Archief
Artikelen

Beste BOUbloglezers en reageerders,
Deze week is er achter mijn rug een oude schuur gesloopt. De slopers kwamen volledig onaangekondigd, niemand wist er van, ook mijn buren niet. Zoiets zeg je toch even van te voren? Ik vind dat zeer onzorgvuldig van de gemeente! Ik heb de Rechtbank gevraagd om een voorlopige voorziening, te weten schoonmaakkosten voor mij en mijn buren, maar die is afgewezen. Ik kan alleen schade claimen als ik naar de rechtbank stap, maar dat duurt me te lang. Nu moet ik het dus allemaal zelf doen! Ik word er moedeloos van. Met die gure noordoostenwind is stofdoeken en dekens kloppen geen pretje, even naar buiten en dan snel weer naar binnen. En het ergste is dat er kwade trouw in het spel was. Dat ging niet om mij, maar om geld. Maar dat ging wel ten koste van mij en mijn buren! Wat een vieze vuile ROTstreek!!!

Alle Jezus, wat een stofwolk vlak voor Pasen! De wind stond noord noordoost, dus recht op mijn huis met daarachter het dorp. Zoals jullie begrijpen, zit mijn hele huis nu onder het fijnstof. Er moet dringend worden schoongemaakt. Daarom wil ik voorlopig ook de reacties even uitzetten. Mijn excuses voor het ongemak met Pasen. En ach, het komt wel weer goed…

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

38 Reacties op “Vrolijk Pasen ondanks alles…”

 • Beste Bou!
  Fijne paasdagen gewenst, ondanks de onverwachte troep bij je huis.
  Bedankt voor alle informatie over de voor mij ook onschuldige
  Jasper S.
  Ook alle reacties, heerlijk om te lezen!
  Zo zie je maar wat geweldig werk je doet.

  Lieve groet, Ankie.

 • Dirk:

  Toen deze foto op mijn scherm verscheen dacht ik nu komt er een artikel over Pasen, het lijkt net een kruis met een lichaam!

 • yvonne:

  Heel veel sterkte Bou, gelukkig hebben we meer dan 1 leven, althans zo denk ik er over…..

  Lieve groet Yvonne

 • ute:

  O wat erg! ondaks deze troep wens ik je fijne paasdagen!
  Lieve groet.

 • mrpettjo:

  Ook fijne paasdagen.
  Toch nog even over het vermeende hoerenbezoek van Jasper (ik kan nu namelijk niet reageren op de Vaatstra draden). We weten dat de razendsnel na de moord op Marianne weggewerkte sexcaravan op het AZC Kollum eigendom van Wolgang Hebben was (nu zonder een centje pijn woonachtig in Dokkum). Deze Hebben had ook een of meerdere panden op de Weaze (hoerenbuurt) in Leeuwarden.
  Het is mij wel duidelijk dat Jasper de link met Wolfgang Hebben die hij gekend moet hebben niet wil leggen.
  Jasper kwam natuurlijk ook op de Weaze en m.i. hooguit bij grote uitzondering op de Nieuwstad en omliggende straten in Groningen.

  • mr. drs. Bou:

   Beste mr.pettjo en anderen,

   Ik heb expres de reacties hier nog niet uitgeschakeld, maar ik heb echt even tijd voor mezelf nodig.

   Ik wil jullie dringend verzoeken om niet off topic te reageren, dus NIET over de Vaatstra-zaak. Geef me even een weekje rust. Daarna volgt er weer een artikel over Vaatstra en kunnen we verder kletsen.

 • mrpettjo:

  Of beter: Het is mij wel duidelijk dat Jasper de link met Wolfgang Hebben die hij gekend moet hebben niet MAG leggen (van het OM)..
  [Wolfgang Hebben had in die tijd ook een videozaak in Dokkum waar onder de toonbank harde (kinder)porno verkrijgbaar was]

  • mr. drs. Bou:

   Beste mrpettjo,
   Zou jij een artikel kunnen schrijven over Hebben? Jij weet er meer van dan ik. Het gaat om de informatie, schrijffouten verbeter ik dan wel even.

  • Annemail:

   Fijne paasdagen.
   Het zou mooi zijn als je op het verzoek van Bou ingaat.
   Veel succes met stoffen Bou, heb zelf het omgekeerde meegemaakt. Ineens herrees er achter mijn schutting op gemeente grond een metershoog huisje voor gemeentewerkers. Hadden ze de aanvraag voor de vergunning in het midden van juli gedaan, toen bijna iedereen hier weg was in een reclameblaadje. Er zijn natuurlijk ergere dingen maar vertrouwen in de overheid krijgt wel een deukje(op dit gebied).
   Op andere gebieden? Tja, je blog staat er vol van.
   Groetjes voor vandaag.

   • mrpettjo:

    Ik weet niet meer dan deze gegevens die her en der op het internet hebben gestaan.
    De heer Wolfgang Hebben (sociale media nicknaam ‘Amadeus’) is destijds kritiekloos volledig witgewassen door de Leeuwarder Courant om de geruchten over deze sexondernemer voorgoed de kop in te drukken. Deze Duitse meneer Hebben lijkt een onaanraakbare status gekregen te hebben van het OM net als Ali en Feik..
    Wellicht kunnen Andre en/of Wim eens wat dieper in dit aspect van de zaak duiken.
    De link van de sexcaravan met de vermoorde Groningse prostitue Jolande Meijer is zeker de moeite van het uitzoeken waard. Vorig jaar werd nog een gierkelder bij een boerderij leeggezogen op zoek naar het lichaam van Jolande. De politie in Groningen heeft geen interesse getoond in de sexcaravan of Wolfgang Hebben voor zover mij bekend.

 • mrpettjo:

  De (eerste) rechter in de zaak van Jasper is trouwens Alfons Dolle (met umlaut)die hoofddocent (straf?)recht aan de RUG in Groningen was en jarenlang raadslid voor het CDA in de stad Groningen.
  Hij is een Fries en komt oorspronkelijk uit de Zuidwesthoek van Friesland (Bakhuizen, katholieke enclave).
  Hij is een wat onconventionele verschijning met zijn vogelverschikkerskapsel maar of hij ook een onconventioneel oordeel zal hebben durf ik te betwijfelen. Maar je weet het niet..

  Wat komt er trouwens op die plek van die schuur??

 • van Tours:

  Bou,
  Je komt in ieder geval uit voor je mening en dat waardeer ik, want dat hoort zo ook. Ik wens je heel veel sterkte met het schoonmaken van je huis.

 • Diewer:

  Een fijne rustige week gewenst Bou!

 • Jacobavbeieren:

  Prettig pasen mensen. Zonnetje en sneeuw.

 • kolonel koekwous:

  Bou, “kuch” vrolijke pasen. Ondanks het : nieuwe gat van uw woonplaats. On topic dat is volledige kaalslag achter je huis joh, fuhk wat een gat.
  Je spulletjes liggen klaar, maar je krijgt het niet mee voor aleer je goed gevoed en gelaafd naar huisch wederkeert.

  Salute 😉

  Il Colonello

 • mrpettjo:

  Lidy, het vreemde is dat de fout van de officiele website van justitie komt. Ik had het daar ook gecontroleerd: http://www.rechtspraak.nl/Organisatie/Rechtbanken/Noord-Nederland/Nieuws/Dossier-zaak-Vaatstra/Pages/Vraag-en-antwoord-voor-pers.aspx

  Het is mij vandaag ook door het hoofd gegaan of er hier sprake is van een opzettelijke persoonsverwisseling om iets toe te dekken. Als deze mr. Bert Dölle ook de rechter in de eerdere zaak van Jasper is geweest is er sprake van schijn van partijdigheid in de onderliggende Vaatstra zaak.
  Wellicht kan Bou dit boven water krijgen. In het rechtbankverslag op Waldnet is het niet te achterhalen. Mr. Alfons Dölle had de specialiteit staatsrecht en zal geen strafzaken hebben gedaan. Het ligt daarom voor de hand dat mr. Bert Dölle deze zaak ook heeft voorgezeten.

 • Cees:

  A. Dolle is overleden aan een hartstilstand
  Bron: Dagbl vh Noorden
  GRONINGEN – In zijn woonplaats Groningen is dinsdagavond hoogleraar staatsrecht Alfons Dölle overleden. Hij is 65 jaar geworden. Op de terugweg van een fietstocht naar Noordpolderzijl kreeg hij zaterdag een hartstilstand. Aan de gevolgen daarvan overleed hij dinsdag/

  Bou sterkte met stoffen!!!
  Bewaar wel een stofmonster voor later evt. als bewijs.
  En je hebt gelijk schelden helpt niet, alleen de feiten!

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, kolonel! 😉

  merel

 • mr. drs. Bou:

  Koekwous, het is nog steeds het zelfde bosje tulpen!

  Vóór de sloop:

 • Bou,

  Dat stukje grond dat nu vrij is gekomen staat straks vol met mooie wilde bloemen. Een prachtige plaats voor vlinders.

  • mr. drs. Bou:

   Nico, dat hopen we dan maar…
   Het is een bouwput met gedeeltelijk betonnen vloeren en gedeeltelijk vloeren van baksteen. De slopers komen na de zomer terug.
   Erger had het niet gekund!
   De BOEVEN !!!

   • Beton en stenen horen niet in de grond – het is verontreiniging van de grond. Je zou erover kunnen bellen, misschien doen ze er iets mee.

    Als niemand meer iets aan die grond doet komen de wilde bloemen vanzelf, en de vlinders ook. Als de grond van mij was zou ik er bos van maken, voor eigen bouw- en brandhout. Maar dat zal wel weer niet mogen.

    Bloemen en vlinders mogen vooralsnog wel.

    • Bou,

     Ik vind het echt niet kunnen dat ze pas na de zomer terugkomen. Als ze dat stukje grond (tijdelijk) terug geven aan de natuur, prima. Maar straks komen er planten op dat stukje grond – wilde planten zijn toch al zeldzaam, want er is nergens ruimte voor.

     Als die planten er staan leggen vlinders hun eitjes in die planten, dat worden rupsen. Dan komen die bouwlui en vernielen de hele boel weer, waarbij rupsen dood (kunnen) gaan. Als je dat kunt voorkomen en milieuschade kunt beperken dan ben je daar niet alleen moreel, maar ook wettelijk toe verplicht. Veel insecten staan al op de rode lijst.

     Meer info over vlinders bij de vlinderstichting.

  • mr. drs. Bou:

   Nico, hier? Uitzicht op het noordnoordoosten. En dat met dit weer!!!

 • mr. drs. Bou:

  Beste mensen,

  De reacties zijn nu weer ingeschakeld, BOUblog gaat dus gewoon weer door. Ik was wel een beetje van slag door die aanslag op mijn veilige dorp. De noordoostenwind giert nu vrijelijk rond mijn huis. Maar ik ben niet ziek geworden, al scheelde het niet veel.

  Op 25 april speelt het lot van mijn dorp voor de Raad van State. Vandaar dat ze ons nu even dwars kwamen zitten met een goed geplande zogenaamde “noodsloop!” Natuurlijk mag dat niet, maar de corruptie viert ook hier hoogtij en de daders zijn keurige BOEVEN.

  Ik zal alle off topic reacties even op de juiste plaats zetten:

  Over Demmink HIER

  Over Vaatstra HIER

  Over Anass HIER

  Het is even een klusje, maar dan ben ik zelf ook weer bijgepraat. 😉

 • yvonne:

  Dank je wel Bou en heel veel sterkte met het schorriemorrie in pak!
  Zal vandaag maar weer even wat in de rondte bellen en mailen om nog wat meer mensen wakker proberen te krijgen, moet toch wat….

  Groet yvonne

 • mr. drs. Bou:

  Op dit moment is BOUblog akelig traag. Ik heb al contact opgenomen met mijn provider, in de hoop dat het snel wordt opgelost. Beheren en modereren is onmogelijk op deze manier. Ik stop er even mee, want dit gaat niet. De komende dagen dus geen BOUblog, tot alles het weer doet.

Laat een reactie achter