Selecteer een pagina

Archieven

Frides Lameris praat met Myra

In maart van dit jaar praatte Myra met Frides Laméris. Hij is afgestudeerd theoloog, luis in de pels en roepende in de woestijn. Laméris’ strijd richtte zich eerder tegen de vaccinatie ten tijde van de Mexicaanse griep. In 2009 strooide hij met anderen zand in de machine van de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker. Daarna ‘schakelde hij over’ op straling en was hij actief in de werkgroep Last van de Mast, gericht tegen de plaatsing van UMTS-masten voor mobiele telefonie. Het is immers niet zeker dat zulke straling ongevaarlijk is. En nu is ‘het grootste kwaad ooit’ op zijn pad gekomen: ‘ontvoering van kinderen en seksueel misbruik met rituele trekken in de jeugdzorg’.

Hoewel Laméris een brede bekendheid heeft gekregen in de strijd van Ben van den Brink om zijn dochters Demi en Nirvana te bevrijden uit de greep van Jeugdzorg, gaat het gesprek lang niet alleen over deze zaak. Laméris weet nog veel meer over het disfunctioneren van Jeugdzorg, waaronder onterechte uithuisplaatsingen en schaduwdossiers. Op zijn website Verontruste Vaders staat het verhaal van Ben van den Brink en zijn dochters Demi en Nirvana. Meer informatie staat op Het Uur van de Waarheid.

Vanaf 1 uur 12 minuten praat Laméris ook even over de manier waarop Argusoog Radio van Arend Zeevat aan zijn einde is gekomen. Het blijft helaas een beetje een onduidelijk verhaal. Wel is er bij Argusoog radio een goed dossier opgebouwd over Ben van den Brink en de zaak Demi en Nirvana. Het gaat dan ook even over trollen op Internet, een fenomeen waar ik zelf ook last van heb. Wat Myra zegt, dat geldt ook voor mij: of ik nou lekker ga slapen of even met andere dingen bezig ben, soms schrijft iemand een reactie die door andere mensen wordt beantwoordt met: jij bent een trol. Deze aanpak werkt niet! Als men denkt dat iemand een trol is, schenk er dan geen aandacht aan. Het kenmerk van een trol is immers dat hij groeit als men aandacht aan hem schenkt.

De kern van dit boeiende gesprek is dat Jeugdzorg als onderdeel van Justitie is geïnfiltreerd door pedofielen en dat corrupte rechters en voogden deze toestand laten voortbestaan. Ook blijkt dat Jeugdzorg niet altijd zorgt voor de jeugd, maar voor zichzelf. Toen Frides vertelde dat voogden betaald krijgen voor een uithuisplaatsing had ik zelfs moeite om dit te geloven. Maar pleegouders krijgen wel degelijk betaald voor de kinderen die bij hen verblijven. Misschien is het tijd om de Wet op de Jeugdzorg eens helemaal door te lezen, al blijkt het probleem meestal dat instanties zich eenvoudig niet houden aan de wet!

Talk2Myra: FridesLamerisJeugdzorg duurt een uur en 26 minuten.

49 Reacties

 1. Dgaz

  Goed gesprek.

  Overigens een kompliment voor het opzetten van uw zeer fijne website.

  Antwoord
 2. Annemail

  Het zou een zeer goede zaak zijn als de kern van de zaak, een instantie die disfunctioneert, aangepakt gaat worden.
  Wat dat betreft sta ik meer dan 100% achter Lameris.
  Goed artikel op een goed moment.

  Antwoord
 3. andre

  wat een verhaal zeg, rechtbanken met dubbele dossiers en nepzittngen om een stelletje incompetente perverts te plezieren. in wat voor land leven we eigenlijk?

  Antwoord
 4. yvonne

  Morgenavond uitzending Myra met Marcel Vervloesem om 20.30 uur.

  Antwoord
 5. Herman Galjaard

  Het verhaal van de schijnprocessen in achterkamertjes is nieuw voor mij.
  Ik zou geschokt moeten zijn, maar eigenlijk verbaast niets mij meer. Op zich al behoorlijk triest natuurlijk.

  Wat kunnen we doen om dit nog meer onder de aandacht te brengen ?

  Ik doe net als jullie mijn best, maar het gaat zo verdomde traag !

  Als ik het heb over een schaduwmacht die ons terroriseert, voel je dat er een denkbeeldige deur dicht gaat.

  Toch geloof ik stellig in een dergelijke schaduwmacht die m.i. bestaat uit bankiers, hooggeplaatste politici, regeringsleiders/koningshuizen, directie van grote internationale bedrijven, rechters etc.

  Pedofilie is volgens mij een (in en in trieste) uitwas die in dergelijke gevallen voornamelijk ontstaan is uit VERVELING.
  Als je alles al hebt (macht, geld, status etc.) dan blijven er voor een bepaald soort gajus alleen nog excessen over om je mee te vermaken.

  Mijn overtuiging is dan ook dat dit maar één van hun smerige uitwassen is.

  Antwoord
  • Dgaz

   Pedofilie en aanverwante kotsmisselijkmakende zaken wordt doelbewust door de top bevorderd en toegepast om daarmee mensen onder druk te kunnen zetten en te houden.
   Zeer goede informatieve bronnen:
   Greg Hallett & The Spymaster. http://www.theworldoftruth.net/HallettReport/index.html

   Kay Griggs. Kunt U ook op YouTube vinden.

   Antwoord
   • Dgaz

    Komt nog bij dat helaas hoge intelligentie dikwijls ook gepaard gaat met de grootste seksuele afwijkingen. Zeer bekend bij prostituees. Als toetje, uit onderzoek bleek ook, dat precies deze mensen het smerigste ondergoed aan hadden.

    Antwoord
    • Dgaz

     Ik heb overigens haar DVD’s ( 4 stuks in cassette, 8 uur durend intervieuw)
     Ik heb deze 2 x bekeken. Totaal verbijsterd van wat daar naar voren gebracht werd. Daarna Eustice Mullins en als zevenklapper Greg Hallett, dacht ik tenminste. Vorig jaar november op het materiaal gestoten van Ben van den Brink en Vervloesem. De brokstukken zijn bij elkaar gevallen, huiveringwekkend materiaal. Je voelt je zelf zo machteloos en dat uitschot gaat gewoon door omdat ze weten dat ze ingedekt worden.

 6. mr. drs. Bou

  Een oude casus uit 1982 in Engeland: Elm Guest House
  http://spotlightonabuse.wordpress.com/2013/05/18/the-elm-guest-house-how-an-establishment-paedophile-network-was-covered-up-for-31-years/

  Een bordeel waar kinderen werden misbruikt, waarbij ook allerlei hotemetoten waren betrokken. Het kwam even in de publiciteit, maar na enige dagen zwegen alle kranten. Jaren later bleek het bordeel nog steeds te bestaan. Er is dus niets nieuws onder de zon.

  After 1990 there was nothing reported for 22 years, when a new police investigation was launched following Tom Watson’s PMQ in October 2012.
  In 2013 most UK newspapers are still silent about Elm Guest House. The ones that have reported on it are The Sunday People and The Mirror, with a handful of reports coming from The Mail and The Independent.
  The Sun, The Times, The Sunday Times, and The Guardian are still silent, and are still complicit in a cover-up that has so far gone on for 31 years.

  Antwoord
 7. ben van den brink

  http://www.argusoog.org/corrupte-rechtsgang-ben-van-den-brink/

  Nu na zoveel jaar van bewezen onrecht mag het niet zo zijn dat de Overheid zijn verantwoordelijkheid ontloopt, en dient zij alles in het werk te stellen om aan dit drama waarin de familie van den Brink nog steeds verkeerd een einde te maken. Men dient een diepgaand onderzoek in te stellen om de ware toedracht en schuldigen te achterhalen en te bestraffen. En te zorgen dat de kinderen daar komen waar ze het liefste willen zijn, bij de ouders zoals de meesten inmiddels weten. Daarbij – als er sprake is van corrupte inner circles die zich bedienen van jonge kinderen – en dit is het geval weten we nu uit het Samsonraport zijn we verplicht hier alles aan te doen! Schokkend was het intervieuw deze week weer waarin we hebben kunnen vernemen, Satanische Netwerken vanuit de kerk waar de dominee, (huis)dokter en andere leden van vrijmetselarij spilfuncties hebben en verantwoordelijk blijken te zijn voor pedofiele-necrofiele- en andere martel-misselijkmakende smeerlapperijpraktijken waarbij meestal zeer jonge kinderen het slachtoffer zijn, meestal met een verschrikkelijke dood de dood tot gevolg. Mensen in Nederland wordt wakker. Geef Ben van den Brink alle steun in zijn onderzoek om de onderste steen boven te krijgen! Teken de petitie!!

  http://www.petities24.com/forum/51178

  Antwoord
 8. @corrupteboel

  Wat een enorm interessante uitzending weer. Lameris lijkt een oprecht en eerlijk persoon. Ik ken de verhalen deels maar sommige details zoals in de zaak vd brink ea deden me de haren weer rechtovereind staan van afschuw zoals die schijnrechtzaken etc.
  Dit is nu wel zo wijd verbreid bekend dat het systeem echt door en door verrot is. Ik vergelijk het met dunne stront waar je je vinger insteekt. Dat vloeit ook direkt dicht met zichzelf. Totdat de stront de ventilator raakt. En dan moeten mensen als “minisers liegen niet” Opstelten toch eens eerlijk antwoord geven op eerlijke vragen.

  Antwoord
 9. Harry

  Ik ben sprakeloos na dit interview !!!!

  Antwoord
  • sancho panza

   Was dus een wake-up call!! Doe er iets mee. Attendeer zoveel mogelijk mensen op deze misstanden. We moeten de kritieke massa proberen te vinden. Het systeem is al decennia door en door verrot. Tijd om er met zijn allen iets aan te doen. Laat het licht erop schijnen. Is een lange weg, voor mij sinds 1985, maar we komen steeds een beetje dichter bij, met dank aan het internet.

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Myra, ik zit reeds te luisteren. Prima interview, artikel volgt! 🙂

   Antwoord
 10. mr. drs. Bou

  Onderzoek naar misbruik Kinderdorp Neerbosch

  Antwoord
 11. mrpettjo

  Chat van vandaag van Rene Voogt(?)/uurvandewaarheid met Marcel Vervloesem naar aanleiding van de verhalen van Ben over de gebeurtenissen in huize Van den Brink van afgelopen weekeinde:

  hoi Marcel
  ik lees dat bericht van Frides op Boublog en bestudeer het een aantal keer
  in de nacht van zaterdag op zondag hebben 2 vrouwelijke rechercheurs een inval gedaan bij Ben terwijl hij lag te slapen
  hoe weet hij dan dat het 2 vrouwen betreft en ook nog hun namen
  terwijl even later geschreven wordt dat er sprake is van verdenking
  dat is nogal tegenstrijdig
  en dan die doodsbedreiging waar komt die vandaan?
  en hoe komt het dat er vanochtend pas melding van gemaakt wordt op de facebook pagina van Ben?
  en aangifte ‘met spoed’ terwijl het in de nacht van zaterdag op zondag plaatsgevonden heeft?
  er staat ook dat Ben en Leonie hun huis verlaten hebben wegens doodsbedreigingen
  terwijl Cher Ben daarnet in het winkelcentrum van Zoetermeer heeft gezien

  Marcel antwoord daarop:

  er zijn zoveel berichten en geschillen in deze dat ik mijn vragen heb .
  en ik merk dat het voor velen heel verwarrend werkt
  Ik volg dus de situatie , en wat je opmerkt is juist.
  ik vind het niks voor Ben om pas vandaag melding te maken van deze gebeurtenis op zijn facebookpagina terwijl het incident in de nacht van zaterdag op zondag plaatsgevonden heeft
  tja
  daarnaast lees ik uit het bericht van Frides dat Ben en Leonie het huis verlaten hebben i.v.m. die doodsbedreiging
  en dan ziet Cher hem in het winkelcentrum in Zoetermeer
  ik neem geen standpunt en wacht het verdere verloop van de situatie af
  Voor mij is niets meer duidelijk momenteel . Ik hou dus bescheiden wat afstand.
  als er sprake is van een doodsbedreiging etc. wat doet Ben dan in Zoetermeer?

  einde chat

  http://hetuurvandewaarheid.info/?p=28947&cpage=2#comment-9175

  Antwoord
  • Ruud

   Ach, Sonny René heeft aan het avontuur i.i.g een lekker jong Zoethoudertje overgehouden… En ze houdt van hem 😉

   Antwoord
   • mrpettjo

    Pardon?? Ff to the point graag!

    Antwoord
 12. mrpettjo

  Wat mij opvalt is dat Frides net doet alsof zijn neus bloedt en niet echt op vragen ingaat.
  Maar beste Frides, zoals uit de chat met Marcel blijft heeft hij ook zijn vragen en twijfels. Marcel heeft zijn sporen verdiend, dat kan van jou niet gezegd worden.
  Jij had het te druk met deze zaak om enig onderzoek te doen in de zaak van Toos Nijenhuis te doen..
  Mensen verwachten nu snel antwoorden en geen geruststelling dat het wel komt.

  Antwoord
 13. mrpettjo

  En: O ja Frides, jullie zijn een onderzoeksteam in de zaak van Ben & Leonie en jullie gedogen dat Ben het ‘onderzoek’ linea recta zonder enige onderbouwing op het internet plempt.
  Vreemd!

  Antwoord
 14. Liedetector

  Sowieso… als je “hackt” moet er sprake zijn van bestanden op een illegale wijze verkrijgen.
  Hier wordt gestelt dat er mails weg zijn…. t lijkt mij dat je toch zelf verantwoordelijk bent voor een backup?
  En is iets zo gevoelig laat je toch geen mensen in je huis en ga je zelf slapen? (terwijl je pc aanstaat???)
  Het fijne weet ik niet, maar dat er geen reet van klopt weet ik wel!
  Ben zn pc stond gewoon bol van de virussen, en dat je besturingssysteem dan niet meer werkt na dat een tijd doen (heeft ie zelf gemeld, want hij kreeg een KLPD melding (serieus dat is een oud hijackvirus dus hoe kom je er aan?))
  dan lees ik ook dat het om Gmail gaat….dat staat gewoon online dus hoe kan dat weg zijn… ik ben heel sceptisch geworden!Terechte opmerking van Rene dus!

  Antwoord
 15. mrpettjo

  Hier meer over de mind control-methoden die Ben van den Brink blijkbaar zelf toepast op slachtoffers van misbruik en waarvan oom Frides blijkbaar helemaal niets afweet..:
  http://innocent-child.com/doet-ben-van-den-brink-aan-trauma-based-mind-control/
  Oom Frides hult zich inmiddels in een groot stilzwijgen. Gaan we ooit nog iets horen van oom Frides of van het BvdB onderzoeksresearchteam..??
  Ik begin een beetje de slappe lach te krijgen terwijl het toch een trieste bedoening rond Ben (b)lijkt te zijn..

  Antwoord
 16. frideslameris

  Aan de lezers van BOUblog: protocolverslag + medisch verslag Demi en Nirvana van den Brink is te raadplegen op http://www.verontrustevaders.nl, bericht 4 juni 2013.

  Dames en heren,

  In de zaak van den Brink is het voor outsiders vrijwel onmogelijk alles te begrijpen.

  I.v.m. met de hacking door de Utrechtse rechercheur M. H. en haar partner, zie de betreffende passage in mijn onderstaande brief aan Charly Aptroot, burgemeester van Zoetermeer.

  OPEN BRIEF AAN
  BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN ZOETERMEER
  CC: WERKGROEP MORKHOVEN
  CC: RECHERCHE GRONINGEN
  CC: RECHERCHE UTRECHT
  CC: NOORDHOLLANDS DAGBLAD

  woensdag 5 juni 2013

  Geachte heer Aptroot,

  Ik wil U hierbij vriendelijk bedanken voor uw antwoord op mijn brieven d.d.13 en 16 mei j.l. Daarin gaf u o.a. aan dat u de melding van een vondst van kinderpornografisch materiaal in relatie tot een aantal Zoetermeerse kinderen en Zoetermeerse politieagenten aan het politieburo in Den Haag hebt doorgegeven.

  Wat uw antwoord betreft inzake het langdurige sadistisch seksuele misbruik van de dochters van de familie van den Brink Demi (9) en Nirvana (15), eerst misbruikt in de thuissituatie in Schoorl, daarna in een gezinshuis in Huissen, vervolgens in het OCK Spalier te Zandvoort (zoals gemeld aan de Commissie Samson) en heden in het Wilmahuis te Zoetermeer, ben ik niet gelukkig met uw antwoord.

  U schrijft in uw brief van 16 mei j.l:

  “Voor wat betreft de aantijgingen met betrekking tot het sexueel misbruik van de dochters van de heer Van den Brink kan ik u het volgende mededelen. De betrokken aangiften zijn onderzocht. Na dat onderzoek is gebleken dat er onvoldoende aanwijzingen zijn om tot een strafrechtelijke vervolging over te gaan.”

  Nu had ik u echter in mijn brief d.d. 13 mei j.l. al meegedeeld dat het al meer dan 3 jaar lang NIET mogelijk is gebleken om aangifte te doen tegen het seksuele misbruik van deze meisjes. Niet in Alkmaar, niet in Groningen, Leiden, Utrecht en verschillende keren ook niet in Zoetermeer!

  Ik schreef u immers:

  “Enkele maanden geleden heb ik zelf met een groep van 7 andere onderzoekers het politieburo in Zoetermeer bezocht en heb daarbij moeten vaststellen dat de Zoetermeerse politie niet bereid is gebleken mee te willen werken aan de aangifte door de familie van den Brink tegen de seksuele misbruikers van hun dochters in het Wilmahuis.”

  Pikant daarbij is nu dat bij deze groep aangevers ook (incognito) de Utrechtse zedenrechercheur M. H. en haar partner aanwezig waren, zoals door meerdere getuigen waaronder ik zelf en de partner van dhr. Van den Brink, Leonie Minkema, bevestigd kan worden.

  Deze rechercheur en haar partner blijken een dubbelrol te hebben gespeeld omdat ze inmiddels een aangifte tegen zichzelf hebben uitgelokt. Ze worden er nu namelijk van beschuldigd om tijdens een bezoek aan de familie van den Brink in Schoorl van zaterdag op zondag 1/2 juni 2013 – terwijl de heer des huizes ‘s nachts lag te slapen – vele belangrijke computerbestanden te hebben gewist van de computer van de heer van den Brink die inhoudelijk met het ontmantelen van een crimineel pedofielenetwerk te maken hadden.

  Zoals u in de berichten op verschillende websites kunt lezen, heb ik persoonlijk aangifte van dit zeer strafbare feit gedaan bij de politie in Groningen. Vervolgens heb ik diezelfde dag ook politie Utrecht daarover telefonisch en per email ingelicht.

  Zie voor nadere berichtgeving hierover s.v.p.:
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23756/ben-van-den-brink-hangt-aan-zijden-draad
  en:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5128:de-ontmaskering-van-de-satanische-incestfamilies-update-03-06-2013&catid=69:occult&Itemid=81

  Een woordvoerster van de mediadesk van het politieburo in Utrecht heeft mij op 4 juni telefonisch bevestigd dat deze zaak bij de Utrechtse politie bekend was en onderzocht werd.

  BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE HET SEKSUELE MISBRUIK VAN DEMI EN NIRVANA VAN DEN BRINK

  Betreffende het (langdurige) seksuele misbruik van Demi en Nirvana van den Brink dat reeds in mei 2009 door de kinderen kenbaar was gemaakt aan hun ouders, verwijs ik U graag naar de artsenrapportage van de crisisunit De Terp van OCK Het Spalier te Zandvoort. Het rapport is samengesteld door Mevr. Leontine van Kampen die als instellingsarts werkzaam was in de residentiële jeugdhulpverlening aldaar. Zij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van het onderzoek van (langdurig) seksueel misbruik.

  In de bijlage treft u dit medische verslag aan, voorafgegaan door een protocolgesprek met Demi en Nirvana.

  Uit het protocolverslag blijkt o.a. het volgende:

  * dat er in september 2009 al signalen waren van seksueel misbruik.
  * dat niet alleen de ouders aangaven dat de kinderen seksueel misbruikt waren door opa en oma (namelijk door de vader en moeder van Leonie Minkema), maar dat de kinderen de eerste dagen tegen iedereen overal luid rond riepen dat ze misbruikt waren door opa en oma.
  * dat de kinderen daarop bevraagd o.a. aangaven dat ze door opa en oma waren opgesloten in een kist.
  (NB commentaar Frides Laméris: opsluiting in een kist of mand is een standaard onderdeel van trauma based satanisch ritueel misbruik. Dit gebruik gaat terug op de Nazi-arts Joseph Mengele).

  Medisch rapport

  Ook het medische rapport geeft verontrustende signalen af. Zo wordt bv bij beide meisjes geconcludeerd dat een protocolgesprek noodzakelijk is “daar de bevindingen bij inspectie van het genitaal zouden kunnen passen bij het mogelijk hebben ondergaan van niet-leeftijd adequate seksuele handelingen.”

  Tevens wordt in het advies aan het einde van de rapportage gesteld:

  * Zowel de bevindingen van het medisch onderzoek, als bovenomschreven gedrag van de kinderen, baart ons zorgen.

  * Wij adviseren BJZ aangifte te doen, zeker ook naar aanleiding van de reden van de crisisplaatsing (commentaar FL: namelijk de reden dat de kinderen opvang zouden behoeven vanwege het door de ouders gemelde seksuele misbruik door opa en oma met alle gevolgen van dien voor de kinderen en de ouders!)

  Uit alle bovengenoemd zaken blijkt mijn inziens dan ook voldoende dat er tot op heden in deze zaak door diverse instanties en autoriteiten zeer inadequaat is opgetreden.

  Dit wordt zeer treffend verwoord in een email die ik in oktober 2012 mocht ontvangen van emeritus-professor aan de Universiteit van Utrecht Dr. Onno van der Hart, specialist in de psychologie van Chronische Traumatisering, die mij (oa.) schreef:

  Zowel wat de familie van den Brink is en wordt aangedaan en als ook aan vele anderen is gruwelijk! En de manier waarop de instanties er in Nederland er mee omgaan is dat eveneens.

  Een essentiële tegenwerking – die ik niet op uw website (FL: http://www.verontrustevaders.nl) vermeld zag – is de opvatting van de Landelijke Expertisegroep Bijzondere Zedenzaken (LEBZ te Zoetermeer!) dat aangiften van satanisch ritueel misbruik per definitie niet valide (zouden) zijn.

  Overigens is het mijn indruk dat satanisch ritueel misbruik steeds een aspect is van ruimer georganiseerd misbruik.

  Vandaar dat ik liever van daders of georganiseerde dadernetwerken spreek, waarvoor natuurlijke ook andere benamingen mogelijk zijn.

  Geachte heer Aptroot,

  U kunt nog steeds als burgervader en politiekorpschef van Zoetermeer in deze zaak een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld door mee te helpen aan het organiseren van een nieuw medisch onderzoek van alle 8 kinderen die heden in het Wilmahuis te Zoetermeer verblijven. De landelijke – en inmiddels ook internationale commotie – ( http://www.davidicke.com/articles/child-abuse-mainmenu-74/84301-demi-and-nirvana-child-abuse-ring ) rond deze zaak vraagt immers nu om kordaat optreden om groter lijden van al deze kinderen te voorkomen.

  Hopende opnieuw van u te mogen horen

  Met vriendelijke groet,

  Frides Laméris, Zuidlaren, Sr Alumnus Theologie RU Groningen, vertrouwenspersoon van de familie van den Brink uit Schoorl
  050-4096142

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Frides,
   Ik vind het een moeilijke zaak, vooral door de manier waarop steeds de aandacht wordt gevraagd. Er is sprake van twee dames die met name worden genoemd. Maar welke bewijzen zijn er dat zij ‘s nachts toen Ben lag te slapen de bestanden uit zijn computer hebben gewist? Om welke bestanden gaat het? En waarom gaat Ben slapen terwijl hij zijn visite bij zijn computer achterlaat. Ik blijf het een raar verhaal vinden en ik wil niet van het web worden gehaald of een dwangsom krijgen wegens laster en smaad. Vandaar dat ik de namen van deze dames zal anonimiseren!

   Antwoord
   • mrpettjo

    We weten niet door wie ze misbruikt zijn. Ik geloof geen woord meer van de heer B. van de Brink uit Schoorl.
    Op https://www.demminkdoofpot.nl/home.html zijn een aantal kritische B.van den Brink uitingen (waaronder het Alkmaarse voniis) verwijderd.
    De mythe van de (gevallen) held B. van de Brink moet – nog even – in stand blijven..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën