Archief
Artikelen

De aanslagen van 11 september 2001 zijn niet gepleegd door 19 vliegende plofmoslims, maar bewust gepland, georganiseerd en georkestreerd door criminele elementen in de regering van de VS, dit met behulp van Israël. Heel veel mensen weten dit al, maar de meerderheid blijft liever geloven dat de overheid zoiets nooit zou doen. Het is ook griezelig om te beseffen dat deze wereld wordt geregeerd door criminele terroristen, maar helaas, het is niet anders. De bewijzen zijn inmiddels zo talrijk! WTC 7 was de “smoking gun”, maar ook de Twin Towers konden niet instorten als er een vliegtuig in vloog. Dat ze zo snel loodrecht instortten, wijst op controlled demolition.

Dat is een procedure die van te voren goed moet zijn voorbereid. Daaruit volgt dat die vliegende plofmoslims de daders niet kunnen zijn. Maar ook klopt het verhaal van die plofmoslims niet met de simpele beelden, de foto’s en video’s van amateurs en journalisten. In het Pentagon zou een Boeing zijn gecrasht, maar waar is die Boeing? Er is wel brand en er zit een gat in de muur, maar van de Boeing geen spoor!

PENTAGON 911 Video: Where is the Boeing? duurt 10 minuten. De rest is kwallen!

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Zodra de 1 miljoen bereikt is, zullen deze handtekeningen worden overhandigd aan alle staatshoofden van de landen die op 11 september slachtoffers te betreuren hadden.

Inmiddels zijn er weer nieuwe documentaires gemaakt over 11 september. Deze week wil ik er een aantal plaatsen. Ook blijkt Loose Change een nieuwe editie te hebben uitgebracht. Deze is nog niet ondertiteld. Loose Change is een goed begin voor wie zich nooit eerder heeft verdiept in de vele vragen rond 9/11. De vorige versie is wel Nederlands ondertiteld. Deze staat reeds op BOUblog, maar voor wie geen Engels verstaat, plaats ik hem ook even hier.

Loose Change 2nd cut is Nederlands ondertiteld en duurt een uur en 20 minuten.

2013 NEW Loose Change 3rd Edition duurt een uur en 28 minuten.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

25 Reacties op “Denk na over 11 september: Loose Change editie 2013”

 • Harmen:

  Beste Bou, in plaats van Loose Change kun je beter de film September Clues plaatsen. Dit aangezien men in Loose Change blijft praten over vliegtuigen die in de gebouwen zijn gevlogen, terwijl dit imo niet het geval is. Voor mij is Loose Change de Ron Paul van de 911 truthers; een tipje van de sluier oplichten maar de belangrijkste punten niet benoemen.

  911 was een occult ritueel, gepland en uitgevoerd door de powers that be. Wanneer je je ogen opent voor de symboliek (de twee pilaren, de numerologie etc) zie je dat er een duidelijke handtekening is gezet.

  • mr. drs. Bou:

   Beste Harmen, welkom op BOUblog.

   De komende week staat in het teken van 11 september. Loose Change is volgens mij een goed begin. Maar er zijn betere documentaires, nieuwe ook! Ik heb het er maar druk mee. 😉

   In de Twin Towers zijn volgens mij twee vliegtuigen gevlogen. Het tweede vliegtuig is op talloze video’s te zien! Maar in het Pentagon is géén vliegtuig gevlogen. Pilots for 911 truth heeft dat uitgezocht. Er vloog een Boeing zeer laag over, dat wel! Dit is waargenomen door getuigen rond het Pentagon. Zoek zelf even op BOUblog naar Pilots for 911 truth. Of scroll even door mijn 11 september archief.

   Er zijn ook mensen die beweren dat er GEEN vliegtuigen in de Twin Towers vlogen. Hen raad ik aan om de complot-poep uit hun ogen te wassen. Het waren wel degelijk vliegtuigen, maar waarschijnlijk waren het remote controlled MILITAIRE vrachtvliegtuigen, die waren gecamoufleerd als Boeing passagiersvliegtuigen.

