Robert Rubinstein spreekt met Myra

Robert J. Rubinstein is een Amerikaan die in Nederland woont en die inmiddels ook de Nederlandse nationaliteit bezit. In oktober vorig jaar heeft hij de website De Roestige Spijker opgericht, nadat het AD een reportage over Demmink had geplaatst, waaruit bleek dat Demmink in het verleden bevriend was met een Haagse kinderpooier. Hij is eveneens de oprichter van Triple bottom line, een organisatie voor verantwoord investeren. Zijn gesprek met Myra gaat echter over het Demmink-probleem en de Nederlandse super-elite die de pedo-cultuur in stand houdt.

Het gesprek is zeer de moeite waard, hoewel een ding me verbaasde. Toen Rubinstein wees op de verwevenheid van het Koninklijk Huis met criminele activiteiten, zei Myra dat ze zover niet wilde gaan. Zij vind Maxima zo mooi! Als Myra net zo rijk was als Maxima, dan was ze minstens even mooi, maar de stinkend rijke familie Zorreguieta heeft bloed aan de handen! Het is allemaal schone schijn! Voor de verwevenheid van het Koninklijk Huis met de pedo-criminelen wil ik daarom wijzen op deze artikelen op BOUblog:

Mr. Frits Salomonson, hof-advocaat

Van de prins geen kwaad wetend

Deze staan al bijna 5 jaar op BOUblog, maar niemand heeft me ooit aangeklaagd voor laster en smaad of majesteitsschennis. Er zal dus wel een kern van waarheid in zitten. Het Koninklijk Huis is een criminele bende, maar het Nederlandse volk staat te juichen! Misschien kan Myra eens een gesprek houden met Ton Biesemaat van de website Pro Republica, die de strapatsen van ons Koningshuis al jaren in de gaten houdt. Want het Koningshuis lijkt niet alleen een sprookje, het IS een sprookje! Van Grimm!

Talk to Myra Radio. Robert Rubinstein. duurt 48 minuten.

Op het einde van het gesprek doet Rubinstein een oproep om deze video te bekijken. Hij staat al op BOUblog, maar nogmaals:

Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation duurt 20 minuten.

13 Reacties

 1. Myra

  haha, ik moet er een beetje om lachen, ik was een beetje dom. Natuurlijk moet het Koningshuis eens besproken worden, maar voorlopig niet bij mij. Ik ben dan ook niet staatsgevaarlijk en heb evenmin de behoefte om mijn kop in de strop te hangen. Toevalig was ik hiervoor werkzaam in de modebranche en heb ik gistermiddag inderdaad met mijn dochter de jurkjes van Maxima bekeken in de PrivƩ. Iederen mag doen wat in zijn vermogen ligt. Mijn grens ligt bij het koningshuis. Het gaat ook niet om mijn mening, ik probeer een podium te bieden om schandalen te vertellen. Het is al zwaar genoeg. Er zijn meer onderwerpen waar ik mij niet voor leen, zoals racisme, gedetailleerde informatie over ritueel kindermisbruik, ontkenning van de holocaust en Satansaanbidding. Ik sluit af met een vrolijke groet,
  Myra

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Even goede vrienden, Myra! En Maxima kleedt zich inderdaad goed! šŸ˜‰

   Antwoord
  • verwarde man

   yra met alle respect voor je dappere en steengoede werk en ik snap je overweging om niet teveel shit tegelijk over je heen te halen maar weg proberen te blijven van het koningshuis en tegelijkertijd misstanden in dit land aan de kaak stellen lijkt me uiteindelijk een onmogelijkheid.

   De Ć¼ber-elite in dit land zoals Robert Rubenstein die noemt heeft als belangrijke spil het zogenaamde koningshuis. De vraag waarom Joris Demmink zoveel bescherming geniet van de bestuurlijke elite schuilt in de kennis die hij als topfunctionaris heeft over de chantabele dossiers van de oranjeclan. De elite inclusief het koningshuis heeft alle kenmerken van een maffiaorganisatie. De geheimhouding, de onderlinge verplichting en chantabiliteit door gezamenlijke criminaliteit maken het systeem juist zo sterk en hebben dit land op alle niveaus geperverteerd.

   De jurken van Maxima is een kwestie van smaak. Zelf ben ik waarschijnlijk bevooroordeeld omdat ik een monarchie anno 2013 verafschuw en tegelijkertijd weet voor welke smerigheid de Zorrequieta’s staan.

   Zelf vond ik dit interview met Rubenstein niet een van je sterkste. Het leek of je je niet voldoende had voorbereid en veel kansen tot gerichte vragen liet liggen.

   Antwoord
 2. P.S.M. Welbergen

  Ik ga U zeggen de Waarheid, ziet of Gij dat toestaat.
  Socrates

  Geen mens zo blind, als die niet wil zien.

  Antwoord
 3. Dick

  Een goed gesprek.
  Het OM dwingen is bijna niet mogelijk.
  Als ze willen maken ze van een mug een olifant, maar als ze niet willen komen ze met niet betrouwbaar en tegen dat geloof is niet veel te doen.
  Ik heb het idee dat het zo werkt.
  Verrijkende opinie over het liegen!

  Antwoord
 4. Marion

  Dank dame Bou, voor je aanhoudende aandacht voor al deze onrechtvaardige zaken die aan het licht moeten komen. Wat zeker gebeuren zal. Wil je een oppepper van iemand die zich hier actief in opstelt luister dan naar Robert Rubinstein. “Politicians are incompetent cowards.”

  Antwoord
 5. whatever

  Wat ik me telkens bij deze kwestie afvraag: een turkse politieagent geeft voor de camera toe dat hij kinderen kidnapte zodat Demmink aan ze kon vergrijpen?

  Waarom wordt die agent niet aangepakt?

  Dat is toch zeer ernstig dat een agent die een diplomaat moet beschermen zich leent voor het kidnappen van kinderen zodat die diplomaat aan zijn trekken komt?

  Zo’n man moet je toch willen opknopen aan de hoogste boom?

  Hoe is het mogelijk dat niemand uit het kamp die Demmink willen zien hangen zich daarover opwinden?

  Verder vind ik het jammer dat Myra altijd met haar gasten meepraat, ipv ze kritisch te interviewen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn