Archief
Artikelen

Dit artikel op Information Clearing House is wel even schrikken. Ik neem het in zijn geheel over, maar lees ook de reacties op Information Clearing House.

This Slaughter Has To Stop

Incendiary Bomb Victims ‘Like the Walking Dead’

BBC Panorama Video Report
UPDATE 2-9-2013: Na een aantal malen kijken naar het filmpje, zie ik steeds meer zaken die niet kloppen. Waarschijnlijk is het gefilmd in de studio en spelen de gewonde kinderen toneel!

A BBC team inside Syria filming for Panorama has witnessed the aftermath of a fresh horrific incident – an incendiary bomb dropped onto a school playground in the north of the country – which has left scores of children with napalm-like burns over their bodies.

Eyewitnesses describe a fighter jet dropping the device, a low explosion, followed by columns of fire and smoke.

Ian Pannell and cameraman Darren Conway’s report contains images viewers may find extremely distressing.

Posted August 29, 2013 – Updated August 30, 2013 – See “Note from Tom” below.

See also – Syria: Reports of ‘napalm-like’ bomb attack: Video

Note from Tom

August 30, 2013

There appears to be a consensus (see comments below) that the video above is propaganda and a staged event in support of the Syrian rebels. I can neither confirm or deny that the report is valid, but I do agree that the reporter appears to attribute the attack to a Syrian fighter jet, without providing any evidence to support his conclusion.

What is beyond debate is that a great many people have died and an even greater number have suffered and or witnessed suffering beyond what can be described as civilized behavior in this war on the Syrian people.

What I find objectionable about some of the comments, is that we prefer to blame one side or the other rather than empathize with those on whom this tragedy is inflected.

It would appear we are more interested in attributing responsibility and picking a side (as if we are watching a sporting event) rather than demanding that world powers stop their support of both sides. It is reprehensible that we should allow ourselves to be manipulated into cheering and applauding this inhumanity.

The reality is that we are all human and none of us deserves to see our loved ones suffer and die. There is no difference between anyone on this planet other than what we choose to believe about ourselves and each other.

There are no Christians , Muslims, Democrats or Republicans, there are no nationalities. We humans are just one species, struggling to provide for our families as others try to manipulate us by appealing to our basest tribal instincts.

We have to rise above this and demand that our governments cease and desist from providing weapons of war and financial support for this savagery.

I for one refuse to be manipulated into blindly following a flag or roaring applause as my brothers are fed to the lions.

Peace and Joy

Tom Feeley

—————————————————————–

Commentaar van BOU

Om te begrijpen waarom ik denk dat dit weer een valse vlag is, moet men weten dat de vorige valse vlag reeds stevig is doorgeprikt:

Evidence: Syria gas attack work of U.S. allies
Contrary evidence arises as U.S. considers punishing Assad regime
Published: 4 days ago

Jerome R. Corsi

In dat artikel staan verscheidene foto’s en YouTubes waaruit blijkt dat Saoedi Arabië het gifgas Sarin aan de terroristen leverde. Zij worden ook betaald door Saoedi Arabië.

Verder is er dit Nederlandstalige artikel:

VOORSTEL SYRIË WEGGESTEMD? TRAP ER NIET IN!

Het Engelse parlement ging niet akkoord met de aanval op Syrië, men wil eerst meer bewijzen zien! En dan komt de BBC met vreselijke beelden van deze chemische brandbom op een school in Aleppo. De straaljager hoeft beslist niet van het Syrische leger te zijn, Aleppo ligt dicht bij de Turkse grens en een Israëlische straaljager kan via de Middellandse Zee en Turkije naar Aleppo vliegen. Vraag je tot slot eens af welk belang Assad zou hebben bij een dergelijke aanval op kinderen uit de eigen bevolking! Maar het “vrije Westen”, dat staat te popelen om Syrië te bombarderen, zoekt naarstig naar een “humanitaire reden”. Wat een smerig spel wordt hier gespeeld!

En nu maar hopen dat de oorlog ondanks alles niet doorgaat.
Prettig weekeinde gewenst, ondanks alles…

Gevonden op Visionair:

Het militair industrieel complex
The Business of War: SOFEX duurt 20 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

28 Reacties op “De BBC en een nieuwe valse vlag in Syrië”

 • Remi:

  Ik wil niet voorbarig zijn maar zie een hoog vaseline, talkpoeder en nivea gehalte in een aantal beelden . Kom er later op terug.

  ik zou wel willen weten welke gassen en bestrijdingsmiddelen er GECONSTATEERD zijn. Niet wat ze vermoeden of fake materiaal.
  Bewijzen van VX, Sarin, Mosterdgas en of andere blaartrekkende middlen als fosgeen.

  Remi

  • Ton:

   Los van daderschap, wat jij een hoog nivea-gehalte noemt is de primaire behandeling in het ziekenhuis met Flammazine. Dat is een antibiotische creme die je gebruikt bij graad 2+ brandwonden. Voor mij zien de brandwonden er getrouw uit.

 • eyeopener:

  wat een goedkoop ‘ afmaken’ met een onschuldige bevolking
  gewoonweg misselijkmakend

 • mr. drs. Bou:

  Beste Remi en Ton,
  Ik heb zelf de beelden ervaren als echt, ik werd er zo verdrietig van! De gifgas aanval van de vorige week bleek ook echt, maar het gifgas lijkt te zijn geleverd door Saoedi Arabië aan de “rebellen”, de beroepsterroristen die worden betaald door Saoedi Arabië.
  Mijn vraag bij deze beelden van verbrande kinderen is: Hoe komt de BBC zo snel ter plekke? Het bijgaande artikel zegt: The report came as MPs in the House of Commons voted against military intervention in Syria. Deze verbrande kinderen komen dus weer als geroepen voor de mensen die willen dat Assad vertrekt en Syrië uiteenvalt.
  Dat er intussen in het reeds “bevrijde” buurland Irak dagelijks doden vallen door bomaanslagen, zal het “vrije Westen” worst wezen. Om daar een schandaal-verhaal over te maken, dat is niet in het belang van deze “oorlog tegen het terrorisme”.

 • Minke:

  Het napalm bombardement die door de regering van Assad op haar eigen volk zou zijn toegepast is een hoax. Ook de verschillende nep gewonden en doden die het menselijke ras voorgeschotelt krijgt via de media, is een hoax.
  http://olympiczion.nl/index.php/de-napalm-bommen-in-syrie-is-een-grote-zionistische-leugen-israel-wereldoorlog-hoax-nep-smerig-propaganda-pax-judaica-duivel-zion-nwo/

 • Fleur:

  De werkelijke reden van het buitenlandse Syrië-conflict draait wederom om olie/gas.
  Achter de schermen is het m.n een machtsstrijd tussen Rusland+bondgenoten uit het gebied, versus de VS+bondgenoten over de route van de pijleiding cq politieke machtsverhouding tussen Rusland en de VS.

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/08/29/ten-oorlog-een-beperkte-militaire-interventie-in-syrie-over-humanitaire-interven

  Poetin reageert…

  http://rt.com/news/putin-us-syria-evidence-249/

  • Dgaz:

   @ Fleur

   Putin is een pion in the game, maar dan wel een op zeer hoog niveau. Er zit meer achter.

   • mr. drs. Bou:

    Dgaz, verklaar je nader. Want zonder verdere informatie is dit slechts een mening! Meningen zijn hier niet welkom. Voor het verspreiden van meningen (en iedereen heeft er wel een) verwijs ik naar sites als NuJij en GeenStijl.

    • Dgaz:

     Oorlogen worden gevoerd door de “bankiers” of tewel op zijn Duits gezegd “Der Hochfinanz”. Het geld van de amerikaanse belastingbetaler gaat naar het: Vatikaan, Israel en het engelse koningshuis = grotendeels Rothschild.
     bron: Greg Hallett & The Spymaster http://www.theworldoftruth.net/HallettReport/index.html. Dus Obama is een “pupett”, voor de gasten die er achter zitten. De V.S. en veel andere landen worden beheerd als een plantage. Dit is met Putin hetzelfde. Putin is een machtsfaktor, maar is expendible, dat houdt in dat ook Putin zegt en doet wat er achter de schermen bekokstooft wordt.

     Zeer goede bronnen: Greg Hallett, Kay Griggs, Eustace Mullins, http://iamthewitness.com/, div interviews van GBS met Adrian Salbuchi etc.

 • Fleur:

  Rusland en China zijn fel tegen buitendlandse militaire aanvallen in Syrië.
  De plotseling behoudende opstelling van Obama t.a.v een luchtaanval in Syrië vind ik opmerkelijk.
  Je vraagt je af wat er zich achter de politieke schermen afspeelt.
  Bekend is blijkbaar wel dat de VS ” vreest ” voor een enorme cyberaanval.
  Waarom maakt Janet Napolitano deze aanval juist nu publiekelijk?
  De strategische bedoeling hiervan wordt vanzelf duidelijk.
  Afwachten dus…

  http://intellihub.com/2013/08/27/napolitano-warns-coming-cyber-event/

 • mr. drs. Bou:

  UPDATE 2-9-2013: Na een aantal malen kijken naar het filmpje, zie ik steeds meer zaken die niet kloppen. Waarschijnlijk is het gefilmd in de studio en spelen de gewonde kinderen toneel! Met dank aan Minke voor de link.

 • mrpettjo:

  De volgende 911 false flag zou heel goed deze maand een aanval van een vloot Ufo’s op de Hoover dam kunnen zijn die de stad Los Angeles verwoest en ook andere strategische punten (m.n. de grote bruggen aan de west- en oostkust).
  Het ministerie van Binnenlandse Zaken (DHS) heeft miljoenen kogels besteld en miljoenen pakketten houdbaar voedsel opgeslagen en honderden FEMA kampen in gereedheid gebracht..:
  http://fourthdimensionalrecovery.wordpress.com/2012/04/23/hoover-dam-expected-to-be-the-next-911/

  • mrpettjo:

   Een door HAARP veroorzaakte zeer zware aardbeving in het gebied waar de Hoover dam staat. Een dergelijke mega aardbeving zal ook de San Andreas breuk activeren die de steden Los Angeles, San Francisco en het omliggende gebied vervolgens verwoest, is natuurlijk meer voor de hand liggend zoals ook in het artikel staat.
   Dit ook gezien de toepassingen van HAARP bij de overstroming van o.a. New Orléans(2005), de verwoesting van Haïti en de orkaan Sandy voor de oostust van de VS (2012)

   • mr. drs. Bou:

    Beste mrpettjo,
    Op dit moment circuleren er allerlei doemdenk-geruchten op Internet. De mooiste valse vlag zou dan wel zijn het uitbarsten van de supervulkaan die onder het Yellowstone National Park ligt. Kunnen ze dat niet even organiseren met HAARP? 🙂
    Laten we ons liever houden aan de feiten: Syrië heeft een pijplijn deal gesloten met Iran, zodat het aardgas van Iran naar Europa kan stromen. Turkije wil dat niet! En ook Israël wil dat niet! Zij willen zelf een doorvoerland blijven voor olie en gas.
    Het plan om Syrië op te splitsen in een aantal “religieuze” deelstaten blijkt al oud. Zowel Israël als de VS / NATO hebben daar belang bij, want het garandeert hen de macht in het Midden Oosten. Vanwege die nieuwe pijplijn deal hebben ze nu opeens haast.
    Hoe ze het doen, dat valt niet te voorspellen, maar ze staan te popelen om Syrië aan te vallen!

 • Jasper:

  Volgens mij maakt het voor die groep die aan de macht is of de spelregels bepaald niet eens uit of het gaat om gas of niet , men had toch wel een reden gezocht om Syrië omver te werpen.Het ziet er naar uit dat het zo zou zijn dus ik stel mijn mening hierover enigzins bij.Maar het is net zoals in andere landen ze kunnen dan weer hun marionet plaatsen zodat ze na de vernietiging van de infrastructuur de hele zaak weer kunnen opbouwen en hun eigen banken kunnen implementeren en op naar het volgende land.De gasleiding is slechts een afleiding politiek gezien van hun werkelijke plannen.En dat is orde uit chaos te scheppen die ze nu ook mede door de wereld-crisis en deze midden-oosten oorlog lijken te versterken.Vraag je daarin af wie maakt er daadwerkelijk winst bij het veroveren van die pijplijn?Amerika raakt met de seconde verder in de illusionaire schuld welke uit lucht word gecreërt.Volgens mij komt alle rijkdom niet echt ten goede aan de mensheid en verder wat er gekomen is uit het op olie gebaseerde machts-monopolie , worden sommigen niet gewoonweg verblind in hun visie doordat er nog nooit een vredelievende weg van leven in harmonie is ingeslagen? Zolang men daar geen ervaring in heeft ,kent het dan wel grond om te geloven dat wat we tot nu toe hebben gedaan het beste zou zijn wat de mensheid aan systemen heeft geprobeerd?De crux in dit alles lijkt me die groep die koste wat het kost de macht blijft houden zolang die aan de macht blijft ook al is het verborgen zal echte verandering een utopie blijven.De wereld moet van mentaliteit veranderen en leren om etisch en moreel goed te handelen in eerlijkheid en oprechtheid en dat zie ik die groep niet in zich hebben.Althans niks wijst erop , maar ik geloof wel dat ware evolutie die verandering zou kunnen brengen.Omdat de vonk van Liefde in ons allen aanwezig is en bij sommigen slechts nog niet ontwaakt zal zijn en als een vlam sturende kan zijn.Mvg.Jasper

  • mr. drs. Bou:

   Jasper, op dit moment zijn in IRAK ook de shi’iten aan de macht. Let eens op het aantal bommen dat daar ontploft! De gaspijp ligt er nog niet, maar vanaf het moment dat het contract werd gesloten (juli 2011) was Syrië een zooitje! Irak was al een zooitje en Iran krijgt steeds meer economische sancties op zijn kop.

   Luister ook naar het Corbett report in mijn volgende artikel.

   Die pijplijn verklaart wel waarom Turkije, Qatar en Saoedi Arabië opeens samen met Israël proberen om Syrië kapot te maken. Zonder die pijplijn is dat een onmogelijke alliantie. Vergeet ook niet dat al die regeringen uiterst kortzichtig zijn. Ze maken vijfjarenplannen, maar lukt het niet in vijf jaar tijd, dan denderen ze gewoon door.

   Ik blijf bezorgd over deze situatie…

 • mr. drs. Bou:

  Uit een e-mail die ik vandaag ontving blijkt dat de BBC opzettelijk deelneemt aan de propaganda tegen Syrië. Een beetje op de manier waarop Al Jazeera indertijd de “burgeroorlog” tegen Gaddafi versloeg. Met leugens en bedrog!

  Hallo Bou,

  Heb jij weleens gehoord van “BBC Media Action”? Nee? Ik ook niet, tot vandaag.

  BBC Media Action is een onafhankelijke organisatie die actief is in crisisgebieden zoals Irak, Libië, Syrië etc. Financiering vindt plaats via o.a. de Britse Overheid, EU, Nederlandse Overheid, US State Department, VN en de Bill en Melinda Gates Foundation.

  En waar houdt dit ‘onafhankelijke clubje’ zich dan wel mee bezig? Nou, er staat BBC voor dus het zal wel iets met berichtgeving uit crisisgebieden te maken hebben. Precies, maar hoort bij die berichtgeving uit crisisgebieden ook het gebruik van acteurs bij? Gaat er bij jou al een lampje branden, Bou? Straaljager van de Syrische Luchtmacht die boven een stadje, ergens in het noorden van Syrië, met chemische wapens aan het bombarderen was? Dit speelde zich af na het incident in Damascus, omstreeks 26 augustus en de beelden werden pas later in de week in de media getoond. Zonder vliegtuig uiteraard. En hé dat is toevallig, het was een BBC reportage.

  Ik wil hier nog bij opmerken dat het heel opvallend is, dat buiten de EU, Nederland het enige EU land is die deze organisatie van Nederlands belastinggeld voorziet. Dit is pure propaganda waar zelfs Josef Goebbels rode oortjes van krijgt.

  Je kunt de video doorspoelen tot de 24e minuut om het desbetreffende stuk te bekijken. Een fraai stukje onderzoekjournalistiek van Brian Gerrish.

  http://www.ukcolumn.org/live

  P.S.

  Ik wist niet in welke categorie ik dit op je blog moest plaatsen, maar ik vond het belangrijk genoeg om het je persoonlijk te melden.

  Met vriendelijke groet,

  Helaas doet de link een beetje raar. Hij gaat naar een life stream kanaal waarop nu niets te zien is. Duidelijk is wel dat de media liegen!

  West Toxic Lie On Syria Exposed

  By Finian Cunningham

  October 16, 2013 “Information Clearing House – They say an expert liar needs to have a good memory to succeed in maintaining deceptions. This is because sooner or later the liar is liable to trip himself up with his own previous lies.

  Only weeks after the deadly chemical weapons incident near the Syrian capital Damascus on 21 August, the Western narrative is coming apart at the seams from its own lies.

  Recall that this was the “horrific” incident that nearly resulted in the US and its allies launching an all-out war on Syria. “The US doesn’t do pin-pricks,” said President Barack Obama sinisterly as American warships armed with hundreds of Tomahawk Cruise missiles suddenly honed in on the Mediterranean country.

  Western turgid claims that Syria’s government forces had carried out an atrocity against civilians with deadly Sarin nerve gas were always tenuous from the outset.

 • mr. drs. Bou:

  Ingekomen, opnieuw per e-mail:

  Sorry Bou,

  Hier is hij.

  http://www.youtube.com/watch?v=iAIKl61zjGM

  Prettig weekend gewenst.

  Groet,

  UK Column Live – 17th October 2013

 • UN chief Ban Ki-Moon, trying to prevent Syrian Foreign Minister
  Walid Muallem from his speech during Geneve 2.

  Een korte video duurt 2.26 minuten.
  De volledige speech van Syrian Foreign Minister staat eronder.

  Gepubliceerd by Lindquist op 23 januari 2014. http://wakeupfromyourslumber.com/video/lindquist/un-chief-trying-prevent-syrian-fm-his-speech-during-geneva-2-conf

 • Syrian Media Adviser Bouthaina Shaaban: Slams Wolf Blizer on CNN TV.
  “You Think the US Is Any More Democratic Than Syria?

  Geplaatst op 23 januari 2014. Video duurt 11 minuten.

  http://www.youtube.com/watch?v=5hDvHcBKvuo

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, Ankie. Dat geeft een beetje tegenwicht aan het maffe NOS-journaal. En intussen sterven er in Syrië ook mensen in vluchtelingenkampen, van de HONGER !!!

Laat een reactie achter