Archief
Artikelen

Op vrijdag 14 december 2012 vond er een schietpartij plaats op de basisschool van Sandy Hook in Newtown, in de Amerikaanse staat Connecticut op ongeveer 100 km van de stad New York. Volgens de officiële lezing schoot de 20 jaar oude Adam Lanza ’s morgens eerst zijn moeder dood en reed daarna in haar auto naar de school. Daar schoot hij 20 kinderen en 6 onderwijzers dood, en tot slot zichzelf. De zware aanvalswapens waarmee hij schoot, stonden legaal op naam van zijn moeder. Vlak na het bloedbad laaide de discussie over het wapenbezit in de VS weer op en de wapenverkoop steeg. De toedracht van deze schietpartij klopt echter niet! Het is dus weer eens een valse vlag.

We hebben gisteren gezien hoe 100 jaar experimenteren met ratten, apen en mensen leidde tot de mogelijkheid van mind control. Met name de CIA maakt gebruik van deze technieken. Een smoking gun is daarbij de moord op Robert Kennedy, de broer van de in 1963 vermoorde president Kennedy. Robert voerde in 1968 een veelbelovende verkiezingscampagne toen hij werd vermoord. De dader, Shirhan Shirhan, kan zich echter niets herinneren van het feit dat hij Kennedy doodschoot. De Britse illusionist en hypnotiseur Derren Brown laat in zijn show The Assasin duidelijk zien hoe het werkt! Mensen die onder hypnotische invloed staan, noemt men ook wel Manchurian candidates.

De media wil ons doen geloven dat de Sandy Hook Newtown schietpartij een spontane actie was van een Lone Wolf, een eenzame gek. Deze schietpartij is dan slechts een incident. Al snel dook op YouTube echter een filmpje op waaruit blijkt dat dit media-beeld niet echt is! Sandy Hook blijkt een strak geregisseerd theater. Maar hoe goed men een scenario ook schrijft, er gaat altijd wel iets mis. In dit geval begon een filmcamera te vroeg te draaien, toen de “door verdriet overmande Robbie Parker, vader van een van de vermoorde kinderen” nog ontspannen lachend binnen kwam en zich op zijn rol begon voor te bereiden.

Robbie Parker: vader van Sandy Hook-slachtoffer of acteur..??! duurt enkele seconden. TIP: zet het geluid uit en KIJK naar zijn gezicht.

Sandy Hook School Shooting Hoax Fraud Robbie Parker Actor Exposed duurt 5 minuten te lang!

Op vrijdagnacht 20 juli 2012 vond in Aurora, bij Denver in de Amerikaanse staat Colorado, een dergelijk bloedbad plaats in een bioscoop. Bij die schietpartij vielen 12 doden en 58 gewonden. De dader was James Holmes, een jonge en zeer veelbelovende PhD-student van 24 jaar. Hij besloot plotseling om zich terug te trekken uit zijn studie, verfde zijn haar knal oranje, schafte wat semi-automatische wapens aan en plaatste overal boobytraps in zijn flat. Toen ging hij naar de première van de nieuwe Batman-film, gooide wat traangasgranaten in de volle bioscoopzaal en opende het vuur op de bezoekers. Ook na deze shoot-out steeg de wapenverkoop.

Over de reden van het hoge aantal aanvragen hebben de autoriteiten geen mededelingen gedaan. Wapenhandelaars in Colorado zeggen dat veel klanten dachten dat ze geen wapen nodig hadden, maar na het bloedbad van gedachten zijn veranderd.

Het verschil met de Sandy Hook Hoax is dat James Holmes geen zelfmoord pleegde, maar zich vrijwillig overgaf en de politie daarbij meteen vertelde over de boobytraps in zijn flat. Dat gaf nog een hele media-heisa, voor dat flatgebouw was ontruimd, een raam was ingeslagen en de bommen vakkundig onklaar gemaakt waren. Daarna volgde er uiteraard een strafrechtelijke vervolging tegen deze massa-moordenaar. De jongen zat op de eerste zitting als een zombie voor zich uit te kijken. Hij weet niet wat hij deed of waarom hij het deed. Hij ziet er uit alsof hij zelfs niet weet waar hij is… De hoog begaafde en veelbelovende bijna afgestudeerde James Holmes is veranderd in een zombie! Op zijn Wikipedia staat over zijn carrière:

Graduating from Westview High School in the Torrey Highlands community of San Diego in 2006, Holmes attended the University of California, Riverside (UCR) and, in 2010, received his undergraduate degree in neuroscience with the highest honors. He was a member of several honor societies, including Phi Beta Kappa and Golden Key. According to UCR recommendation letters submitted to the University of Illinois at Urbana–Champaign (UIUC), Holmes graduated in the top 1% of his class with a 3.949 GPA. The UCR letters also described Holmes as “a very effective group leader’’ and a person who “takes an active role in his education, and brings a great amount of intellectual and emotional maturity into the classroom”.

In 2008, Holmes worked as a counselor at a residential summer camp in Glendale, California, that catered to needy children aged 7–14. There he was responsible for 10 children and had no disciplinary problems.

In June 2011, Holmes enrolled as a Ph.D. student in neuroscience at the University of Colorado Anschutz Medical Campus in Aurora. He received a $21,600 grant from the National Institutes of Health, according to agency records, which was disbursed in installments from July 2011 to June 2012. Holmes also received a $5,000 stipend from the University of Colorado, Denver. Though Holmes received a letter of acceptance to UIUC, where he was offered a $22,600 stipend and free tuition, he declined their offer without specifying a reason. Reviewers of Holmes’ application at UIUC remembered his application because he submitted a picture of himself with a llama.

In 2012, his academic performance declined, and he scored poorly on the comprehensive exam in the spring. The university was not planning to expel him. However, Holmes was in the process of withdrawing from the university. Three days after failing a key oral exam at the university in early June 2012, Holmes dropped out of his studies without further explanation. At the time of his arrest, he gave his occupation as “laborer.”

Aanstaande maandag moet James Holmes opnieuw voor de rechtbank verschijnen, maar onlangs is er een video verschenen met het ware verhaal van James Holmes en de Aurora-shooting. Ook in zijn geval worden door de media zaken verzwegen die wel degelijk ter zake doen. Het eerste uur van de documentaire gaat over allerlei kleine zaken die niet kloppen en die wijzen op een valse vlag. Na een uur komt de aap van het waarom uit de mouw: wapenverkoop, jawel, natuurlijk, maar waarom James Holmes? De vader van James Holmes blijkt een belangrijke getuige in het LIBOR schandaal! En terwijl ik googelde op LIBOR scandel, kwam ik nog een linkje tegen:

Two Mass Shootings Connected To Libor Scandal?

The father of Connecticut school shooter Adam Lanza, Peter Lanza, was the tax director for General Electric, a corporation that paid -0- taxes on 14.2 billion dollars in profits last year. According to Fabian4Liberty, Peter Lanza was scheduled to testify in the ongoing global LIBOR scandal. In what could only be described an amazing coincidence, the father of Colorado Batman shooter James Holmes, Robert Holmes, was also a LIBOR witness in his position with FICO. According to the link at FICO, Robert Holmes was a ‘Fraud Scientist’.

Toeval? Bestaat niet! 🙂

the james holmes conspiracy (2012 full documentary) duurt een uur en 34 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

52 Reacties op “Sandy Hook en het James Holmes complot”

Laat een reactie achter