Archief
Artikelen

In deze uitzending van 29 april van Talk2Myra praat Myra voor de tweede keer met Robert J. Rubinstein, een Amerikaan die in Nederland woont en de Nederlandse nationaliteit bezit. In oktober vorig jaar heeft Rubinstein de website De Roestige Spijker opgericht, nadat het AD een reportage over Demmink had geplaatst, waaruit bleek dat Demmink in het verleden bevriend was met een Haagse kinderpooier. Zijn eerste gesprek met Myra ging over het Demmink-probleem en de Nederlandse super-elite die de pedo-cultuur in stand houdt.

Inmiddels is er een delegatie van 11 Nederlandse hotemetoten naar de VS gegaan om de Amerikaanse aantijgingen tegen Demmink en de Nederlandse pedo-cultuur te neutraliseren. Tevergeefs, want zo langzamerhand is zelfs in de Verenigde Naties bekend dat Nederland de spil is in een internationaal netwerk van kinderporno en de handel in seks met kinderen. Rubinstein verzet zich echter niet alleen tegen de Nederlandse pedocratie, maar ook tegen de criminele super-elite die parasiteert op de onwetendheid en goedgelovigheid van de bevolking. Het peperdure sprookje van het koningshuis, de kroning van Willem Alexander en Maxima, het grote Oranjefeest dat wordt betaald van ons belastinggeld, het is allemaal volledig in strijd met een democratisch bestel.

Rubinstein is zich wel bewust van de gevaren die hij als klokkenluider loopt. In Nederland worden klokkenluiders systematisch de grond in geboord, er is voor hen geen enkele bescherming. De media zwijgen nog steeds over Demmink, die al talloze malen is beschuldigd van kinderverkrachting. En ze promoten het koningshuis alsof het lot van Nederland afhangt van deze ongekozen en ondemocratische staatshoofden. Als we willen dat hier verandering in komt, dan zal iedereen zich luid en duidelijk moeten uitspreken tegen de monarchie, tegen de super-elite en tegen de bescherming van kinderverkrachters.

RobertRubinstein over Internationale Druk op Demmink duurt 53 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

31 Reacties op “Robert Rubinstein over Internationale Druk op Demmink”

 • mr. drs. Bou:

  Goddank, het is me gelukt om dit te plaatsen!
  Maar wat ben ik moe van het sjouwen achter mijn huis.
  Komt wel weer goed, want ik heb hulp gekregen.
  Wat ik niet zelf kan, doen we nu samen.
  Het loopt dus goed af!
  🙂

 • Een goed interview!

  Dank je wel Bou voor het plaatsen en ik hoop dat je gauw weer van
  je bloementuin kunt genieten.

  Groetjes, Ankie.

 • mr. drs. Bou:

  Helaas gaat er nu ook iets mis met mijn e-mail.
  Volgens mij ligt ook Bou nu persoonlijk onder vuur.
  Ach, we lossen het wel weer op. Tot overmorgen of zo en Insh’Allah of zoiets. In elk geval doe ik mijn uiterste best.
  Maar ik ben zo moe!!!

 • ute:

  Sterkte Bou! en rust eerst maar eens uit.
  Was een goed interview.

 • Herman Galjaard:

  Robert Rubenstein,
  50 min 40 sec. De voormalig chaufeur van demmink leeft niet meer.
  Max van Traa leeft ook niet meer.

 • mr. drs. Bou:

  Beste mensen,

  Gisteren ging er iets mis met mijn e-mail. Ik denk dat ik per ongeluk op de verkeerde knop heb gedrukt. In elk geval is er iets veranderd: ik kan niet meer zien wie de e-mail heeft verzonden. Gek genoeg heeft alleen Postvak In dit probleem.

  Boven de mails staat normaal gesproken dit rijtje:
  Van-Onderwerp-Ontvangen-Grootte-Categorieën

  In mijn Postvak In is dit nu vervangen door:
  Naam-Gewijzigd door-Uitgecheckt naar-Gewijzigd-Grootte-Categorieën

  HELP!!! Wie weet hoe ik dit kan terugzetten in de juiste stand?

  Verder heb ik even geluisterd naar Micha Kat die met Myra praat over het Koningshuis. Micha Kat Koningshuis duurt een uur en 41 minuten. Dat duurt me te lang!

  Leuk vond ik het filmpje van JDTV, met de tekst op Newsbullet: Snode plannen JDTV bruut verstoord!

  Prachtige impressie van de Koningshuis-gekte! 😉

 • yvonne:

  Helemaal mee eens Bou totale gekte, hoop dat het binnenkort afgelopen is…

  http://www.investigatedemmink.com/index.asp?idmenu=4&title=News_and_Letters_from_Non-Profit_Organizations&idsubmenu=201

  Groet Yvonne en zet haar op!

 • corrupteboel:

  Interessante site over Deminks stamboom en links met het koningshuis in de 19e eeuw.http://melddemmink.wordpress.com/about/

  Opzienbarend is ook de vermeende verwantschap tussen Demmink en korthals Altes (VVD-minister Frits Korthals Altes die al in 1985 vorstelde seks met jongeren vanaf twaalf jaar te legaliseren bron oa http://www.groene.nl/2006/42/hoe-den-haag-de-pedo-s-vertroetelde)

  Het is niet om aan te zien hoe hier mensen als “ministers liegen niet” Opstelten en zn systeem het Demminkverhaal met alle mogelijke machtsmiddelen afschermen van publiciteit. Alles geoorloofd! Aan dit misdadige gedraai moet toch wel een hele grote beerput ten grondslag liggen. Ik krijg er een enorm onrechtvaardigheidsgevoel van.

  Hoe ondemocratisch ons koningshuis tot stand gekomen zou zijn alsmede de vermeende feiten over de gesmede “verwantschappen” lees je hier http://jacobusderoma.blogspot.nl/

 • Diewer:

  Een bijzondere oproep van een slachtoffer van satanisch ritueel misbruik:
  https://www.youtube.com/watch?v=zSdA9kJ8pUY

  Overcoming Satanic Ritual Abuse

 • P.S.M. Welbergen:

  The Dutch: chickenshit!

 • mrpettjo:

  De foto waarop Demmink duidelijk naakt zichtbaar is samen met de vlak voor zijn moord misbruikte Manuel Schadwald waar Marcel Vervloesem op KLOL radio in december 2012 over sprak, lijkt dus toch te bestaan.
  In Belgie schijnt de politie razzia’s te houden om de usb sticks met foto’s van de Zandvoortse misbruikzaak in bezit te krijgen. Volgens de schrijver van de open brief aan Demmink moet de politie daar mee op houden omdat de sticks bij mensen zijn opgeborgen die nooit kunnen worden achterhaald. Hij dreigt nu ook de foto van Demmink en Manuel Schadwald aan de familie Poot door te spelen:

  Open brief aan JD. O beestachtige demoon, dit is de allerlaatste waarschuwing. Na overleg hebben we allemaal groen licht gekregen. Uit onze onderzoeksrapporten, verslagen en feitenonderzoeken door het ICRSS, bestaan er voldoende aanwijzingen dat er nog steeds druk wordt uitgevoerd tegen ons ondanks de waarschwuing die ge thuis per brief hebt ontvangen verleden jaar (Riouxstraat 13). Kijk Demmink, de Belgische autoriteiten en de vijandige rioolmedia dwingen ons om de afbeeldingen te lekken. Zij laten ons praktisch geen keuze meer. Misschien denken sommigen dat wij de afbeeldingen gewoon niet bezitten. Dat we alles verzonnen hebben. Dat we alleen maar kunnen bluffen. Dat het gewoon een montage is aan de hand van photoshop. Wel kijk hé Joris Demmink… ge weet heel goed dat ge op het bed lag samen met Manuel Schadwald op een groen/rood deken beneden in de kajuit van de Apollo, met blote sysalas. Op de achtergrond is een rond venster te zien. Bovendien was er nog iemand aanwezig die alles opnam want er zijn geen elekrticiteitskabels op de grond te zien noch enig stopcontact. Een verborgen camera is uitgesloten volgens ons. Er zijn eveneens nog andere afbeeldingen van de Apollo (de zaak Zandvoort). Zo zijn er blote, blanke jongens op het dek te zien met een blanke man met baard achter het roer van de jacht. Het is niet voor niets dat de Nederlandse autoriteiten toen het Duits gerecht hebben gedwongen om het onderzoek rond de verdwijning van Manuel Schadwald af te blazen. Maar wij kunnen natuurlijk nog altijd een stap verder gaan en het over Claus beginnen hebben. Wij denken dat de nieuwe koning daar niet mee zal gediend zijn hé? Aan jullie de keuze. So back off…en het heeft geen zin om België te dwingen om razzia’s uit te voeren bij Moslims. Zijn jullie op zoek naar USB sticks? Of zijn jullie bij 48 adressen binnengevallen om snelkookpannen te zoeken? Ter info, de USB sticks zijn in het bezit van personen waar jullie niet eens zouden aan denken. (..)

  http://censored31.blogspot.be/2013/05/iquote_2.html

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, mrpettjo!
   Heftig! En dat terwijl ik schuttinkjes zet en steentjes bik.
   Ach, het is niet anders… De overheid heeft de overhand, nietwaar?

 • Myra:

  2corrupteboel. De man achter die website is woensdag te gast bij Talk2Myra.
  @mrpjetto wat een goed stuk. Ik had inderdaad gehoord dat de foto’s in bezit zijn van een moslimgroepering en zelfs dat het geholpen heeft om iemand vrijuit te laten gaan. Ben wel benieuwd hoor.
  @Bou, geweldig artikel!

 • mrpettjo:

  Francis van Capelle: ik stop er mee want Nederland is niet meer te redden!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c77PdjoM2iE
  Wellicht toch nog een laatste radiogesprek met Myra?

  Francis Capelle is niet Vermoord!

 • Myra:

  Hij is al voor dat-ie gestopt was uitgenodigd.
  Morgen 8 mei om 20:30 is http://melddemmink.wordpress.com/ LIVE te gast bij http://www.talk2myra.com voor een RADIO dialoog met Myra over Demmink

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, Myra. Zodra hij op YouTube staat, kan ik hem plaatsen. Mits het gesprek de moeite waard is, natuurlijk! Maar tot op heden ben ik niet teleur gesteld. 😉

 • maneschijn:

  Op de site van de roestige spijker: “Roestige Spijker mag voeging in Demmink-zaak bepleiten” (met fax van Rechtbank Rotterdam).
  Bovendien een uitgebreide reeks interessante reacties van ene Idbroersma, waaronder:

  De advocaat generaal van de Hoge Raad doet voorkomen alsof de zaak Baybasin heel complex is, het tegendeel is waar, de zaak zoals aan ons gepresenteerd is, ik mag wel zeggen, onstellend simpel.

 • Bedankt Myra, dat je film waarvan ik je de url gaf, op je chat hier plaatste. Kunnen mensen zich weer met belangrijker zaken bezig houden.

  Betreft deze Helsinky commissie en het hele Demmink gebeuren, Roestige Spijker en de VS die hier de regering moet komen arresteren. Op Israel Truthtimes vond ik zojuist een erg belangrijke film op Youtube, die een duidelijk inzicht geeft in de gerechtelijke situatie in de VS.

  CPS Corruption? Attorneys, Professors, and Judges Speak Out!
  http://www.youtube.com/watch?v=kv42L1XkCBY

  Ik weet al bijna 10 jaar dit de situatie beschreven in die korte documentaire door Paul Ciccotelli de situatie is in de VS. Maar ik vond nog nooit eerder een bron, die dit duidelijker illustreerde dan bovenstaande film. Op het interview door Myra met heer Rubinstein trachtte ik op Youtube het ook al uit te leggen. Ik hoop ten stelligste dat Nederland, en vooral de lieden die verantwoordelijkheid nemen voor deze situatie eens gaan begrijpen hoe het zit.

  In 2006 had Greg Szymanski een interview met Elsabeth Baumgarten, een advocate die 10 jaar in de gevangenis ging, omdat ze de pedofilie van de rechters in de VS probeerde bespreekbaar te maken. Dit is niets nieuws, in de 19de eeuw publiceert Charles Cliniquy al over de pedofilie van de priesters, in de 18de eeuw was de oprichter van de illuminatie, Adam Weishaupt, een professor in Kannoniek Recht. Voor de jaartelling streed Socrates al tegen de retorica van de sofistiek, maar blijkbaar leert de mensheid niets bij.

  Socrates dronk de gifbeker, waardoor die corrupte lieden werden beloond. Als rechters Joris Demmink in het gratis maar onvrijwillig hotel dat men gevangenis noemt plaatsen, dan kunnen deze daders weer eeuwen lang genieten van volledig onterecht herwonnen vertrouwen.

 • yvonne:

  Kreeg vandaag een ingeving:bilderberg is een pedofielennetwerk, en kijk aan….

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/de-generale-maatschappij-werd-in-1822-opgericht-door-koning-willem-i

  Groet Yvonne

Laat een reactie achter

Recente reacties