   Wat betreft die symboliek houd ik me liever bij de feiten. Die zijn ernstig genoeg!

   • Harmen:

    Beste Bou,

    ik denk dat het belangrijk is om een open vizier te houden en termen als complot poep te vermijden. Tien jaar geleden werd zelfs twijfelen aan het originele verhaal al als complot poep aangeduid. Op je reactie waarin je videobeelden aanhaalt, deze zeggen niks. Beelden worden net als ons beeld van de geschiedenis gemanipuleerd, ik zou zeggen; kijk de film en sta open voor een andere invalshoek.

    En juist de symboliek is interessant, aangezien ze willen dat je het ziet. Maar omdat mensen de symboliek niet begrijpen en hierdoor niet zien (pyramide, alziende oog, pentagon, 9-11 als nieuwjaarsdag van het oude Egyptische rijk), begrijpen ze de gang van zaken in de wereld niet. Heb je je nooit afgevraagd waarom er overal obelisken staan? Bij het Vaticaan, het Witte Huis etc. etc.

    De oplossing voor alle problematiek in de wereld ligt ook verborgen in de symboliek, er wordt namelijk een verhaal vertelt. Aan de mens de keuze om de ogen te openen en op zoek te gaan naar het hoe en het waarom.

    Succes!

 • mr. drs. Bou:

  Beste Harmen,

  September Clues staat inderdaad nog niet op BOUblog, maar de No Plane theorie is hier uitgebreid besproken in 2008. Ook September Clues stamt uit 2008. Ik heb nu de eerste 5 minuten gezien en het spreekt me niet echt aan. Hij duurt 1 1/2 uur en ik ben bang dat ik hem al eens eerder heb bekeken en afgekeurd.

  De politieke consequenties zijn op dit moment belangrijker dan het gekibbel over die vliegtuigen. Nadat de eerste Twint Tower was geraakt, waren er vele camera’s gericht op WTC 1. Daarna kwam het tweede vliegtuig en dat is ook door allerlei amateurs gefilmd. Zie hier de compilatie:

  911 twin towers crash footage duurt 10 minuten.

  • mr. drs. Bou:

   p.s.: achter de schermen verzamelen zich nu de No Planers! De No Plane theorie is verzonnen door de millionair Jimmy Walters, waarvan al snel werd gezegd dat hij werkte voor de CIA. Hij is ook al snel van het toneel verdwenen, nooit meer iets van gehoord. Ook valt het me op dat de meeste No Plane documentaires inmiddels onvindbaar zijn op internet. No Plane doet het niet meer… 😉

   • Sancho Panza:

    Maar Bou waar zijn dan de resten van alle drie de vliegtuigen gebleven?? Ook het no-plane scenario sluit ik zeker niet uit. Vooral door het ontbreken van vliegtuigdelen waarbij me dat bij het vliegtuig dat in het bouwland is “geland” nog het meest verbaast.

    • Sancho Panza:

     Excusez moi… 4 vliegtuigen. Nog ongeloofwaardiger.

    • mr. drs. Bou:

     Sancho, het hele terrein van het WTC was reeds vakkundig ontruimd voor dat ook maar iemand er toegang toe kreeg! Ik weet niet of daar ook vliegtuigmotoren zijn gevonden. Men vond wel het paspoort van een van de kapers! 🙂 🙂 🙂 Zeker uit zijn zak gewaaid toen het vliegtuig insloeg…

     Maar de No Plane theorie leidt slechts af van wat er werkelijk gebeurde. Wel of geen vliegtuigen in WTC 1 en 2 doet niet zo ter zake.

     Achter de schermen groeit de meute aan No Planers die vraagt om toelating. Maar dan moet ik weer scherp modereren. Morgen weer een bijdrage van mijn hand. Wie het goed met de waarheid voorheeft, verspreidt de Nederlands ondertitelde Loose Change nu overal! Want nog zoveel mensen geloven in die vliegende plofmoslims!

    • mr. drs. Bou:

     Beste Sancho Panza,

     Er zijn geen vliegtuigresten gevonden in het Pentagon en evenmin in Shanksville. De conclusie luidt dan ook dat daar geen vliegtuigen zijn gecrasht. Maar de No Plane theorie gaat over de Twin Towers. Daar is alles opgeruimd, voor de NIST toegang kreeg om de zaak te onderzoeken. Sindsdien doen er vage theorieën de ronde: de Space Beams van Judy Wood, de No Plane theorie van Jimmy Walters… En daar gaat men binnen de 9/11 beweging dan voortdurend over kibbelen. Laat men het liever hebben over het paspoort van een van de kapers, dat “toevallig” werd ontdekt in het puin van het WTC. Dat is pas echt ONZIN !!!

     De No Plane theorie dient voornamelijk om de mensen af te leiden van de werkelijke vragen!

 • mr. drs. Bou:

  Een betere No Plane film, voor wie daar graag in wil geloven, duurt een half uur.

  Deze film houdt echter geen rekening met het feit dat de stalen draagbalken van de Twin Towers zich binnen de Twin Towers bevonden. De buitenkant was slechts een zwakke structuur van aluminium.

  Na een kwartier gaat het over No Plane in het Pentagon. Dat deel klopt wel degelijk! Er vloog geen Boeing in het Pentagon!

 • Harmen:

  Ik ben het met je eens, het praten over de details haalt de focus van de werkelijkheid. En die is schrikbarend (in het geval van de no-plane theorie zelfs nog erger). Maar beste Bou, wat mij opvalt is je vooroordeel. In al je reacties wordt mijn bijdrage weggewoven. De waarheid is in een heleboel kleine deeltjes vindbaar; bij leugenaars en bij profeten.

  Ik ga ook niet met je in discussie, geloof in hetgeen wat voor jou goed voelt. Voor je beeldvorming, in de onderstaande video staat Alex Jones te schreeuwen over de geschiftheid van No Planers. In mijn ogen laten mensen die op zoek zijn naar de waarheid, andere mensen in hun waarde. Standpunten en inzichten veranderen immers over de jaren, door nieuwe kennis en nieuwe ontwikkelingen, iets wat iedere waarheidzoeker zal erkennen. En standpunten van anderen verander je niet door deze te demoniseren of te ridiculiseren.

  https://www.youtube.com/watch?v=9dvQU2i_ltE

 • Jasper:

  Beste Harmen, of er nu wel of niet werkelijk op die manier de vliegtuigen in de twee torens zijn gevlogen en of het werkelijk zo zal zijn dat men met media techniek de zaak een handje geholpen zal hebben om de leugen te creëren maakt verder niet uit. Sommigen verklaarden ook dat het geen normale passagiers vliegtuigen waren wat men heeft gezien op die dag , dus wellicht zit er wel iets meer scheef dan wat het oog in het moment kon zien. Het feit blijft in beide gevallen dat er bepaalde elementen in de Amerikaanse overheid met deze valse actie de wereld met en in een trauma heeft achter gelaten en daaruit garen heeft gesponnen. Het blijven beide theorieën gebaseerd op het feit dat men via deze valse vlag operatie the war on terrorisme kon uitroepen. Het gelijk hebben of willen hebben in deze ondermijnt het belang van de erkenning van de constatering van het feit dat men door het mogelijk maken en uitvoeren deze valse vlag operatie vele mensen in hun fundamentele rechten en andere rechten aangetast heeft en daarmee heeft geschonden. Erkennig en bekendmaking over wie er nu werkelijk verantwoordelijk is lijkt hierin vele malen belangrijker dan het stukje of het gedeelte van de beeld vervorming.Dat brengt geen ander motief of andere daders , dat is de gemeenschappelijke deler van beide theorieën in plaats van enige verdeeldheid te verstevigen omtrent de beide theorieën zou men er beter aan doen de gezamelijke energie te bundelen richting het overall publiekelijk vaststellen en verder bekend maken van de werkelijke daders en hun motieven en de eventuele berechtiging ervan. Mvg.Jasper.

