Selecteer een pagina

Archieven

Jimmy Savile, de meest beroemde dode pedofiel

Van Jimmy Savile hadden de meeste mensen tot voor kort nog nooit gehoord, alleen in Engeland was deze showmaster een beroemdheid en een begrip. Deze working class hero uit Leeds begon in de jaren ’60 als diskjockey en had vanaf 1964 een eigen show bij de BBC: Top of the Pops. Vanaf 1975 kwam daar een show bij: Jim’ll Fix It, waarin Jimmy Savile een kinderwens in vervulling liet gaan. Ook zamelde hij geld in voor verscheidene kinderziekenhuizen. Hij werd gelauwerd en zelfs geridderd tot Sir Jimmy. Vorig jaar oktober is hij overleden en daarna ging de beerput open. Savile is nu de meest beroemde dode pedofiel.

Sir Jimmy Savile heeft talloze kinderen die in zijn shows figureerden aangerand of verkracht, maar dat blijkt pas nu hij dood is. Boeiend is hij nog slechts als voorbeeld van hoe onze maatschappij omgaat met kinderverkrachters. Tijdens zijn leven wisten talloze mensen reeds van zijn seksuele praktijken met jonge meisjes, maar iedereen zweeg. Jimmy was een icoon, een toonbeeld van goedheid, sportiviteit en liefdadigheid, een boegbeeld van het schitterende schip der showbizz. Beschermd door zijn grenzeloze populariteit en zijn persoonlijke omgang met popsterren als Beatles en Rolling Stones en hotemetoten als Margareth Thatcher en queen Elizabeth, kon hij al die jaren gewoon zijn gang gaan. Geen van zijn slachtoffers durfde hem aan te klagen, maar ook collega’s van de BBC wisten het en zwegen!

Ook in Nederland hebben we last van een beroemde pedofiel: Joris Demmink. Deze man is nog niet dood, hij gaat daarentegen met pensioen, maar men zou hem ook strafrechtelijk kunnen vervolgen. Tegen Joris Demmink is reeds bij leven herhaaldelijk aangifte gedaan, maar het OM weigert hem te vervolgen. Twee Turkse mannen die in de jaren ’90 door hem zijn verkracht, hebben nu een artikel 12 procedure aangespannen tegen het uitblijven van de vervolging van hun verkrachter.

Voor alle slachtoffers van (pedofiel) seksueel geweld is dit beleid zeer ontmoedigend! Of er in Nederland ook een “Jimmy Savile” rondloopt, iemand die dank zij de televisie mateloos populair werd, maar die intussen vrouwen of kinderen verkracht, zullen we daarom pas weten als deze dood is. Het probleem is namelijk nog steeds niet bespreekbaar! Het wordt door het OM, Justitie en alle politici systematisch onbespreekbaar gehouden. Het ene schandaal na het andere verdwijnt in de doofpot: de pornozaak Zandvoort, de snuff-dood van Manuel Schadwald, de lustmoord op Marianne Vaatstra, het wordt niet onderzocht. In Engeland is nu een onderzoek gaande naar de handel en wandel van Sir Jimmy Savile. Postuum! De helderziende Kleintje Muurkrant voorspelt dat ook dit onderzoek wel weer zal eindigen in de grote doofpot.

Ter gelegenheid van het verscheiden van deze populaire pedo zond de BBC op 28 december 2011 een lovende reportage uit over Sir Jimmy Savile. Deze rommelige docu is best het bekijken waard, omdat hij licht werpt op de macht die het sterrendom met zich meebrengt.

Sir Jimmy Savile: As It Happened duurt 29 minuten.

De volgende documentaire gaat over de manier waarop het stilzwijgen werkt. Men wist dat Savile jonge meisjes aanrandde en verkrachtte, maar men hield zijn of haar mond. De voormalige detective Mark Williams-Thomas ging op onderzoek uit naar de beschuldigingen tegen Sir Jimmy Savile. Hij praatte met mensen die al heel lang op de hoogte waren en hij vroeg hen waarom ze bleven zwijgen. Ook praat hij met slachtoffers, die tot op heden anoniem willen blijven. Uit de documentaire blijkt dat vrijwel iedereen zweeg omdat men opkeek naar en bang was voor deze geridderde volksheld! Een vrouw die wel aangifte durfde te doen, kreeg echter te horen dat er onvoldoende bewijs was!

Exposure – The Other Side of Jimmy Savile | 2012 duurt 49 minuten.

Het grootste obstakel in de strijd tegen seksueel geweld is het grote stilzwijgen, de ontkenning en het ongeloof. De slachtoffers zwijgen vaak jaren lang uit schaamte en de getuigen zwijgen meestal omdat ze het niet willen weten. De autoriteiten zwijgen zodra het gaat om een pedofiel in een hoge positie.

This is how Dutch politicians react when you ask them about Joris Demmink duurt 15 minuten.

Aanstaande zondag is er een demonstratie in Den Haag tegen het feit dat Joris Demmink niet strafrechtelijk wordt vervolgd. Laten we gezamenlijk het stilzwijgen doorbreken, want de daders gaan vaak vrijuit, maar de slachtoffers hebben levenslang last van hun akelige seksuele ervaringen.

De hele maand oktober kost een retourticket naar Den Haag slechts 20 euro, inclusief lunch bij Plein XIX. 🙂 Kom daarom a.s. zondag naar Den Haag en maak er een plezierige dag van! Met dank aan Yvonne voor de tip.

Plan hier uw reis naar Den Haag Centraal en koop hier uw kaartje. De demonstratie begint om 2 uur ‘s middags op het Plein, vlak bij het station. Voor wie met de auto komen, is parkeergarage Bijenkorf het dichtste bij.

27 Reacties

 1. Sancho Panza

  Ben jij er zondag ook bij Bou?

  En wat betreft die Nederlandse artiest. Denk ff aan die “grappige” Paul de Leeuw. Hij mag zelfs kleine jongetjes adopteren… echt waar gebeurd.

  Antwoord
 2. Ben

  David Icke hits the nail on the head once again! Our main stream press is now awash with the claims that David Icke has been making for years. They may now of been forced into a corner and they may have named a few names, but they are a long way off exposing the reality of high end paedophilia. In this interview Icke outlines the real depraved nature of establishment pedos.

  Link:
  http://www.youtube.com/watch?v=BUSmc5Tiuto&list=FLQl5GnO9zDJi5j_yvWVv9lw&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  Antwoord
 3. mr. drs. Bou

  The UK column over de BBC en Jimmy Savale duurt 15 minuten.

  Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  Van Estoril naar Zandvoort (105)

  zaterdag 3 november 2012
  Hop. De kat is uit zijn mand. Ene Rod Richards heeft gisteren verklaard dat Sir Peter Morrison (rip) een pedofiel was. Sir Peter was bij leven privé secretaris van Jimmy Savile-fan Margatet Thatcher en vice-voorzitter van de Britse Conservatieve partij. Om aan zijn kotergerief te komen bracht hij met enige regelmaat bezoeken aan kindertehuizen in Noord-Wales. Soms in gezelschap van een andere Tory-topper uit die tijd, die door Richards niet met name werd genoemd en inmiddels ook rip is (1).
  Ze waren overigens niet de enige habitué’s van deze onder de Britse Jeugdzorg vallende onderkomens voor wezen, koters uit probleemgezinnen etcetera. In dit nog maar net opengebarsten schandaal zijn naar schatting 650 koters sexueel en emotioneel zwaar beschadigd door een baaierd van niet onbemiddelde kinderkruipers.
  Kan je zeggen wie is die Richards dan wel. Nou Roddy maakte ooit deel uit van de snuffelbrigade van het ministerie van Defensie en was zelfs een tijdje een geheimsmurf van MI6. Daarna gooide hij zich in de polletiek, werd Conservatief parlementslid namens een kiesdistrict in het noorden van Wales en later leider van de Welshe tak van die partij. In 1996 werd naar aanleiding van geruchten dat er in twee tehuizen druk werd gehopst met koters een officieel onderzoek ingesteld door een commissie onder leiding van William Hague. Toen minister van Welshe Zaken, nu minister van Buitenlandse Zaken. Als minister van Gezondheid en Sociale Zaken in Cardiff kreeg Richards alle resultaten van het onderzoek onder ogen en kwam toen al tot de conclusie, dat Morrison een van de hopsers was. Net als Hague hield Richards ferm zijn wafel. Waarschijnlijk om partijpolletieke redenen. Maar nu – na een paar onzalige schandalen die hem zowel sociaal als financieel forse schade bezorgden- nam hij kennelijk revanche en trok die wafel open. Om duidelijk te maken, dat al dat gelul over BBC-medewerkers een methode is om de aandacht af te leiden van hoge heren uit de Britse polletiek, de ministeries, de befcultuur en het zakenleven.
  Wat aan de overkant van het plasje en niet te vergeten Portugal ineens mogelijk is, moet hier toch ook kunnen. En niet een of ander lullig excuus van Opstelten & Co. Name and shame. Kom op met Teeven’s List (2). Gooi de Rolodex (3) open. Joris is opgelazerd, dus wie houd je tegen? Stay tuned.

  Zie voor het hele verhaal:
  Van Estoril naar Zandvoort
  Te beginnen in 2002, dus NA de vondst van Kinderpedo Zandvoort!

  Verder is er deze link, geplaatst door Dankbaar:

  Het pedonetwerk in beeld

  Een zeer verontrustend pdf van 24 pagina’s. Op Sribt (pdf). Wie load dat down??? Je moet lid zijn van scribt en dat ben ik niet. Load dat down en stuur me die pdf, en ik zal u dankbaar zijn!

  Dit verhaal lijkt afkomstig uit het Rolodex onderzoek, met naam en toenaam, midden jaren ’90, met als figurant een zekere J.D.. Ze doen er allemaal het zwijgen toe, ze doen er allemaal aan mee!!!

  FOEI…

  Antwoord
  • maneschijn

   Scribd werkt ontzettend slecht. Ook voor leden. Probeer dit: vul in het vakje 1 (van 24) in “3” – dan krijg je 5 bladzijden als .jpg. (5 plaatjes saven). Zo verder – het geeft er steeds 5 om te scrollen, de middelste tik je in het gewenste-pagina vakje, dan F5 (en heel lang wachten).
   Succes!

   Antwoord
 5. Dick

  Ik lees over Paul de Leeuw, wat mij van hem bij blijft is: dat hij het normaal vind om met zijn handen aan die activist te zitten die weinig aan had. Dan is het die activist die er om vroeg. Ik vind dat nog steeds heel raar. Puur zonder verstand toe geven aan je neigingen noem ik dat.

  Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  BBC engulfed in child abuse scandal
  Gepubliceerd op 10 nov 2012 door PressTVGlobalNews

  First the BBC got itself in to hot water for NOT airing an episode of current affairs programme, Newsnight. The show in question was to unveil historic and horrendous child abuse by one of the BBC’s best known celebrities – Jimmy Saville – now deceased.

  On 2nd November newsnight aired a show wrongly implicating conservative Lord McAlpine of child abuse. The furor has been growing all week. The Lord is now going to sue.

  The Jimmy Saville Scandal is, in expert opinion, the biggest crisis to hit the BBC. And it’s hitting the corporation hard. Director General George Entwistle has admitted that the BBC has not “got anything right” since the scandal broke.

  Nargess Moballeghi, Press TV, London

  Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Nog meer misselijk makend nieuws over die vieze stinksigaar:

  SAVILE WAS LEVERANCIER VOOR PEDO-ELITE

  The answer is that child procurement for elite paedophiles is a very lucrative business and also ensures you protection from the law so long as you keep the secrets because if you go down so do your clients. This is why Savile could boast that he was untouchable. He told television presenter Louis Theroux: ‘I can get anything. There’s nothing I can’t get, and there’s nothing I can’t do.’

  Antwoord
 8. mr. drs. Bou

  BBC’s Savile misbruikte honderden – ook heel jonge – kinderen

  De in 2011 overleden BBC-presentator Jimmy Savile misbruikte honderden kinderen. Enkele kinderen waren slechts 8 jaar oud. Dat blijkt uit het rapport dat vandaag is uitgekomen. In het rapport komen 214 gevallen voor waarvan in 34 gevallen sprake is van verkrachting of penetratie.

  De gevallen tonen een ‘fascinerend beeld van wijdverspreid seksueel misbruik’, stelt het rapport.

  Savile ging tientallen jaren lang regelmatig de fout in. De vroegste beschuldiging komt uit 1955 in Manchester en de laatste beschuldiging is van 2009. Savile kon tussen 1965 en 2006 bij de BBC zijn gang gaan.

  Savile was een populaire presentator die onder andere Top of the Pops presenteerde. Vorig jaar viel hij van zijn voetstuk door de onthullingen over het kindermisbruik. Premier David Cameron suggereerde toen dat de zaak een reden kan zijn om Savile, die in 1990 tot ridder werd geslagen, zijn status alsnog te ontnemen.

  Uit het rapport: de plekken waar Savile misbruik pleegde:

  Antwoord
 9. mr. drs. Bou

  Van Estoril naar Zandvoort (108)
  vrijdag 18 januari 2013

  Internationaal is de dankzij de opgewarmde kouwe kees van Jimmy Savile opgeflakkerde aandacht voor het Britse koterhopsschandaal alweer praktisch naar nul gedirigeerd. Maar aan de overkant van het plasje zelf wil dat nog niet erg lukken. Vandaag wordt er in de Britse mainstream bijvoorbeeld weer heftig uitgepakt over Elm Guest House. Een bordeel in een Londense buitenwijk dat gebruik maakte van knapen die werden aangeleverd door Grafton Close, een kindertehuis in Zuidwest Londen (1).
  Nou gaat het om gebeurtenissen uit de jaren zeventig en de cliënten zijn vaak al een tijdje geleden door de heer M. Hein opgehaald. Maar de slachtoffers leven over het algemeen nog en sommigen zijn blijkbaar verrekte moeilijk tot zwijgen te brengen. Uiteraard zouden de autoriteiten dat graag willen. Vooral omdat voornoemde cliënten behoorden tot het crème van de Britse samenleving. Ministers, parlementsleden, hoge smurfen, hoge pruiken, adellijke prollen met connecties in Buckingham Palace, luitjes uit de wereld van de entertainment (2) etcetera.
  De zaak is beginjaren negentig al eens eerder “onderzocht” naar aanleiding van de zelfmoord van Carole Kasir. De Duitse uitbaatster van Elm Guest House die ooit haar keurige pension in een koterbordeel veranderde na een bezoekje van drie heren, onder wie naar verluidt ene Peter Glucerio. Een Zuidafrikaan die in Nederland het homosensuele reismagazine Spartacus onder zijn beheer zou hebben gehad. Voor haar voortijdig heengaan was Carole overigens al eens geconfronteerd met een luidruchtige smurfeninval. De ondermaatse kontjes maakten kennelijk geen indruk op de heren. Carole kreeg alleen een boete voor het schenken van alcoholica zonder vergunning.
  Allemaal leuk, maar je vraagt je wel af hoe het komt, dat aan de overkant ondanks de tegenwerking van bovenaf de fanfare over deze affaires niet stil te krijgen is en bij ons achter de duinen nog niet eens een vaandel in zicht is. Ja, er is wat wanhopig getrommel over Joris. Maar wat is er gebeurd met de vorstelijke berichten over boottochtjes op de Noordzee met het jacht van de Zandvoortse smeerpijp Gerrie Ulrich? En wat met de tot staatsgeheim verheven sages over de Amsterdamse driehoek bestaande uit de heren Van Thijn, Vrakking en Nordholt? En wat met entertainmentfiguren als De Leeuw en Van Duin? En wat met Oranje-advocaat Salomonson? En zijn we misschien het mes vergeten dat in de voordeur van minister De Ruiter was gehengst? (3) Nog geen trompetje of schuiftrombone te horen. Het is pas een onderwerp als we over de grens zijn. Stay tuned.

  Antwoord
 10. mrpettjo

  In Groot Brittannië is de nieuw geboren telg – nog steeds – groot nieuws op de voorpagina’s van de tabloids en meer serieuze kranten. Toch blijkt dit nieuws bij nader inzien hoogst waarschijnlijk niet te kloppen. William en Kate waren gedwongen een (circa 2 maanden oude) baby te tonen die niet van hen was om het publiek en de pers tevreden te stellen.
  Hoogst waarschijnlijk wordt de “werkelijke” royal baby die via IVT is verwekt pas in september afgeleverd door de draagmoeder van dienst. Kate is onvruchtbaar weten we door haar tante Camilla; vooral door veelvuldig cocaïne- en ander partydruggebruik). De twee echtgenoten leven al langer voornamelijk apart van elkaar en komen alleen samen voor de foto en de video..
  Een van de verantwoordelijke artsen is de voormalige verloofde van Jill Dando (de bekende BBC misdaadpresentatrice) die in 1999 voor haar huis werd vermood. De ex verloofde van Jill Dando heeft een bliksem carriere gemaakt. De verdachte die veroordeeld werd voor de moord op Dando is inmiddels weer vrij zodat de moord onopgelost is en blijft.
  Naar verluidt wist Dando veel (o.a. door haar contacten met Cliff Richard die ook pedofiel is) van het wijdvertakte establishmentpedonetwerk dat Engeland rijk is.
  Door de zaak Jimmy Savile (BBC showman) weten we nu hoeveel Dando (BBC presentatrice) moet hebben geweten.

  http://lightworkersxm.wordpress.com/2013/07/23/royal-baby-scam-jill-dandos-murder-link-and-fiance-in-charge-of-the-scam-all-you-need-to-know-kate-was-and-has-not-been-pregnant-why-did-they-kill-the-nurse-what-a-right-royal-scam/

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste mrpettjo,
   Opvallend is ook dat twee video’s over Jimmy Saville het nu niet meer doen!

   Antwoord
 11. mr. drs. Bou

  lijst slachtoffers Jimmy Savile
  Maandag, 29 juli 2013 04:49

  De Engelse politie is, nadat ze een tip hadden gekregen, binnengevallen in een platenzaak in Manchester.

  Daar, verborgen achter het plamuur op één van de muren, stond een lange lijst met slachtoffers van één van de grootste kindermisbruikers ooit, Jimmy Savile.

  Het was een lange lijst met namen, leeftijden en een soort afgrijselijk beoordelingssysteem, gebaseerd op hun seksuele capaciteiten/optreden.

  De lijst was op de muur geschreven die verborgen was achter vele lagen behang en plamuur. Volgens iemand die de muur had gezien, zag deze eruit alsof hij zo uit een horrorfilm was gekomen.

  Met deze lijst van nieuwe ontdekking hoopt de politie in staat te zijn honderden nieuwe slachtoffers te kunnen traceren. Wat men ook steeds scherper in de gaten krijgt is dat Savile een onderdeel vormt van een groot pedofilienetwerk. Dat zich uitstrekt tot in de hoogste kringen en de politie hoopt dan ook aan de hand van deze nieuwe lijst op korte termijn meer (beroemde) mensen te kunnen arresteren.

  Antwoord
 12. Koos van Woudenberg

  Alle slachtoffers traceren: goede zaak. Vaak blijft het bij vervolgen op basis van aangiften. Door het aantal aangiftes laag te houden blijft de strafmaat beperkt cq beperkter.

  Nog steeds vraag ik me af waarom Justitie niet alle jongens die op de obs in Sexbierum hebben gezeten heeft benaderd om verklaringen af te leggen/aangiftes te doen.

  Eigenlijk weet ik het antwoord op die vraag wel.

  Antwoord
 13. mrpettjo

  Steeds meer bewijzen dat ook Cliff Richard – zij het als verklede vrouw – zeer actief was in het Britse pedogebeuren rondom Jimmy Saville:

  Van Estoril naar Zandvoort (120)

  Helpt u even vasthouden? Voormalig Brits popidool Cliff Richard heette eigenlijk Harry Webb.
  Goed, gaat ie. Een anonieme meneer op een zweverige site boerde onlangs, dat ie onder zijn informanten een handhaver had zitten. En die zou hem hebben toegefluisterd dat ooit een zanger, ene Harry Webb, was gearresteerd en achter het behang geplakt, omdat ie zijn hangertje aanbood in een openbaar toilet (1). Deze zanger zou in diezelfde tijd elk jaar in het gezelschap van een jongeling naar zijn villa in Portugal afreizen. Meer dan tien jaar later wist de pulppers te melden dat Cliff Richard al een tijdje een villa in Portugal bezat.
  Hoeft niks te zeggen, maar zoals u weet hoorde Cliff aka Kitty tot de habitué’s van het Londense Elm Guest House, waar wees- en onhandelbare koters uit een tehuis aan de andere kant van de stad werden geconfronteerd door redelijk gevulde geilaards met hun broek op hun enkels. Waarom Cliff nog steeds niet door de lokale smurfemarij op zijn eerder genoemde hangertje is getrapt blijft een raadsel. Maar zong Cliff ooit niet “Power to all my friends”? Nou, die friends hebben kennelijk de power om hem buiten de nor te houden. Het is net Nederland.

  (1) Vgl. George Michael, die ook al zo nodig in een pisbak zijn fluit liet rondgaan.

  http://www.stelling.nl/kleintje/

  Antwoord
 14. Eheu

  Mijn bijdrage aan de discussie over deze kwestie.
  Een vertaling van een artikel van Wayne Madsen (een gerespecteerd onderzoeks journalist – bekend vanwege zijn werk tegen de mystificaties van TPTB, incl. die van ‘Nijntje-Elf’ – u denkt dat dat een gratuite ‘delirante’ fantasienaam is voor 9/11 – NOT!).
  Gevolgd door een vertaling van een Italiaans artikel over de groter context van de Saville zaak, – dwz de geheime politieke (en dús internationale kongsi) die erachter steekt).

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_wereldwijde_politieke_samenzwering_van_de_pedo-elite

  Groetjes

  Eheu

  Antwoord
 15. Boudine Berkenbosch

  In de Guardian staat een artikel over de psyche van Jimmy Savile:
  Inside the mind of Jimmy Savile
  Oliver James

  It’s easy to label him evil, but if we are to avoid future abusers like him we must try to understand him

  Daaronder staan links naar andere artikelen. Volgens Oliver James is het gedrag van Savile te verklaren vanuit de slechte relatie met zijn moeder. Maar helaas geen woord over de netwerken van mensen die elkaar bevestigen in dat gedrag!

  Antwoord
  • Jeroen

   The root of such intrusion is projection.

   It is a mechanism we all may use when we have an uncomfortable feeling to get rid of. We sometimes employ each other as emotional dustbins: you are feeling depressed or angry and without thinking about it, you do something to make someone else feel those things.

   Wat James hier beschrijft is geen projectie (toeschrijven van eigen onwenselijke neigingen aan anderen), maar het afreageren van frustratie.

   James schijnt nogal in beslag genomen te worden door moeder-kindrelaties; hij lijkt er zelfs een heel boek aan te hebben gewijd.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën