verdwenen is en nog meerdere zaken, kan dat niet veel meer betekenen dan dat alles een vooropgezet plan is geweest.Mvg.Jasper.

 • Jasper:

  Ik weet niet zeker of jij dit gemist hebt yvonne maar in deze link zitten ook twee artikels die misschien wel zeer interessant voor je zijn : http://www.filedropper.com/ed324ij758490

  • mr. drs. Bou:

   Beste Jasper,
   Ik begrijp nix van jouw links naar die Filedropper. Kun je ons uitleggen hoe dat werkt?

   • Jasper:

    Die files van filedropper werken op de volgende manier , als je op de link klikt en je gaat naar die site toe , dan klik je op het grijs-zwarte vakje waarop staat download this file , je vult de nummers in en als het goed is start de download en kun je kiezen naar waar je in dit geval een zip-file wilt downloaden. Mvg.Jasper.

 • Nemesis:

  Een dag voor 11 sept schoten de aankopen van putopties van vliegtuigmaatschappij United Airlines en American Airl omhoog en evenzo van een aantal verzekeringsmaatschappijen.

  Hoezo voorkennis?

  • Jasper:

   Ja inderdaad Nemesis, en dat heeft een soort van handtekening ‘risico’ vol
   handelen met volledige voorkennis. Volgens mij herkenbaar als men de geschiedenis van deze groep (1%) heeft onderzocht, of gewoonweg ook wel roof te noemen.

 • Nemesis:

  De explosies in de basements waren nodig om het overgebleven puin na de demolitie door thermate(=nano thermiet) in de kelders vlak boven de metrolijn op te vangen, zodat zoveel mogelijk bewijsmateriaal bovengronds zou verdwijnen. Binnen een a 2 maand was trouwens AL het puin geruimd en alle stalen balken naar CHina getransporteerd om daar omgesmolten te worden.
  Bewijs vernietigd!

 • yvonne:

  Dank je wel, Jasper en Bou, ik vind dienstbaarheid en integriteit zulke mooie woorden, en als er dan ook nog naar gehandeld wordt……

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DcHszo89ugc

  Lieve groet voor iedereen Yvonne

  The Turning Point – Full Film duurt 50 minuten.

  • Jasper:

   Het komt je toe beste Yvonne, het is de uitwerking van een Kosmische wet, dat wat je zaait zul je oogsten….:)

  • mr. drs. Bou:

   Beste Yvonne,
   Ik heb de video The Turning Point bekeken en daarna embed. Hij gaat over de Bilderberg conferenties en de manier waarop internetjournalisten die geheime club tegenwoordig in kaart brengen. Best boeiend, maar nu vraag ik me af wat het verband is tussen Bilderberg en 9/11. Zou men op de meeting van 2001 hebben gepraat (of gefluisterd) over de komende 9/11 aanslagen? Zouden Bush en/of Cheney daar aanwezig zijn geweest?
   Dat soort vragen.

   Wie het weet, mag het zeggen.

   • Jasper:

    Beste Boudine, dat antwoord is o.a. terug te vinden in de door u aangedragen timeline van vanmorgen, ook op Biderberg org zijn daar in de lijst van aanwezigen mensen te vinden die er zeker mee in verbinding te brengen zijn. Omdat kritisch kijken nooit uit mag gaan van 1 bron moest ik dat wel even enigzins verifieren alvorens het te kunnen bevestigen. Mvg.Jasper.

 • Twinsel:

  Wat ook interessant is met betrekking tot 9/11, is wat dit met ons emotioneel deed op collectief niveau.

  “Changes in the earth’s magnetic field are associated with changes in brain and nervous system activity”

 • mr. drs. Bou:

  Goede morgen mensen! Dank voor alle reacties.

  Op Nieuwsbreker vond ik een artikel van verleden jaar met een aantal links naar clips die goed aansluiten bij dit artikel:
  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2012/09/09/911-het-bewijs/

  Verder wees Ben op een verzameling oude nieuwsberichten over 11 september. Ze staan helaas niet op datum gesorteerd.
  http://www.wanttoknow.info/911newsarticles

  En op Earth Matters verscheen vandaag een 10 pagina’s dikke tijdslijn. Voor een goed begrip is een tijdslijn altijd belangrijk!

  9/11 Facts: 10-Page Timeline

  (Want to know | USA) 9/11 was one of the most pivotal events in world history. Its impact will be felt for years to come. You owe it to yourself to go beyond the sound bites and the simplified official story. This is an extremely complicated story with numerous players and motives. The 9/11 facts below don’t all make sense or fit neatly together. It’s a story full of espionage, deceit, and lies. But if forces out there are tricking us, they can only succeed if we, the general public, remain ignorant and passive.

  We limit our sources on this 9/11 timeline to the major media. It’s not that one can only trust the major media. Much of the best reporting today comes from alternative media. Yet many are initially very skeptical. Some of these 9/11 facts are very hard to believe. Yet remember that each entry is reported by respected mainstream media sources and can easily be verified by clicking on the links provided to the original source. After seeing the importance of what’s being hidden, you will very likely want to join in working together to build a brighter future.

 • Jasper:

  Inderdaad beste Boudine, dat en het artikel van Ben eerder geeft een goede en overzichtelijke blik op alles, ik heb ook al eens eerder een tijdslijn ergens gevonden omtrent de mogelijke religieuze (satanistische)tijdstippen en dagen welke achter de volledige agenda een sturende kracht zou kunnen zijn, natuurlijk een minieme kracht vergeleken met de omnipotente kracht komend vanuit het Collectief gestuurd vanuit medemenselijke Liefde, oprechtheid en eerlijkheid. Mvg.Jasper.

 • yvonne:

  Hier even wat namen die bij elkaar waren in 2001, lijst kan mogelijk niet helemaal volledig zijn….Wat opvalt, veel namen uit financiële wereld, maar dat wisten we wel natuurlijk. En wat mij opviel was dat naast Bea, WA, ook al mee was, je kan ook niet vroeg genoeg beginnen met lobbyen!

  http://publicintelligence.net/2001-bilderberg-meeting-participant-list/

  Groet Yvonne

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, Yvonne.
   Op de lijst staat geen enkele naam die wordt genoemd als verdachte in de 9/11 zaak. Dat verbaast me, want 9/11 was een wereldomvattende psy-op. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat zoiets gebeurt zonder toestemming van de Bilderbergers. Maar misschien zie ik dat wel verkeerd.

 • yvonne:

  Deze link kreeg ik net toegestuurd van vriendin, dank daarvoor! Hierin wordt de voorkennis wel héél duidelijk…….

  http://www.slaaptgijnog.nl/slaaptgijnog/?page_id=760

 • Jasper:

  Beste Boudine en beste Yvonne als men kijkt naar de officeele lijst dan ziet men specifiek dat jaar een zeer hoge vertegenwoordiging van de CFR.Bilderberg Participant List 2001.- Counsil On Foreign Relations heavely represented. Verder stond er te lezen “There is clear evidence from past years that politically sensitive participants are not listed” . Dus het feit dat de CFR hogelijk vertegenwoordigd was en in de hierarchy in Amerika het hoogst haalbare is en een groep is waar presidenten vandaan komen plus het feit genomen dat die groep de Illuminaten zijn, zijn er ook mensen buiten de lijst gehouden die men normaler wijze gewoon genoteerd had. CFR kan men zien als de hoogste macht die ook achter de schermen de touwtjes in handen heeft. Mvg Jasper. Council on Foreign Relations – The Power Behind Big News http://youtu.be/VcA76lcXtwU

  • Jasper:

   Als men de info meeneemt uit de video over de Counsil On Foreign Relations dus CFR dan kan men die meest machtige groep zien als een groep welke zwaar vertegenwoordigd is vanuit een zionistische tak. Hetgeen Sancho Panza ook toonde in de door hem aangedragen video 9/11 Missing Links, http://youtu.be/qHTWnzAg75A en als men de dots daarna connect met het gegeven van de hoge vertegenwoordigig van deze groep dus CFR ook bij o.a. de bilderberg meetings waarbij men vast kan stellen dat het ook op 2001 het geval was, dan zou men kunnen stellen dat het besproken kon worden op de Bilderberg meeting gehouden in april 2001. Mvg.Jasper.

 • Jasper:

  Mijn excuus Mei 2001 , van 24 tot 27 in Gothenburg, Zweden.

 • Nemesis:

  NO PLANES!!! GEEN VLIEGTUIGEN Wij en de rest van de wereld zijn gefopt!

  http://www.youtube.com/watch?v=04LCvk2KYfY

  • mr. drs. Bou:

   Beste Nemesis,
   Dat we gefopt zijn, is overduidelijk, maar de No Planes theorie klopt niet!
   Natuurlijk is het mogelijk om de TV-beelden te manipuleren, maar er waren ook ooggetuigen die zeggen dat ze een vliegtuig zagen. It was a militairy plane!
   Sommige No Planers roepen dan: het was een hologram. Maar een hologram is slechts zichtbaar vanuit een bepaalde hoek.
   Ook waren er amateur filmers die op daken waren geklommen om het rokende WTC 1 te filmen. Op talloze films vanuit verschillende hoeken is het tweede vliegtuig gefilmd.
   De No Plane theorie is verzonnen door wat ik nu maar even de tegenpartij noem. Het is een reactie op het boek van de Franse journalist Thierry Meissan, die in 2002 reeds aantoonde dat er geen Boeing in het Pentagon was gecrasht. Dat klopt, maar de No Planers zeggen dat er evenmin vliegtuigen in de Twin Towers vlogen. Deze No Plane theorie is in de 9/11 Waarheidsbeweging geïmplementeerd door Jimmy Waters, een miljonair met CIA banden. Het is een splijtzwam en zo was dat ook bedoeld.
   Het doet ook niet zo ter zake. De vraag is, welke mensen en welke krachten er achter 9/11 zitten. Aan de No Plane theorie wens ik daarom geen tijd meer te besteden.

 • Nemesis:

  mr Bou: U heeft gelijk het gaat om de daders en de gevolgen en vooral wat er tegen te doen.

  Echter is het zeker wel belangrijk hoe die ontploffingen in die torens tot stand kwamen.
  Het Pentagon, daar is iedereen het wel over eens, daar is geen vliegtuig ingevlogen.

  De getuigen van WTC 1 en 2 zijn onbetrouwbaar en of liegen. Er zijn ook vele getuigen, maar die worden uit het nieuws gehouden of inmiddels vermoord , die duidelijk GEEN vliegtuigen hebben gezien en ook duidelijk zeggen het waren/zijn bommen. En dat waren het ook.

  De 200 passagiers in alle vliegtuigen zijn in vlucht 93 gepropt en naar Clevelanbd gevlogen alwaar vlucht Delta1989 als dekmantel fungeerde en voor de nodige verwisseling en verwarring moest zorgen.
  De 200 passagiers werden naar het NASA gebouw of daarachter een gebouw “ge-evacueerd”en vermoord! Er moesten toch slachtoffers van de 4 vliegtuigen worden gefabriceerd, want nabestaanden.

  Als je een false flag kan uitvoeren waarbij honderden zoniet duizenden mensen omkomen en een oorlog waarin miljoenen (Irak 1,5 miljoen inmiddels) omkomen dan zijn 200 passagiers een wassen neus voor deze psychopaten pardon daders!

  • mr. drs. Bou:

   Beste Driepinter,
   Welkom op BOUblog en deze video kende ik inderdaad nog niet. Hij duurt ruim 4 uur en daar heb ik nu even geen tijd voor. Hij gaat over het eventuele gebruik van nukes op 11 september.

   Zodra ik wat meer tijd heb, wil ik hem bekijken en op BOUblog bespreken. Dat geldt trouwens ook voor de No Plane theorie, waar nog veel mensen in blijken te geloven. En voor de space beams van Judy Wood. Het benodigde materiaal wordt achter de schermen opgeslagen. Met dank voor de link.

Laat een reactie achter

Recente reacties