Archieven

Dr. Rath over de farmaceutische kanker-industrie

Dr. Matthias Rath is een Duitse arts die gelooft dat een gezonde levenswijze met voldoende vitamines en natuurlijke voeding de meeste ziektes kan genezen. Volgens hem is vooral kanker te danken aan een verkeerde voeding, een gebrek aan vitamine C en de blootstelling aan allerlei chemische producten. Maar dr. Rath gaat verder dan dat! Volgens hem was de chemische industrie de motor achter het Duitse fascisme, de twee wereldoorlogen en de huidige trend om de EU (Brussel) de dictatoriale macht over Europa te geven.

De belangrijkste doelstelling van de farmaceutische industrie is niet het bevorderen van de gezondheid van de bevolking, maar het maken van winst. Aan gezonde mensen valt voor deze chemische bedrijven niets te verdienen, daarom is het hun doel om de mensen ziek te maken. Hun medicijnen hebben dan ook altijd bijwerkingen, die met andere medicijnen kunnen worden bestreden. Zo kunnen ze hun winst maximaliseren! Met een goede gezondheid heeft dat natuurlijk niets meer te maken.

Volgens dr. Rath wil de chemische industrie in feite de hele wereld beheersen. Hij wijst op de manier waarop drie Duitse chemieconcerns, BASF, Höchst en Bayer, Hitler hebben gefinancierd en aan de macht geholpen. Hun overkoepelende organisatie IG Farben was de drijvende kracht achter de concentratiekampen. Na de oorlog zijn tegen de kopstukken van dit bedrijf dan ook processen gevoerd waarin ze werden veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid, waaronder plundering en slavernij. Maar deze veroordeelde top-fascisten kregen na hun vrijlating opnieuw hoge posities in de industrie en de politiek!

Op de Nederlandstalige website van de Dr. Rath Foundation staan artikelen die een helder inzicht geven in het verband tussen de chemische industrie en de autoritaire politiek van de EU. Ook kan men daar doorlinken naar een Nederlandstalig boek dat online staat. De lobby van de grote chemische bedrijven in Brussel is enorm. Het verband tussen de farmaceutische industrie, de chemische industrie en de oliemaatschappijen is ook zonneklaar. Dit zijn eigenlijk drie handen op een buik, ze hebben dezelfde belangen.

De volgende lezing van dr. Rath is Nederlands ondertiteld. Het gaat over de geschiedenis van de Duitse farmaceutische industrie en het verband met het Duitse fascisme en de EU-politiek. Dr. Rath spreekt langzaam, hij voegt zich niet naar de huidige “Matthijs van Nieuwkerk-trend” om bij iedere zin de snelheidslimiet te overschrijden en de geluidsbarrière te doorbreken. In het begin vond ik hem daarom een beetje sloom, maar hij geeft de luisteraar wel ruim de tijd om tot zich door te laten dringen wat hij zegt. En dat is belangrijk!

Dr. Rath – EU Politiek Perspectief duurt een uur en 4 minuten.

13 Reacties

 1. sancho panza

  Dat heb je mooi verwoord en samengevat Bou.

  Antwoord
 2. maneschijn

  De rol van Zwitserland is ook vrij groot met Nestlé als de bakermat van de bewerkte voedingsmiddelen-industrie en de farmaceutische reuzen Hoffmann-La Roche, Ciba-Geigy en Sandoz (de laatste twee inmiddels samen onder de naam Novartis).
  Dat de halve (of hele) wereld van origine Zwitserse chemicaliën tot zich neemt geeft een beetje te denken. “Neutraal” tijdens de oorlog en nog altijd (neemt waar voor de VS wanneer dat land een ongewenste partij is).
  De linken ben ik helaas even kwijt.

  Antwoord
 3. todalidoki

  het eten vn de multinationals is niet te vertrouwen
  zoook het vaccinatieprogramma-HPV
  laat Ab maar boeren met zijn nieuwe vaccinatie-virussen
  elke keer creeren ze iets vanuit het ‘niets’

  Antwoord
 4. yvonne

  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/10/we-willen-het-niet-weten/

  De ziektebeelden zijn volgens het rapport ongeveer dezelfde als bij mensen die wonen of werken in de buurt van gsm-of UMTS-antennes: slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, tinnitus (oorsuizingen), prikkelbaarheid, verlies van geheugen en concentratievermogen, verminderd libido, depressiviteit. Slapeloosheid blijkt één van de eerste alarmsignalen te zijn: kennelijk verstoort de straling de melatoninebalans in het lichaam -melatonine is een hormoon dat je biologische klok regelt. Eerdere rapporten brachten het stijgend aantal kinderen met ADHD al in verband met de microgolfstraling.

  Het BioInitiative Report komt met meer bewijzen: ‘Jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft substantiële bewijzen geleverd voor de stelling dat elektromagnetische straling neurotoxisch én kankerverwekkend is. De straling kan het DNA beschadigen, de immuniteit verstoren, veranderingen teweegbrengen in de hersenactiviteit en de trigger zijn voor hartziekten. We zien al schadelijke effecten bij waarden die oneindig ver onder de normen liggen die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) als veilig worden beschouwd.’
  …”dat de straling ongezond is, met op een rij de mogelijke schadelijke effecten: verzwakt geheugen, verminderde leercapaciteit, gedragsstoornissen, hoofdpijn, slapeloosheid, enzovoort”.

  Follow the illusion

  De mobiele telefoonindustrie is ongelofelijk lucratief. De aandeelhouders van de bedrijven in deze industrie spinnen er stevig garen bij. Het is daarom een vrijwel onmogelijke opgave om de feiten van elektromagnetische straling bij de massa onder de aandacht te brengen. Het komt niet verder dan een kleine groep mensen, die voor het oog van de wereld een aluhoedje op het hoofd wordt gezet. Het elektronisch infuus lijkt dermate verslavend dat de meeste mensen het zich niet laten afnemen. Dat weten ze heel goed bij de mobiele telefoonindustrie. Het zal nog wel even duren.

  Inclusief een docu hier over, uitgezonden op CANVAS(België). De moeite van het bekijken waard!

  Antwoord
 5. Groene Wolf

  https://www.youtube.com/watch?v=WxEs1Cuvsoo
  Kelly Brogan noemt zichzelf holistisch feministisch psychiater. Vorig jaar verscheen een boek van haar hand getiteld A Mind of Your Own, met als subtitel The truth about depression and how women can heal their body to reclaim their lives. Brogan is regulier academisch opgeleid als psychiater en ontdekte dat de farmaceutische middelen die ze voorschreef een contraproductief en zelfs een schadelijk effect hadden op haar patiënten. Gedurende haar loopbaan ontwikkelde ze een behandelmethode waarbij ze er in slaagde haar patiënten, ongeacht met welk psychiatrisch label, naar volledig herstel te begeleiden zonder medicatie. Voeding en een herstelde darmflora spelen hierbij een sleutelrol. Depressie is geen ziekte maar een symptoom” is haar boodschap. Het boek is opgedragen aan een van haar belangrijkste leermeesters Dr Nicolas Gonzalez (internist) Het eerste hoofdstuk kan gratis worden gedownload http://kellybroganmd.com/amindofyourown/

  Antwoord
 6. Groene Wolf

  https://www.youtube.com/watch?v=czkHmjrFCnM Rising Apallache – Medicine Woman Medicine Man

  Ik heb het boek van Kelly Brogan nu voor de helft gelezen. Een paar kleine voedingsadviezen heb ik al opgevolgd en voel me nu al enigszins herboren.
  https://www.perboekwijzer.nl/nl/lexicon-der-geneeskruiden-2
  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/8978-klein-lexicon-van-de-geneeskruiden.html (deze is gratis te downloaden)
  Heal yourself!!! En laat Big Pharma naar de hel lopen!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Groene Wolf, je bent een lieverd en je hebt geluk dat ik nog even kwam kijken.
   Met drie links wordt een reactie in de wachtlijst geplaatst. Splits dus die reactie zodat er niet meer dan twee links in een reactie staan. Dat bespaart me de moderatie.
   Misschien kan ik ergens achter de schermen die drie links upgraden naar vier links, want dit komt vaker voor en het is geen spam. Goede voornemens en morgen weer een dag! 😉

   Antwoord
 7. Groene Wolf

  Ook een dagelijkse meditatie maakt deel uit van Dr. Brogan’s behandeling. Om dat vol te houden is een zekere zelfdiscipline noodzakelijk. Maar met deze Guru zal het wel lukken. Hahaha…
  https://www.youtube.com/watch?v=IOnY3zsTDk8
  Puppetji’s Daily Affirmation for People over 40

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën