Selecteer een pagina

Archieven

André Vergeer: Het rioolputje van Zeden (2)

Of waar de onderzoeken allemaal doodliepen

Op 20 april 1998 werd door het programma Netwerk nog uitgebreid aandacht besteed aan het pedofiele netwerk van Lothar Glandorf in Rotterdam en de (door de politie verzwegen!) verdwijning van Manuel Schadwald uit de Rotterdamse scene. Voor het gemak verwijs ik hierbij naar deze BOUblog: De pedofiele Joris in Netwerk 20 april 1998. Deze opnamen zijn gelukkig veilig gesteld. Wat echter niet (meer) bekend was en niet meer te traceren op internet, is dat Netwerk op 21 april 1998 daar nog een vervolg aan heeft gegeven. Gelukkig hing die uitzending ook al aan mijn voordeur…

Merk op, dat de Duitse politie nooit is geïnformeerd over de vondst van Manuel Schadwald, noch zijn ouders en dat belangrijke documenten waren gewist, w.o. het politiejournaal.

Sindsdien is het oorverdovend stil geworden over de pedonetwerken in Nederland, alsof ze sinds de ‘90er jaren in rook zijn opgegaan. Niet geheel toevallig heeft SBS6 het “gat in de markt” gevonden, waarmee Alberto Stegeman zijn boterham nu verdient. Ook Peter Rudolf de Vries (zelf ook niet vies van afwijkende seks), gaat eerdaags zijn goede contacten nog eens ‘aanboren’ om achter netwerken aan te gaan in de allang “uitgemolken” landen. Hij zal wel in Thailand en Cambodja beginnen, waar onze Bobo’s niet meer komen….

Koen Voskuil van het AD (zie zijn artikel van oktober vorig jaar over Joris Demmink en over een kinderpooier/leverancier uit Den Haag) is echter na de dreiging met een dagvaarding door Joris monddood gemaakt. Alleen Henk Rijkers van het Katholiek Nieuwsblad houdt nog moedig stand door zijn artikelen over Joris Demmink. Denken de andere media nu ècht dat daarmee die pedo-netwerken zijn verdwenen of kiezen zij liever eieren voor hun geld? Die klanten bestaan immers nog steeds. Hebben zij geen (klein)kinderen? Ik durf nu al op de voorhand te wedden dat die dagvaarding van Joris tegen Jeroen ook zal worden ingetrokken. Krol en Laroes gingen hem immers al eens voor.

“It’s easier to believe that I lie than to believe that these men do excist”.

Gelukkig hebben we (die opnamen op) internet nog, maar voor hoelang?

Netwerk 20-4-1998 duurt 23 minuten. (BOU zegt: De laatste 7 minuten zijn helaas van Internet verdwenen.)

Netwerk 21 april 1998 duurt 30 minuten.

———————————
Dank je wel, André. Met dank ook aan de gulle gever die Netwerk van 21 april 1998 bij jou thuis bezorgde!

6 Reacties

 1. Diewer

  Zie ook hier: een verhandeling over vrijmetselaarsmoorden, met in dit hoofdstuk aandacht voor alle ‘werkgebieden’, waaronder ook justitie, door een Italiaans onderzoeker. Het artikel gaat dus over Italië, maar tegelijk ook over de hele (westerse?) wereld. Met dank aan Mr. Pettjo, die een link plaatste naar een ander hoofdstuk hiervan!

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_vrijmetselaars_methode_vii_-_het_complot-systeem_waarin_we_leven1

  “(…)
  5 JUSTITIE

  Het rechtssysteem werkt inefficiënt. Het OM is overbelast, de gemiddelde tijd die een proces duurt is ergerniswekkend lang, en- behalve een enkele uitzondereing (bijvoorbeeld in het arbeidsrecht en bij de paar écht comptetente strafrechters die we hebben)- heeft de burger geen enkele zekerheid dat er ook werkelijk recht wordt gesproken.

  Dat Justitie niet functioneeert blijkt alleen al uit de tientallen bloedige aanslagen die al decennia lang in Italië (en elders) gepleegd worden en waarvoor NIEMAND ooit bestraft is. Dat is al een teken dat er een soort macht bestaat die dermate invloedrijk is dat de rechterlijke macht er altijd en overal op essentiële punten door beheerst wordt, om te voorkomen dat de echte toedracht van bepaalde misdrijven aan het licht komt.

  Wat het burgerlijk recht betreft, hoef je maar aan een vriend of familielid te vragen wat zijn ervaringen daarmee zijn wat betreft de resultaten van het proces waar hij of zij bij betrokken is geweest.

  Welnu, om de problemen waar onze Justitie mee te kampen heeft efficiënt op te lossen, zouden alleen maar een paar basale maatregelen nodig zijn.

  In het strafrecht zou het zo bijvoorbeeld voldoende zijn om op het moment dat een proces wordt aangespannen de verjaring van het vermeende misdrijf op te heffen, om een spectaculaire toename van 50 procent of meer in de hoeveelheid opgeloste zaken te bewerkstelligen.
  Wat het burgerlijk recht betreft, daar zou de maatregel de processen voortaan mondeling te voeren en te proberen in een enkele sessie tot een oplossing te brengen, zoals dat in Amerika gebeurt, al een enorme vooruitgang betekenen.
  Maar het parlement gaat steeds maar door met het uitvaardigen van wetswijzigingen, nieuwe wetten, regels en clausules, en dat gebeurt om er voor te zorgen dat Justitie niet naar behoren kan functioneren door alles steeds ingewikkelder te maken.

  Daar heeft men meerdere motieven voor. Allereerst omdat men zodoende- als de rechtspraak gebrekkig functioneert- allerlei andere mechanismen kan activeren die geschillen e.d op een andere manier regelen dan door het gerecht zou behoren te gebeuren.

  De individuele burger wordt zo gedwongen om zijn toevlucht te zoeken bij een politicus, of bij een andere machtige persoon, bijv. een maffia-baas, of om tenslotte zijn zaak maar op te geven. Maw: als de kwaliteit van de rechtspraak afneemt, neemt automatisch de macht van politici en mafiabazen etc.. toe, dwz die van mensen die die macht NIET behoren te bezitten.
  . De machtigste lui echter zullen zodoende de neiging ontwikkelen om hun geschillen en conflicten via occulte vrijmetselaars-tribunalen e.d. te regelen, waardoor de macht van die ‘rechtbanken’ omgekeerd evenredig is aan de macht en de kwaliteit van de reguliere door de staat georganiseerde rechtbanken.

  Het lijkt dus de opzet te zijn om het justitieapparaat ondoelmatig te laten functioneren omdat men wil voorkomen dat de staat ooit correct zal functioneren,- want dat zou het eenvoudig te bereiken gevolg zijn van een goed functionerend rechtssysteem.
  (…)”

  Antwoord
  • Diewer

   Excuus, moet zijn: Met dank aan Sancho Panza voor de link…

   Antwoord
 2. maasdonk

  @andre de filmpjes zijn schokkend te noemen, nu 20 jaar later is het duidelijk dat de jongen schadwald niet meer leeft door het geklungel van de politie.
  Het is wat dieuwer schrijft inderdaad zo dat als je de burger maar lang genoeg bezig houdt met procederen enz zij het opgeven om er nimmer meer aan te beginnen.
  In deel 4 winnie sorgdrager ,zij is al een item apart waard met de pikmeerarresten, dit allemaal om d de motherfuckers excusez het taalgebruik uit de wind te houden.
  Een walgelijk ,verrot land leven we in met aan het roer een liegende MP en consorten!!!
  Justice voor allen die het verdienen.

  Antwoord
 3. Jacobavbeieren

  Die laatste twee filmpjes, poehee. Ik kan me niet herinneren deze ooit gezien te hebben. De duitsers noemen deze zaak zelfs een “schandaal”. Journalisten in de breedte interesseren zich blijkbaar niet in schandaaltjes.

  Antwoord
 4. Herman Galjaard

  Bou, André, hartelijk dank voor het onder de aandacht BLIJVEN brengen van dit soort zaken.
  Ik heb me in het verleden verdiept in de dutroux affaire, maar kon er eenvoudig niet mee doorgaan vanwege de vele afschuwelijkheden die mij steeds meer duidelijk werden. Zwakte van mijn kant dus. Ik heb zelf 3 kinderen en moet er rekening mee houden in dit godverdomde land dat ook mijn jongste kind gevaar loopt.
  Het meest verschrikkelijke is, dat van rechtswege, alleen gevaar dreigt en geen enkele vorm van hulp. Een totaal verdorven zooitje dus, waarbij je ook nog kunt constateren dat uit de cda/gristelijke hoek helemaal niets te verwachten valt, als ze figuren als donner tolereren.
  Voor wat mij betreft, zijn verwoede pogingen ondernomen om mij gereformeerd op te voeden. Mislukt! ik geloof wel in God, in die zin dat we niet uit ´niets´ zijn ontstaan en ik geloof ook in een leven na de dood, maar ben niet religieus.
  Religie is in mijn ogen een bron van verderf en heeft alleen haat en oorlog teweeg gebracht. En nog steeds omdat de moslims (ik generaliseer nu) op dit gebied nog behoorlijk achter lopen.
  Mijn oproep aan politici is, dat het tijd wordt om te overwegen of je wel deel uitmaakt van dat waar je voor staat !
  Of je jezelf niet laat aansturen in een richting waar je aanvankelijk NOOIT voor zou kiezen !
  Bezin jezelf en realiseer je dat je werkt voor de Burger en betaald wordt door de Burger en niet voor de partijtop en degenen die hen weer aansturen!
  Hebben jullie zelf geen kinderen ?
  Is een baan en geld dan het enige wat jullie motiveert ?
  Ga je werkelijk voor een betere samenleving of is een zekere of grove mate van luxe voldoende ??
  Iedere Nederlander met enige intelligentie schijt momenteel op dit land waarin we in een richting gedreven worden waar we niet heen willen en niet mee geassocieerd willen worden !!
  Nooit iets ondervonden van corruptie, intimidatie, machtsmisbruik, crimineel gedrag, leugens ?
  En wat doe je daar dan aan als de Burger daarmee geschaad wordt ?

  Antwoord
 5. mr. drs. Bou

  Beste lezers,

  BOUblog is akelig traag, zo kan ik niet redigeren. Gisteren was ik niet aanwezig en vandaag zat mijn mailbox weer vol van alle reacties. Ik heb er een heleboel gewist, vooral in de Vaatstra-zaak. Daar ben ik de hele morgen mee zoet geweest.

  Zo kan het niet langer! Ik ben moe en wil graag een beetje rust. Daarom ga ik de reacties nu uitzetten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën