Selecteer een pagina

Archieven

Free Baybasin now !!!

Hüseyin Baybasin zit al sinds maart 1998 in Nederland in de gevangenis. Hij werd in 2002 veroordeeld tot levenslang, op grond van vervalste telefoontaps. Volgens de aangifte die Baybasin in 2007 tegen Demmink deed, had deze SG van Justitie in de jaren ’90 de leiding bij het organiseren van deze wederrechtelijke vrijheidsberoving middels ons justitiële apparaat. Baybasin is een Koerdische zakenman uit Turkije, die in 1992 naar Europa vluchtte en in Duitsland getuigde van de betrokkenheid van de Turkse regering met heroïnehandel. De actieve pedofiel Demmink werd in die tijd door Turkije chantabel gemaakt. Met behulp van zijn advocate, mr. Adèle van der Plas, de Turkse journalist Burhan Kazmali en de Nederlandse detective Klaas Langendoen heeft Baybasin alle bewijzen tegen Demmink verzameld. Deze gewezen topambtenaar behoort strafrechtelijk te worden vervolgd en Baybasin behoort te worden vrijgelaten.

De Hoge Raad heeft echter besloten dat de PG eerst nader onderzoek moet doen, en wel naar de originele telefoontaps waarop Baybasin werd veroordeeld. Naar die taps zijn al verscheidene onderzoeken gedaan en steeds bleek dat er mee geknoeid was. De Turkse tapvervalser geeft zelfs toe dat hij die taps vervalst heeft! Hoe lang dat onderzoek naar die originele taps zal gaan duren, is onbekend, maar Baybasin zit zolang dat duurt nog altijd in de gevangenis.

Free Baybasin now!

De jongere broer van Hüseyin, Abdullah Baybasin, is in 2010 volledig vrijgesproken. Ook hij werd in 2004 beschuldigd van grootschalige drugshandel. Deze Europese Pablo Escobar bleek echter een vriendelijke man in een rolstoel. Toen hij in Londen demonstreerde voor zijn ten onrechte veroordeelde broer, werd ook hij vals beschuldigd.

Alle aanklachten tegen Demmink zijn door het OM steeds in de Demmink Doofpot gestopt. Dat boek is hier online te lezen (pdf). Ook de aangiften van twee Turkse slachtoffers leidden niet tot strafrechtelijke vervolging. Zij hebben het Gerechtshof in Den Haag nu verzocht middels een artikel 12 procedure om het OM te dwingen om Demmink te vervolgen.

Het Amerikaanse congreslid Ted Poe heeft een brief geschreven naar president Erdogan van Turkije, waarin hij hem vraagt om de zaak Demmink van Turkse zijde te belichten en op te lossen. Die brief dateert van 14 september j.l., het is nog wachten op antwoord…

Joris Demmink wordt al jaren beschuldigd van criminele pedofilie!

Zie hier het Demmink dossier op BOUblog.

Zie hier de Joris Demmink Wikipedofile.

Arrest Demmink! Free Baybasin!

10 Reacties

 1. Orwell

  Joris op de voorpagina in Turkije

  Antwoord
 2. Orwell
 3. kolonel koekwous

  @Orwell
  Toch gelukt;-)

  Antwoord
  • Orwell

   Het is wat hè Kolonel, al die knopjes.

   Antwoord
 4. mr. drs. Bou
  • mr. drs. Bou

   🙂 🙂 🙂 hihihihihi gaat sneller. Dank jullie wel!

   Antwoord
  • Lidy

   Ik zie het Glenn. Echt, ik sta werkelijk af en toe paf. Hoe durven ze toch in godsnaam vol te houden dat er geen spatje bewijs is. Het is niet meer te bevatten. Wat een schande.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën