Archief
Artikelen

Gisteren is er door ruim 100 mensen gedemonstreerd in Den Haag tegen het feit dat de kinderverkrachter Joris Demmink tot op heden niet strafrechtelijk wordt vervolgd. De demonstranten kwamen om 2 uur samen op een zonnig Plein, waar onder de stenen blik van Willem van Oranje openlijk werd gesproken over het schandaal dat deze topambtenaar tot in Turkije heeft veroorzaakt. JDTV was uiteraard aanwezig met de camera, maar ook POWned was mensen aan het filmen en interviewen. Op hun website staat daar echter niets over. Gelukkig waren er nog talloze andere camera’s aanwezig dan die van POWned! Enjoy! 🙂

Joris Demmink Protest DenHaag 28/10/2012 Part 1

Om 3 uur begon de demonstratieve optocht naar het huisadres van Joris Demmink in de riante Riouwstraat. Tijdens deze wandeling groeide de menigte demonstranten aan tot minstens het dubbele!

Joris Demmink Protest Den Haag 28-10-2012

Voor het huis van Demmink mocht een half uur worden gedemonstreerd en ook dat verliep zonder veel incidenten. Achteraf blijkt de rijkelijk aanwezige politiemacht toch enige demonstranten te hebben lastiggevallen, bij voorbeeld door hen te vragen naar hun identiteitsbewijs. Een vrouw werd zelfs gearresteerd, omdat zij door POW werd belaagd en toen begon te meppen.

Zelf ben ik de stoet uit het oog verloren bij Plein 1813, wegens een bijzonder hoog en volslagen krankzinnig standbeeld dat mijn aandacht trok. De stoet liep ook wel erg hard en het was verder dan ik dacht! Plezierig was echter om op het Plein mensen te ontmoeten die reageren op BOUblog, zoals Lidy die al maanden haar foto’s naar Baybasin stuurt en Yvonne die ons die goedkope trein tip gaf. Voeg daarbij de mensen die ik al eerder ontmoette in de strijd voor de vrijheid van Baybasin, zoals Donkey en Herma en haar vriend. Leuke mensen!

De meest verrassende ontmoeting was echter wel met een goede vriend, de zoon van oom Bas, met wie ik jaren geleden een e-mail wisseling had. Mocht u weten wie deze schoen past, reageer dan even onder de knop CONTACT. Want, goede vriend van onze oom Bas, jouw interview met POW! is werkelijk nergens te vinden. Maar daar weten we wel iets op…

Een verslag van de dag staat ook al op JDTV Nieuwsbullet, maar hun overzicht van Turkse berichten is nog leuker.

Meer video’s van deze demonstratie staan hier. Ook kwam ik weer een nieuwe website tegen: Het Haagse complot.

Speciaal voor alle Koerdische en/of Turkse vrienden van Baybasin:

‘Onu yakalayın’ eylemi!

“Sübyancı” Hollandalı davasında son gelişme

Demmink’in Türkiye’de ilişkiye girdiği çocukları polis mi buldu?

Sulukule’ye uzanan pedofili skandalı! Dudak uçuklatan ŞOK iddialar inanamayacaksınız!

Baybasin out of jail and Demmink in!

p.s.: voor mensen die geen moment hadden willen missen, is hier de life stream van kwart voor twee tot vlak voor vier:

Livestream Joris Demmink Demonstratie 28-10-2012 duurt 2 uur en 10 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

8 Reacties op “De demonstratie tegen Demmink in Den Haag”

 • yvonne:

  Bedoelde u Willem I, heb over hem gelezen dat hij de eerste was die ons aan de banken verkocht heeft in ruil voor het koningschap over Engeland!
  Hup oranje…….

  Groeten.

 • Sancho Panza:

  Zou de demonstratie de reden kunnen zijn dat KLOL weer geblokkeerd wordt?

 • mr. drs. Bou:

  Sancho Panza, ik ondervind zelf geen enkel probleem. Ik lees Klokkenluider altijd even mee. Voor andere posters die dit willen melden: Klokkenluider is voor mij gewoon bereikbaar.

  Mijn browser is Firefox.

 • Lola:

  In de uitzending van maandagavond heeft POW het item mbt de demonstratie tegen Demmink uitgezonden. Natuurlijk werd niet al het beeldmateriaal getoond, maar de demonstranten kwamen een beetje zielig over met dat pakken van de microfoon e.d. Da´s jammer want ze demonstreren voor een goede zaak.

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, Lola, ik heb hem gevonden:

  Eerst de Zwembadpedo en dan, vanaf minuut 5: Alle aluhoedjes verzamelen!

  Idioten kunnen hun poten niet thuishouden!

  Get Adobe Flash Player
  Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

 • mrpettjo:

  Het tij is ook in de media aan het keren. Zelf een multinationale bank als ING komt via onderzoek tot de conclusie dat social media door burger en consument als betrouwbaarder wordt gezien. De zogenoemde kwaliteitskranten en -bladen raken steeds meer personeelsadvertenties voor hoger opgeleiden kwijt aan sociale mediasites als Linkedin, Facebook en dergelijke. Ook de feitelijke tegenverhalen in de nieuwe media over Joris Demmink, de zaak Vaatstra en andere zaken zullen meer en meer mensen bereiken en tot gedrag en actie aanzetten die de corrupte elite in Nederland onwelgevallig is. Hopelijk helpt het Amerikaanse Congres ook nog een handje bij dit niet te stuiten maatschappelijk proces..:

  http://www.ing.nl/nieuws/nieuws_en_persberichten/2012/11/ing_social_media_steeds_betrouwbaarder_gevonden_door_consument.aspx

 • mr. drs. Bou:

  Deze is ook leuk! Mag aan de verzameling niet ontbreken:

  Demmink protest? Mainstream media PowNed stuurt naïef meisje…

  Gepubliceerd op 29 okt 2012 door WeAreChangeRotterdam

  Op 28 oktober 2012 organiseerde JDTV, Occupy Den Haag en Anonymous een protest tegen de hoogste ambtenaar van ministerie van justitie; Secretaris-Generaal Joris Demmink. Van de main stream media was alleen PowNed aanwezig. We Are Change Rotterdam confronteerde PowNed met de falende controlerende rol die de media gespeeld heeft met betrekking tot de van kindermisbruik beschuldigde topambtenaar. Joris Demmink wordt onder andere in verband gebracht met het in 1997 gestarte Rolodex onderzoek. De Nederlandse advocate Adèle van der Plas werd op 4 oktober 2012 door de Helsinki- commissie van het Amerikaanse congres gehoord over wat zij noemt ‘het muilkorven van de Nederlandse mainstream media’ inzake de affaire Joris Demmink.

  Deze laat zich niet embedden, daarom even de link. Ik zal hem ook op de pagina van vandaag plaatsten. Dat gaat wel! 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=ptzxX4ciRt8

 • mr. drs. Bou:

  Let op: POWnews heeft dit niet uitgezonden, maar dit is wel een prima interview!

  Vanaf minuut 4.30:

  Demmink Demo
  Gepubliceerd op 28 okt 2012 door Ron Nienhuis

Laat een reactie achter