Archief
Artikelen

Zoals u weet, ben ik een fan van Steven Brown. Ook luister ik graag naar de interviews van Myra. Omdat Myra zou praten met Winston van de website Meld Demmink, klikte ik op haar YouTube kanaal. Het bleek een gezellig gesprek van een uur, zeker het beluisteren waard! Inmiddels had Myra ook weer gepraat met Steve Brown, om wie ik altijd moet lachen!

Wat Steve vertelt, is allemaal waar en het is eigenlijk diep triest! Zijn gevoel voor humor maakt echter dat men van deze trieste zaken meteen ook het belachelijke inziet. Het gesprek gaat onder andere over het media-circus rond onze koning Willem en koningin Maxima Zorreguieta. Zelf heb ik dat gedoe vrijwel volledig gemist, want ik kijk nauwelijks tv en zeker niet naar SBS. Steve noemt dat de maffia-media. Dit is geen loze kreet, want SBS is in handen van de Italiaanse crimineel en politicus Berlusconi, die samen met John de Mol de aandelen bezit. Het doel is niet om de bevolking te informeren, maar om geld te verdienen en de bevolking producten aan te smeren.

Misdadig en hilarisch is ook dat Peter R. een boekje over zichzelf heeft geschreven, dat gratis verkrijgbaar is bij het Kruidvat bij aanschaf van twee flessen schoonmaakmiddel. In De Wereld Draait Door heeft Matthijs van Nieuwkerk 10 minuten zendtijd besteed aan reclame voor dit boekje, in een zogenaamd “interview” met PR. Ook blijkt Peter R. zich nu te gaan richten op programma’s ter ontmaskering van de kinderprostitutie, niet hier in Nederland, want dan gaat de beerput open, maar in Zuidoost Azië, India en Pakistan. Daar valt nog een niet te filmen hoeveelheid kinderprostitutie te verslaan. Het gaat PR echter niet om de kinderen, maar om de kijkcijfers!

Het einde van het gesprek gaat over een filmpje op YouTube. Myra heeft daar een screenshot van op haar website gezet:

Het is maar een kort filmpje, maar wel leuk! Daarom plaats ik het onder dit interview. Voor meer amusement is er het YouTube kanaal dat dit filmpje plaatste. Voor meer informatie over de belachelijke toestand van ons land, is er uiteraard het weblog van Steven Brown.

Talk2Myra: SteveBrown3 duurt een uur en 21 minuten.

Peter R. De Vries en zijn egoshow

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “Steven Brown praat opnieuw met Myra”

 • yvonne:

  Bedankt Bou had de uitzending al gehoord maar heb hem weer helemaal teruggeluisterd. En het is dieptriest gesteld met de nederlandse pulpmedia maar kan hartelijk lachen om Steve….

  • mr. drs. Bou:

   Beste Yvonne,

   Dank voor deze reactie, want de ernst des levens is me soms wat te zwaar. Lachen met Steve om de ernst van de zaak. Die twee poppen die hem gezelschap hielden, die zijn echt hilarisch! PR en La Paay. 🙂

   Dank je wel, Steve! Jij komt uit de Pijp en je blijft daar waar de Amsterdamse humor nooit verloren gaat zolang de lepel in de brijpot staat. De Jordaan is al lang vergeven van de yuppen, maar de Pijp doet het nog steeds. LACHEN!!! 😉

 • Deze uitzending van Steve had ik nog niet gehoord en wat een gevoel
  voor humor heeft deze man! Bedankt Bou! (ik heb geen idee waar die
  rode streep vandaan komt)

  Violist David Garrett performs a rousing instrumental version of
  Michael Jackson’s “Smooth Criminal” on Sirius XM Pop. (video)
  http://www.youtube.com/watch?v=_c2HXoO-0So

 • mr. drs. Bou:

  Ingezonden per e-mail:

  Domela Blues ~ Cornelis Vreeswijk

 • yvonne:

  Domela had t.a.v. het koningshuis een keer geroepen dat het maar eens afgelopen moest zijn met die onzin….

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Majesteitsschennis

 • mrpettjo:

  Steven Brown hekelt altijd de SBS pulp media, maar ook de voormalige kwaliteitsmedia voegen zich volledig naar de Nieuwe (Wereld) Orde zoals ze dat ook massaal deden in de Tweede Wereldoorlog…:

  Op 2 mei 1941 vaardigde Goedewaagen het zogenoemde Journalistenbesluit uit, waarin werd bepaald dat journalisten lid moesten worden van het Verbond van Nederlandsche Journalisten. Dat betekende onder meer dat mijn vader – redacteur bij Het Volk – vanaf die dag werkloos was, want Joden werden uiteraard buitengesloten. Een nieuwe wind ging door het Nederlandse perswezen waaien. De journalist was in de ogen van Goedewaagen eigenlijk een soort kunstenaar, die om de Nederlandse volksgemeenschap dichterbij te brengen een eigen werkelijkheid mocht, ja, móést scheppen. Journalistiek moest in dienst staan van het volkseigene, en als classicus stelde Goedewaagen zich de vraag van Cicero: ‘Hoe grijp ik de massa?’

  Wat je in de biografie het meest naar de keel grijpt, is niet de Werdegang van Goedewaagen, die er na de oorlog genadiglijk vanaf kwam met twaalf jaar waarvan hij er maar drie hoefde uit te zitten. Nee, wat het meest deprimeert, is het gemak waarmee het overgrote deel van de Nederlandse journalisten zich voegde naar de Nieuwe Orde.

  De pershistoricus René Vos heeft het omschreven als ‘likken en schikken’. Van de ongeveer 2.000 journalisten hebben zich ongeveer 1.500 aangemeld. Het is waar, ze werden in die onzekere tijden ook gelokt door hogere salarissen een betere werkomstandigheden, maar dan nog lijkt het een raadsel hoe zij zich de toekomst voorstelden. Wellicht werden zij meelopers om te overleven, maar veel journalisten bezochten ook uit eigen vrije wil de zomerkampen, waar zij in nationaal-socialistische zin werden bijgespijkerd en waar de antisemitische Koos Speenhoff de avonden opluisterde met zijn liederen. De stemming was ‘uitgelaten’ en er kwamen zelfs klachten over alle luidruchtige pret en vrolijkheid. Op de laatste avond ‘hielden de journalisten een vlaggenparade, en met trompetgeschal en tromgeroffel werd voor de laatste maal de vlag gestreken’.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6254/Max-Pam/article/detail/3438413/2013/05/08/Max-Pam-De-journalist-likte-en-schikte-lustig-mee.dhtml

 • mrpettjo:

  Regiezitting Bart Mos De Telegraaf tegen Micha Kat 27 mei 2013.

  Steve Brown bij recht/krom zaak Micha Kat over doodsbedreiging Bart Mos,De Telegraaf (kuch).

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IsVMH1-9aEQ
  (aflevering van Volksnieuws uit Amsterdam Noir 213)

 • mr. drs. Bou:

  Op dezelfde site nu een duidelijke uitleg:

  Ingezonden brief: Pedograaf = Pedometer

  Zelf even lezen! 🙂 🙂 🙂 !!!

 • Boudine:

  Een verrukkelijke column van Steve over het fenomeen PR:

  Waarom walgt Hans Teeuwen van Peter R. de Vries.

Laat een reactie achter

Recente reacties