Archief
Artikelen

Het sprookje luidt: Op 11 september 2001 kaapten 19 moslims die naar Amerika waren gestuurd door Osama bin Laden, vier passagiersvliegtuigen. Twee van deze Boeings vlogen ’s morgens rond 8 uur in de Twin Towers. Deze torens stortten enige uren later loodrecht in, als gevolg van de vliegtuiginslagen en onder het oog van talloze camera’s. Een derde gekaapte Boeing vloog in het Pentagon, waarbij het vliegtuig volledig verdampte. De vierde Boeing stortte neer, nadat de dappere passagiers de kapers hadden overmeesterd. Maar op het einde van de dag, rond half 6 plaatselijke tijd, stortte ook WTC 7 binnen enkele seconden volledig in. Sindsdien zijn we langzaam maar zeker allemaal betrokken bij de “War on Terror”.

De bittere waarheid is dat het criminele Bush-regime deze aanslagen heeft georganiseerd en georkestreerd. Natuurlijk zijn de geheime diensten (CIA en Mossad) daarbij betrokken. Het was geen complot van Osama bin Laden en zijn plofmoslims, maar van de Amerikaanse overheid die een excuus zocht voor het voeren van oorlogen. Al hun bondgenoten gingen er in mee. Tot de slachtoffers behoren o.a. Afghanistan, Irak, Libië en Syrië, maar ook alle burgers van de deelnemende landen, want die betalen met hun belastinggeld en hun vrijheid voor deze illegale oorlogen en de daarmee gepaard gaande overheidsterreur.

De feiten zijn al lang bekend bij een groot aantal mensen, maar ook in Nederland schrikken alle politici er nog voor terug om openlijk vragen te stellen bij 9/11. Ook zij baseren hun politiek op een smerige valse vlag! De wereld wordt niet bedreigd door het moslim-terrorisme, maar door het militaire terrorisme van de VS, de NATO, het militair-industrieel complex en de overheid! Ook onze Nederlandse overheid doet er aan mee! Stel hen dus verantwoordelijk en dwing hen om de waarheid omtrent 9/11 en de gevolgen onder ogen te zien.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Zodra de 1 miljoen is bereikt zullen deze handtekeningen worden overhandigd aan alle staatshoofden van de landen die op 11 september slachtoffers te betreuren hadden.

Denk nog eens na over 11 september!

ReThink911: The Evidence Might Surprise You duurt 3 minuten.

The Official ReThink911 Video duurt 6 minuten.

BBC Nieuws vertelt: WTC 7 ingestort VOOR het daadwerkelijk gebeurde duurt 2 minuten.

Solving the Mystery of WTC 7 – Nederlandse ondertitels duurt 15 minuten.

Voor meer informatie zie het Archief van de categorie ‘11 september’ Nederlands ondertiteld

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “Denk nog eens na over 11 september”

 • R3bel:

  Wat mij het meest frustreert is dat degenen die voor de waarheid betreffende 9/11 vechten serieus op de lachwekkende, kinderachtige claims die van ‘officiele zijde’ over WTC 7 gemaakt worden, moeten ingaan. Het is gewoonweg bespottelijk. Ik zou er het geduld en de zelfbeheersing niet voor hebben. Iedere halve gare ziet dat dat gebouw door explosieven naar beneden gehaald is, daarover discussieren met mensen die het officiele verhaal verdedigen is aan mij niet besteed. Dan krijg ik neigingen de stompzinnigheid met harde hand aan te pakken. 😉

  • mr. drs. Bou:

   Beste R3bel,

   Welkom op BOUblog en ik weet niet hoe hard jouw hand is, maar ik krijg zelf al blaren van het schroeven draaien.
   Heel veel mensen beseffen nog niet dat 9/11 een psy-op was. WTC 7 is zo simpel dat zelfs deze mensen het kunnen begrijpen. Bedenk wel dat de meeste Nederlanders naar het NOS-journaal kijken.

   De komende week zal BOUblog in het teken staan van dat belachelijke Nijn eleven. Want de verwarring is groot en de gevolgen zijn voor de miljoenen slachtoffers! Beheers dus jouw stompzinnige neigingen en verspreid de waarheid met zachte hand!

 • jan-47:

  Bedankt drs BOU
  Heb gelijk getekend en naar verscheidene personen doorgestuurd
  Hoop dat het wat opleverd

 • Jasper:

  Een samenvattend youtube filmpje van de corbett report over 911.
  9/11: A Conspiracy Theory Everything you ever wanted to know about the 9/11 conspiracy theory in under 5 minutes.
  http://youtu.be/yuC_4mGTs98

 • mr. drs. Bou:

  Beste Richard,
  Er zit ook een zoekfunctie op BOUblog, links boven in de hoek.
  Met Judy Wood ben ik het niet zo eens. Ze zegt dingen die ze niet kan bewijzen. Het is dus een ordinaire complottheorie die geen zoden aan de dijk zet.
  http://www.boublog.nl/26/09/2008/dr-judy-wood-en-de-911-space-beam-theorie/

 • Jasper:

  Beste Richard of wat is er zo interessant aan om te weten waar al het puin en zo gebleven is als men weet dat te heersende macht in Amerika die aangestuurd word vanuit israel en beide machten er alle belang bij hadden dat alle bewijsmateriaal spoedig mogelijk aan het oog onttrokken moest worden?Volgens mij bevestigde dat alleen maar het idee dat het in iedere geval met de mantel van de macht is toegedekt dus de officieele machts-instituten.Dus wel degelijk een inside job op alle fronten , en haast wel zeker bewezen.En @ ko, nucleaire demolutie dat terwijl de thermiet van de balken bleef lekken en tot vier weken na de ontbranding ervan nog niet gedoofd was en nog hoge temepraturen in de smeltbaden te meten waren.En ook experts spreken erover dat er thermiet gebruikt is ,men heeft het in de fragmenten van puin-monsters duidelijk terug gevonden.Dat deze waarheid nog niet als zogezegde waarheid die is geaccepteerd is ,dat komt omdat de leugens die zijn een kaartenhuis van leugens ondersteunt ,het aanvaarden van de waarheid die is over 9-11 zou het hele kaartenhuis doen instorten.Al het andere wat men tracht aan te reiken als bewijsvoering en waarbij men the powers that be buiten het oogveld of beschouwing tracht te houden is slechts afleiding van de waarheid die is.Ook over-info behoort tot die afleiding en andere valse sporen want die maken het complot-theorie gehalte aannemelijker.Zeker als men een haast wel belachelijke theorie zal kunnen toevoegen.Als men werkelijk onderzoek doet en heeft gedaan in de eerste jaren staat de waarheid die is vast ,zo vast als een huis gebouwd op de rosten daar valt niet aan te tornen zoals de wetten van het Universum.Mvg.Jasper.

  • mr. drs. Bou:

   Japer, Ko heeft hier een IP ban, niet omdat hij gelooft in de No Plane theorie, maar omdat hij uiterst onbeschoft was tegen iedereen die niet gelooft in de No Plane theorie. Ko was aan het spoofen! Ik heb zijn reactie gewist.

   Aan jou heb ik nog een verzoekje wat betreft je interpunctie. Plaats eerst een komma, dan pas een spatie. En plaats ook een spatie na iedere punt. Dat maakt je reacties leesbaarder.

   • Jasper:

    Beste Boudine , daar ga ik op letten mijn dank voor die raadgeving . Ik ga er wat meer tijd in steken alvorens een reactie te plaatsen . Mvg.Jasper.

    • mr. drs. Bou:

     Jasper, je doet het nog steeds niet goed. Let op de verschillen! Jij doet nu spatie komma of punt spatie, maar het moet zijn: komma of punt spatie.
     Om je reacties leesbaar te houden, is dat wel een verbetering, maar het hoort zo:

     Beste Boudine, daar ga ik op letten. Mijn dank voor die raadgeving. Ik ga er wat meer tijd in steken alvorens een reactie te plaatsen. Mvg. Jasper.

     Let op de kleine verschillen. 🙂

Laat een reactie achter