Archief
Artikelen

Lieve hemel, beste lezers, wat ben ik moe! BOUblog gaat even stoppen, want na die vreselijke noodsloop is mijn hele huis nog altijd vies. Ook is het achter mijn huis een puinhoop, ik loop met stenen te sjouwen, maar gelukkig komt er een schutting tegen de noordenwind. Het is zo geen doen! Intussen stroomden de reacties binnen en ook lag BOUblog onder vuur, bij vlagen zo traag als appelstroop, zodat iedere handeling enige minuten kon duren. Ook dat is echt geen doen. Een spam-machine had inmiddels de weg ontdekt naar het aanmelden van nieuwe gebruikers, dat is nu verholpen. De komende tijd zal het stil zijn op BOUblog.

Het goede nieuws is dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe template. Dat wil zeggen dat ik BOUblog dan een beetje beter kan ordenen, want na al die jaren is het archief te groot en daarmee minder overzichtelijk geworden. Ook wil ik dan graag een boek publiceren. Het heet “Genesis en de Komeet” en het gaat over het boek Genesis uit de Bijbel in combinatie met de theorie van Velikovsky, een psychoanalyticus die stelde dat de Bijbelse god Jhwh een komeet was. Deze theorie heb ik bestudeerd in alle facetten. Het lijkt me leuk om aan dat boek een forum te verbinden waarop men het kan bespreken, want ik leer soms zo veel van de reacties! Maar of een forum ook lukt, dat weet ik niet, want ik kan zelf niet programmeren.

In elk geval ben ik voorlopig bezig met mijn huis, terwijl BOUblog achter de schermen een update krijgt. Bou is dus niet verdwenen, niet opgepakt door de AIVD, afgevoerd naar Guantanamo Bay of een andere enge plek, niet doodgeschoten of in de rug gestoken, zelfs niet vergiftigd met plutonium of antrax. Ik verlang alleen naar rust en stilte. Wellicht plaats ik tussendoor nog wel een video, want ik kan het toch niet laten om te genieten van alle informatie op Internet. Achter de schermen staat ook nog een wachtrij van documentaires, o.a. over de kosmos. Maakt u zich dus niet ongerust. BOUblog komt vanzelf terug.

Symbols of an Alien Sky duurt een uur en 18 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

19 Reacties op “Bou is even gestopt met BOUblog”

 • Dirk:

  Het is goed dat je alles even een tandje lager zet! Een welverdiende rustpauze van Boublog om je energie ergens anders te gebruiken. Kun je alles eens een keer ordenen, op deze site, in je huis en je hoofd, héél belangrijk. Wat mij wel opvalt dat er zo meerdere blogs zijn waar de beheerder het allemaal te veel wordt en andere prioriteiten gaat stellen. Ik hoop niet dat we op den duur het nieuws wat niet in het nieuws komt moeten gaan missen want dan loopt het slecht af met de mensheid.

 • klaas:

  Goed dat je dit even doet Bou snap er alles alles van. Je eigen sores blijft erbij! dus eerst alles maar even op orde zien te krijgen. Je hoort nog wel even van mij.

 • Henk:

  Dankje Bou, doe rustig aan!

 • Jaap:

  Ook van deze kant: sterkte met de troep, rust flink uit en ik blijf naar het vervolg uitkijken!

 • Diewer:

  Mooi plaatje, Bou! Ik kijk uit naar je boek; de titel klinkt veelbelovend! Sterkte met de schoonmaak (ik moet er eigenlijk zelf ook aan beginnen…) en hopelijk daarna lekker uitrusten. Bedankt voor alle artikelen en de mogelijkheden tot discussie op je blog!

 • Michel:

  Kalm aan Bou en we hopen snel weer iets van je te horen

 • Maarten:

  De BOU maakt het!

 • mrpettjo:

  Willen Bou lezers de onderstaande petitie voor de vrijlating en de medische verzorging van de stervenszieke radicale mensenrechtenadvocate Lynne Stewart in de steeds totalitairder worden Verenigde Staten ondertekenen:
  http://www.change.org/petitions/petition-to-free-lynne-stewart-save-her-life-release-her-now-2

 • mr. drs. Bou:

  Nu ik toch weer even achter de computer zit:

  Vanavond om half 9 bij Talk 2 Myra:
  Robert Rubinstein is te gast met het laatste nieuws over de Nederlandse hooggeplaatste delegatie die nu in Washington is. Dit in verband met de beschuldigingen tegen Joris Demmink. Mocht het waar zijn dan is Nederland al jaren chantabel op internationaal nivau, met alle gevolgen van dien. Nu wordt er gezegd dat het gesprek alleen maar gaat over Tier 1 status. Er valt heel wat uit te leggen.

  Maar ik was eigenlijk de keuken aan het soppen. 😉

 • yvonne:

  En natuurlijk ook getekend en dit is de nieuwe poster van demmink maar dan met een 6-tal gezichten van diezelfde delegatie….

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/demmink_team.html

  Groet Yvonne, voor als de keuken klaar is!

 • Annemail:

  Bou, neem de tijd, soms is het goed om even een break te nemen om weer nieuwe inspiratie op te doen.
  Groetjes

 • mr. drs. Bou:

  Op dit moment lijkt BOUblog weer in orde, daarom heb ik de reacties weer aangezet. Men kan dus weer op ieder artikel reageren. Vooral de strijd tegen Demmink neemt op dit moment een kritieke vorm aan! Maar ik heb nog niet de energie om nieuwe artikelen te plaatsen. Komt wel weer… 😉

 • yvonne:

  Uitzending van talk2myra was gisteravond voor veel mensen niet te horen!

  http://www.youtube.com/watch?v=FF16b8Eccro&feature=youtu.be

  Met dank aan Myra…

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, Yvonne.
  Zodra ik tijd heb, wordt dat mijn volgende post.
  Maar ik plaats niets, voor ik het zelf heb beluisterd.
  Ich bitte um geduld. (Hildegard Knef)

  Hildegard Knef – Von nun an gings bergab

  Hildegard Knef – Von nun an gings bergab 1968

  Ich kam im tiefsten Winter zur Welt,
  hab’ dreimal geniest, mich müde gestellt,
  der Vater war wütend, er wollt’ einen Sohn,
  ich sah mich so um und wusste auch schon:
  von nun an geht’s bergab.

  Anschliessend hatte ich nicht viel zu tun,
  man liess mich wachsen und zwischendurch ruhn,
  aber nach ein paar Jahren, da sprach man spontan:
  Du musst jetzt was lernen — der Ärger begann:
  von nun an ging’s bergab.

  Mit fünfzehn hatte ich eine Idee,
  ich wollt’ zum Theater, Mama sagte Nee,
  man hätt’ mich enterbt, doch wir hatten kein Geld,
  und ich folgte dem Ruf auf die Bretter der Welt:
  von nun an ging’s bergab.

  Und alle fanden, ich hätte Talent,
  und gaben mir Rollen, die ’s Programm nicht mal nennt,
  doch der Star wurde krank, das war mir genehm
  und dann hat mich einer vom Film gesehn:
  von nun an ging’s bergab.

  Mal war ich die Brave, mal war ich der Vamp,
  mal war ich in Nerzen, mal ganz ohne Hemd,
  Amerika sprach, es sei ohne mich arm,
  und ich hatte Mitleid und folgt’ dem Alarm:
  von nun an ging’s bergab.

  Jetzt war ich berühmt, war Hilde im Glück,
  kam freudig erregt in die Heimat zurück,
  bekam einen Preis und wurde verwöhnt,
  doch nach einer Pleite da war ich verpönt:
  von nun an ging’s bergab.

  Erst war ich beleidigt, dann war ich verstört,
  doch dann hat mich einer singen gehört,
  ich hab’ ihn gewarnt, doch er sagte, ich muss,
  und damit begann der neue Verdruss.

  Es war nicht meine Schuld, ich bitte um Geduld.

 • yvonne:

  Graag gedaan Bou, vond zelf de uitzending hoopvol en vanavond praat Micha Myra even bij over ons ganstershuis, denk dat je dan wel weet wat ik bedoel!

  Mooi lied trouwens, kende het niet en tuurlijk heb ik geduld.

  Groet Yvonne.

 • mrpettjo:

  Ik heb Micha tot 21:45 uur beluisterd en hij heeft mij weten te boeien en overtuigen dat deze reptiliaanse familie onverbeterlijk is en niets dan onheil over ons dierbare land heeft gebracht en zal brengen.
  Amalia heeft de Hitlergroet nog van opa geleerd. Goed gedaan meisje. Zo leren we jullie nog beter kennen. Ik begrijp van Micha dat Alex als een onbehouwen boer op het bordes stond en Bea hem toebeet dat hij een beetje mee moest doen.
  Het Nederlandse volk slikt dit allemaal? Niet lang meer mag ik hopen.

 • mr. drs. Bou:

  Vandaag geprobeerd om een nieuw artikel te plaatsen. Lukt niet! BOUblog ligt dus nog steeds onder vuur. Het zal wel iets te maken hebben met de vrijheid van meningsuiting… 🙁

  Sorry!

Laat een reactie achter