Archief
Artikelen

Hoewel het vorige week even lente werd, daalt de koude nu weer op ons neer. Het was even heel vrolijk buiten, zelfs de merels begonnen te zingen! De primula’s waren de sneeuwklokjes een beetje aan het plagen, dus die heb ik uitgespit en uitgeplant. Die staan nu overal primula met voldoende ruimte. In de tuin staat ook een bos tulpen in een vaas en nu het kouder wordt snoepen de mussen en merels weer van het brood. Wittekat en Poekie liggen weer thuis bij de kachel en ook verder is alles rustig. Ik luister naar Talk 2 Myra Radio.

Talk2Myra is een audioprogramma op Internet, dat bestaat uit gesprekken van Myra met verscheidene gasten. De toon is rustig en de inhoud is steeds interessant. Sinds kort staan deze gesprekken ook op YouTube, zodat je ze kunt beluisteren in je eigen tijd en tempo. Zelf ben ik begonnen met Steve Brown. Altijd goed voor een schaterlach, maar eveneens erg verhelderend, want Steve is beslist niet dom! Hij is maatschappelijk werker en jurist en hij weet uit ervaring hoe het zit met de zogenaamde strijd tegen de misdaad. Hij kent het WvS en SV dan ook als zijn broekzak!

SteveBrown bij Talk2Myra.com duurt een uur en 19 minuten.

De tweede ging over de Vaatstra-zaak, een gesprek met Elisabet, een Friezin die daar in de buurt woont. Het is een beetje “Vaatstra voor beginners”, aan de orde komt heel duidelijk wat er niet klopt in de Vaatstra-zaak. Helaas breekt het gesprek na een uur plotseling af, ik denk dat het eigenlijk langer was.

Vaatstra duurt een uur en 5 minuten.

De derde was Roel van Duijn. Deze Provo van het eerste uur is 30 jaar lang achtervolgd door de BVD, nu AIVD. Tot op heden strijdt hij voor rehabilitatie, een strijd die ook op zijn website staat. Hij vertelt over de Provo-tijd en de manier waarop hij in de politiek ging, de kabouter beweging en de Oranje Vrijstaat. Hij heeft daar ook een boek over geschreven, voor wie liever leest.

roelvanduijn duurt 51 minuten.

Er zijn er nog meer die ik wel wil horen, zoals het gesprek met Frank Ho van de website Waarheid 911. Dat bewaar ik voor morgen. Ook las ik in de reacties dat Martin Vrijland de laatste gast was. Het wachten is op de YouTube!

NineEleven duurt een uur en 5 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

22 Reacties op “Pauzeprogramma: Talk2Myra”

Laat een reactie achter

Recente reacties