Archief
Artikelen

Onder groot gebrek aan belangstelling heeft Joris Demmink gisteren afscheid genomen van zijn positie als topambtenaar. Hij zou zelfs een lintje krijgen, maar toen ik vandaag de verslagen in de kranten wilde lezen, bleek dat vrijwel iedereen er het zwijgen toe doet. Kortom: geen woord over Demmink! Met of zonder dat lintje wordt hij volledig doodgezwegen!

Powned was de enige die er aandacht aan besteedde. In de nieuwsuitzending van 1 november laat POWnews vanaf het Binnenhof zien wie er op dat feest kwamen, maar niemand wilde commentaar leveren op de handel en wandel van onze voormalige top-ambtenaar en huidige top-pedofiel. We zien voorbij komen: Hilbrand Nawijn, Rita Verdonk, Hans Wiegel (praat regelmatig met Joris), Hirsch Ballin (wegduikend), oude politiebaas Welten, die meldde dat Roos uit zijn bek zou stinken (…), Dokters van Leeuwen (“mag ik een vraag stellen?” “Nee!”).

POWnews 11 november over Demmink duurt vanaf minuut 15 twee minuten.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Alleen op Klokkenluider staat een bericht waaruit blijkt dat er op het Binnenhof zeven mensen zijn gearresteerd en later weer vrijgelaten. Aandacht voor Joris Demmink is kennelijk verboden.

In Turkije doen ze er minder moeilijk over, maar ze zijn wel verbaasd over de gang van zaken in Nederland. Turkse TV kan het nauwelijks geloven: koninklijke onderscheiding voor Demmink ondanks verkrachtingen in Turkije

Türkiye’de suç işleyen bu Hollanda’lıya Kraliçesi ödül verecek

In de VS begint Demmink ook behoorlijk berucht te worden, maar in Nederland is deze top-pedofiel nog steeds salonfähich.

Minidocu over de Demmink-kwestie gemaakt in de VS duurt 24 minuten.

In Frankrijk heeft men ook lucht gekregen van de corruptie bij de Nederlandse justitie: Pédocriminalité – Affaire Rolodex – Joris Demmink (Hollande).

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

19 Reacties op “Joris Demmink zonder lintje verslagen”

Laat een reactie achter

Recente reacties