Archief
Artikelen

Steven Brown is op BOUblog geen onbekende, maar hij is dan ook de bonte hond waardoor Peter. R. de Vries zich belaagd voelt. Steve heeft een weblog waarop vaak hilarische stukjes staan over de connecties tussen de zogenaamde bovenwereld en onderwereld. Steve was ooit een succesvolle koffieshophouder, handelaar in hasj en wiet annex maatschappelijk werker, want zo ging dat in die tijd. Hij heeft daarna een aantal boeken geschreven en rechten gestudeerd. Nu heeft hij weer een boek voltooid: “Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”

Steven Brown heeft tot twee maal toe gepraat met Myra. In het eerste gesprek, van begin maart dit jaar, vertelde hij op heldere wijze hoe is gesteld met onze media, hoe zij samenwerken met Justitie en wat nu een rat in een pak precies is. Brown verzamelt ze op zijn website!

In het tweede gesprek, van begin april, gaat Steve dieper in op de rol van PR de Vries, SBS6 en de media. Hij vertelt ook wat meer over de inhoud van zijn boek. Zijn milde visie op de goedgelovige slachtoffers van deze criminele media-politiek en de rustig vragende stem van Myra maken deze interviews zeer de moeite waard!

SteveBrown bij Talk2Myra.com duurt een uur en 18 minuten.

SteveBrowndeel2 duurt 40 minuten plus een muziekje. 😉

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

4 Reacties op “Steven Brown praat met Myra”

Laat een reactie achter