Selecteer een pagina

Archieven

Een wonderlijke link naar het Rolodex onderzoek

Dit is een wonderlijke link naar een pdf-document over het Rolodex onderzoek dat in 1998 is mislukt wegens sabotage van binnen uit. Rolodex was de schuilnaam van een justitieel onderzoek naar een crimineel netwerk van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Daarbij kwamen onverwacht de namen van topambtenaren in beeld. Tot dat moment registreerde de politie alleen telefoonnummers, om duidelijk te krijgen wie met wie contact had. Toen het Openbaar Ministerie toestemming gaf om ook de gesprekken af te tappen, werden de contacten van de ene op de andere dag verbroken. Het onderzoek, waar inmiddels ook de rijksrecherche aan meedeed, werd daarna wegens gebrek aan bewijs geseponeerd.

De link leidt naar een document van 24 pagina’s. Iemand heeft het voor me gedownload en het doorgestuurd, zodat het nu in elk geval veilig is opgeslagen. Wat het waard is, weet ik niet, maar het bevat namen en beschrijvingen van mensen die eind jaren ’90 bekend waren in het criminele (pedo) circuit, zoals Alex Maasdam, Charles Geerts, Lothar Glandorf en Klaas Bruinsma. Daarnaast komen er namen voorbij van jongens die werkten als prostitué in de Festival-bar en op de Insulindeweg (Maasdam) en in Rotterdam. Verder zien we de namen verschijnen van oom Frits Salomonson en zijn vriend Oscar Hammerstein, van professor Ger van Roon en Jan Wolter Wabeke. Hans Holthuis staat er ook bij, vaak in gezelschap van een zekere JD, ons wel bekend. Kees Lunshof komt er ook in voor, indertijd hoofdredacteur bij de “Teletoeter”. 😉

Sommige namen zijn voorzien van geboortedatum en/of adres, het publiceren van dit document zou hun privacy kunnen schenden. Een zekere Richard-Carl Samson geeft commentaar op al die namen, vaak “onbetekenend” als het gaat om een jonge prostitué, maar soms ook met een duidelijke aanwijzing over de relaties tussen deze mensen. Hij lijkt het pedo circuit persoonlijk en van binnen uit te kennen. Toen ik ging googelen naar zijn website, kreeg ik nul op het rekest. Samson heeft wel ooit een website gehad, maar die is off line wegens “onderhoud”. Hij staat echter wel op Facebook.

Dat JD door Samson herhaaldelijk wordt genoemd, zou betekenen dat Samson misschien kan getuigen tegen Joris Demmink. Daarvoor moet hij uiteraard niet op BOUblog zijn, maar bij mr. Adèle van der Plas! Wie inlichtingen kan verschaffen, mag dat ook hier doen. Wie weet er meer van deze wonderlijke pdf en wie is R.C. Samson? Hoe kent hij JD ???

Vergelijk ook dit artikel, oorspronkelijk van Micha Kat op Klokkenluider online.

Ter verduidelijking nog even het curriculum vitae van onze JD:

 • medewerker directie Juridische Zaken, afdeling Wetgeving en Publiekrecht, ministerie van Defensie, van 1971 tot 1973
 • plaatsvervangend hoofd afdeling Wetgeving en Publiekrecht, directie Juridische Zaken, ministerie van Defensie, van 1973 tot 1977
 • hoofd directie Juridische Zaken, afdeling Wetgeving en Publiekrecht, ministerie van Defensie, van 1977 tot 1982
 • plaatsvervangend directeur directie Politie, ministerie van Justitie, van 1982 tot 1983
 • directeur directie Politie, ministerie van Justitie, van 1983 tot 1988
 • hoofddirecteur hoofddirectie Organisatie Rechtspleging, ministerie van Justitie, van 1988 tot 1990
 • directeur-generaal Rechtspleging, ministerie van Justitie, van 1990 tot 1993
 • directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, ministerie van Justitie, van 1993 tot 2002
 • secretaris-generaal ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010: Veiligheid en Justitie), van 1 november 2002 tot 1 november 2012

