Archief
Artikelen

Volgende week zal het OM bij 8080 mannen uit de omgeving van Kollum in Friesland DNA afnemen, om te bewijzen dat ze naarstig op zoek zijn naar de man die in 1999 Marianne Vaatstra heeft verkracht en vermoord. Hoeveel zo’n onderzoek kost, wil ik niet weten. Het antwoord is veel te veel, want dit onderzoek levert niets op, het is volstrekt waardeloos! Als we de daders van deze gruwelijke lustmoord willen vinden, dan is er onderzoek nodig in een andere richting dan dat DNA-dwaalspoor. Het OM weet dat donders goed, maar het liegt er op los! Het wordt dan een warboel waar niemand nog wat van snapt en dat is de bedoeling. Wie het wel snapt, weet dat dit te ver gaat, veel te ver!

Daarom is het nu Marianne Vaatstra week op BOUblog. Op Klokkenluider heeft André Vergeer al een artikel geschreven: De zaak Vaatstra, een (on)eindige story? en op Recht is Krom roept Wim Dankbaar op om niet mee te werken aan dit DNA onderzoek. Het is namelijk bedoeld als afleidingsmanoeuvre en het levert niets op.

Mijn oproep is om een ander onderzoek te doen en wel naar de ruim 400 asielzoekers die indertijd woonden in het AZC op zo’n 500 meter van het weiland waarin het lichaam van Marianne werd gevonden. Nee, natuurlijk geen DNA onderzoek, maar de vriendelijke vraag of deze mensen willen vertellen wat zij hebben gezien en gehoord. Deze asielzoekers werden geregistreerd en er zullen er zeker nog een aantal in Nederland wonen. Misschien kunnen zij vertellen wat zich in april 1999 afspeelde in en rond de caravan van Wolfgang Hebben en zijn vriend Ludger Dill.

1: Marianne Vaatstra en de banden van Spencer en Wietse

2: Marianne Vaatstra en de “plaats delict”

3: Marianne Vaatstra en het AZC Kollum

4: Marianne Vaatstra en de dubbele “Ali Hassan”

5: Marianne Vaatstra en de Duitse stacaravan

6: Marianne Vaatstra en de DNA-haplo-hype

7: Marianne Vaatstra en de hoge bomen van Justitie

Hoe Peter R. de Vries de zaak Vaatstra verkrachtte

Frysk bloed tsjogh op!

Mocht u iemand kennen in Kollum en omgeving die zijn uitgenodigd voor dit peperdure en zinloze DNA-onderzoek, stuur hem dan de link naar BOUblog. Misschien bedenkt hij zich nog! 😉

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter

Recente reacties