  • mr. drs. Bou:

   Los van je foute interpunctie, Jasper: Dank je wel! Hier ben ik het mee eens. Jouw reactie bespaart me een uitgebreide reactie aan die No Plane plotters. 😉

   • Sancho Panza:

    Denk nog eens goed na Bou. De no-plane theorie is veel aannemelijker en eenvoudiger uit te voeren. Het draait allemaal om mind control.

    • R3bel:

     Nadat de eerste toren in de fik staat, zijn er toch tal van mensen op straat die hun ogen en cameras op de gebouwen richten. Uitgaande van de no planes theorie, zou er dan toch genoeg filmmateriaal moeten zijn waarop te zien is dat er een explosie in de tweede toren is zonder dat er een vliegtuig te bekennen is? Waar zijn die ooggetuigen dan die een explosie in de tweede toren melden zonder dat er een vliegtuig in de buurt was?

    • Sancho Panza:

     Er zijn ook VEEL getuigen van het eerste moment die zeggen dat ook de 2e toren NIET door een vliegtuig is geraakt. Die getuigen kregen later geen airtime meer. Het is een echte Psy-Opera. Mensen geloven wat ze op de leugenkast zien en alles op die leugenkast wordt gebracht door de bekende mensen. 9/11 was een joods/zionistische aanslag is mijn stellige overtuiging.

    • R3bel:

     Hey Sancho,

     Na me een beetje verdiept te hebben in de no plane theorie, moet ik zeggen dat ik het een erg interessante optie vind die wel degelijk met goede argumenten te ondersteunen is. Als mensen de waarheid over 9/11 willen achterhalen zullen ze inderdaad helemaal bij het begin beginnen met de vraag: ‘Wat is er nu eigenlijk gebeurd?’, zonder enige vooringenomenheid.
     Laat maar eens uitgezocht worden hoeveel mensen daadwerkelijk claimen de vliegtuigen te hebben gezien. Wellicht zijn het er minder dan we denken. Het is voor mij moeilijk voor te stellen dat zo een reusachtig boeing-toestel helemaal soepeltjes in die toren verdwijnt. Waar zijn die brokstukken?
     Ik vind de no planes theorie dus zeker wel een serieuze overweging waard die niet zomaar mag worden weggewuifd.

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, Jasper. Dat vind ik ook!

 • Sancho Panza:

  WTC7 en dat kleine ronde gaatje in het Pentagon zogenaamd door een Boeing zijn voor mij bewijs genoeg om het officiele verhaal niet te geloven en een nieuw en onafhankelijk onderzoek rechtvaardigen. Hetzelfde geldt voor de Vaatstra- en Bayasin zaken. Niets is wat het lijkt lijkt het wel ;-).

 • Jasper:

  Het zou er haast op lijken dat sommige no-planers dus de aanhangers van de andere theorie een andere agenda zouden willen voeren. Ik wens er ook in te kunnen geloven dat zij echt voor gerechtigheid wensen te gaan. Dat pretenderen ze .Dus als ze dit topic of andere artikels wensen onder te sneeuwen door zich slechts te richten op de beeldvorming van 9/11 in de media en daarmee de aandacht ombuigen richting alleen die waarheid en dus niet richting het feitelijk event en de mogelijke daders en hun mogelijke motieven ,dan zou dat op een andere motivatie wijzen lijkt me. Er zit zeker wel wat scheef in wat men naar voren brengt , maar wat opvalt is dat men verder geen aandacht besteed richting de mogelijke daders. Men zou die energie die men aan de beeldvorming wenst te besteden beter kunnen bundelen en gaan samenwerken richting het aanwijzen van de werkelijke daders en hun mogelijke motieven. En als het goed is wenst men allemaal gerechtigheid. En anders klopt daar iets niet helemaal en voert men ook een andere agenda. Het is alsof men een mogelijke moordenaar arresteert en beelden heeft van de moord maar zich slechts gaat richten op de kleur van het handvat van het mes van de dader en daardoor zou ontkennen dat de moord is gepleegd. Het lijkt me heel logisch te zijn dat daarmee de moord feitelijk gezien niet mee buiten beeld zou komen. Dus de mogelijke daders van 9/11 ook niet , want ook dat ligt feitelijk vast en de beelden spreken voor zich dat de gebeurtenis op zich heeft plaats gevonden. En ook de gevolgen ervan heeft men wereldwijd ondervonden en ook dat kan niemand ontkennen. Mvg.Jasper.

  • Sancho Panza:

   Wat betreft de mogelijke daders zou je de volgende docu eens kunnen bekijken. Wie waren er immers in staat tot grootschalige media manipulatie. Juist die mensen die de media bezitten. De joden/zionisten. Resultaten zie je nu in Libië, Egypte, Tunesie, Syrie zeg maar het hele midden oosten.
   Zie 9/11 missing links.
   http://www.youtube.com/watch?v=qHTWnzAg75A
   Duurt wel 2 uur!!!

   • mr. drs. Bou:

    Beste Sancho, dank voor de link. Ik ga deze even nog niet embedden, ik wil hem eerst zelf bekijken. Misschien lukt het me zelfs nog wel om hem te bespreken, op voorwaarde dat hij me bevalt! 😉

    Natuurlijk is er grootschalige mediamanipulatie gepleegd, maar er is nog zoveel meer aan de hand! Ik probeer het allemaal bij te houden, maar het is vandaag wel erg warm voor de tijd van het jaar.

    Morgen weer een 11 september aflevering, dat wel! 🙂

 • Jasper:

  Beste Sancho ik heb de video bekeken een zeer goede bron lijkt me richting de achtergrond en de waarheid rondom 9/11.Het zal jou waarschijnlijk ook niet verbazen dat als het woord illuminatie omdraait en je zet er com achter op welke website je dan terecht komt.Zou dat toeval kunnen zijn ?Mvg.Jasper.
  itanimulli.com

 • Johan Doets:

  11 september 2001 is niet alleen een dag dat een bizar complot succesvol werd uitgevoerd, die dag werd er ook gespot met allerlei natuurkundewetten. Zo uit het blote hoofd: Er waren op septemberdag branden die twee gigantische wolkenkrabbers neerhaalden (maar het papieren paspoort van een van de kapers nauwelijks schroeide). Er waren vuurballen die honderden meters naar beneden vlogen in de liftschachten (terwijl hete lucht meestal opstijgt). Er bestaan videobeelden van de inslag van het tweede toestel waarbij de (alumunium)cockpit onbeschadigd aan de andere kant van de toren weer naar buitenkomt (terwijl het onderweg betonnen vloeren en tientallen stalen kolommen tegenkwam).
  Bij veel camerabeelden is de achtergrondomgeving van New York verdwenen, mistig of erg vaag (terwijl het die dag toch echt heel fraai weer was).
  Er ontstonden bij de branden in de torens withete vlammen van ruim boven de 1300 graden (terwijl een kerosinebrand niet heter als pakweg 800 graden kan worden). Het beton van de wolkenkrabbers verpulverde tot fijnstof bij het begin van het instorten (en niet pas bij het neerkomen op straat). Allerlei delen van de torens vlogen bij het begin van het ineenstorten horizontaal weg (terwijl de zwaartekracht meestal verticaal werkt). In Washington vloog een Boeing met een snelheid van meer als 500 mijl per uur (terwijl die snelheid zeehoogte niet eens bereikt kan worden). Op een van de camerabeelden van het Pentagon zou vaag een vliegtuig met een condensspoor te zien zijn vlak voor de inslag (terwijl straalmotoren pas condenssporen maken als het heel koud is). Het grote passagiersvliegtuig veroorzaakte een klein gat in het Pentagon (dat gat had een kleinere diameter als de rompdiameter van het vliegtuig). In de buitenmuur van het Pentagon ontbraken ook gaten van de vleugels, motoren en staart: deze zouden naar achteren zijn gezwiept bij het binnenvliegen in het gebouw…). De hevige brand na de inslag heeft veel van het vliegtuig verdampt (maar de omgekomen passagiers zijn geïdentificeerd aan de hand van hun DNA.
  Over het vermeend toestel dat in Pennsylvania neerstortte wil ik het niet eens hebben…

Laat een reactie achter