Archief
Artikelen

Vandaag ontving ik twee oproepen om een advertentie te ondertekenen waarin wordt gevraagd om de vervolging van Joris Demmink. De eerste was afkomstig van Robert Rubinstein, de tweede kwam van drs. J. Poot, de man van Chipshol en Schiphol Wanbeleid die o.a. het boek De Demmink Doofpot verzorgde. Het gaat om dezelfde advertentie, het maakt niet uit welke versie u ondertekent en verspreidt.

I would like to ask for your help in an important matter of great urgency. The advertisement below will be placed in a major Dutch newspaper. I would like you to support this effort by having your name added to the list of other names that support this effort.

Click on I support the Demmink Investigation Campaign. Your name will be added to the advertisement and later to the global campaign online. I hope you will support our efforts. Please forward to everyone that you feel would want to support this.

Robert Rubinstein

Dezelfde advertentie volgens drs. J. Poot:
Gaarne vraag ik uw steun voor een zeer belangrijke zaak van grote urgentie. De advertentie hieronder “Schors Demmink en start onderzoek onmiddellijk” wordt deze week in een landelijke krant geplaatst. Mijn verzoek aan u is of uw naam daaronder mag worden geplaatst naast die van talloze andere Nederlanders. Klik dan op “Ik steun Demmink-advertentie“. Uw naam zal daarna onder de advertentie worden opgenomen. Ik hoop dat ik op uw steun mag rekenen.

Drs. J. Poot, oprichter Chipshol en Eurowoningen
————————————————–
De tekst van deze advertentie luidt als volgt:

Schors Demmink en start onderzoek onmiddellijk

Het Algemeen Dagblad plaatste op 6 en 8 oktober twee artikelen over de topambtenaar van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink. De krant citeerde drie ooggetuigen en twee ondersteunende getuigen die stellig verklaarden dat ze Demmink in de jaren tachtig gezien hebben met een pooier van minderjarige jongens. Ze beschrijven ook hoe er minderjarige jongens werden afgeleverd op zijn huisadres. Demmink was begin jaren tachtig als directeur-generaal verantwoordelijk voor het hele politieapparaat in Nederland.

Twee van de ooggetuigen verklaren in de krant dat ze deze schokkende beweringen onder ede willen herhalen.

Je zou verwachten dat bij het ministerie van Veiligheid en Justitie, dat zorg draagt voor recht en orde in ons land, na een dergelijke publicatie alle alarmbellen afgaan. Maar wat gebeurde er? Nog op dezelfde dag dat de tweede publicatie verscheen, schreef minister Opstelten  aan de Tweede Kamer dat hij geen onderzoek wilde instellen naar de beschuldigingen in het AD. Een paar telefoontjes naar zijn opsporingsdiensten (die stuk voor stuk onder de verantwoordelijkheid van Demmink zelf vallen) hadden hem overtuigd om niets te doen. En zo lijkt Demmink wéér zonder enig onderzoek onder nieuwe ernstige verdachtmakingen uit te komen. En dat terwijl het Amerikaanse Congres zich zeer verontrust toonde en in oktober jl. wél een onderzoek is gestart.

Via deze advertentie vragen we de minister en de Tweede Kamer onmiddellijk, alsnog een serieus, onafhankelijk en grondig onderzoek te starten naar het zoveelste incident rond Demmink. In de tussentijd moet Demmink geschorst worden. Herstel de rechtstaat.

Klik op “Ik steun Demmink-advertentie” en vul daar uw naam in. Mocht u anderen weten die deze actie willen ondersteunen, dan stellen wij het op prijs als u deze mail naar hen doorzendt. Bij voorbaat dank voor uw hulp.
——————————————————-
Natuurlijk heb ik getekend, maar ik zou er graag iets aan willen toevoegen: Laat Baybasin NU vrij!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

21 Reacties op “Steun de vraag om onderzoek naar Joris Demmink”

Laat een reactie achter

Recente reacties