Archief
Artikelen

Het kan nog even duren, maar bent u soms ook zo bang? De mensheid staat immers klaar om de mensheid te vernietigen. Het maakt niet uit of het dan gaat over kerncentrales of kernwapens, over drones, chemical weapons of mass destruction, of over HAARP, het is allemaal even levensgevaarlijk. Gelukkig worden mensen niet veel ouder dan 100 jaar, dus over een eeuw zijn alle mensen die nu leven dood. Als de bom barst, dan gaat dat alleen wat sneller. De toekomst is dan aan de survival of the fittest. Daarbij maken de mieren volgens mij een grote kans, want deze nietige, maar talrijke diertjes zijn sociaal!

They have inhabited our planet for millions of years, and yet no living creature seems more alien to us. Award-winning cameraman Wolfgang Thaler and Bert Hoelldobler, a leading ant authority, bring us face-to-face with the mysterious world of these social insects. Special macro film technology introduces us into the fascinating world of ants as no film did before.

Mocht het tot een kernoorlog komen, dat zouden de mieren over zoveel miljoen jaar wel eens over de aarde kunnen heersen. Wellicht zijn ze dan zover geëvolueerd dat ze geurgedichten schrijven en aromatische balletten dansen. 😉

ANTS – Nature’s Secret Power (Full) duurt 54 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

11 Reacties op “Mieren zijn klaar voor survival of the fittest”

Laat een reactie achter