80 Reacties

  • Douwe Ritsema

   Quote:
   “Niet te geloven dat deze oplichter nog leeft. Ruim 20 jaar geleden heb ik hem leren kennen als “hoogleraar psychiatrie”. Ook toen al was hij door de medici in het Anthonie van Leeuwenhoek opgegeven. Hij hield zich in die tijd o.a. bezig met het lot van hoerenjongens in een kroeg in een zijstraat van de Amstelstraat in Amsterdam. Later bleek dat hij zich door de eigenaar van die tent in natura liet betalen door zijn boekhouding te verzorgen. Hij kon dan elk jongetje uitkiezen en zich uitleven. Thuis had hij een Marokkaans jongetje als lustslaafje (zogenaamd omdat hij een vooraanstaand beschermeling was van Pro Juventute) en er woonde een jonge jongen uit Friesland, die ook erg beschadigd is door hem.

   Samson was destijds een dikke vette kerel met een babbel die zijn weerga niet kende. Je kon er niet onderuit; hij was gewoon die hoogleraar en hij had niet lang meer te leven. Hij zou na ontvangst van een erfenis schatrijk worden. In goed vertrouwen heb ik hem in afwachting van die erfenis geld geleend, veel geld. Toen ik er achter kwam dat ik met een zeer geraffineerde oplichter te maken had, was het te laat. Aangifte van oplichting bleek zinloos op het politiebureau, ik had immers vrijwillig mijn geld aan hem gegeven.

   Ik begrijp dat hij inmiddels 20 jaar later, nog steeds beweert terminaal ziek te zijn en daarmee nog steeds misbruik weet te maken van goedgelovige mensen. Hij is een fantast, een formidabel acteur en inderdaad terminaal ziek, maar dan in zijn hoofd.

   Verder heb ik begrepen dat hij van oorsprong uit Breda komt en daar zijn leven niet zeker is omdat half Breda door hem is opgelicht. En verder ben ik verbaasd dat hij tot op de dag van vandaag justitie wist te ontlopen. Wees een gewaarschuwd mens als ene Richard Carl Samson zich tot u wendt.”

   Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Beste Douwe,

    Dank je wel! Dat was dus een dood spoor, oftewel een rode haring! Maar wie zou die lijst hebben opgesteld waar Samson zijn kanttekeningen bij plaatst?

    Wat mij altijd heeft verbaasd, is dat er na de sabotage van het Rolodex onderzoek niet verder is gerechercheerd op de verdachten. Maar ja, de Kinderporno Zandvoort verdween ook in de doofpot!

    Loopt u rustig door! Er is hier niets aan de hand, niets te zien! 🙁

    Antwoord
    • mr. drs. Bou

     p.s.: misschien kan ik dit artikel beter wissen… Want voor je het weet gaat de desinformatie weer rondzingen! :-0

  • Anna

   Ik heb van een bekende journalist gehoord dat de namen op de lijst wel kloppen, maar dat idd de schrijver niet geheel betrouwbaar is en dat dus de toelichting per naam niet heel correct is (maar de namen wel)

   Antwoord
 1. mr. drs. Bou

  ‘t is een Engelse uitdrukking: a red herring = een vals spoor

  Antwoord
 2. Mystery Man

  Ik heb ook op Twitter het betreffende document voorbij zien komen, maar gezien de verhalen over deze man twijfel ik over de betrouwbaarheid van het betreffende document. Veel dingen kunnen ook van het internet zijn afgeplukt.

  Misschien dat ex-AIVD’er Paul H van meer weet?

  Antwoord
 3. robert van de luitgaarden

  Als jullie het filmpje Amstelhoteltape & Robert bekijken in het vorige artikel : Robert vecht al ruim 20 jaar tegen de pedo-perversie
  zien jullie dat er een band is ingeleverd in Haarlem, dat was ik, Na onderzoek daar (nadat ik dezelfde band al een keer had opgestuurd naar zedenpolitie Dhr Hoek en ik hem retour kreeg )bleek het om een 14 jarige jongen te gaan. Dat houd in de de OM Karel Maasdam moest gaan vervolgen.
  En jullie raden het al…zaak geseponeerd.
  Als iemand deze zaak wil uitzoeken , ik heb het bewijs.

  Dit gebeurde ook met Dhr Buitenhuis die ik aanpakte in de uitzending van Peter Jan Rens. Hiervan zeggen deskundige dat het om kinderen gaat van 13 jaar en mogelijk nog jonger.

  Antwoord
 4. maneschijn

  Inderdaad een wonderlijke link. Zijn er in district 2482 vrienden en bekenden te ontwaren of lijkt dat maar zo?

  Antwoord
 5. rechercheur

  Volgens insiders is dit de lijst die door EenVandaag in 2007 is samengesteld. Ook zou Samson Jan Born en zijn collega’s videomateriaal hebben laten zien, waarbij men bij het zien van de beelden kotsend is weggelopen. In de lijst word bij de naam Ger van Roon gezegd: fileren we in de eerste publicatie. Overigens was Samson bestuurder van Stichting de Maasdam, kvk dossiernummer: 41212819.De akte van oprichting was 15-07-1993 en de stichting is op 21-5-2002 ontbonden.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Verzonden via zijn weblog:

   Geachte heer Born,

   Op mijn weblog BOUblog staat een artikel over een link naar een document over de Rolodex-zaak:
   http://www.boublog.nl/08/11/2012/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/

   Het gaat om deze link:
   http://www.scribd.com/doc/86555793/Numeriser0002

   Het is een lijst van namen van pooiers en prostitués, doorspekt met politie en vooral justitie, plus een hoogleraar, ons wel bekend. Daarbij staan kanttekeningen van een zekere Samson.

   Mijn vraag was, waar dat document vandaan komt en wie die Samson is.

   Inmiddels meldt een reageerder, dat de lijst van namen is gemaakt in 2007, door EenVandaag. Ook zegt deze reageerder dat u daar misschien van zou weten.

   “Volgens insiders is dit de lijst die door EenVandaag in 2007 is samengesteld. Ook zou Samson Jan Born en zijn collega’s videomateriaal hebben laten zien, waarbij men bij het zien van de beelden kotsend is weggelopen. In de lijst word bij de naam Ger van Roon gezegd: fileren we in de eerste publicatie. Overigens was Samson bestuurder van Stichting de Maasdam, kvk dossiernummer: 41212819.De akte van oprichting was 15-07-1993 en de stichting is op 21-5-2002 ontbonden.”

   http://www.boublog.nl/08/11/2012/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/comment-page-1/#comment-17486

   Daarom zou ik u willen vragen: Heeft u deze beelden gezien waarvan u kotsend wegliep? Zo ja, mogen wij daar dan meer van weten? Want die beelden zouden zogenaamd niet bestaan!

   http://www.boublog.nl/09/11/2012/andre-vergeer-over-het-meisje-van-nulde/

   Ze bestaan natuurlijk wel degelijk en aan deze walgelijke wantoestand moet een einde komen.

   Bij voorbaat mijn dank voor uw medewerking,
   Met vriendelijke groet,
   Bou

   Je bericht is succesvol verzonden! 😉

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Nog geen antwoord gehad.
   http://www.eenvandaag.nl/1v-extra/auteur/janborn

   Opnieuw geprobeerd:

   Geachte heer Born,
   Drie dagen geleden stuurde ik u via deze weg een mail die gaat over een discussie op BOUblog:
   http://www.boublog.nl/08/11/2012/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/comment-page-1/#comment-17486
   Tot op heden heb ik geen antwoord ontvangen. Hoewel ik weet dat u het druk hebt gehad met de zaak van de Liegende Rechters, vraag ik u toch om even te kijken op BOUblog.
   De vraag is of u iets weet over een lijst uit 2007, Samson en het Rolodex onderzoek.

   Bij voorbaat mijn dank,

   Met vriendelijke groet,

   Bou

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Vandaag inderdaad antwoord ontvangen:

   Geachte mevrouw B.,

   Op vragen betreffende journalistieke onderzoeken doe ik nooit mededelingen aan derden.

   Vriendelijke groet,

   Jan Born
   EenVandaag

   Dank u wel, meneer Born. Het betrof dus wel degelijk een journalistiek onderzoek van EenVandaag! De vraag is dan waarom u over uw journalistiek onderzoek geen mededeling doet aan derden. Ik dacht dat journalistiek onderzoek daar nou juist voor bedoeld was!

   Raar hoor…

   Antwoord
   • maneschijn

    Krijg nou wat?! “Derden”
    *telt*
    Lijkt wel een politicus.

    Antwoord
   • mrpettjo

    Ga er maar vanuit dat dit document klopt als meneer Born zo reageert..

    Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Dat was ook mijn 5 cent, mrpettjo!

    Die link is dus inderdaad link. De namen zijn echt en het commentaar komt van een medewerker van Maasdam! Maar EenVandaag verstrekt geen inlichtingen aan derden…

    En ik maar denken dat het de taak van de journalistiek was om inlichtingen te verzamelen opdat men deze kan verstrekken aan derden, vierden, vijfden, honderden en duizenden. Leve de kijkcijfers! 🙂

    Antwoord
    • maneschijn

     Stuiver erbij (wordt al een hele spaarpot zo): vrij vertaald roept hij wel heel hard “Nee!!” Eerst zwijgen en dán “geen commentaar”, daar zou hij zelf ook niet intrappen. Wordt liever niet aan die beelden herinnerd?

   • maneschijn

    Relevant voor topic i.v.m. (geen) bericht EenVandaag:
    http://www.om.nl/actueel-0/strafzaken/@154893/onderzoek_ali_h/

    Ctrl-F “EenVandaag” en je blijft F-3’en.
    Sinds wanneer doet het OM zo veel moeite om één bepaalde uitzending van één bepaald programma onderuit te halen?

    Sinds jaar en dag. Arme Jan Born!

    Antwoord
 6. mrpettjo

  Bruinsma kende Joris Demmink blijkt uit dit document.
  En wie was Bruinsma’s onbenoemde woordvoerder: Peter R. de Vries..

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   mr.pettjo, dat verbaasde mij ook! Klaas Bruinsma! Misschien dat Amsterdam Noir daar een lichtje op kan laten schijnen… 😉

   Antwoord
   • mrpettjo

    Peter R. de Vries werd in een zaak die hij in 1993 aanspande tegen het Parool (journalist Bart Middelburg)door de rechter al omschreven als een journalist die wederzijds voordeel uit zijn contacten met de Bruinsma-groep moet hebben gehad. De Vries heeft misschien toen niet geweten dat de Bruinsma groep ook in kindermisbruik en -handel deed maar anno 2012 weet hij dat natuurlijk wel. Vandaar het afschuwwekkende optreden van deze cokesnuiver/vreemdnaaier tegenover Koen Voskuil bij DWDD..
    http://demaffiajournalist.files.wordpress.com/2012/09/maffia-arreste-bruinsma-de-vries.pdf

    Antwoord
 7. Olav

  Het pdf-document van de namenlijst met het commentaar van Richard-Carl Samson(-Dimov) lijkt me wel degelijk uiterst relevant en zelfs explosief. Naast de door Bou genoemde namen staat er ook opvallende informatie over anderen.

  Het is mogelijk dat Samson inderdaad een (groot) oplichter is, maar dat betekent nog geenszins dat zijn informatie over de pedonetwerken niet klopt. Die kan op z’n minst gedeeltelijk of grotendeels kloppen! Want hij is duidelijk wel een insider. En uit het commentaar bij de namen blijkt ook, dat grote en kleine criminaliteit heel gewoon is in de pedowereld! Het zegt op zich dus niets dat deze informant het e.e.a. op z’n kerfstok heeft. En ik zou dit dus niet zo gauw afdoen als een “red herring” Bou.

  Het volgende vind ik zelf in eider geval wel opmerkelijk:

  -Bij Dennis de Getrouwe (alias Surinaamse of zwarte Dennis) staat o.a.: “…mogelijk bron als de bom barst.”
  Zou dit niet kunnen slaan op de positie van Joris Demmink, die in het document met JD of Joris D. wordt aangeduid?

  -Bij Prins Friso staat: “Zou veel weten van pedonetwerk. Nader bespreken.”
  Zou zo maar kunnen. In ieder geval is een open brief bekend van Willem Oltmans, die hem aanraadt uit de kast te komen. Kennelijk te riskant om meer in dit document op schrift te stellen.

  -Mosterd:
  O.a.: “Overleden chauffeur van Joris D…is onder verdachte omstandigheden overleden. Was mijns inziens veel wetende man.”

  -Manuel Schadwald:
  “Verdwenen Duitse jongen uit Berlijn, aanleiding voor pedo-onderzoek in Nederland. Was met Lothar (= Glandorf, O) gesignaleerd, maar politie greep niet in…Is door eigen vader in milieu gebracht voor de centen…vader mocht dan af en toe ook iets in SM…Is slachtoffer geworden van boottochtje met extreme seks…geregeld via Ben en Bruinsma dat hij verdween.”

  -Omar Sharif:
  O.a.: “Filmster die zich in Mariotthotel deed verwennen, aldus meerdere bronnen. Had Wiebe als leerling om zeer jonge jongens te regelen. Kwam regelmatig lange week naar Amsterdam. Liet dan gewone jongens en heel jong komen en misbruikte ze heftig. Heftige inkomensbron en Alex liep te koop met hem als klant. Is 1x bij mijn weten geïnviteerd en meegeweest op jacht.”

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Olaf, dank je wel en je hebt helemaal gelijk. De inhoud is schokkend! Juist daarom wil ik weten wat de STATUS van dit document is. Want we zijn al eens eerder gefopt, bij voorbeeld door die ex-advocate…

   Antwoord
 8. Anna

  Ik heb van een bekende journalist gehoord dat de namen op de lijst wel kloppen, maar dat idd de schrijver niet geheel betrouwbaar is en dat dus de toelichting per naam niet 100% correct is (maar de namen wel)

  Antwoord
 9. Nan

  @Anna Als het waar is wat jij schrijft zou zo’n stuk niet gepubliceerd mogen worden, tot dat de betrouwbaarheid van de schrijver aan de hand van zijn of haar materiaal is gecheckt en ge-dubbelcheckt en ook de namen op de lijst blijken te kloppen.

  Antwoord
  • maneschijn

   beste Nan,
   de lijst met namen was al uitgelekt. Al heel lang geleden. Dat is nooit bedoeld voor publicatie. Maar zeg nooit nooit – gezien de onbetrouwbaarheid van degene die hem (veel later) weer in omloop heeft gebracht, kan de informatie met enige opzet naar dit figuur zijn “gelekt”, in de wetenschap, dat hij er goede sier mee zou gaan maken. Dit is natuurlijk pure fantasie, maar niet eens zo heel erg onwaarschijnlijk, IMHO

   Antwoord
  • anna

   @nan
   de lijst. de namen kloppen. het commentaar bij de namen klopt grotendeels wel, maar soms ook niet. dat is wat mijn bron zegt, en die is best geloofwaardig.

   Antwoord
 10. mrpettjo

  Ik weet niet of dit hier al genoemd is:
  Richard-Carl Samson was de prive chauffeur/vertrouweling/geliefde van Karel/Alex (van) Maasdam en heeft dus wel degelijk inside informatie zoals uit deze pdf blijkt:

  Dutroux peanuts vergeleken met Nederlandse SG van Justitie aldus RCS

  “Bismillah. De pedocrimineel die jarenlang de chauffeur was van Karel Maasdam heeft ons een rapport overhandigd van 23 pagina’ s waaruit blijkt dat Manual Schadwald slachtoffer werd van extreme seks tijdens boottochtje met de Apollo in aanwezigheid van JD. Maar in zijn « verslag » staan nog andere bekende namen van kopstukken van een internationaal vertakt kinderporno- en kinderprostitutienetwerk die via Nederland naar de voormalige Oostbloklanden loopt. Er zouden « kippenboeren » worden ingeschakeld volgens RCS en hij vernoemde zelfs de opdrachtgevers en de financierders tot de boodschappenjongens, de dragers van de kinderporno en de vele slachtoffers. Over Karel Maasdam en Joris Demmink (is hij bereid om in een later stadium te overleggen). Het zou veel te veel zijn om samen te vatten aldus de zwaar zieke RCS. Het rapport werd onrechtstreeks via een Islamitische kinderrechtenactivist overhandigd aan de Belgische magistraat Somers. We kunnen dus het rapport niet lekken want zoals eerder vermeld staan teveel identiteiten van allochtone slachtoffers met etiket prostituee erop en die nog steeds in leven zijn. To be continued inch’Allah.” Aldus Censored31

  http://censored31.blogspot.nl/2012/03/dutroux-peanuts-vergeleken-met.html

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   mrpettjo, dat was inderdaad al duidelijk: Die vette R-C Samson was dik bevriend met Alex Maasdam.

   Maar als ik even rondkijk op het blog van censored31, dan ben ik toch niet zo blij met deze “medestander”. Het is een hoop Jihad, o.a. tegen Assad! Kijk maar eens in zijn archief!

   Ook heb ik tot op heden geen NIEUWE FEITEN van hem vernomen. Hij zet alle oude feiten keurig op een rijtje, maar dreigt alleen met foto’s. Seeing is believing…

   Antwoord
  • mr. drs. Bou

   mrpettjo,

   BOUblog ontvangt op dit moment scheldpartijen aan jouw adres. Die komen er natuurlijk niet in.

   De boodschap luidt in het kort dat de Sharia het probleem van seksueel geweld niet oplost, maar zelfs erger maakt!

   Antwoord
 11. Censored31

  Bismillah

  Geachte Mevrouw BOU,
  Geachte Mijnheer BOU,

  Zoals u nu wellicht weet ben ik het inderdaad die het rapport “lekte” via mijn scribd account:
  http://www.scribd.com/doc/86555793/Numeriser0002

  Omwille van één reden: ik wilde dit rapport niet publiceren op mijn blog omwille van de vele namen van slachtoffers maar wel ergens stockeren waar sommigen er toch even konden in piepen.

  Uiteindelijk werd het bijna 10.000 maal bekeken.
  Wat betreft RCS, hij was inderdaad de privé-chauffeur die jarenlang notities maakte (staat op band). Toen het hem te heet werd, kreeg hij voldoende geld van Maasdam om een bedrijfje op te richten.

  Als Blogger heb ik meerdere informatiebronnen en RCS was onbetrouwbaar. Hij was enorm verbaasd en schrok even toen hij vernam dat ik dit rapport had. Volgens hem waren er enkel en alleen vijf mensen die weet hadden van zijn notities. Bovendien beweerde hij een informant te zijn van de AIVD.

  Wat betreft taghut Assad is het bewezen dat hij misdaden pleegt tegen de mensheid en wordt van genocide beschuldigd in mijn amateuristisch rapport die ik samengesteld heb.

  Wat betreft de foto van Demmink en Schadwald, kan ik alleen maar bevestigen dat we deze bezitten in ons “archief”.

  Wat betreft de Jihad; er zijn vier soorten.

  Wat betreft de Shariah: het pad dat gevolgd moet worden, is mijn overtuiging dat de pedocratie de kwaal is en de Shariah het medicijn, het wondermiddel.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Censored31,

   Allereerst welkom op BOUblog en dank je wel voor je reactie.

   Wat betreft de foto van Demmink en Schadwald, kan ik alleen maar bevestigen dat we deze bezitten in ons “archief”.

   Als dat zo is, dan zou de advocate van Baybasin deze foto kunnen gebruiken in haar zeer professionele juridische strijd tegen Demmink en consorten. Alleen maar dreigen met die foto heeft volgens mij geen zin.

   Wat betreft taghut Assad is het bewezen dat hij misdaden pleegt tegen de mensheid en wordt van genocide beschuldigd in mijn amateuristisch rapport die ik samengesteld heb.

   Hoe men denkt over Assad, moet de bevolking van Syrië zelf weten. Zij hebben gekozen voor deze president. Dat mag geen reden zijn om zwaar bewapende terroristen naar Syrië te sturen. De zogenaamde burgeroorlog in Syrië wordt georganiseerd en gefinancierd door de Westerse mogendheden, de NATO-landen, met behulp van Turkije.

   Uit foto’s van massale demonstraties vóór Assad blijkt dat de bevolking niet achter deze “revolutie” staat. De VS wil Syrië net zo kapot maken als Libië. Het resultaat van de “burgeroorlog” tegen de “dictator Gaddafi” is nu zichtbaar: Libië is een verwoest land en met behulp van Frankrijk is AFRICOM nu bezig om de rest van Afrika te neo-kolonialiseren.

   Wat betreft de Jihad; er zijn vier soorten.

   Zelf strijd ik alleen voor de vrede! Overigens ken ik de Koran, hij staat al jaren in mijn kast en ik heb hem grondig gelezen. Het is een handboek voor patriarchale normen en waarden, met alle respect.

   Wat betreft de Shariah: het pad dat gevolgd moet worden, is mijn overtuiging dat de pedocratie de kwaal is en de Shariah het medicijn, het wondermiddel.

   De pedocratie is volgens mij slechts een uitwas van het patriarchaat. De Shariah is volgens mij dan ook geen medicijn, dat middel is erger dan de kwaal! Als ik de feministen uit Islamitische landen mag geloven, dan leidt de Shariah slechts tot méér seksueel geweld. Binnenshuis en stiekem, onzichtbaar en onhoorbaar, maar voor vrouwen en kinderen juist daardoor des te pijnlijker!

   Zelf geloof ik in de naam van de moeder en de dochter! Dat gaat over erfrecht, dus over geld! Het erfrecht van vader op zoon is een systeemfout die zich wreekt in de loop der eeuwen!

   Antwoord
 12. Censored31

  Bismillah

  u voorstel om stukken voor te leggen aan advocaat Baybasin vind ik constructief. Na overleg, houd ik u alvast op de hoogte.

  Antwoord
 13. mrpettjo

  Mooi dat die foto echt blijkt te bestaan in het “archief” wat dat ook mag zijn.
  Duidelijk moet zijn dat we voor dezelfde zaken strijden.
  Dat blijkt wel uit de zeer brede verontwaardiging voor de totaal corrupte handelwijze van politie en justitie in de zaak van Anass.
  Hopelijk ontstaat er hierdoor meer samenwerking tegen de wijdverbreide corrupte werkwijze van de instanties in Belgie en Nederland.

  Antwoord
 14. Arend Lammertink

  Hier nog wat interessante info over die rolodex pdf:

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140307-verdoezelde-feiten.htm

  Het lijkt wel alsof de MSM niet eens wist van het bestaan van de Rolodex-affaire want eergisteren werd het document 4 (voorzien van commentaren door Richard Samson, de boekhouder van Van Maasdam, en bevestigd als authentiek door rechercheur De Koter) vele tienduizenden keren gedownload (maal 7Mb / stuk). De HHC-provider moest extra koeling aanzetten om de glasvezels te beschermen.

  Ook opmerkelijk dat er een “kippenboer” in voor komt, o.a. met verwijzingen naar het halen van jongens uit Praag. Die “supergetuige” had het ook over het slachten van kippen als ik het me goed herinner.

  Antwoord
 15. mrpettjo

  Ik ben erg benieuwd wie de grote onbekende Ben “de Aannemer” /Ben Bril(?) in de Rolodex zaak is.
  Toch de in 2003 overleden oud internationale boksscheidsrechter uit Amsterdam??

  Wie..?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën