Selecteer een pagina

Archieven

Een bekend scenario: de “rebellen” in Syrië

Syria in Ruins is een reportage van 38 foto’s van de verwoesting die de “rebellen” in Syrië aanrichten. De onderschriften bij de foto’s suggereren dat het Syrische leger zijn eigen land bombardeert, maar de terroristen die worden gesteund door o.a. Saoedi Arabië en Qatar, zijn voorzien van zware wapens. Een deel van die wapens is gestolen in Libië, toen dat land werd aangevallen door “rebellen” en daarna verwoest door de NATO. In Syrië ontrolt zich nu een zelfde scenario.

De gifgas aanval op de burgerbevolking in een voorstad van Damascus kan heel goed zijn uitgevoerd door de terroristen. Zij hebben er belang bij dat de NATO ingrijpt, want zij zijn aan de verliezende hand. Na ruim twee jaar van bloedige aanslagen op de bevolking worden deze terroristen teruggedreven en onschadelijk gemaakt door het reguliere leger van Syrië. Dit bestaat uit dienstplichtigen, er is nog steeds geen algehele mobilisatie. De verwoesting die deze oorlog van door het buitenland gesteunde terroristen tegen de regering van Assad heeft aangericht, is reeds gigantisch.

Brewing Storm: ‘Western military intervention will worsen Syria’

De westerse pers noemt hen de “rebellen” van het “Free Syrian Army”, maar het zijn fanatieke beroeps-moordenaars! Wie een ander geloof aanhangt dan hun Wahabitische islam, wordt afgeslacht. Wie het ook maar enigszins niet met hen eens is, wordt afgeslacht. Overal waar ze komen, richten ze een bloedbad aan. En de filmpjes die ze daar zelf van maken, zetten ze op YouTube. De volgende compilatie vereist een sterke maag. Zelf heb ik het slechts 5 minuten volgehouden, maar het laat wel zien waar Assad tegen vecht en om welke “vrijheid” gaat!

Atrocities of FSA Rebels in Syria – Compilation of Beheadings and Executions duurt 34 minuten.

35 Reacties

  • mr. drs. Bou

   Dank je wel, Ankie. Als ik het goed begrijp, heeft Engeland al afgehaakt! De 3e wereldoorlog is gelukkig weer even uitgesteld. Maar wat een schoften zijn het toch, met hun valse gifgas vlag!

   Antwoord
 1. Jasper

  Inderdaad mr.drs.Bou ,waarschijnlijk zijn deze landen strategische doelen om te komen tot volledige bancaire wereld dominantie.
  Want wie het geld daar beheerst , hoeft zich geen zorgen te maken om de wetten , die worden dan feitelijk toch gedomineerd door
  de Maritieme Admiralty Law van oorsprong komend uit het Vaticaan.

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Xander Nieuws:

  Rebellen erkennen verantwoordelijkheid voor chemische aanval Damascus

  Syrische rebellen in Ghouta, een voorstad van Damascus, hebben tegenover Associated Press journalist Dale Gavlak toegegeven dat ze verantwoordelijk zijn voor de chemische aanval op 21 augustus in Damascus. Om een voorwendsel te hebben om militair in te grijpen geeft het Westen echter nog steeds president Assad de schuld.

  ‘Uit talloze interviews met artsen, inwoners, rebellenstrijders en hun gezinnen blijkt dat velen geloven dat bepaalde rebellen via de Saudische inlichtingenchef prins Bandar bin Sultan chemische wapens hebben gekregen, en verantwoordelijk waren voor de (dodelijk) gasaanval,’ schrijft Gavlak.

  Chemische aanval een ‘ongeluk’

  Bewijs dat Syrische rebellen chemische aanval Damascus uitvoerden

  Volgens de conservatieve Amerikaanse auteur en politieke commentator dr. Jerome Corsi is het bewijs geleverd dat niet Assad, maar de Syrische rebellen achter de chemische aanval zitten. Uit video opnamen en verklaringen van betrouwbare bronnen in het Midden Oosten zou duidelijk zijn dat de rebellen op 21 augustus saringas tegen burgers in Damascus gebruikten, omdat ze daarmee hoopten de regering Assad omver te werpen. Corsi is er tevens van overtuigd dat een Westerse aanval de Derde Wereldoorlog zal veroorzaken (2).

  Het standpunt van Corsi wint extra aan geloofwaardigheid als bedacht wordt dat hij een al jaren een supporter van Israël is. De bewijslast tegen de Syrische rebellen is echter dermate overweldigend, dat ook trouwe Israëlaanhangers -waaronder ook ondergetekende- er niet omheen kunnen dat het Westen opnieuw onder valse voorwendselen in een gevaarlijke oorlog wordt gelokt.

  Antwoord
 3. mr. drs. Bou

  Kleintje Muurkrant:

  Gas en olie (2)

  maandag 2 september 2013
  Hoe is het met uw Frans? Kon beter? Jammer, want in dit filmpje babbelt de Franse oud-minister van Buitenlandse Zaken Roland Dumas er effies vrolijk op los. Twee jaar voordat met hulp van de Al Nusrabaarden de Syrische lente op gang werd gezet was hij voor een gezellig samenzijn met hoge Britse hotemetoten in Londen. En die gaven tussen een happie en een slokkie uitleg over hun plannen om Assad de stoel onder zijn kont weg te trekken. Of Dumas misschien mee wilde doen. In het officieuze circuit. Zag het haantje niet zitten. Vooral niet omdat de motivatie voor de ingreep teveel in de pas liep met het Israëlische credo, dat elk land in het Midden-Oosten dat zich tegen het beloofde land keerde vernietigd moest worden. Aldus Dumas, die niet de indruk maakte dat ie net een paar uurtjes in een dwangbuis had doorgebracht. Nee, gas en olie kwamen niet aan de orde. Maar in al zijn eenvoud was dit ook al erg genoeg.
  Tien maanden na het moeizame begin van de Syrische lente kregen een paar Britse bedrijven toestemming om potassium fluoride en sodium fluoride aan Assad te leveren. Officieel om alumunium raamkozijnen in elkaar te hangen, maar wie een beetje kan kleien weet je hoe je met deze spulletjes ook sarin kan maken. In een later stadium laat je de Nusrabaarden wat van dat zenuwengas verspreiden en je geeft Assad de zwartepiet. Kijk, dat heet nou planning. Stay tuned.

  UK planned war on Syria before unrest began: French ex-foreign minister

  Revealed: Britain sold nerve gas chemicals to Syria 10 months after ‘civil unrest’ began
  1 Sep 2013 07:21

  FURIOUS politicians have demanded Prime Minister David Cameron explain why chemical export licences were granted to firms last January – 10 months after the Syrian uprising began.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Zie ook Zaplog over deze kwestie.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën