Archieven

Een lange compilatie over Joris Demmink

Het Demmink-schandaal loopt werkelijk alle spuigaten uit! Op internet staat zoveel materiaal waaruit blijkt dat deze topambtenaar van “Veiligheid en Justitie” zijn functie misbruikte om kinderen te verkrachten, dat het schandaal internationale proporties heeft aangenomen. Iedereen weet het, maar niemand grijpt in. Politici slaan op de vlucht als iemand ook maar de naam Demmink noemt. Vragen worden niet beantwoord, journalisten genegeerd. Aangiften van slachtoffers worden geseponeerd. Ieder onderzoek naar de handel en wandel van deze omhoog gevallen criminele pedofiel wordt door het OM gesaboteerd. Deze Hollandse doofpot is een smerig stinkende beerput!

Een YouTube gebruiker die post onder de naam Ondertube 2013, heeft het materiaal over Demmink op een rijtje gezet. Hij schrijft in een reactie:

Demmink googlen, komen ze allemaal naar boven.:)….ik heb hem in mekaar geflanst, en aangezien me moppie lange films op youtube kan gooien….Maar ik dacht, is wel handig om alles bij mekaar in 1 video te hebben.

Het is niet alleen handig, het is huiveringwekkend! De bijna 3 uur durende video begint met een klein uur lang beelden van JDTV en van de reguliere media, tot in Rusland toe. Dit deel van de video is Engels ondertiteld en zou daarom een groot publiek kunnen bereiken. Luister en huiver! Hoort, zegt het voort!

Vanaf minuut 54 volgt de zitting van de Helsinki Commissie in Washington van 4 oktober 2012. In deze lange zitting werden de bewijzen tegen Demmink gepresenteerd en werd opgeroepen tot een diepgaand onderzoek. Het antwoord van Nederland was dat Demmink werd benoemd tot lid van het Nederlandse Helsinki Comité! Deze sluwe vos mag nu de kuikens bewaken.

Inmiddels is algemeen bekend dat Joris Demmink in de jaren ’90 inderdaad in Turkije is geweest. Daaruit volgt dat verscheidene ministers van “Veiligheid en Justitie” daarover hebben gelogen. De pedofiele activiteiten van Joris Demmink worden systematisch afgedekt en ontkend. De hele Nederlandse politiek is daarom medeplichtig aan het seksueel misbruik van kinderen, de kinderprostitutie en de handel in kinderen!

THE BIGGEST ELITE PEDOPHILE RING COVER UP!!! duurt 2 uur en 49 minuten.

53 Reacties

 1. herman

  Halverwege komt het de strot uit.
  Wat een zooi!

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Herman,
   Welkom op BOUblog en dat was ook mijn reactie!
   Nu weet ik toch al zo lang wat er gaande is, maar in deze compilatie wordt de boel nog eens achter elkaar op een rijtje gezet. Vooral het eerste uur!
   Misselijk word ik van het theater van schijnheilige politici die op kosten van onze belastingcenten de rechtsstaat verstieren. Seksueel kindermisbruik is zo door en door ZIEK !!!
   Maar als kinderen doodgewoon de mazelen krijgen, dan staan die zelfde acteurs op hun achterste poten en eisen dat ieder kind wordt ingeënt.
   Nou ja!

   Antwoord
 2. P.S.M. Welbergen

  De zaak Demmink is: Nederland!

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Harry, je kunt nu wel zeggen: Het is overal zo, maar de kwestie Demmink reikt veel verder dan de gemeentepolitiek. Daar staat tegenover dat de gemeentepolitiek inderdaad ook knap corrupt begint te worden! Maar daarover later… Het is nu zomer en heerlijk weer!

   Antwoord
   • Harry

    Hallo Bou, ik herinner me nog heel goed de woorden van Pim fortuyn. “Als ik de nieuwe minister-president wordt, gaan er koppen rollen”. Hoorde Demmink daarbij?

    Antwoord
 3. Vuur

  Bou,

  Had mezelf voorgenomen om mijn eigen blogje niet te vervuilen met deze zieke, misselijkmakende, pedofiel genaamd Joris Demmink. Maar gezien dat ik nu toch behoorlijk wat volgers heb gekregen die geinteresseerd zijn in bewustzijn in de ruimste zin kon ik niet anders dan het bovenstaande filmpje ook te bloggen. Ik hoop dat iedereen dit zoveel mogelijk verspreidt, het moet gewoon is een keer afgelopen zijn met die onzin !

  http://vuur01.wordpress.com/2013/07/29/joris-demmink-is-een-pedofiel/

  Antwoord
 4. van Tours

  Het is inderdaad misselijk makend, vooral de politici die JD de handen boven het hoofd houden. In de tweede Kamer is het gebruikelijk dat een minister die de kamer verkeerd voorlicht, een motie van wantrouwen aan de broek krijgt en meestal wordt hij weggestuurd. Dat dit bij minimaal 4 opeenvolgende ministers van Veiligheid en Justitie niet is gebeurd, geeft volgens aan dat er nog veel meer speelt. Dat er misschien ook nog wel kamerleden zijn die mee in het complot zitten. Als de Minister valt, valt het parlement en daarmee zal ook minimaal één partij zeer veel zetels verliezen. Een politieke aardverschuiving die zijn weerga niet kent zal plaatsvinden. Mogelijk zal zelfs het staatshoofd moeten aftreden, voor de rust weerkeert. Dit willen politici niet, dus is de kans groot dat de gelederen zich sluiten en het kwaad kan blijven voortwoekeren. Want zo zie ik dat: wij staan toe dat de hel zich op aarde kan uitleven, omdat de medelanders die die kwaad goedkeuren, weigeren te strijden voor het goede.

  Antwoord
  • Koos van Woudenberg

   De reacties van politici -of liever gezegd het ontbreken ervan- worden mijn inziens veroorzaakt door angst. Niemand maakt mij wijs dat zoveel mensen seksueel misbruik door een topambtenaar wensen te verzwijgen of zelfs goedkeuren.

   Antwoord
 5. Sancho Panza

  Er is maar één manier om Demmink te pakken. Niet door allerlei artikelen op het internet maar door hem letterlijk op te pakken en door middel van waterboarding eens grondig uit te horen.

  Antwoord
 6. yvonne

  Beste Bou, hij is allang de msm in,NOS, NUjij, Volkskrant, parool, ad, 1 vandaag, revu, hp de tijd, nieuwsuur van de TROS, de Groene Amsterdammer, Trouw en het Dagblad van het Noorden, maar ze reageren nooit! Laat ze dan maar lekker zweten en onrustig slapen.

  Groet Yvonne

  Antwoord
 7. Herman Galjaard

  VOOR DAT ik dit artikel las, keek ik even de digitale telegraaf door en vond een artikel waarin melding gemaakt wordt van het bevrijden van 100 kinderen uit handen van pooiers in Amerika.
  Dat gaf me een goed gevoel, maar verbaasde mij ook, omdat de telegraaf voor wat NL betreft, niets serieus te melden heeft.

  Tijd voor een mailtje dacht ik en vulde de hele waslijst in zoals naam, adres, postcode, woonplaats, e-mail adres, onderwerp (kindermisbruik) etc. en plaatste het volgende berricht naar

  Nieuwsdienst Dagblad De Telegraaf
  Voor persberichten, vragen en tips met betrekking tot de algemene nieuwspagina’s.
  :

  Ik lees net uw berichtgeving over de actie van de Amerikanen die 100 kinderen bevrijd hebben uit de handen van pooiers.
  Geweldig.
  Jammer dat De Telegraaf niets over Nederland te melden heeft.
  Als de werkgroep Morkhoven aangeeft al jaren geleden de Nederlandse overheid gewaarschuwd te hebben dat in Amsterdam (uit een kinderdagverblijf) kinderen/kleuters voor sex gehuurd kunnen worden, dan vindt ik daar niets over terug.
  Wel zie ik dat Baader Harry zijn teen verstuikt heeft en dat een Haagse supersnol hyperventileert.
  Dat is dan weer behoorlijk triest.
  Is het niet interessant om erachter te komen WIE die kinderen huren ? en waarom dit zo lang door heeft kunnen gaan ?
  Met vriendelijke groet,

  Herman.

  Het bericht wordt niet geaccepteerd omdat mijn e-mail adres niet zou kloppen.

  ??

  Ik weet toch mijn eigen e-mail adres wel ?

  Na 5 keer proberen de moed hier opgegeven.

  Volgende

  Redactie Digitaal
  Voor persberichten, vragen en tips met betrekking tot onze IT-rubriek op Telegraaf.nl

  Je raadt het al.

  Zelfde verhaal.

  Mijn e-mail adres zou niet juist zijn !!!

  Ze hoeven dus niet te antwoorden en dat is lekker makkelijk.

  Antwoord
  • Eeuwig September

   Beste Herman,

   het klinkt als een webpagina email-formulier dat niet teveel heeft mogen kosten, en de technische specificaties daarvoor niet goed kent of bijverzonnen heeft.

   Met een ‘echte’ mail client of een eigen webbased e-mail, dan vindt je op SDN wellicht een bruikbaar direct adres om in plaats van een formulier te gebruiken:

   http://www.sdnl.nl/mail-media.htm

   Antwoord
 8. Sjoerd Visser

  Het is niet vreemd dat de overheid hier niet mee doet: ze verkrachten elke dag het volk met nep”oplossingen”…dus is het niet vreemd dat ze deze man blijven beschermen. Reken er maar op dat er nog veel meer rotzooi en rotte appels zijn onder die lieden, maar men dekt elkaar. Het is een schande dat het recht steeds krommer wordt en dat vele lieden er wel heel erg gemakkelijk afkomen…zonder celstraffen. Dit land wordt door zulke lieden naar de filistijnen geholp[en, en niemand in die kringen doet er wat aan. En maar tegen beter weten in zich zogenaamd afvragen hoe het komt dat het vertrouwen in de politiek en in politici afneemt: dat komt door de daden die men pleegt…waarbij men grote groepen mensen middels drogredenen hun geld afsteelt en hen daarmee in moeilijkheden brengt. Tegenwoordig zijn politici verworden tot liegende graaiers…die totaal geen oog hebben voor anderen…behalve als men bij die anderen geld wil afnemen…of als er gestemd moet worden. Voor de rest zit men hun tijd uit…ondertussen enorm veel vernielend wat door de voorgangers zorgvuldig was opgebouwd.
  Zolang het recht steeds krommer wordt en soomigen de dans kunnen blijven ontspringen…zal de oneerlijkheid in allerlei lagen van de bevolking toenemen. De gluiperigheid ook. Men doet niets aan die Demmink…want dan gaan er nog meer koppen rollen…zoals wijlen Pim Fortuyn al voorspelde. Die wilde er een boekwerk over opendoen, maar werd vermoord omdat dat smerige nieuws verborgen moet blijven…blijkbaar. Die oneerlijkheid zie je ook terug in besluiten om beleid te veranderen (in UW nadeel!!!) Ik geloof allang niet meer in een eerlijke overheid…zolang men de doofpotten gesloten houdt en de daders vrij laat rondlopen !

  Antwoord
 9. Sjoerd Visser

  En rechtzaken tegenhouden om ‘s Lands belang (lees EIGENBELANG) is ook zoiets. De politiek/overheid is verrot…en zolang de rotte appels er mogen blijven zitten en zelfs van ons belastinggeld beschermd worden door diezelfde overheid zal er niets positiefs veranderen voor de mensen !!!

  Antwoord
 10. Lu

  Volgens mij zit er maar één reden achter het sparen van Demmink en dat is het feit dat hij op de hoogte is van de pedofiele escapades van Claus. Het sparen van Demmink is een bevel van Beatrix.

  Antwoord
 11. Gaia

  precies Lu, en ook Friso; het kan niet anders zijn dat er een andere reden is dat politici die veel meer weten zo bang zijn/Hoeveel mensen zijn er niet omgelegd Joyce Labruyere, de chauffeur van Demmink, zelfs Maarten van Traa volgens mij/en wie weet wat allemaal nog meer.Zoek op google;rondehuisnunspeet, en de bezoeken van Claus aan homobars,en dat schorem moeten wij onderhouden….

  Antwoord
 12. mrpettjo

  Ook in Duitsland nu pedofilie groot item in de verkiezingsstrijd. FDP lid trekt zich terug na onderzoek van Duitse wetenschapper Franz Walter naar onacceptabele uitspraken over seks met kinderen. Ook Groenen kopstuk Daniel Cohn-Bendit deed dergelijke pedofiele uitspraken in 1975 maar doet dit nu af als bewuste provocatie destijds..
  Alleen de christelijke kranten Nederlands Dagblad en Reformatorisch Dagblad publiceren over dit Duitse verkiezingsschandaal in ons land:
  \http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/duitse_verkiezingscampagne_overschaduwd_door_affaire_over_pedofilie_1_762297

  Antwoord
 13. mrpettjo

  Koos van Woudenberg vertelt over smokkelroutes, homo ontmoetingsplaatsen, sexueel misbruik en als klap op de vuurpijl vertelt hij over de ontmoeting met Joris Demmink:

  http://www.talk2myra.com/koos-van-woudenberg-spreekt/

  Koos van Woudenberg Zeedijk Pietersbierum duurt 17 minuten.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Dank je wel, mrpettjo!
   Weer een getuige die verklaart dat hij Demmink heeft ontmoet bij Ger van Roon! Het geluid is wat rommelig door de wind op de zeedijk, maar de verklaring is er niet minder om!

   Antwoord
 14. mr. drs. Bou

  Rechters worstelen met Demmink-zaken

  Rechters hebben het moeilijk met de komende rechtszaken rond voormalig topambtenaar Joris Demmink. Omdat ze alle schijn van belangenverstrengeling willen vermijden, trekken twee gerechtshoven en een rechter in Rotterdam zich terug.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën