Archief
Artikelen

Per e-mail ontving ik een oproep om aanstaande zaterdag 31 augustus om 13.00 uur te demonstreren bij het Vredespaleis in Den Haag. Deze demonstratie maakt deel uit van een wereldwijd protest tegen de voorgenomen interventie van de NATO in Syrië. De media en de politici roerden deze week luid de oorlogstrom vanwege een gifgas-aanval op de bevolking van twee buitenwijken van Damascus. Natuurlijk krijgt Assad dan de schuld! De vorige gifgas-aanval, in maart van dit jaar, bleek echter afkomstig van de “rebellen”.

In Syrië woedt geen burgeroorlog, al maakt men ons dat wijs. Goed getrainde en zwaar bewapende Al Qaida strijders terroriseren er al ruim 2 jaar de bevolking. Ze hebben vaak al eerder gevochten in Afghanistan, Irak, Libië en zelfs op de Balkan! Ze worden betaald door de elite van Saoedi Arabië, Qatar en andere dictatoriale oliestaten. Ze worden vanuit Israël, Jordanië en Turkije gesteund met wapens en moderne communicatiemiddelen, geleverd door de CIA. Ook worden ze in Israël getraind door de CIA.

Intussen bedreigt de NATO de democratisch gekozen regering van president Al Assad met een aanval op “militaire doelen”. Dat de bevolking achter deze president staat, bleek in oktober 2011 reeds uit massale pro-Assad demonstraties!
Tens of thousands in Syria stage pro-Assad rally

Omdat president Obama in 2012 een “rode lijn” heeft getrokken bij het gebruik van gifgas, zwaaien de terroristen nu voor de tweede maal met de valse gifgasvlag. Hier staat de tijdslijn van deze aanvallen op de bevolking.

Gas en olie

woensdag 28 augustus 2013
Het is wat uitgelopen. Door onvoorziene omstandigheden. Maar het plan was om 7 Mo-landen in vijf jaar terug te brengen naar de Middeleeuwen. Inclusief Syrië. Luister naar Wesley Clark. Te griezelig voor woorden.

General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

8 Reacties op “Demonstratie tegen NATO-interventie in Syrië”

Laat een reactie achter