Archief
Artikelen

Door Wim van de Pol op Crimesite

vrijdag 25 januari 2013 14:05

Ten tijde van het onderzoek naar Hüseyin Baybasin zijn in de jaren negentig ‘misdrijven’ gepleegd door de Nederlandse politie en leden van het Openbaar Ministerie. Dat heeft een Turks-Nederlandse ex-politieman gezegd in een onderzoek door de Procureur-Generaal van de Hoge Raad, zo is aan Crimesite bevestigd. Een aantal officieren van justitie hebben volgens deze T.C. meineed gepleegd. Ook de huidige korpschef van Amsterdam, Pieter-Jaap Aalbersberg, moet van de strafbare gang van zaken op de hoogte zijn geweest, aldus C. tegenover de PG van de Hoge Raad.

De getuigenis van T.C. – die jarenlang heeft gezwegen over de zaak Baybasin – kan van doorslaggevende betekenis zijn in de zaak Baybasin omdat deze aantoont dat het onderzoek mogelijk onrechtmatig is geweest. Daardoor zou de Hoge Raad kunnen besluiten de zaak terug te verwijzen naar een gerechtshof en en de hechtenis van Baybasin schorsen of opheffen.

C. speelde als tolk en informele liaison met de Turken een centrale rol in de samenwerking tussen hoge Turkse functionarissen en de top van de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie. Hij is recentelijk gehoord door de rechter-commissaris in Den Haag, die voor de Hoge Raad onderzoek doet naar de Baybasin-zaak. Politieman en tolk T.C. werkte van 1988 tot 2005 in onderzoeken naar grote Turkse criminele organisaties. Hij functioneerde op het niveau van teamleider.

De Koerdische leider Hüseyin Baybasin is in 2002 door het gerechtshof in Den Bosch veroordeeld tot levenlang voor het opdracht geven voor twee moorden. Baybasin heeft vanaf zijn aanhouding in maart 1997 gesteld dat de zaak in elkaar gestoken is door de Nederlandse politie op verzoek van de Turken. Vorig jaar begon de Procureur-Generaal bij de Hoge Raad een onderzoek, naar aanleiding van een herzieningsverzoek van Baybasin.

Eén van de nieuwe feiten die de advocaat van Baybasin had aangedragen waren sterke aanwijzingen dat – anders dan officieren van justitie en politiemensen onder ede hebben verklaard – de Turkse en Nederlandse politie al vanaf eind jaren tachtig onderzoek deed naar Baybasin. Officieren van justitie Johan Klunder en Hugo Hillenaar (inmiddels hoofdofficier in Breda) verklaarden voor rechtbank en hof onder ede dat het onderzoek naar Baybasin pas in januari 1997 begon. In verhoor dat een dag lang duurde beschreef C. hoe Nederlandse en Turkse politie al sinds 1989 samen onderzoek deden naar Baybasin.

C. kreeg direct informatie van de hoogste Turkse autoriteiten. Hij heeft tegen de rechter-commissaris en de PG van de Hoge Raad nu uitgebreid en gedetailleerd verklaard over hoe de Turkse regering vanaf het einde van de jaren tachtig druk zette op Nederland om Baybasin – die veel in Nederland verbleef – aan te pakken omdat hij werd verdacht van banden met de Koerdische verzetsbeweging PKK.

Tijdens de zitting wees Procureur-Generaal Diederik Aben erop dat de betrouwbaarheid van C. wellicht niet zo groot moet worden geacht als die van officieren van justitie. C. ontstak daarop in woede.

Aan de telefoon vanuit de gevangenis reageerde Baybasin dinsdag tegenover Crimesite eveneens furieus: ‘Ze hebben deze tolk wel betrouwbaar genoeg geacht om met de hoogste autoriteiten in Turkije namens Nederland te onderhandelen en ook om hem het onderzoek naar mij te laten doen. En nu zou hij plotseling niet meer betrouwbaar zijn?’

Eén van de moorddossiers die Baybasin later in Nederland ten laste werd gelegd namen C. en andere rechercheurs illegaal mee uit Istanbul, later werd de informatie officiëel witgewassen.

Volgens C. was er destijds een dodenlijst van 11 invloedrijke Koerden. Op twee na zijn ze allemaal vermoord. Baybasin overleefde, ook al omdat hij naar Nederland vluchtte. Personen binnen de Turkse regering waren in die tijd zelf rechtstreeks betrokken bij heroïnehandel. C. zei dat Baybasin aan de belangrijkste internationale inlichtingendiensten informatie gaf over Turkije.

C. suggereerde aan de Haagse rechter-commissaris Y. Wijnnobel, dat de zaak van Baybasin in elkaar gezet is door Nederlandse ambtenaren en dat daarbij ‘misdrijven’ zijn gepleegd. Hij weigerde daarop dieper in te gaan. Hij zei te vrezen dat hij dan als ongeloofwaardig en leugenaar zal worden weggezet. Zijn advocaat Jurjen Pen wil geen inhoudelijk commentaar geven. Hij eiste voor zijn cliënt een apart onderzoek naar de gang van zaken rond Baybasin om de onderste steen boven te brengen.

Kort na de arrestatie van Baybasin stuurde teamleider Pieter-Jaap Aalbersberg (foto), nu de hoogste politieman in Amsterdam, medio 1997 C. de laan uit. C. ging vervolgens werken voor het Amsterdamse korps, maar ook daar werd het werken hem onmogelijk gemaakt. In 2005 voerde de AIVD de hoogste veiligheidsscreening (A) op hem uit. Hij kreeg geen verklaring van geen bezwaar, ondanks dat officieren van justitie Koos Plooij en Fred Teeven (nu staatssecretaris) hem openlijk steunden, samen met 38 anderen uit het opsporingsapparaat.

Volgens de AIVD was er sprake van een sfeer rond C. die niet zuiver was. Hij zou informatie hebben gelekt naar Turkse autoriteiten zonder dat hij daarvoor toestemming had gehad van zijn chefs bij de politie. Maar een hoge politieman uit Amsterdam zei hierover indertijd: ‘Het gaat niet aan voor iemand als Aalbersberg om kritiek te leveren op iemand die onder zijn leiding uit de pas is gaan lopen.’ Hier veel meer over het gestechel rond de tolk)

C. en zijn advocaat hebben ter zitting gesteld dat de mensen als Aalbersberg en Klunder, personen die hem in de zaak Baybasin hebben aangestuurd, over hem valse informatie aan de AIVD hebben verschaft.

Waarschijnlijk zal C. nogmaals moeten getuigen. Hij zei ook bereid te zijn zich te laten gijzelen. ‘Ik ben niet bang voor Baybasin. Ik ben bang voor de Nederlandse staat’, zei hij bij de rechter-commissaris. Deze week hoort de rechter-commissaris (ex-)rechercheurs van het voormalige kernteam Noord-en Oost Nederland die aan het onderzoek naar Baybasin deelnamen.

Alle berichten over Baybasin.

——————————————————–
Tot zover Wim van de Pol, van wie ik dit bericht mocht overnemen. Komende week zal er wel meer nieuws volgen, in elk geval zit er beweging in de zaak Baybasin. Verontrustend is wel dat de Turkse journalist Burhan Kazmali, die in 1997 de zaak Baybasin boven water haalde en publiceerde in zijn Turkse krant, nu ernstig wordt bedreigd! De Nederlandse Vereniging van Journalisten heeft daar officieel tegen geprotesteerd.

NVJ in actie: Turkse journalist Kazmali bedreigd

De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) heeft, na overleg met de ‘Stichting Bakker Schut Foundation for Universal Rights Research’ (Bakker Schut stichting), een brief gestuurd aan de ambassadeur van Turkije in Den Haag waarin ernstige verontrusting wordt uitgesproken over de bedreigingen, intimidatie en mishandeling van de Turkse journalist Burhan Kazmali.

En intussen zit Baybasin nog altijd in de gevangenis. Stuur hem een kaartje als protest tegen deze gang van zaken:

Arrest Demmink, free Baybasin now!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

130 Reacties op “‘Ik ben bang voor de Nederlandse staat’”

 • mr. drs. Bou:

  Letter from Nederlandse Vereniging van Journalisten to the Turkish Ambassador to the Netherlands

  Dear Mr. Ambassador,

  We are writing to express our serious concerns regarding reports of threats, intimidation and ill treatment received by journalist Burham Kazmali who was the first to report on allegations against Joris Demmink, former Secretary General of the Dutch Ministry of Justice in the Netherlands, of sex tourism during his visits to Turkey in the late 1990’s. The two young men, Mustafa and Osman, have requested the Court in The Hague for prosecution of Joris Demmink. According to reports, the victims and their families have been offered money, been intimidated into dropping their allegations against Joris Demmink and have had their lives and families threatened.

  As a result of bringing this matter to light, Mr. Kazmali has been threatened and assaulted.

 • van Tours:

  Al in dit stuk zie ik al weer de problemen ontstaan: de persoon in kwestie is niet geloofwaardig genoeg. Dat is in veel zaken zo’n beetje altijd het standaard-excuus van Justitie geweest om niet tot behandeling te hoeven overgaan.

  Citaat: “Tijdens de zitting wees Procureur-Generaal Diederik Aben erop dat de betrouwbaarheid van C. wellicht niet zo groot moet worden geacht als die van officieren van justitie. C. ontstak daarop in woede.”

  Hoeveel invloed dat later zal hebben bij een behandeling is te bezien. Terecht is C. in woede ontstoken. Aben mag niet met dat excuus wegkomen. Aanwijzingen van strafbaar handelen van officieren van Justitie zou tot onmiddelijke schorsing van die personen moeten leiden en niet tot het in twijfel trekken van de betrouwbaarheid van T.C.
  Als politie-man heeft hij tot aan dit verhoor gehouden aan zijn geheimhoudingsplicht. Dan ben je zeer zeker betrouwbaar.

 • mr. drs. Bou:

  Dat gedoe met die Turkse tolk in de zaak Baybasin speelt al veel langer. Zie dit artikel uit 2007:
  http://www.boublog.nl/12/07/2007/baybasin-haalt-demmink-uit-de-doofpot-23/

 • mrpettjo:

  Er circuleert een foto van een naakte Manuel Schadwald samen met een naakte Joris Demmink op een foto (een videostill van de verkrachting en mood op de Apollo?) heeft onderstaande website van Aangirfan vandaag boven water gebracht:

  The Belgian federal authorities and Belgacom have censored the website of Blogger Censored31 for breaches of manmade laws. No freedom of speech and press for Muslims here in Belgium!

  Skynet is on the 4th floor of the Atrium building

  The indignation is great and I immediately opened another blog. There is a complaint against the E-journalist. The prosecutor and the new Belgian Minister of Justice will have to sit on the blisters if I will erupt the scandal on the photograph with the naked Dutch SG of Justice with the naked Manual Schadwald. He has disappeared without a trace for years but documents and secret sources say that the boy was a victim of extreme sex on the yacht Apollo. Censored31 threatens to release the picture all over the Internet of the naked SG with the naked Manual Schadwald if the spokesperson of Shariah4belgium would be imprisoned and sended an email to the new Belgian minister of Justice.

  From: censored31**************
  To: annemie.turtelboom@just.fgov.be
  Subject: Censored31 threatens to spread picture of naked Dutch SG of Justice
  Date: Thu, 19 Jan 2012 16:02:24 +0100

  Moreover, the Belgian federal prosecutor himself will be in a difficult position when it appears that the Blog was removed because of the fact that it could show that the Belgian manmade justice was involved in 2 real cover-ups regarding an international child pornography and child prostitution network, the prosecutor may think they can just ban the Blog, but that has absolutely no use. Wasted energy! Censored31 has become a household name by the will of Allah the Almighty Ruler (Al-Hakâam). Of course I will do my best to fluff this matter to the bone out…to the fourth floor of the Atrium building of Belgacom if it is necessary. I will never surrender to child predators and their allies! Never! To the Jawa’s: I will never quit till I die as a martyr Allah’s willing! Is that clear? To the secret service: back off: I have a file on one of your members too (Van Landschoot): corruption etc….

  Written by Censored31. The Blogger is the author of the Dutch book ‘Al-Qaïda in opmars’ and is an Internet journalist.

  New website: http://censored31.blogspot.be/

  http://aangirfan.blogspot.nl/2013/01/a-boy-called-manuel.html

  Reken maar dat dit in Den Haag ingeslagen is als een bom..

  • mr. drs. Bou:

   Bij mij ook, mrpettjo!
   Is dit waar of is dit bluf?
   Daar wil ik eerst wel eens een nachtje over slapen.
   Morgen meer…

   • mrpettjo:

    Ik had Aangirfan een paar uurtjes terug n.a.v. een eerder artikel vandaag over de corruptie in Tsjechie en Praag het e.e.a. gemeld over de recente ontwikkelingen rond Demmink en voila er rolt dit artikel uit.
    Als dit waar is -en ik twijfel geen seconde aan Marcel’s woorden op Argusoog radio – dan is de Apollo video met Manuel Schadwald waarschijnlijk ook al in Brussel en Den Haag.

    • mrpettjo:

     Niet de video maar een videoshot van Demmink/Schadwald op de Apollo (als bewijs van de video). De video wordt achter de hand gehouden.
     Maar hoe deze Islamitische Belgische site aan het videoshot is gekomen? Ik neem aan dat Marcel geleerd heeft van het gebeurde in 1998 en later. Mogelijk werkt hij samen met deze website en speelt hij het over deze band zodat hij niet zelf meteen wordt opgepakt.

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, mrpettjo! Laurent Louis, daar wil ik meer van weten!

  En février 2011, Laurent Louis crée le Mouvement libéral démocrate et en devient le président. Quelques mois plus tard, il change le nom de son parti en Mouvement pour la Liberté et la Démocratie.

  Le 9 novembre 2011, le Centre pour l’égalité des chances et la lutte contre le racisme (CECLR) porte plainte contre lui pour plusieurs prises de position susceptibles de constituer, dans leur ensemble, une incitation à la haine à l’égard de plusieurs communautés du pays13. Le député a réfuté ces accusations14.

  Le 11 janvier 2012, Laurent Louis défraie la chronique en accusant le Premier Ministre Elio Di Rupo de mener une vie privée dissolue et évoque la pédophilie sur son compte Twitter.

  Le 19 avril 2012, il tient une conférence de presse ayant pour objet la pédophilie au cours de laquelle il dénonce l’existence de réseaux et brandit deux photos issues du rapport d’autopsie de Julie Lejeune et Mélissa Russo, deux victimes dans l’affaire Dutroux. Selon lui, le rapport d’autopsie montre que les victimes ont subi des abus sexuels post-mortem ou peu de temps avant leur mort, alors que Dutroux était en prison et qu’officiellement elles sont mortes de faim pendant son absence16. Il a publié le texte du rapport d’autopsie sur son site internet, qui est depuis devenu inaccessible. La semaine précédente il avait déjà publié une lettre anonyme alléguant des faits présumés de pédophilie commis par des personnalités belges. Son attitude a provoqué de nombreuses réactions des groupes parlementaires, les députés ont quitté l’hémicycle à la quasi unanimité lorsqu’il est monté à la tribune pour une question parlementaire à la Ministre de la Justice17, ce qui constitue une première dans l’histoire de la Chambre des Représentants de Belgique18. Une instruction va être ouverte contre lui pour « calomnie, diffamation et recel ». Le 20 avril 2012, sur sa page Facebook, Laurent Louis indique que le dossier Dutroux lui aurait été confié par l’ex-député du parti Vivant Albert Mahieu, décédé en janvier 2011 20, qui lui aurait « demandé de poursuivre le travail qu’il avait débuté pour que la vérité éclate enfin ». Laurent Louis omet au passage de préciser que ce même Albert Mahieu s’est rendu coupable de calomnie en dénonçant une prétendue affaire de pédophilie visant le bourgmestre de la ville de Bruxelles et a été condamné pour ces fausses rumeurs en 2001

  Voor wie geen Frans verstaat:

  Belgian MP Laurent Louis demands Dutroux case be reopened
  Friday, January 25, 2013

  Please share this exceptional moment of truth. There were other interventions as powerful from that man regarding the necessity to re-open the DUTROUX CASE, since he has been confronted with official pictures of the pedophile’s little victims that dramatically contradicted the official version of the cause of their death. (not this video)

  I’ll translate his intervention on that subject within the next days because too many dark secrets are poisoning our democracies, and because it seems like in the heart of EUROPE, dark secrets have become a raw material.

  Voor wie Frans verstaat:

  Réquisitoire accablant du député Laurent LOUIS duurt 23 minuten.

  Interview radio de Laurent Louis (Dossier Dutroux) duurt 15 minuten.


  Interview radio de Laurent Louis (Dossier Dutroux) door JaneBurgermeister

 • mrpettjo:

  Eerdere aankondiging van naaktfoto’s van Claus en Joris Demmink met Manuel Schadwald:
  http://censored31.blogspot.nl/2012/06/waarschuwing-foto-van-blote-claus-joris.html

  Ik vraag mij af of Marcel Vervloesem via deze site aan de video is gekomen. Erg benieuwd hoe dit afloopt. Ik wil die Joris wel in zijn hemd zien staan hoe ernstig de terechtstelling van Manuel Schadwald natuurlijk ook is..

 • mr. drs. Bou:

  Die Franse tekst heb ik even door de Google Translator gehaald. Dit is het resultaat:

  In februari 2011, Louis Laurent creëerde de Liberale Democratische Beweging en werd de president. Een paar maanden later, veranderde hij de naam van zijn partij in Beweging voor Vrijheid en Democratie.

  Op 9 november 2011, diende het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR) een klacht tegen hem in wegens het aanzetten tot haat tegen verschillende gemeenschappen en landen. Het Kamerlid heeft deze beschuldigingen weerlegd.

  11 januari 2012, Laurent Louis in het nieuws te beschuldigen premier Elio Di Rupo om een ​​losbandig prive-leven te leiden en roept pedofilie op zijn Twitter-account.

  Op 19 april 2012, hield hij een persconferentie voor het doel van pedofilie, waarin hij het bestaan ​​van netwerken hekelt en met twee foto’s zwaaide uit het autopsierapport van Julie Lejeune en Melissa Russo, twee slachtoffers in het geval Dutroux. Volgens het autopsierapport blijkt dat slachtoffers van seksueel misbruik of post-mortem kort voor hun dood te lijden, terwijl Dutroux in de gevangenis zat en ze officieel stierven van de honger tijdens zijn afwezigheid. Hij publiceerde de tekst van het autopsierapport op zijn website, die sindsdien niet meer toegankelijk is. De vorige week had hij al een anonieme brief gepubliceerd, te weten aangevoerde feiten pedofilie gepleegd door Belgische personaliteiten. Zijn houding heeft geleid tot vele reacties parlementaire fracties, Kamerleden het Huis verliet bijna unaniem bij montage het rostrum tot aan een parlementaire vraag aan de minister van Justice, dat is een primeur in de geschiedenis Huis van Afgevaardigden Belgium. Een onderzoek zal worden ingesteld tegen hem voor “laster, smaad en verbergen.” Op 20 april 2012, op zijn Facebook-pagina, Laurent Louis geeft aan dat de Dutroux dossier aan hen toevertrouwde door de voormalige partij MP Levend Albert Mahieu, gestorven in januari 2011, die zou “hebben gevraagd om het werk voort te zetten dat hij begon voor de waarheid eindelijk ontploft.” Louis Laurent niet om aan te geven van de manier waarop zelfs Albert Mahieu maakt zich schuldig aan laster kaak stellen een vermeende pedofilie zaak aan de burgemeester van de stad Brussel en werd veroordeeld voor deze valse geruchten in 2001.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Pettjo,

  Dat Laurent Louis nu openlijk spreekt over de pedo-sadisten, daar ben ik blij om, want die beerput stinkt! Maar wat doet dat bericht op een Islamitische website, die daarbij oproept om Malika El Aroud vrij te laten? Van mij mag ze vrij, want ze heeft niets gedaan, behalve stukjes schrijven.

  Maar dat die foto’s van Claus en Demmink met Manuel Schadwald nu worden gebruikt als dreigmiddel voor de vrijlating van een Islamitische activiste, dat vind ik vervelend. Als die foto’s werkelijk bestaan, dan behoren ze niet te dienen als chantagemiddel, maar als bewijs in het proces tegen Joris Demmink!

  Kortom: warrige boel!

 • Andre Vergeer:

  De ontwikkelingen volgen elkaar nu snel op. Ook Katholiek Dagblad besteedt er aandacht aan:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3234-nvj-komt-op-voor-turkse-onderzoeksjournalist-in-affaire-demmink.html

  Opmerkelijk citaat:

  Interessant is intussen dat de grootste Nederlandse vakvereniging van journalisten opkomt voor een buitenlandse onderzoeksjournalist in de affaire Demmink, terwijl diezelfde affaire door de leden van die vereniging massaal wordt genegeerd. Dit hoewel de affaire al geruime tijd zelfs op het niveau van het Amerikaanse Congres kritisch wordt besproken.

 • lidy:

  Er zijn wel ontwikkelingen, maar die leiden tot op heden helaas niet tot een doorbraak.

  Voor mij is nog steeds niet duidelijk aan wie Baybasin de opdracht zou hebben gegeven tot moord, de namen van de beoogde slachtoffers en of ze daadwerkelijk zijn omgebracht. Niets daarvan vind je terug in het arrest.

  Wat je daarin leest is dat rechter Davids het klaarblijkelijk nodig vond om zich in het voorwoord op een wel zeer bijzondere wijze te verantwoorden, namelijk door daarin op te nemen dat hij zijn oordeel uitsluitend heeft gebaseerd op de bewijsvoering die hij namens het Hof relevant achtte, namelijk de telefoontaps aangeleverd door het NFI.

  Het onderzoek van Aben richt zich nu op alles en nog wat, als het maar niet de telefoontaps, noch de daders, noch de slachtoffers zijn, want die zijn er niet. Het is ongehoord en dat is het letterlijk.

  Ik weet niet wat er moet gebeuren om dit gedoe te stoppen, maar ik vind het een belediging voor het intellect van de burger en uiteraard een schending van het recht om je te verdedigen. We zien het nu gebeuren met Baybasin.

  Zijn advocaat zal de essentie m.i. goed voor ogen moeten houden, dat waar deze zaak om draait, namelijk de zogenaamde opdracht die Baybasin gegeven zou hebben tot het doden van twee beoogde slachtoffers, wie zijn dat,door wie,waar en hoe?

  Dat die informatie vanzelfsprekend niet kan worden gegeven door het OM mag niet de reden zijn om de vragen dan maar te laten voor wat ze zijn, in tegendeel. Blijven vragen. Laat heel duidelijk worden dat die antwoorden nooit komen, omdat het niet is gebeurd. Begrijp je wat ik bedoel Bou? Nu blijft het hangen op de betrouwbaarheid van een tolk en of er wel of geen complot aan ten grondslag ligt. Dat is volgens mij een heel moeilijke weg. Ik kan maar één ding zeggen: blijf bij de essentie, maak het ze niet te gemakkelijk.

  • mr. drs. Bou:

   Lidy, ik begrijp wat je bedoelt.
   Ik herinner me nog de eerste keer dat Baybasin me belde, waarbij ik uitriep:

   Mister Baybasin, No one died in Kentucky!

   Het hele proces tegen Baybasin is FAKE.

   Het hele proces tegen Jasper Steringa is straks net zo FAKE!

   De vraag is inderdaad hoe we hier een einde aan maken. Mijn oplossing is: verspreid de juiste informatie. In de hoop dat het helpt…

 • mr. drs. Bou:

  LUST NAAR KINDEREN KENT GEEN GRENZEN. JORIS DEMMINK BIJ MOORD 12-JARIGE JONGEN AANWEZIG.

  In een appartement in Zandvoort werden duizenden kinderporno foto’s gevonden. Er zitten foto’s tussen die martelingen en verkrachtingen laten zien van kinderen die nog maar 2 jaar oud zijn. Het gaat hier om een internationaal pedofielnetwerk waarbij Portugal, Engeland, België, Nederland en Duitsland betrokken zijn.

  Waren top politici betrokken bij de moord van een 12-jarige jongen ? Er zijn foto’s van de top politici, naakt, met de jongen. De 12-jarige Manuel Schadwald verdween op weg naar een Berlijns vrijetijds centrum. Manuel’s moeder denkt dat de jongen die in een kinderpornofilm te zien is, haar zoon is.

  Censored31 dreigt de foto’s van naakte topmensen te verspreiden

  Link dus vooral even door!

  • Lidy:

   Al een jaar geleden las ik over dezelfde dreiging met die beelden. Wat kopen we daarvoor? Helemaal niets. Nu wordt weer dezelfde riedel afgestoken, chantagemiddel voor een obscure club die macht wil? Als er een dergelijke video bestaat moeten ze die als de gesmeerde bliksem tonen en verspreiden, zodat heel veel burgers er kennis van kunnen nemen.

   • mr. drs. Bou:

    Vind ik ook, Lidy!
    Inleveren bij bij voorbeeld de advocaat van Baybasin… of iemand anders die er iets meer mee doet dan roepen: “Doe wat ik zeg, want ik heb de foto’s.”

  • mr. drs. Bou:

   Belangrijke link, Yvonne. Dank je wel! Het blijkt het weblog van Jan Boeykens. Benieuwd hoe dat wordt vervolgd…

   • mrpettjo:

    Belgian MP Laurent Louis has told the Belgian parliament:

    “Our states grant themselves the right … to overthrow legitimate leaders.

    “There has been Iraq and Afghanistan….and Tunisia, Egypt, Libya, where … our country has been ‘first in line’ to participate in crimes against humanity, in each case overthrowing progressive and moderate regimes and to replace them with Islamist regimes…

    “This is exactly what is currently happening in Syria where Belgium is shamefully funding the arming of the Islamist rebels who are trying to overthrow Bashar Al Assad…

    “Under the appearance of good actions, we only intervene to defend financial interests in a complete neo-colonialist agenda.

    http://aangirfan.blogspot.nl/2013/01/parliament-is-told-truth-about-al-qaeda.html

 • mrpettjo:

  Lees ook DEEl III hfdst. 13 Amsterdamgate in het Ebook Al Qaeda in opmars. Dutroux was kind aan huis – ook in creches – in Amsterdam, Marleen de Cokere, 2e vrouw van Nihoul werkte een tijd in Amsterdam, het adres van Joris Demmink stond te boek als kinderopvangadre en lastige vluchtelingenklantjes konden bij hem afgeleverd worden, politie hoofd commissaris Nordholt – ook genoemd in het Dutroux onderzoek – deed niks etc. etc.
  http://censored31.blogspot.nl/2012/01/jd-zwaar-in-opspraak-gebracht-in-ebook.html

 • mr. drs. Bou:

  AL-QAÏDA IN OPMARS

  DEEL III DE ACHILLESPEES VAN DE DEMOCRATIE P. 54 – 93

  Inleiding

  Hoofdstuk 11 De doofpotaffaire Zandvoort

  Hoofdstuk 12 Het Dutroux- proces

  Hoofdstuk 13 Amsterdamgate

  Hoofdstuk 14 De affaire Ait Oud

  Hoofdstuk 15 Het CIPAL-schandaal

  Helaas vandaag even geen tijd om dat allemaal te lezen!

  • mr. drs. Bou:

   Het blijkt een keurige opsomming van alle pedo-seks ellende, van Dutroux en Zandvoort tot ‘t Hofnarretje.

   De remedie zou de Sharia zijn, maar ik denk dat de Sharia nog erger is! 🙁

 • yvonne:

  Hallo allemaal en weer wat informatie.

  http://persvrijheid.skynetblogs.be/archive/2012/04/index.html

  Het is ook wel erg veel allemaal!

  Groet Yvonne

  Persvrijheid aan banden gelegd – Burger betaalt doofpotaffaires

  Om de voor hen onwelgevallige passages uit boeken geschrapt te krijgen, stappen bewindslieden en topambtenaren naar de rechtbank. De juridische kosten worden verhaald op de belastingbetaler, ontdekte journalist Alexander Nijeboer op basis van gegevens die vrijkwamen na een WOB-procedure.

  Staatssecretaris Cees van der Knaap van Defensie en oud-minister Job de Ruiter (Justitie) spanden juridische procedures aan tegen Alexander Nijeboer vanwege zijn boek Een man tegen de Staat over de klokkenluiderszaak van oud-defensiemedewerker Fred Spijkers. Het ministerie van Defensie betaalde de rechtsgangen tegen zijn boek…

  Ook Micha Kat, hoofdredacteur van Klokkenluideronline die voor zijn kritische uitvallen met alle zonden van de wereld wordt overladen en zelfs in de gevangenis werd opgesloten, kreeg veelvuldig met overheidscensuur en met door de overheid betaalde gerechtelijke procedures te maken.
  In zijn boek Topadvocatuur voerde Micha Kat advocaat Smit op, die stelde dat rechters nogal eens ‘nerveus’ worden in zaken die gaan over grote schadeclaims. In de daaropvolgende juridische procedures tegen Smit en Kat, betaalde de Raad van de Rechtspraak € 77.856,97 om de gewraakte passages uit het boek van Kat te bestrijden.

 • mr. drs. Bou:

  Het e-boek van censored31 zingt nu flink rond, maar waar blijven die foto’s?

  JORIS DEMMINK ZWAAR IN OPSPRAAK IN EBOOK EN WEDEROM EEN ONTHULLEND VERHAAL

  Wij hopen dat censored31 met meer onthullingen en de foto’s komt. Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de smerigheid van de top van onze samenleving, des te beter. Wilt u dit bericht en EBOOK van Censored31 zoveel mogelijk verspreiden ?

  • mrpettjo:

   Waar blijft de video die Marcel Vervloesem in het vooruizicht heeft gesteld? Of blijft het voorlopig bij foto’s om zaken veranderd te krijgen? Heeft het (plotselinge) aftreden van Bea deels met deze zaak te maken naast de naderende internering van Jorge in Argentinie?
   We moeten even afwachten vrees ik.

   • mr. drs. Bou:

    Bea wordt 75, dus het lijkt me normaal dat ze er mee stopt. Maar de schandalen stapelen zich wel op!

    Zowel die video van Vervloesem als de foto’s van Demmink en Claus met Manuel Schadwald laten op zich wachten. Wat een warboel is het toch in deze wereld…

  • sancho panza:

   Censored31 publiceert al geruime tijd op internet. Hij heeft al meerdere keren met foto’s gedreigd maar heeft nooit woord gehouden. In mijn visie is het een en al bluf. Hij heeft geen foto’s of ander beeldmateriaal. Een ander verhaal is de belofte van Vervloesem. Ook ik wacht in spanning af met welke schokkende informatie Marcel gaat komen. Alles samenvattend (Incl. de opstelling van Laurent Lois) heb ik nu wel eindelijk het gevoel dat deksels van doofpotten gaan verdwijnen en dat de Dutroux en Zandvoort affaires voor grote veranderingen zullen zorgen in bestuur en politiek. Uiteindelijk wint de waarheid altijd. Laten we de veroorzakers van alle ellende vol in het licht plaatsen als de tijd er voor is.

   • mrpettjo:

    De schrijver zegt al sinds begin 2008 bezig te zijn de affaire Zandvoort uit de doofpot te halen. Ik sluit niet uit dat hij in Marcel Vervloesem een medestander is gaan zien en hem (video/foto) materiaal heeft doen toekomen:

    …net daarom moeten wij het slechte verbieden en het goede promoten. Wij moeten deze pedocriminelen in de schijnwerpers stellen. En inderdaad, we moeten veel geduld hebben. Ik probeer al 3.5 jaar de affaire Zandvoort uit de beerput te halen maar tevergeefs. Maar mijn enige troost is dat Justitie er niet in geslaagd is om het dood te zwijgen. Meer en meer burgers in dit land worden bewust van het gigantisch schandaal en de vele wandaden die de kleine slachtoffertjes hebben moeten ondergaan. Ik werd kotsziek toen ik enkele kinderen op afbeeldingen zag gefolterd werden met een heet strijkijzer. De dienst mensenhandel beweerde dat de foto’s al meer dan 5 jaar oud waren en de kous was af!!!!!!!!!!! Freedom and justice noemen ze dat dan. Democracy at its best?

    (..)U stelt mij voor een moeilijke opdracht maar ik ga toch een poging ondernemen om op uw vraag te antwoorden wat niet echt mijn sterke kant is. Wie stemt er voor staatsterrorisme (oorlogen)? Politici die zelf niet schuw zijn om kinderen en vrouwen te misbruiken. Deze politici zijn democratisch verkozen (macht aan het volk door het volk) ook al is dit een illusie want u leeft in een oligarchie (koningin Béatrix zwaait de skepter in Nederland en niet de regering Rutte). Als Moslim ben ik en mag ik daar niet mee akkoord gaan aangezien ik getuig dat Allah de enige Wetgever is (Al-Hakâam) en dus zijn wetten (Shariah) zijn heilig. Dus geloof ik niet in de wetten van de mensen aangezien de meesten perverse en onrechtvaardige machthebbers zijn. Bovendien gaat het allemaal over macht en geld. Daarom is er een belangenvermenging met de media en het gerecht. Het éne potje dekt het andere toe! Het antwoord tegen al deze repressie en gruwel is volgens AL-Qaïda simpel. Zij beweren dat alleen de militaire Jihad een oplossing kan bieden tegen de westerse aanvallen. Zij beroepen zich op verzen uit de Koran etc.. al deze onderwerpen hangen eigenlijk aan elkaar dr.
    Ik hoop dat u mijn gedachtengang kunt volgen.

    http://www.nujij.nl/politiek/topman-justitie-zwaar-in-opspraak-gebracht-in.13613463.lynkx

  • mr. drs. Bou:

   Ach, mrpettjo, als alles en iedereen het heeft over die malle familie, dan heb ik ten minste even de tijd om die hoofdstukken te lezen in dat e-boek van Censored31.

   Het blijkt een keurige opsomming van alle pedo-seks ellende, van Dutroux en Zandvoort tot ’t Hofnarretje.

   De remedie zou de Sharia zijn, maar deze schrijver is vergeten om de boeken te lezen van Nawal el Saadawi. Gaat vaak over het onverdoofd afsnijden van clitoris en schaamlippen bij jonge meisjes, maar even vaak over geile rijke mannen die alles kunnen doen wat ze willen met die meisjes. En dat zou dan de oplossing zijn?

   De schrijver spreekt niet over de dans-jongetjes in Afghanistan en omstreken, ook een vorm van pedo-prostitutie. Niet over de overweldigende mannenmacht in moslimlanden. Niet over de verkrachting van vrouwen binnen het moslim-“huwelijk” dat door de man eenzijdig kan worden verbroken door drie maal te zeggen: “Ik verstoot je.” Maar zij kan niet weg, tenzij ze kan bewijzen dat hij haar mishandelt. Verkrachting binnen het huwelijk is echter zijn recht!

   In een ding heeft hij echter wel gelijk: die zogenaamde “kut-Marokkaantjes” zijn ook in Nederland vaak oververtegenwoordigd als slachtoffers van de pedo-sadisten. (Overigens vind ik het woord pedofiel niet van toepassing op de praktijken van deze perverse maffiose machthebbers.)

   Ach, we wachten maar af of die foto’s ooit boven water komen… 🙁

 • yvonne:

  Beste Boudina even een hele kleine verbetering, niet belangrijk eigenlijk gezien al deze bovenstaande ellende, gijl moet zijn geil….

  Lieve groet aan iedereen, Yvonne

 • mrpettjo:

  Micha Kat is volgens niburu.co op KLOL een vrije man/vrijgesproken. Mooi.

  • mr. drs. Bou:

   mrpettjo,
   Doe ons even een link.
   Want zonder link is dit niets!

  • mr. drs. Bou:

   SITUATIE MICHA ERNSTIG

   Micha laat weten dat hij vandaag niet naar de raadkamerzitting in Den Haag heeft kunnen gaan omdat hij voor die tijd een ernstige angstaanval heeft gehad.

   • mrpettjo:

    Het is totaal onduidelijk wat derechterlijke uitspraak is. Gaat er geen persbericht uit? Is dit een nieuw soort geheime rechtspraak tegen klokkenluiders zoals ook in de zaak Van den Brink (misbruik dan wel onwettig bij hun ouders weghouden van uit huis geplaatste kinderen) ook keer op keer gebeurde?
    Ik begrijp heel goed dat Micha het te kwaad heeft gekregen omdat al zijn beroepsgenoten van de MSM pers hem laten zakken en een deel hem zelfs vals beschuldigen dan wel demoniseren (Telegraaf, NOS, NRC, Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden).
    En zijn medestanders op KLOL hebben het schijnbaar te druk met hun eigen ‘vondsten’ en inzichten om Micha echt tot ondersteuning te kunnen dienen..

   • mrpettjo:

    Ik denk dat hij echt doodsangst heeft dat bleek ook uit het videogesprek.
    Als Jan Boeykens of Marcel dit lezen gooi aub snel die Apollovideo met Demmink en Claus op het internet!

Laat een reactie achter