Archief
Artikelen

Vandaag vindt in New York een demonstratie plaats tegen Joris Demmink. Deze inmiddels tot ver over onze landsgrenzen beruchte pedofiele SG van Justitie zal volgens de aankondiging van deze demonstratie binnenkort worden gehuldigd door koningin Beatrix. Dat gaat toch wel héél erg ver!
Op zondag 28 oktober zal in Den Haag worden gedemonstreerd tegen Joris Demmink. Help de opkomst te vergroten door de aankondiging van deze demonstratie te verspreiden via Facebook, Twitter en andere sociale netwerken!

Wie nog niet op de hoogte is van de handel en wandel van onze criminele pedo SG van Justitie, of wie nog steeds niet gelooft dat een Nederlandse SG van Justitie een criminele pedofiel kan zijn, zou De Demmink Doofpot moeten lezen. Dat boek staat vol feiten waaruit blijkt dat dit al jaren een schandalige doofpot-affaire is! Maar men kan op BOUblog ook klikken op Demmink.

Pedophile Joris Demmink Hearing Washington duurt een uur en 56 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

17 Reacties op “Demonstratie tegen Demmink: 28 oktober Den Haag”

Laat een reactie achter