Archief
Artikelen

Op 11 september 2001 zijn er alleen al in de Twin Towers ongeveer 3000 doden gevallen. Het blijkt echter dat dit niet zomaar wat willekeurige slachtoffers waren. Een opvallend groot aantal van hen (41%) waren werknemers van twee firma’s die onderzoek deden naar illegale activiteiten, met name op financieel gebied. Ook de aanslag op het Pentagon was niet willekeurig. In de kantoren die werden getroffen bevonden zich de documenten van een onderzoek naar verduisterd geld. Het ging om 2,3 biljoen dollar (2.300.000.000.000 dollar)! Zelfs het tijdstip was niet willekeurig, want op 12 september 2001 zou een grote hoeveelheid obligaties vervallen. Dat ging om 240 miljard dollar, het Hammer Fund, waarmee illegale transacties werden gefinancierd. In de chaos van 11 september konden de eigenaren van deze obligaties onbekend blijven.

De volgende video, gemaakt door Jeremy Rys, stelt deze financiële aspecten van 9/11 aan de orde. Daarbij gaat het ook over WTC 4 en WTC 6, twee gebouwen die zwaar beschadigd werden op 11 september. In WTC 6 bevond zich een organisatie die onderzoek deed naar het witwassen van geld, maar daar ontplofte een bom. In de kelders van WTC 4 lag een grote hoeveelheid goud en zilver opgeslagen. Dat edelmetaal is verdwenen, die kelder is op 11 september leeggeroofd!

Vervolgens gaat het over de vraag welke personen en firma’s betrokken waren bij dit complot en welke instanties werden aangevallen. Zo blijkt dat de FBI bewust buiten spel werd gezet. In WTC 7 bevond zich een aantal overheidsinstanties, waarvan de administratie compleet werd vernietigd. Daarbij was een kopie van het onderzoek naar de verdwenen biljoenen bij defensie! En Paul Bremmer, wiens naam vooral bekend werd in de verwoesting van Irak, werkte in het WTC, maar op 11 september was hij niet in zijn kantoor. Verder zijn er niet alleen de usual suspects Dick Cheney en George Bush, maar ook allerlei familieleden en vrienden van Bush waren betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van 9/11. De voorbereiding begon wellicht al in 1998!

Deze video gaat snel, maar hij bevat wel een schat aan achtergrondinformatie over wat er werkelijk gebeurde op 11 september. Alle illegale transacties werden door de grote chaos aan het zicht onttrokken en sindsdien zijn de criminelen aan de macht!

Special thanks to Michael C. Ruppert, Mark H. Gaffney, and Kevin Ryan for their amazing research, as they tried to solve the crimes of 9/11. This video is a compilation of evidence they have uncovered.

9/11 Conspiracy Solved duurt 43 minuten.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is Waarheid 911 een verhelderende website!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “Denk na over 11 september: het complot”

 • mr. drs. Bou:

  De volgende video is wel een interessante aanvulling:

  CIA Threatens 9/11 Researchers After Discovery Of Cover Up Details duurt 13 minuten.

 • jan-47:

  Bedankt mr. drs. Bou: ik zijn er van overtuigd dat het allemaal een fake is wat de msm brengt
  Zou al dat nu ook van toepassing zijn in ons land, en dan bedoel ik de infiltratie van de zionisten.
  Hoewel wat zeg ik in Europa dus
  Ben er nog niet helemaal uit
  Zionisten of jezuïeten
  Misschien dualisten in het geheel?

 • J.A. Heitmann:

  Niet Engels billion?

  • mr. drs. Bou:

   Walkom op BOUblog, J.A. Heitmann. En nee, niet Engels billion, maar Engels trillion!!!
   Het bewijs (het onderzoek naar de administratie) lag op twee plaatsen: de verwoeste kantoren in het Pentagon en de kantoren van de beurswaakhond Security and Exchange Commission in WTC 7. De financiering van 9/11 was dus geen probleem…

Laat een reactie achter