Selecteer een pagina

Archieven

De Pedograaf en de wraak van Micha Kat

Toen Micha Kat op 27 mei naar de regiezitting van het strafproces ging wegens zijn vermeende doodsbedreiging van de Telegraafjournalist Bart Mos, kreeg hij een dagvaarding in de hand gedrukt. De Telegraaf had tegen hem een Kort Geding aangespannen, omdat Kat op zijn website een link plaatste naar de website de Pedograaf. Wie daarop klikt, komt terecht op een mirror van de Telegraaf. Als de Telegraaf daar bezwaar tegen heeft, moeten ze de eigenaar van die website aanspreken! Of willen ze soms iedereen dagvaarden die linkt naar de Pedograaf?

De Telegraaf heeft in 2007 een groot artikel geplaatst over de pedofiele strapatsen van een zekere Joris D., maar sindsdien werd onze voormalige SG van Justitie Demmink door hen afgeschilderd als een beminnelijke man die ten onrechte wordt beklad. Vandaar dat de Telegraaf de bijnaam “Pedograaf” wel verdiend heeft. Dat de Telegraaf daar niet blij mee is, dat is wederzijds! Wij zijn ook niet blij met de Pedograaf. Wij willen dat journalisten in controversiële zaken diepgaand onderzoek doen en daarover naar waarheid berichten. We laten ons geen zand in de ogen strooien met een mengelmoes van onware berichten, non-nieuws over Hollywood “sterren”, sport-rellen en reclame voor allerlei onnodige producten. Vandaar dat we de Telegraaf niet willen lezen!

Steeds meer mensen beschikken over internet en zij gaan zelf op onderzoek uit, in plaats van de krant te lezen. Een groeiende groep beseft dan ook, hoe ze door de kranten worden bedrogen. Zij zeggen hun abonnement op of ze kopen geen losse nummers meer, de kranten zien hun omzet dalen en sommige media-concerns staan op de rand van faillissement. Dat is niet de schuld van Micha Kat, al was hij in Nederland wel de eerste die de main stream media openlijk aanklaagde. Een Kort Geding beginnen omdat Kat op zijn website een link plaatste naar de Pedograaf, is een onzinnige tegenactie die niets meer te maken heeft met rechtspraak.

Maar Micha Kat nam wraak! Ten eerste kwam hij niet alleen, maar werd hij gevolgd door zeker 50 medestanders, die door de rechtbank Amsterdam werden onthaald als waren zij allemaal potentiële terroristen. Vervolgens wraakte Kat de rechter, mevrouw mr. M. van Walraven, tegen wie hij in maart vorig jaar reeds aangifte had gedaan wegens haar houding in een andere zaak tegen Micha Kat. Volgens Kat was dit een vorm van ambtelijke corruptie (art. 359-366 Sr.). Op grond van het bestaan van deze aangifte kon mr. van Walraven volgens Kat onmogelijk onpartijdig zijn. Dat men in Amsterdam heeft gekozen voor juist deze voorzitster van de rechtbank, is dan ook ongelofelijk dom. Of was het opzet?

Er werd een wrakingskamer bijeen geroepen die over het wrakingsverzoek moest oordelen, maar Micha Kat wraakte ook de wrakingskamer. Er kwam een nieuwe wrakingskamer, die eveneens werd gewraakt door Kat, waarna de rechter Monetta Ulrici hem een wrakingsverbod oplegde. Dit alles zou amusant zijn, zeer geschikt als klucht in een theater of buurthuis. Maar dit speelde zich af in de Rechtbank van Amsterdam, waar NEGEN rechters zich bezig hielden met de vraag of de Telegraaf Micha Kat in rechte kan verbieden om door te linken naar de Pedograaf. Ten slotte werd de zaak toch nog inhoudelijk behandeld door de door Kat gewraakte mr. van Walraven. De uitspraak is over 14 dagen.

Onder de aanwezige toehoorders bevonden zich drie mensen die door BOUblog worden beschouwd als bevriende websites: Martin Vrijland, die op zijn website verslag doet van deze bizarre rechtszaak, Steven Brown, die voor het gerechtsgebouw een video-opname maakte omdat in de zaal niet mocht worden gefilmd, en Myra, die later een gesprek over deze zaak had met Martin Vrijland, waarbij Micha Kat op het einde ook nog even binnen komt. Ter leering ende vermaek zijn hier de video’s, met dank aan de makers! 😉

Micha Kat zet record met 3 afgewezen wrakingen in één middag in de Pedograaf.nl rechtsstaat duurt 14 minuten.

Micha Kat doet verslag van het Pedograaf kort geding duurt 5 minuten.

Talk2Myra: Pedograaf duurt 33 minuten.

23 Reacties

 1. P.S.M. Welbergen

  Rechtspraak in Nederland een tragikomedie!

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Als de toneelvereniging dit theater in het Dorpshuis zou opvoeren, dan ging ik zeker kijken! 😉

   Antwoord
  • Protius

   Ik heb ook wat te melden over vrijheid van mening uiting en zogenaamde nep – democratie

   Normaal demonstreer als activist bij het plein in den haag, dat doe ik bewust met leger camo pak aan zonder rangen of vlagen en met een Anonymus masker, uit de film Anonymus.

   Nu is er over enige dagen op 29 juni om 10:00 in de ochtend veteranen dag op het malieveld in Den Haag bij het centraal station. Ik heb zaterdag 15 juni 2013 om 19:30 onaangekondigd bezoek gekregen van politie nederland van drie politie agenten in uniform 2 mannen en 1 vrouw het ging over veteranen dag. En ging over het dragen van een camo pak die ik vorige jaar bij veteranen dag aan had zonder rangen of vlaggen erop. Ze wilde dat ik mijn deur open deed voor politie Nederland om vervolgens met politie Nederland een praatje te maken met 3 politie agenten en zeiden dat niet kwamen om mij op te pakken Daar heb ik bewust niet aan voldaan omdat ik het zaakje niet vertrouwde maar heb uiteindelijk heb ik wel een kleine raampje van mijn deur open gedaan en sprak op deze manier een vrouwelijke politie agent aan Ik had gelijk mijn camera aan het werk gezet op het gezicht van de vrouwelijke politie agent en vroeg waarvoor ze kwamen, ze zei in het kort dat het ging over veteranen dag vorige jaar 2012 en de aankomende veteranen dag 29 juni 2013 Ze zag nu dat ik haar aan het filmen was met een HDD camera ze wilde gelijk afhaken en niet meer met mij spreken. ik zei voor bewijs materiaal en ja hoor de drie politie agenten vertrokken gelijk weer naar hun auto s en zeiden dat ze nog wel terug zouden keren voor veteranen dag zou gaan beginnen om het gesprek voort te zetten. ik zei mijn camera is dan ook weer van de partij. ik had enige dagen geleden een dwangsom gestuurd naar de burgemeester en waarschijngelijk nog te gebeuren minister op stelten dit omdat de wet veranderd is sinds januari 2013 de minister is vanaf januari 2013 aansprakelijk voor politie Nederland De burgemeester had niet op mijn bezwaarschrift gereageerd die ik persoonlijk aan hem had verstuurt en wilde deze niet zelf beantwoorden of in woord te treden over de zogenaamde samen scholing op het binnenhof van den haag tijdens het af zwaai feest van de SG Joris D en JDTV. ik had toen gevraagd aan de burgemeester en nu minister op stelten of hij bewijs van het bevel wilde aanleveren over de zo genaamde demonstratie op het binnenhof in den haag en of hij de bevel had afgegeven aan politie. Het vermoeden bij mij bestond dat er geen bevel door de burgemeester en / of minister was uitgevaardigd aan politie. En dat politie na mij weten hierover heeft gezwegen en gelogen dit moet nog blijken of dit zo is Wel nu sinds mijn bezwaarschrift bij de burgemeester en /of minister was aangekomen, wordt ik sinds enige tijd lastig gevallen door politie Nederland over het dragen van camo kleding zonder rangen en / of vlagen op veteranen dag 2013. en vallen mij nu al 2 dagen lastig aan mijn huis adres en dat ze het gesprek niet met mij aan willen voor een lopende camera. zou zo maar kunnen na mij weten kunnen dat ik 1 van deze dagen door politie Nederland wordt gegijzeld, want wie stuurt er nu drie agenten naar een huis adres om alleen maar een babbeltje met mij te willen maken. Zie ik zo bleek dat ik daar in geloof.de laatste dag kreeg ik een wijk agent die wilde met een groep agenten een praatje met mij maken in mijn huis daar heb ik nee opgezegd dit alles gaat mij veel te ver. het is na mij weten gewoon macht s misbruik

   Weet wat er leeft in de maatschappij

   Afzender Een Soeverein mens van vlees en bloed

   Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Beste Protius,
    Dank voor je reactie, maar deze viel in de spambox. Twee redenen: hij is te lang en de interpunctie ontbreekt. Verder verwijs je naar de website scribt, ook dat wordt door WordPress gezien als spam.
    De inhoud van je verhaal is wel belangrijk. Even een praatje komen maken met drie agenten aan de deur, dat is pure intimidatie!

    Antwoord
 2. van Tours

  Als ik het zo bekijk doet de rechtbank zijn uiterste best om te bewijzen dat het niet klopt wat zij doen. Het riekt om het zo eens te zeggen naar ambtelijk machtsmisbruik. Is het dan nog mogelijk te spreken van een goede rechtspraak. Vrouwe Justitia staat altijd afgebeeld met blinddoek en weegschaal, het lijkt dat de blinddoek een masker is geworden, die wel een blinddoek lijkt, maar waar je ondertussen wel doorheen kijken. De weegschaal wordt mijn inziens niet goed gebruikt.

  Antwoord
 3. yvonne

  Was er ook bij, het was echt niet te geloven wat daar gebeurde, een klucht inderdaad! Maar Micha was zéér scherp en zonder emotioneel te worden, knap hoor….En er was overdreven politie en beveiliging alsof we terroristen waren, pure intimidatie.

  Groet Yvonne

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Yvonne,
   Fantastisch dat je daar was! Ik hoorde bij Myra dat jullie met een hele ploeg waren. Goed georganiseerd!
   Ik wou dat de volgende rechtszaak tegen Kat zich afspeelde in ons Dorpshuis. Dan kon ik ook komen kijken. Wat een dwaze vertoning!
   Zelf heb ik Kat een beetje losgelaten toen hij bleef geloven in die rare Supergetuige. Kat zat toen in Thailand en volgens mij was die rare dame zwaar geïnstrueerd door de AIVD. Van haar horen we dan ook nooit nix meer. Wat een enge heks was dat! Jammer dat Kat daar in stonk.
   Maar deze Kat is niet voor een gat te vangen. Grote bewondering voor zijn scherpzinnigheid, zijn moed en zijn doorzettingsvermogen! 🙂

   Antwoord
 4. Myra

  Ik ben (opnieuw) onder de indruk van Micha. Wat hij aan geheugencapaciteit heeft en zonder haperen of stotteren. Ik denk er nog over na. Indrukwekkend. De opkomst was geweldig. We zetten de schouders er onder. Iedereen kan het verschil maken. Update volgt. Maandag is trouwens Huseyin Baybasin in de uitzending. Dan worden we weer even serieus en kunnen er ook vragen gesteld worden.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Dank je wel, Myra!

   Maandag is trouwens Huseyin Baybasin in de uitzending. Dan worden we weer even serieus en kunnen er ook vragen gesteld worden.

   Huseyin Baybasin is te gast en u kunt vragen stellen. Meld u aan via TalkRadioMyra@gmail.com (Let op! Aanvangstijd eerder dan gebruikelijk)

   a.s. maandagavond om half 8! Verzoekje: moge dat gesprek snel op YouTube komen… dan kan ik het weer bespreken!

   FREE BAYBASIN NOW !!!

   Antwoord
 5. Ton

  Voor de liefhebbers:
  Ook ik was erbij. Zowel donderdag als vrijdag. Van beiden heb ik mijn beleving op mijn website geplaatst. Met name de zaak van vrijdag daar kan, voor zover ik begrijp, Micha zelf niets over schrijven. Het verslag is daarom bij mij te lezen.

  Klucht in Zeven Akten
  Mos & Co. – Witz

  Antwoord
  • Annemail

   Het is me wel wat met die Yehudi, ook nu weer met zijn andere optredens in zaak grensrechter en Vaatstra waar hij wat smartengeld wil ophalen en innen.
   Een echte clown maar wel een linke zeg, met dat trucje in die garage, man man zeg.

   Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  Micha Kat / Yehudi Moszkowicz duurt 4 minuten.

  Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Nog even een TeleTube embedden:

  Advocaat Nico Meijering over De Telegraaf

  En dan zijn mijn worstjes wel gaar! Smakelijk eten en goede avond allemaal.

  Antwoord
 8. mr. drs. Bou

  Rechter Van Walraven heeft Micha veroordeeld om binnen 24 uur na betekening de weergave van (een deel van) de website http://www.telegraaf.nl via de domeinnaam http://www.pedograaf.nl en/of http://www.depedograaf.nl te staken en gestaakt te houden. Dit op straffe van dwangsom en zo voort.

  Het antwoord van Kat op KLOL is weer puur amusement! De grootste grap is natuurlijk dat de Pedograaf niet op zijn naam staat. Men moet de eigenaar van die malle website aanspreken, maar rechter Van Walraven vindt dat men Kat kan gebieden om te stoppen met iets dat hij niet doet! 🙂 🙂 🙂

  Leuker kunnen we het niet maken!

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Pedocratie:Moordaanslag op Micha Kat en ‘Oorbellen-roof’ met geweld door Eurlings.

  Gepubliceerd op 5 mrt. 2016

  (van onze VVD-Pedo-Klasse Justitie redactie)

  AMSTERDAM-NOIR-Het zijn niet alleen de CIA, KGB en VVD-‘Oorlogs-misdadiger Frits Bolkestein’ die’Gif-(Gas)-Moordaanslagen’ plegen in de wereld. Ook de AIVD van de ‘VVD-Pedo-Justitie Demmink&Van der Steur Kliek’ met hun PvdA ‘loopjongen Snake in Suit Plasterk’ heeft een ‘Gifgas-Moordaanslag’ gepleegd op drs. Micha Kat voor zijn onthullingen over Demmink en Eurlings en het Pedocratie Koningshuis, etc.! Eurlings word ontmaskert als een ordinaire Volks-Pooier die zijn hoer haar 50 duizend euro kostende oorbellen met geweld van haar oor rukt om terug te stelen.
  Luister en huiver bij de schokkende hierna volgende video over de Moordaanslag op Kat en de misselijk makende onthullingen o.a. over Demmink, Eurlings en Koning Willem Alexander:

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën