Selecteer een pagina

Archieven

Demonstratie tegen Demmink: 28 oktober Den Haag

Vandaag vindt in New York een demonstratie plaats tegen Joris Demmink. Deze inmiddels tot ver over onze landsgrenzen beruchte pedofiele SG van Justitie zal volgens de aankondiging van deze demonstratie binnenkort worden gehuldigd door koningin Beatrix. Dat gaat toch wel héél erg ver!
Op zondag 28 oktober zal in Den Haag worden gedemonstreerd tegen Joris Demmink. Help de opkomst te vergroten door de aankondiging van deze demonstratie te verspreiden via Facebook, Twitter en andere sociale netwerken!

Wie nog niet op de hoogte is van de handel en wandel van onze criminele pedo SG van Justitie, of wie nog steeds niet gelooft dat een Nederlandse SG van Justitie een criminele pedofiel kan zijn, zou De Demmink Doofpot moeten lezen. Dat boek staat vol feiten waaruit blijkt dat dit al jaren een schandalige doofpot-affaire is! Maar men kan op BOUblog ook klikken op Demmink.

Pedophile Joris Demmink Hearing Washington duurt een uur en 56 minuten.

17 Reacties

 1. yvonne

  Paginagrote advertentie is geplaatst vandaag 19 oktober in Trouw, hij staat op de achterkant!!

  Groet…

  Antwoord
 2. Lidy

  Het moet een vreedzame mars worden naar het huisadres van Demmink, las ik. Ik vind het een onzalig plan. Ik kan me niet voorstellen dat de gemeente DenHaag toestemming geeft. Ondertussen moeten we ons veel meer zorgen maken over de voorstellen ter zogenaamde bestrijding van cybercriminaliteit, zoals ingediend door Opstelten, waarmee de overheid zichzelf permissie geeft om elke computer naar eigen goeddunken te hacken, en daarmee ook de gelegenheid heeft met de inhoud te knoeien. Maar als je de wet aan je kant hebt dan heet het geen cybercriminaliteit. Zeer verontrustende ontwikkeling Bou.
  Ter info:
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-28684-363.html?zoekcriteria=%3fzkt%3dUitgebreid%26pst%3dParlementaireDocumenten%26vrt%3djustitie%2ben%2bveiligheid%26zkd%3dInDeGeheleText%26dpr%3dAfgelopenMaand%26spd%3d20120919%26epd%3d20121019%26kmr%3d%26sdt%3dKenmerkendeDatum%26isp%3dtrue%26pnr%3d2%26rpp%3d10%26_page%3d3%26sorttype%3d1%26sortorder%3d4&resultIndex=28&sorttype=1&sortorder=4

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   28 684 Naar een veiliger samenleving
   Nr. 363 BRIEF VAN DE MINISTER VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE

   Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

   Den Haag, 15 oktober 2012

   Met deze brief doe ik mijn toezegging gestand uw Kamer een bericht te sturen over mijn inventarisatie van noodzakelijke, nieuwe strafrechtelijke opsporingsbevoegdheden op het internet 1.

   Samenvatting

   Deze brief bevat voorstellen om binnen de kaders van de rechtsstatelijkheid, proportionaliteit, subsidiariteit en eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer van burgers, een aantal onderwerpen in wetgeving uit te werken om daarmee de bevoegdheden op het gebied van de opsporing en vervolging van cybercrime te versterken. Doel van deze nieuwe wetgeving is het juridisch kader voor de opsporing en vervolging van cybercrime meer toe te snijden op de door de diensten, die zijn belast met de opsporing en vervolging van cybercrime, gesignaleerde behoeften. Op grond van de praktijkervaringen en wensen, zoals die ook blijken uit de recente cybersecuritybeelden uit 2011 en 2012 en mijn brief aan uw Kamer van 23 december 2011 over het juridisch kader voor cybersecurity, betreft dit de volgende onderwerpen:

   Nou, dat was me wel weer het lezen waard! Wat een mooie nieuwe woorden! Cybersecuritybeelden! Had ik nog nooit van gehoord! Binnenkort in de Dikke vandalen! Tenzij…? Vrijheid is slavernij en misdunk is cybercrime! Ach, die arme Orwell! Down and out in Paris and London… Hij had zijn roman beter 2013 kunnen noemen. In 1984 is het nog niet gelukt, maar volgend jaar is de NWO echt zo klaar als een klontje! Misschien is dat dan wel het Einde der Tijden, maar dat valt niet op 21 december 2012! Dat lukt niet meer, Niburu…

   Of demonstreren tegen DJ nog helpt, weet ik ook niet. Misschien is het beter om alleen nog te demonstreren VÓÓR !!!!!

   Zelf ben ik vóór FREE Husseyin Baybasin

   Antwoord
 3. Sancho Panza

  @lidy
  Idd baart de voorgestelde aanpak van Opstelten van de “cybercriminaliteit” mij ook grote zorgen. Vooral de gestelde voorwaarden waaronder het gedaan mag worden dienen imo extra aandacht. Ter bestrijding van criminaliteit als kinderporno biedt de huidige wetgeving denk ik al voldoende handvaten. 1984 komt steeds dichterbij al ligt de datum al achter ons. Allemaal nieuwe regels en wetten gebaseerd op ons opgedrongen angst waarbij alles uit de kast word gehaald: Terror, criminaliteit etc. Ze vergeten erbij te vertellen dat ze zelf de grootste criminelen zijn.
  Verder las ik dat Presstv uit Iran vanaf nu geweerd wordt in Europa. De oorlog is begonnen.

  Antwoord
  • Sancho Panza

   In Spanje schamen ze zich al niet eens meer voor het voorstel op een verbod op het filmen van de politie tijdens uit uitoefenen van hun werk (lees: mishandelingen van ongewapende burgers)
   We leven al lang in een fascistisch Europa. Jammer dat een meerderheid in Europa nog steeds hun mening baseert op info verkregen via de msm.

   http://www.presstv.ir/detail/2012/10/20/267716/spain-to-ban-filming-police-on-duty/

   Antwoord
 4. anna

  * * * TEKEN OOK DE PETITIE * * *

  http://hefonschendbaarheidop.petities.nl/

  Onschendbaarheid is niet van deze tijd

  In de grondwet, zoals door Thorbecke geformuleerd in 1848, wordt de Koning onschendbaar geacht voor politiek handelen: ministers zijn verantwoordelijk. Tegenwoordig lijkt onschendbaarheid ruimer geinterpreteerd.
  1. Geldt niet alleen voor de Koning, maar ook voor diens hele familie, de ministers en zelfs topambtenaren?
  2. Gaat niet alleen over politiek handelen, maar alle handelen lijkt ondertussen buiten discussie te staan.

  Onschendbaarheid is niet van deze tijd. Wij verzoeken tot opheffen van de onschendbaarheid van zowel de Koning(in), diens familie, politici en (top)ambtenaren.

  http://hefonschendbaarheidop.petities.nl/

  Antwoord
 5. mr. drs. Bou

  Joris Demmink, Pedophile Protest March, NYC 10/19/12

  Antwoord
 6. Hendrikus Okken

  Klokkenluider,( misbruik praktijken Drenthe }.
  vervolg de schurken die ons Nederig landje naar de kloten terroriseren.
  De (maffia}die zich al jaren verschuild,achter hun eigen blunders. Bescherm uw nageslacht en protesteer op 28 oktober in Den Haag. Een vreedzame betoging , verlaag u niet. Zij die allen ! boter op hun hoofd hebben, dienen vervolgd te worden. Wij gaan. U ook !. Een Overheid dient zijn bevolking te beschermen. Samen staan we sterk.
  vriendelijke groet, H. Okken.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Hendrikus,
   Welkom op BOUblog en ik begrijp uw boosheid, uw bittere emotie, maar op BOUblog zijn scheldwoorden niet welkom.
   De demonstratie tegen Demmink is a.s.zondag 28 oktober in Den Haag.
   Daarna wordt het tijd voor een demonstratie vóór de degene die Demmink uit de doofpot haalde: FREE BAYBASIN NOW!

   Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Anonymous Calls Out To Protest Against Joris Demmink.

  Antwoord
 8. Lidy

  Bij JDTV zag ik dat ze het nu goed hebben geregeld. Ik heb nog een nsvrijkaartje liggen, dus ik denk er nu toch over om zondag ook te komen. Het zou de eerste keer in mn leven zijn dat ik in een optocht meeloop. Ik ben ook al geen tiep om hard te schreeuwen. Nouja, toch wel belangrijk om aanwezig te zijn voor het volk en vaderland. Wat jij, Bou!…
  🙂

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Lieve Lidy,
   Jawel, ik kom ook, samen met een vriendin.
   We willen graag flyers uitdelen.
   FREE BAYBASIN NOW !!!

   Antwoord
 9. Orwell

  Voormalig kameraad van Micha Kat, Matthijs Kaas laat van zich horen in de zaak-Demmink.

  “Opstelten wil die mogelijkheid zelf graag uitsluiten en neemt nu alvast plaats op de stoel van de rechter, door zijn oordeel dat de nieuwe aantijgingen “geen begin van juistheid” kennen. Is dit alvast de boodschap aan de rechter die moet oordelen over deze zaak, een rechter die wellicht mede door Demmink zelf is benoemd?

  Opstelten heeft met zijn opstelling zijn eigen lot verbonden aan dat van zijn binnenkort met pensioen gaande secretaris-generaal.”

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/2770-opstelten-minacht-rol-journalist-in-demmink-kwestie.html

  Klare taal!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën