Archieven

Syrië en de valse gifgas vlag

In Ghouta, een voorstad van Damascus, zouden op 21 augustus honderden doden zijn gevallen omdat het Syrische leger de stad met gifgas zou hebben bestookt. Het is nog maar de vraag of het echt gebeurd is, of dat de foto’s van deze gifgasaanval afkomstig zijn van andere locaties. De eerste berichten kwamen uit Saoedi Arabië, terwijl er juist een delegatie van de VN in Syrië was aangekomen om te onderzoeken of het Syrische leger soms gifgas inzet tegen de “rebellen”. Ook blijken door de CIA getrainde “rebellen” vanuit Jordanië te zijn binnengevallen in Syrië. Goutha is op dit moment in handen van de “rebellen”, het is er zo gevaarlijk dat niemand het nieuws kan controleren, maar de regering van president Assad had in elk geval geen enkel belang bij een gifgasaanval!

The Syrian Chemical Weapons Use Canard

Throughout months of conflict, Assad faced repeated accusations of chemical weapons use. No evidence whatever suggests it.

Clear evidence suggests otherwise. Wrongful accusations persist. They ring hollow. They lack credibility. It doesn’t matter. They repeat with disturbing regularity.

On August 21, The New York Times headlined “Syrian Rebels Accuse Government of Chemical Attack.”

Mass Murder or Mass Media? Reports of chemical attack in Syria as UN observers arrive

Syrian rebels control alleged chemical attack site: Govt can’t grant secure entry

Syria has no control over the site where the alleged chemical attack took place, argues Oxford University historian Mark Almond to RT, adding that the opposition controls the area and Damascus can’t guarantee security or even entry for UN experts.

Het is mogelijk dat het waar gebeurd is, maar in dat geval kwam het gifgas van de kant van de “rebellen”. Deze Al Qaida hooligans deinzen nergens voor terug!

‘Only rebels benefit from Syria chem attack, as it may greenlight intervention’

In januari bleek reeds uit een gelekte e-mail dat “het vrije Westen” een gifgasaanval wilde organiseren, omdat president Obomba had beloofd dat er dan een “No Fly Zone” zou komen. Wat dat betekent, hebben we reeds in Libië gezien. In het geval van Syrië doen Rusland en China er niet aan mee, zodat ook een gifgasaanval een overbodige luxe wordt. Maar het helpt wel om de westerse hetze tegen de democratisch verkozen president Assad te versterken.

Hier nog even de gehackte e-mail:

Kleintje Muurkrant:

Valse vlag (27)

woensdag 6 februari 2013
Een mailtje van 24 december vorig jaar:

“Phil, we hebben een nieuw aanbod. Het gaat weer over Syrië. De luitjes uit Qatar wapperen met een leuke deal en ze zweren dat het idee door Washington is goedgekeurd. We moeten aan Homs een CW leveren met een Russische g-granaat uit Libië van dezelfde soort die Assad waarschijnlijk ook heeft. Dan willen ze dat we een video maken met ons Oekraïens personeel dat Russisch spreekt. Eerlijk gezegd vind ik het niet zo’n goed idee, maar de voor gestelde bedragen zijn enorm. Wat denk jij?”.

Bovenstaand rebusmailtje was afkomstig van ene David Goulding. Een hoge mieter bij Britam, een Britse wapenhandel met warme contacten bij het Britse ministerie van Defensie. Gericht aan Phil Doughty, een collegamieter bij het bedrijf.
CW staat voor Chemisch Wapen en een g-granaat bevat gifgas. De plot is duidelijk: Qatar heeft er een lieve duit voor over als er in Homs een giftig cocktailtje tot ontploffing wordt gebracht met als ondersteunend bewijs een videootje van “Russische” kloothommels die Assad heeft ingehuurd om die verrekte rebellen mores te leren. Dat videootje moet dan ergens buiten Syrië geschoten worden, ergens op een desolate plek die overeenkomsten met Homs vertoont. Als de operatie eenmaal achter de rug is, kunnen Obomba en zijn Brusselse makkers erop wijzen dat ze militair zouden ingrijpen als Assad met chemische en/of biologische wapen aan het jongleren gaat. En trekken ten aanval. Onbespoten appeltje, vrij uitloopeitje. Het is (nog) niet gebeurd. Maar je hebt geen specsaver nodig om te zien met welk schorem we te maken hebben. Stay tuned.

Gas

donderdag 22 augustus 2013
Wat is er eigenlijk gebeurd na het lekken van dit mailtje? Heeft dat Britse kutbedrijf die rommel nou geleverd of niet? Is er misschien een ander bedrijf geweest dat in die lekkere worst heeft gehapt? Wat hebben de NSA en zijn Britse zusje gedaan met die info? Is er een officieel Brits onderzoek geweest? Heeft de Veiligheidsraad zich over deze kwestie gebogen? Hoeveel vermoorde mensen moeten nog in valse vlaggen worden gewikkeld voor er een einde komt aan dit soort ellendige terreuraanslagen? Heeft iemand nog een hutje op de hei te huur?

SYRIA Hacked Emails: US Backed Plan To Stage Chemical Weapons Attack & Blame Assad 2013Jan30

Gepubliceerd op 16 juni 2013

Die gifgas aanval op Ghouta was zo overduidelijk een valse vlag! Iedere politieke commentator kijkt er dwars doorheen, maar de westerse media blijven brullen dat Assad… Tegengeluiden halen nooit het NOS-journaal, maar Rusland blijft achter Syrië staan, dus die “No Fly Zone” van Obomba gaat niet door. Helaas is de “burgeroorlog” van het “vrije Westen” tegen Syrië daarmee nog niet beëindigd, een “burgeroorlog” die nota bene wordt betaald van ons belastinggeld!

EMERGENCY ALERT: Latest Syrian Chemical Attack Follows History of False Flag Provocations

Op Aangirfan staat een bijzonder goed overzicht van het nieuws over deze valse vlag aanslag!

FSA GASSED DAMASCUS? WAS IT ALL FAKE?

Het eindigt met deze korte video:

WOW! MUST SEE! Obama Approved Plan For Syrian Chemical Attack False Flag!!

Chemical Attack: ‘Rough Work’ of Syrian Opposition

Russia has declared that according to its information, chemical weapons in the suburbs of Damascus had been used (on August 21) by opposition militants, and not the regime of President Bashar al-Assad. The accusations in the address of the government troops are based on unverified information. And the aggressive campaign in regional and Western media only confirms that this refers to a “prearranged provocation”. This came as a special statement by the Russian Foreign Ministry. It is not for the first time that such provocations occur.

Growing Calls For Attack On Syria Follow Chemical Weapons Claims

Report: Syrian Rebel Forces Trained by West are Moving Towards Damascus

August 23, 2013 “Information Clearing House – “Jerusalem Post” – Guerrilla fighters trained by the West began moving towards Damascus in mid-August, French newspaper Le Figaro reported on Thursday. Le Figaro reported that this is the reason behind the Assad regime’s alleged chemical weapons attack in Damascus on Wednesday morning, as UN inspectors were allowed into the country to investigate allegations of WMD use. The rebels were trained for several months in a training camp on the Jordanian-Syrian border by CIA operatives, as well as Jordanian and Israeli commandos, the paper said.

Fear Spreads Through Palestinian Camps In Syria

Close to 50,000 children from Yarmouk Palestinian camp in Syria have fled Syria, being among the more than one million other children according to Palestinian Popular Committees in the Damascus-Homs area and head of U.N. children’s agency UNICEF, Anthony Lake, said in a statement. Roughly 75% of the Palestinian youngsters fleeing Syria are under the age of 11. They make up a large portion of the UNHCR refugees population that has now exceeded one million who have fled Syria and the two million children who are internally displaced,. than two million children have been driven from their homes in the face of the conflict, which has morphed into a vicious, sectarian civil war.

Syria Crisis: One Million Refugee Children

36 Reacties

 1. excellentie zwembad

  En Nederlandse politici staan al te popelen om nieuwe bloedbaden .

  http://nos.nl/artikel/543734-gl-ingrijpen-syrie-onvermijdelijk.html

  Mijn vraag is dan aan deze mensen . Wanneer achteraf blijkt dat Obama er achter zat gaan jullie dan ook op de oorlogstrom jegens de VS slaan?
  Natuurlijk gaan jullie dat niet doen jullie gaan gewoon lekker door met slaafs alles wat de VS zegt doen .
  En Homorechten misbruiken om Rusland zwart te maken en dat soort misselijk gedoe.

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Excellentie, die Gladakkers van Groen Links waren óók voor de No Fly Zone in Libië! Ik ben even naar hun Slijpsteen voor de Botte Geest gegaan.

  Here are the headlies in het NRC:

  15 augustus:
  VN snel naar Syrië voor onderzoek naar gebruik chemische wapens

  18 augustus:
  Inspecteurs VN aangekomen in Syrië

  21 augustus
  Syrische oppositie: 1.300 doden bij gifgasaanval van vandaag

  VN willen gasaanval Syrië onderzoeken

  22 augustus
  Veiligheidsraad wil duidelijkheid over mogelijke gifgasaanval

  Internationale afschuw na aanval in Syrië – ‘meer lichamen gevonden’

  VS: we kunnen nog niet vaststellen of Assad gifgasaanval uitvoerde

  23 augustus
  Aantal gevluchte Syrische kinderen opgelopen tot een miljoen

  Rusland wil onderzoek naar gebruik chemische wapens Syrië

  Groot-Brittannië legt schuld chemische aanval bij troepen Assad

  ‘Regering Syrië gebruikte chemische wapens’

  24 augustus
  Obama overweegt militair ingrijpen Syrië, vloot nu op ‘Libië-sterkte’

  Iran weet het zeker: het was gifgas, nu ingrijpen in Syrië

  Syrië: rebellen gebruiken chemische wapens – AZG tellen 355 doden na aanval woensdag

  Update 17.15: Uit een eerste onafhankelijke telling van het dodental van de aanval deze week, blijkt dat 355 mensen zijn overleden. Ze vertoonden “neurotoxische symptomen”, aldus Artsen Zonder Grenzen volgens persbureau AFP. Bijna 3.600 mensen raakten sinds de 21ste gewond. De telling is alleen gebaseerd op mensen die in door Artsen Zonder Grenzen geholpen ziekenhuizen in Damascus binnenkwamen. De symptomen van zowel de doden als de gewonden, die in zeer korte tijd uit eenzelfde gebied binnenkwamen, ondersteunen volgens AZG de verdenking dat ze massaal zijn blootgesteld aan zenuwgas. Ook bij hulpdiensten die ter plekke de eerste hulp gaven, werden deze symptomen gemeld. AZG geeft daarmee de eerste onafhankelijke bevestiging van het gebruik van chemische wapens in Damascus deze week.

  Antwoord
 3. excellentie zwembad

  Op het moment dat Obama zei dat voor hem de grens lag bij chemische wapens wist ieder denkend mens dat deze naar alle waarschijnlijkheid gebruikt zouden worden in Syrië .

  Overigens wil Iran helemaal niet dat men Syrië gaat platbombarderen zoals de sloopsteen voor de geest beweert .

  Iranian President Hassan Rouhani on Saturday acknowledged for the first time chemical weapons had killed people in ally Syria and called for the international community to prevent their use.

  Rouhani stopped short of saying who had used the arms – Tehran has previously accused Syrian rebels of being behind what it called suspected chemical attacks.

  http://www.france24.com/en/20130824-iran-rohani-condemns-chemical-weapons-syria

  Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  Het is triest, maar het is niet anders. Syrië wordt gesloopt door het westerse verdeel-en-heers programma. Eerst de Balkan, daarna Afghanistan en Mesopotamië (Irak), dan Libië en dan Syrië. In de hoop dat Rusland volgt. Wat een schoften zijn het toch! 🙁

  Antwoord
 5. mr. drs. Bou

  En Kleintje heeft het zoals gewoonlijk weer bij het rechte eindje:

  Gas (2)

  zaterdag 24 augustus 2013
  Is Assad gek? Moet wel. Want wie gebruikt nou gifgas precies op het moment waarop een clubje gasfitters van de VN is gearriveerd om even te neuzen in een gevalletje sarin van een paar maanden geleden? En als je toch zo maf bent om gas te gebruiken, waarom sodemieter je die boel dan niet op een concentratie Nusra-baarden in plaats van op een koterrijke wijk van Damascus?
  Uiteraard hebben “opstandelingen” en “journalisten” net als in juni weer wat gif van een stoeptegel kunnen krabben en het spul via Turkije naar westerse laboratoria weten te “smokkelen”. En zijn we opnieuw op weg naar de rooie lijn. Geanimeerd door reeksen foto’s van dooie Syrische kindjes. Iedereen in shock, waardoor we met zijn allen een Amerikaanse leverantie van clusterbommen aan Saoedi-Arabië ter waarde van 640 meloen dollar bijna hadden gemist.
  In welke categorie vallen bij gebruik van deze heerlijkheden de meeste slachtoffers? Juist, bij de koters. En denk nou maar niet dat die geweldig democratisch ingestelde soepjurken die rotzooi voor de lol hebben aangeschaft. Mocht daar ook maar een vleugje lente uitbreken dan versplinteren ze half Ryad om koning Winter weer in het zadel te helpen. Ook dan zal iedereen weer in shock zijn. Een rooie lijn? Ben je gek? Stay tuned.

  Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  Accusations Continue, But Still No Evidence of a Syrian Military Gas Attack

  And given that the US president claimed chemical weapons use by the Syrian military would be a red line, the rebels have a motivation to stage a sarin attack and blame it on government forces to bring the United States into the conflict more forcefully on their side.

  For the Syrian government, however, the calculus is entirely different. Using chemical weapons would simply hand the United States a pretext to more muscularly intervene in Syria’s internal affairs. Since this is decidedly against Damascus’s interests, we should be skeptical of any claim that the Syrian government is defying Obama’s red line.

  Syrian army finds chemical agents as US navy expands presence in region

  Kleintje Muurkrant:

  Geen man, geen vrouw, geen cent…

  zaterdag 24 augustus 2013
  Blijkbaar is het heel erg moeilijk om een principiële anti-oorlogshouding vol te houden. Voordat GroenLinks ontstond hadden we in Nederland tenminste nog een standvastige Pacifistisch Socialistische Partij. Nog in 1999 stond in het verkiezingsprogramma van GroenLinks dat Nederland uit de NAVO zou moeten stappen. Maar sindsdien hoor je overal om je heen oorlogszuchtige taal. Toen de NAVO bommen over Joegoslavië uitstrooide stonden helaas ook veel GroenLinkers goedkeurend aan de kant. Toen later het Nederlandse leger zich eindelijk zou terugtrekken uit de bloedige oorlog in Afghanistan, sloot de GroenLinks-leiding, tegen de wil van hun eigen leden, het Kunduzaccoord met de VVD/CDA/PVV minderheidsregering, waardoor het Nederlandse aandeel aan het Afghaanse bloedvergieten langer kon doorgaan.
  En dan vandaag de dag: volgens GroenLinks-fractievoorzitter Van Ojik is de fase van diplomatieke oplossingen voor Syrië voorbij. Hij gaat ervan uit dat er van buitenaf wordt ingegrepen in het Arabische land, waar al twee jaar een burgeroorlog heerst. “We moeten er op voorbereid zijn dat geweldopties aan de orde zijn. En ik denk dat we daar zelfs niet meer aan ontkomen”‘, zei Van Ojik vandaag in het radioprogramma TROS-Kamerbreed. Volgens de GroenLInkse fractievoorzitter draait de discussie over Syrië de komende weken om de vraag hoe er wordt ingegrepen, wie er ingrijpt en wat het mandaat is.
  Ondertussen verloor GroenLinks meer dan de helft van haar aanhang. Het lijkt erop dat deze politieke splinter nu de andere helft van haar sympatisantem weg wil jagen door in te stemmen met alweer een NAVO-bloedbad, nu in Syrië.

  Antwoord
 7. P.S.M. Welbergen

  Het Tonkin incident. U ziet, daar is niets nieuws onder den zon.

  Antwoord
 8. Remi

  even hier kijken voor wat meer info over giftige gassen en zo:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highly_toxic_gases

  Welk gas of middel zou er gebruikt zijn? En waarom gebruiken “hulpverleners” geen gasmaskers en beschermende kleding?
  Veel, heel vel gifgassen zijn geen gassen maar veelal vloeistoffen, dus kans op contact besmetting is enorm hoog en niemand van de “hulpverleners” heeft of krijgt bijwerking(en)?

  Vraagstuk over welk gif gebruikt is is relatief makkelijk op te lossen door bloedanalyse.
  Met een beetje doorklikken op de Wiki pagina krijg je een behoorlijk inzicht over de gassen.
  Ze hebben het over gifgassen en niet over zenuwgassen, wat ook vaak vloeistoffen zijn, bij c.a. 25 graden.

  En, “als” er gifgas gebruikt is kun je er gif op innemen dat het afkomstig is uit de U.S.A.(woordspeling)

  Remi

  Antwoord
 9. Dr. John the Nighttripper

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fXezs1YY01I

  Gepubliceerd op 14 jul 2013

  Syrian state TV says the military has found a chemical laboratory which produces poisonous materials in the town of Jobar on the outskirts of Damascus. Sources claim the rebels were planning to stuff shells with the chemicals and use them to attack the capital. RT’s Middle East correspondent Paula Slier reports.

  Antwoord
 10. Jasper

  Ik zie steeds meer een soort van bewijzen bij elkaar komen dat dezelfde macht welke al-qeiada heeft opgezet , hetzelfde netwerk gebruikt heeft en de ontstane kennis daaruit om de Syrische Rebels te stichten en aan te sturen om hun plannen te kunnen uitvoeren.Mvg.Jasper.

  Antwoord
 11. Remi

  Inmiddels via Amerikaanse News sites dat het gaat om zenuwgas, geen beschermende kleding en slechts een monddoekje en latex handschoenen. En dan de voorlichting over zenuwgas en de dito beschermende kleding, de bekende marsmannetjes, en die zie ik nergens.

  Trouwens Sadam “zou” gifgas hebben en Gaddafi ook.

  Eenmaal dood, helaas ze hadden geen…

  Syrie ditto

  Remi

  Antwoord
  • mrpettjo

   De Vlaamse reacties bij het artikel zijn voor meer dan 95 procent anti VS/anti Westen.
   Er heeft het afgelopen jaar wel veel bewustwording plaatsgevonden mede door de YT filmpjes van de extreme wreedheden en het massale gifgasgebruik door de zogenaamde Syrische rebellen en de openlijke steun van het Westen voor Al Qaeda (=CIA huurlingen).
   Er is wel meer bewustwording in Vlaanderen dan in het Lage Land Nederland, vrees ik.
   Hopelijk komt Syrie de tweedaagse kruisrakketten regen die het te wachten staat goed door en gaat het pro0bveren zijn werk af te maken.
   Het Westen zal echter niet stoppen totdat Syrie aan de ketting van de Westerse imperialistische staten ligt.
   Na de kruisraketten zullen special forces worden ingezet om de terroristische “rebellen” weer in het zadel te helpen en de job af te maken voor de Westerse Rothschild coalitie.
   Shame on US..

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Het was gisteravond ook in “Rondom tien”, het “nieuws”-programma van de NOS. Zonder enig verder bewijs, want dat komt nog!

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Ankie, ik zet deze ook even onder de nieuwe draad over Libië.

   Antwoord
 12. Johan Doets

  Het bewijs is geleverd: het regime van Assad zit achter de aanvallen met gifgas. Hoe wij dat weten? Nou, de Israelische veiligheidsdienst heeft telefoongesprekken onderschept waarin functionarissen van Assad het hebben over gifgasaanvallen!(Israelische telefoontaps; waar heb ik dat eerder gehoord?). Obama kan dit niet meer over zijn kant laten gaan en start binnenkort vergeldingsaanvallen. Niet met Vergeltungswaffen maar met het moderne broertje hiervan: de Kruisraket.

  Persoonlijk ben ik van mening dat Amerika geen recht van spreken heeft. The Leader of the Free World heeft zelf 10 jaar lang duizenden tonnen Agent Orange over Vietnam uitgestrooid. Of was dat geen chemisch wapen maar slechts een onkruidbestrijdingsmiddel?

  Antwoord
 13. mr. drs. Bou

  Putin to (Nobel Prize winner) Obama: ‘Think about future Syria victims’ duurt 5 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën