Archief
Artikelen

Sietze Planting is leraar aan het ROC en een voormalige militair die heeft gediend in Afghanistan. Deze sociaal voelende veteraan kreeg landelijke bekendheid door zijn strijd tegen de corrupte burgemeester van Arnhem, Pauline Krikke. Haar echtgenoot Ron Miltenburg bleek betrokken bij de drugshandel in Arnhem, het hele verhaal staat vanaf 2007 op Kleintje Muurkrant: Krikkegate. Sietze strijdt met open vizier tegen de corruptie in onze maatschappij. Het resultaat is dat het OM deze vredesactivist annex klokkenluider nu strafrechtelijk vervolgt wegens “doodsbedreiging” van een rechter. Sietze wacht nu op het Hoger Beroep.

In 2010 heeft JDTV al eens aandacht geschonken aan deze goedmoedige, maar volhardende veteraan: JDTV Afl.27 – Krikkegate telt 6 afleveringen. Dit is deel 1:

Het gesprek van Sietze met Myra gaat niet over Krikkegate, maar over de verwevenheid van de politiek met de criminaliteit. Sytze weet hoe de hazen lopen en wat de huidige gevolgen zijn van de mislukte parlementaire enquête over de IRT-affaire. Nog steeds is Nederland een doorvoerland van heroïne. Maar ook de politieke gevolgen zijn voelbaar: de macht van het OM werd gecentraliseerd, zodat Den Haag nu bepaalt wie strafrechtelijk vervolgd wordt en vooral wie niet! Tegenwoordig worden sommige strafzaken geseponeerd wegens landsbelang!

Sytze weet veel over de teloorgang van de rechtsstaat. Rond minuut 16 valt de naam Baybasin, dit in verband met de Turkse tolk Tayar Cetinkaya. Deze tolk heeft ook een rol gespeeld in Krikkegate. Volgens Sytze is Nederland een belangrijk maffia-land: drugshandel, wapenhandel, vrouwenhandel… het gebeurt hier allemaal.

Bij minuut 31 noemt Myra twee voorbeelden van onterechte vervolging: Joke Kaviaar, die wordt vervolgd omdat ze opkomt voor de rechten van mensen zonder verblijfsvergunning (“illegalen”), en Erik Egas, die onschuldig in de gevangenis zit en onlangs 14 dagen in beperking heeft doorgebracht omdat hij twee journalisten van de Telegraaf op bezoek kreeg. De achtergrond van deze veel te strenge straf komt helaas niet aan de orde: de directie van de gevangenis in Nieuwegein wil niet dat er ook maar iets naar buiten komt over de moord in die gevangenis. Erik is bevriend geraakt met Baybasin, die in dezelfde gevangenis zit. Misschien kunnen we beide onschuldig gevangenen af en toe een kaart sturen.

Vanaf minuut 37 wordt het gesprek bijzonder interessant: Sietze Planting heeft aangifte gedaan tegen een aantal politici, waaronder Piet Hein Donner. Daarna gaat het over Baybasin en de gevolgen voor de Turkse maffia als Baybasin vrij zou komen. Sietze wijst dan op de verwevenheid van de Turkse maffia met de NATO. Daarna gaat het over de seksuele escapades van onze politici. Hij springt dan wel een beetje van de hak op de tak, maar de grote lijn blijft behouden. Het wereldbeeld van Sietze staat veel dichter bij de realiteit dan dat van de TV-helden Pauw en Witteman of DWDD, om maar eens een dwarsstraat te noemen. Hoewel het gesprek over ernstige zaken gaat, blijft het gezellig. Vooral op het einde van het gesprek komt Sytze met zijn grapjes! De uitzending eindigt met een muziekje… I have a dream!

Talk2Myra: Sietze aug 213 begint met ruim 5 minuten muziek en duurt een uur.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “Sietze Planting praat met Myra”

 • bert (maathuis):

  “Sietze Planting heeft aangifte gedaan tegen een aantal politici, waaronder Piet Hein Donner.”

  Sietze beseft uiteraard dat hij hiermee veel op het spel zet. Maar de waarheid en [mens]waardigheid gaan hem blijkbaar vóór alles.
  Sietze´s grapjes op het einde van het gesprek? Die relativering komt hoogstwaarschijnlijk voort uit zijn diep ingrijpende Afghaanse ervaring. Dat mede heeft hem gevormd, waardoor hij dezelfde Navo, onder wiens vlag hij in Afghanistan “diende”, nu ter verantwoording roept, middels aangifte tégen de Navo-dienende politici! Welnu Navo, het kan verkeren; immers: oorzaak = gevolg.

  • mr. drs. Bou:

   Beste Bert,
   Welkom op BOUblog en ik heb zelf met veel genoegen geluisterd naar Sietze. Een beetje van de hak op de tak, maar toch wel met de grote lijn. En vooral een gezonde dosis humor. Zonder grapjes redden we het niet! Wie deze wereld van geweld en wreedheid serieus neemt, is absoluut een verloren ziel… 😉

 • mr.drs.Bou:

  In memoriam Sietze Planting

  Zelf heb ik hem slechts eenmaal ontmoet, maar hij was wel een vriend van mijn vrienden. Op Kleintje Muurkrant staat een artikel ten afscheid:

  Gisteren hoorden we pas, dat een paar dagen geleden oorlogsveteraan Sietze Planting is overleden. Tijdens het zwemmen in een meer bij Bad Bentheim, waar hij de laatste jaren woonde. Wij leerden hem begin 2007 kennen. Hij had de handschoen opgevat tegen Pauline Krikke, de toenmalige VVD-burgemeester van Arnhem. Met open vizier. Die eerste van de vele ontmoetingen met Sietze en een paar van zijn makkers resulteerde in de serie “Krikkegate”. Wij brachten daarbij samen een paar jaar door buiten de poorten van Krikke’s burcht. Maar we kwamen niet binnen. Sietze besloot het met andere hulptroepen opnieuw te proberen. Via publicaties en justitie. Ook die pogingen slaagden niet. Sietze zag zich zelfs genoodzaakt om zich taktisch terug te trekken. Naar Bad Bentheim, van waaruit hij zijn ongelijke strijd voortzette. Getuige deze laatste mail van 7 februari jl.

  Lees hier verder

  Jammer dat Myra dat interview met Sietze heeft gewist. Gelukkig heb ik er nog een kleine samenvatting van gemaakt. Voor het hele verhaal over Sietze en zijn strijd tegen de drugshandel en corruptie van hogerhand, zie de serie Krikkegate op Kleintje Muurkrant. Sinds maart van dit jaar is Pauline Krikke burgemeester van Den Haag, dus deze serie is zeker voer voor Hagenezen.

  Rest me nog om de nabestaanden en vrienden sterkte te wensen met de verwerking van hun verdriet.

 • mr.drs.Bou:

  Op Het Haagse Complot staat een artikel over Sietze Planting, die kennelijk ook een relatie had met Ton Hofstede.
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20170529-in-memoriam-sietze-planting.htm
  Ton is arts en volgens hem is Sietze gestorven aan een long-embolie. Micha Kat riep dus ten onrechte moord en brand.
  En Eric Donk heeft zijn interviews met Sietze weer online geplaatst:
  https://www.youtube.com/playlist?list=PL6429575A72E31B88
  Dank je wel, Eric!
  Misschien wil Myra hetzelfde doen…

 • mr.drs.Bou:

  Eric Donk, ook jij gecondoleerd met dit verlies.
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2017/05/sietze-planting-overleden.html

  JDTV Afl.27 – Krikkegate Deel 5

  Gepubliceerd op 23 mei 2010

 • mr.drs.Bou:

  Op Niburu staat een overzichtsartikel:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11893:witwasoperatie-voor-nieuwe-burgemeester-den-haag&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Het is geschreven door Micha Kat, die nog altijd vermoedt dat Sietze misschien is vermoord. Zelf denk ik van niet, dus dat spoor zal ik niet volgen. Dat Pauline Krikke als burgemeester van Den Haag door en door VVD-corrupt is, blijkt wel duidelijk. Sietze Planting is jaren lang bezig geweest om dat verhaal duidelijk te maken. Tevergeefs? Het zou mooi zijn als ter nagedachtenis aan Sietze dat schandaal in volle omvang naar buiten kwam:

  NA AFFAIRE-KEIZER EEN NIEUW EN NOG GROTER VVD-SCHANDAAL: PAULINE KRIKKE, BURGEMEESTER VAN DEN HAAG, IS MAFIA-BAAS EN DRUGS-CRIMINEEL

 • mr.drs.Bou:

  Inmiddels heeft Myra haar gesprek met Sytze weer online gezet. Ik neem aan dat dit hetzelfde gesprek is, waarvan de video in dit artikel is verdwenen, hoewel de datum niet helemaal klopt.
  In memoriam Sytze Planting:

  Veteraan Sietze Planting spreekt duurt 57 minuten.

  Gepubliceerd op 1 mrt. 2014

  23 mei 2017 is Sietze overleden. In augustus 2015 heeft Sietze mij gevraagd deze uitzending tijdelijk offline te halen. Nu, 30 mei 2017 heb ik besloten hem weer inljne te zetten. Het gaat over de heroine handel op zijn missie naar Afghanistan. De connectie Demmink/Turkije. De Oranjes varen wel bij zwakke politieke leiders. Onthullende informatie over waar een klein land groot in kan zijn.

 • mr.drs.Bou:

  Klokkenluider Onair — 28 december 2012 – Sietze Planting. duurt 2 uur.

 • mr.drs.Bou:

  Via Kleintje Muurkrant leidde het spoor naar ZeroHedge:

  Counter-Coup Spookmaster Dr. Steve Pieczenik Discusses Destruction Of CIA And Game Changing Implications Of #Vault7

  This is as close to a real life spy novel as you’re going to get…

  Dr. Steve Pieczenik is a legend. For those of you who don’t know – he’s the guy Tom Clancy based Jack Ryan on. He’s served 5 U.S. Presidents (Nixon, Ford, Carter, Reagan and the 1st Bush) and was co-founder of Delta Force. Pieczenik served as former Dep. Sec of State under Kissinger, Vance and Baker – and was instrumental in negotiating the 1978 Camp David Accords. He holds degrees from Cornell, M.I.T. and Harvard, and as a CIA expert in psychological warfare, he was the first psychiatrist ever to receive a PhD focusing on international relations. Steve can probably crush your larynx with his mind.

  Shortly before the election, Pieczenik released a series of YouTube videos explaining just what in the hell was going on with all of the Wikileaks revelations – which, as he revealed, were part of a “counter-coup” by patriotic elements within the intelligence community – assisted by Julian Assange, to wrestle control out of the hands of the globalists by exposing Hillary Clinton and the deep-state apparatus she represented.

  If you haven’t seen the original clips – check them out.

  Dan volgen er fragmenten van een gesprek dat Steve Pieczenik had met Alex Jones. Tot slot de hele show van Alex Jones met Steve Pieczenik.

  Yvonnemax, dit is spekkie voor jouw bekkie! Pieczenik verdient een apart artikel…

Laat een reactie achter