Archieven

Artikelen

Denk na over 11 september: de dode getuigen

Een belangrijk argument van de mensen die geloven in de officiële verklaring van 11 september, is dat men een dergelijk complot onmogelijk geheim kan houden. Dat klopt en dat is ook niet gelukt! Alle deelnemers aan het complot zijn chantabel, dus die houden hun mond wel, maar er zijn ook onafhankelijke getuigen. Talloze mensen hebben reeds gewezen op feiten die wijzen op een complot van hogerhand. Deze mensen wordt de mond gesnoerd, zoals blijkt uit het spreekverbod dat Sibel Edmonds kreeg. Haar getuigenis voor de 9/11 commission werd ook niet opgenomen in het officiële 9/11 rapport. Sibel Edmonds leeft nog, maar het sterftecijfer onder de getuigen blijkt schrikbarend hoog.

Een dode getuige is de Nederlander Danny Jowenko, die gespecialiseerd was in gecontroleerde sloop. Toen Daan de Wit hem beelden liet zien van de instorting van WTC 7, zei Jowenko: “Ze hebben gewoon kolommen weggeblazen. Er is nagesprongen. Dit is controlled demolition. Zeker weten.” In juli 2011 kwam Danny Jowenko om het leven in een nogal dwaas auto-ongeluk. Zonder enige verdere oorzaak of reden botste hij tegen een boom. In de volgende video’s legt Danny aan Daan de Wit uit hoe de sloop van WTC 7 volgens hem in zijn werk ging. Eerst even de essentie en dan, voor de liefhebbers, het hele verhaal dat Jowenko vertelde aan Daan de Wit.

Danny Jowenko Demolition Expert on WTC7 duurt 22 minuten.

Danny Jowenko is niet de enige dode 9/11 getuige. Het is een lange lijst! Daarop staat ook de schrijver Philip Marshall, die in februari 2013 zijn twee kinderen, zijn hond en zichzelf zou hebben doodgeschoten. Een dag later was de plaats van de “zelfmoord” vakkundig schoongemaakt. In maart van dit jaar besteedde Press TV daar aandacht aan.

‘Marshall planned to expose CIA crimes’ duurt 9 minuten.

‘CIA killed 9/11 author in black ops hit’ duurt 24 minuten.

In de volgende (nogal amateuristische) video komt een reeks van dode getuigen voorbij. De video bestaat voor een groot deel uit teksten in kleine lettertjes, met op de achtergrond nerveuze muziek. De tijd die nodig is om deze teksten te lezen, is soms te lang, vaak ook te kort. Ik heb de video herhaaldelijk stil moeten zetten. Daar tussendoor zijn er interviews en filmbeelden. Toch is deze opsomming van dode getuigen verhelderend. Het laatste kwartier gaat trouwens niet over dode getuigen, maar over Flight 93, die zou zijn gecrasht in Shanksville.

Barry Jennings was op 11 september in WTC 7 en uit zijn verklaring bleek dat het hele gebouw was ondermijnd. Ook lagen er overal doden. Jennings heeft de aanslagen overleefd, maar nu is hij toch dood. Hij stierf vlak voor de NIST het onzinnige rapport over de instorting van WTC 7 uitbracht (dat volgens NIST is ingestort door een kantoorbrand!). De verklaringen van Jennings circuleren nog steeds op internet. Dit deel duurt 9 minuten.

De volgende dode getuige is Beverly Eckert. Zij was de weduwe van een van de doden die vielen op 11 september en een van de drijvende krachten achter de waarheidsbeweging rond 9/11. In februari 2009 was ze op weg naar een bijeenkomst waar ze zou spreken over 9/11, toen het vliegtuig waarmee ze reisde opeens vrijwel loodrecht naar beneden viel en op een woonhuis crashte. Alle 49 inzittenden kwamen om. Van de bewoners van het huis wisten de moeder en dochter nog op tijd te ontsnappen, maar de vader kwam om. Met de beelden van deze crash is kennelijk geknoeid.

Het volgende slachtoffer is de advocaat Michael Doran, die in april 2009 omkwam, eveneens in een vliegtuigcrash. Dit gedeelte van de video eindigt rond minuut 17.

Een ander slechtoffer is David F. Wherley jr., een generaal die op 11 september terecht het bevel gaf om de gekaapte Boeings te onderscheppen. Hij was daartoe echter niet gemachtigd, volgens een nieuwe wet moest opperbevelhebber Dick Cheney dat bevel geven, maar Cheney deed helemaal niets! Wherley was net met pensioen, toen hij in juni 2009 omkwam in een treinongeluk. En Kenny Johannemann, die op 11 september als conciërge in het WTC werkte en de aanslagen op de Twin Towers overleefde, pleegde eind augustus 2008 “zelfmoord”. De slachtoffers zijn in deze video niet chronologisch gerangschikt, maar 2008-2009 was kennelijk wel een hoogtepunt. Dit deel eindigt rond minuut 21.

Marvin Bush, de broer van president George W. Bush, was verantwoordelijk voor de veiligheid in het WTC. Reeds in 2003 kwam zijn babysitter Bertha Champagne om het leven. Zij woonde in bij de familie van Martin Bush en ze stierf omdat ze beklemd raakte tussen haar eigen auto en een muur. Wat een onmogelijk ongeval! De video vertelt dan meer over de achtergrond van de zogenaamde “beveiliging” van de Twin Towers. Een belangrijke klokkenluider in deze was Scott Forbes en voor zover ik weet, leeft hij nog. Dit deel eindigt rond minuut 27.

De volgende dode getuige is Jim Smith, de helikopterpiloot die in opdracht van de tv-zender Channel 7 op 11 september rond de Twin Towers vloog, toen het tweede vliegtuig in het WTC 2 crashte. Hij werd gezien als een belangrijke getuige voor de No Plane theorie, maar in oktober 2007 werd hij in een nogal wonderlijk ongeluk gedood door een taxichauffeur. En Deborah Palfrey runde een chique bordeel. Tot haar klanten behoorden ook mensen die een belangrijke rol speelden in 9/11, waaronder misschien zelfs Dick Cheney. Op 1 mei 2008 pleegde ze “zelfmoord”. Dit topic eindigt rond minuut 32.

Een belangrijke dode getuige is John O’Neill. Hij was afdelingsdirecteur van de FBI en hij deed als zodanig onderzoek naar Osama bin Laden. Vlak voor 11 september werd hij ontslagen en hij kreeg een andere baan aangeboden als hoofd veiligheid in het WTC. Op zijn eerste werkdag, 11 september 2001, bevond hij zich dus in de Twin Towers. Van zijn verhaal is ook een speelfilm gemaakt: Who killed John O’Neill? Deze film was ooit Nederlands ondertiteld, maar de ondertitelde versie is verdwenen. Wie weet waar deze nog staat? Dan gaarne de link!

Daarna, rond minuut 35, springt de video opeens over naar Dick Cheney, die op 10 september 2006 werd geïnterviewd door Tim Russert, gastheer van het NBC-programma “Meet the Press”. Russert ondervroeg Cheney o.a. over de vermeende betrokkenheid van Irak bij de aanslagen van 11 september. Ook aan andere politici stelde Russert scherpe vragen, misschien wel te scherp! Op 13 juni 2008 kreeg hij een hartaanval en hij was onmiddellijk dood.

Rond minuut 42 gaat het over Milton William Cooper, de gastheer van een radioprogramma die aandacht schonk aan allerlei “complottheorieën”. Reeds vóór 11 september waarschuwde Cooper voor een aanslag die zogenaamd zou worden gepleegd door Osama bin Laden, maar waar in feite de Amerikaanse regering bij betrokken zou zijn. In november 2001 werd Cooper doodgeschoten door een sherrif die hem wilde arresteren wegens belastingontduiking. Dit fragment eindigt rond minuut 45.

Het laatste kwartier gaat over een incident dat op 11 september 2001 plaats vond op Cleveland Hopkins Airport. Daar zou een gekaapt vliegtuig zijn geland. Met dat vliegtuig bleek achteraf niets aan de hand, maar het heeft er alle schijn van dat er niet een, maar TWEE “gekaapte” vliegtuigen zijn geland. Het tweede (geheimzinnige) vliegtuig X zou 200 passagiers aan boord hebben gehad. Dit zou Flight 93 kunnen zijn, de Boeing waarin volgens de Hollywood speelfilm de moedige passagiers de kapers overmeesterden, waarna het vliegtuig crashte in Shanksville. In Shanksville is in elk geval GEEN Boeing gecrasht, zoals ook blijkt uit de schaarse filmbeelden.

Mysterious Deaths of Key 9 11 Witnesses duurt een uur.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is Waarheid 911 een verhelderende website!

4 Reacties

 1. wim dankbaar

  De complotgekkies geloven zelfs dat er geen vliegtuigen de WTC torens in zijn gevlogen:

  http://www.youtube.com/watch?v=reQZT9Hzvt8

  Dr. Reynolds exposes 9/11 TV fakery on FoxNews
  Geupload op 13 sep 2006

  As cablecast live on 9/10/2006. Note that FoxNews is too chicken-s to show the cartoon videos while Reynolds exposes them, opting only to show stills.

  Het was allemaal fake wat we met miljoenen gezien hebben. Een cartoon uit de special effect studios van Steven Speilberg. Heus waar!

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Er zijn nog veel meer dode getuigen. Een van hen was Rick Rescorla, over hem gaat de volgende video:

  The man who saw it coming. duurt 10 minuten.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Dank je wel, Ankie. Dat is een vlotte samenvatting!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën