Archief
Artikelen

Op dinsdag 6 november 2012 zijn er in de VS weer verkiezingen voor een nieuwe president. De keuze is tussen de “democraat” Obama en de “republikein” Romney. Men noemt dat democratie, al lijkt de keuze lood om oud ijzer, maar het goede nieuws is dat Obama voorlopig niet van plan lijkt om Iran te bombarderen! De eerste minister van Israël, Netanyahu, dringt daar al maanden op aan en ook Romney is een voorstander van deze oorlog. De situatie is uiterst gevaarlijk! En dan duikt er op YouTube een derderangs B-film op, waarin de profeet Mohammed wordt afgeschilderd als een perverse en bloeddorstige idioot!

Het resultaat was voorspelbaar: overal ter wereld zijn de Moslims nu openlijk boos! De media schilderen de Moslims af als een woedende menigte onbeheerste heethoofden, maar intussen zijn de Moslimlanden al een eeuw het slachtoffer van Westerse overheersing, uitbuiting, roof, plundering, oorlog en minachting van de belangen van de bevolking! In 1979 is het Iran gelukt om deze Westerse overheersing af te schudden. Na 9/11 heeft de VS twee buurlanden van Iran bezet en verwoest: Afghanistan en Irak. OP dit moment is men bezig om Syrië te ontwrichten, een bondgenoot van Iran. Ook wordt Iran getroffen door economische sancties, een mechanisme waarmee men in de jaren ’90 van de vorige eeuw ook de bevolking van Irak het leven onmogelijk maakte. En Netanyahu blijft beweren dat Iran snel moet worden aangevallen, want dat land zou van plan kunnen zijn om een atoombom te maken. Iran heeft geen atoombom, maar Israël wel!!!

En dan dat smerige filmpje! Vrijheid van meningsuiting heeft grenzen: men mag een ander niet moedwillig kwetsen. De vraag is dus wie hier belang bij heeft. Het antwoord is helaas weer eens: Israël en de consequenties zijn enorm. Een nuchtere analyse wijst naar de makers en promotors van deze anti-Moslim-meuk: Israël wil dat Romney wint, zodat er snel een oorlog komt. Dat is goed voor de wapenindustrie, met dank aan de CIA en de Mossad.

US arms sales spike to record levels, Gulf leading buyer

Middle East unrest presents foreign policy challenges for Obama

‘Terry Jones part of plan to launch war on Iran’

‘Anti-Islam film produced by CIA, Zionists’

‘US kills Muslims, insults Islam’ duurt 10 minuten.

‘West has to ban anti-Islam actions’ duurt 25 minuten.

Israel seeks to discredit Obama: Gordon Duff duurt 25 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

39 Reacties op “De hetze van het “vrije Westen” tegen de Islam”

 • Lidy:

  Nee niet de haat van het vrije westen. De manipulatie van machthebbers om het volk ter linker en ter rechterzijde, uit het oosten en uit het westen tegen elkaar op te zetten, als het ze lukt. De opgeroepen agressie richt zich altijd op de verkeerden. Ik vind het jammer dat je met zo’n stigmatiserende en ongenuanceerde kop je log opent.

  • mr. drs. Bou:

   Beste Lidy,

   Eigenlijk een heel diep dank je wel, want je hebt gewoon gelijk. De titel klopte niet. Deze is nu veranderd en de oude plagiaat staat op Klokkenluider: eerst katten, dan jatten! Jawel! 🙂 😉

   Verder maak ik me bezorgd om Baybasin, maar wat kan ik doen? Ach, we doen allemaal maar een beetje ons best om alles nog ten goede te keren. ZUCHT !!!

 • Nan:

  Curieus dat dit stuk van jou vandaag inclusief de video’s ook door ‘Moderator’ op Klokkenluideronline is geplaatst, met de auteursvermelding hélemaal achteraan het laatste filmpje, in plaats van bovenaan. Ik neem aan dat je hier van op de hoogte bent en die anonieme Moderator alsnog een stevige rekening stuurt.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Lidy,
  Sorry dat je het op deze manier interpreteert. Misschien was de titel ook niet tactvol, maar de inhoud van de YouTubes moge duidelijk zijn.

  Beste Nan,
  Dank voor de waarschuwing, maar ik heb geen zin om daarom te gaan vechten. Laat maar! Het is doodgewoon ordinair jatwerk, maar de reacties leverden dit filmpje op:

  Israel’s lap dogs contest US election: presidential candidate
  Gepubliceerd op 6 sep 2012 door PressTVGlobalNews

  The presidential race in the US is in high gear with both the Republicans and Democrats holding their high-profile national conventions in recent days.

  Last week, it was Mitt Romney and his fellow Republicans in Tampa, Florida and this week, Democrats converged on Charlotte, North Carolina for their get together.

  Press TV has conducted an interview with Merlin Miller, US presidential candidate for the American Third Position party, to further talk over the issue.

 • Ondertussen is PressTV al weer sinds een paar dagen van de schotel, zogenaamd om legale redenen. Ze zullen problemen hebben met het betalen van de rekening doordat het geldverkeer van Iran wordt geboycot? Het “vrije Westen” heeft zo zijn maniertjes met hun “vrijheid” in de vrije menings uiting.
  Ik ga me trouwens over deze geloofskwesties net zo weinig druk maken als na bijvoorbeeld de film Fitna.
  Als geen van de politieke woordvoerders van de verschillende religies ertoe in staat is een beschaafde discussie te voeren, dus zonder eerst het respect op te eisen of proberen af te dwingen van de anderen. Respect namelijk voor wat? Ze doen het alle drie. Zionisten eisen respect of anders ben je een antisemitische jodenhater. Islamisten eisen respect anders ben je een zionistische moslimhater. Christenen eisen respect voor hun streven naar imperialistische dominantie omdat zij zogenaamd de beschaving zouden hebben uitgevonden, waarbinnen een militair industrieel complex elke minste vorm van conflict van welke aard dan ook uitbuit om hun winsten en hun werelddominantie te vergroten. Die oorlogsindustrie is hoofdzakelijk een christelijke aangelegenheid. Over respect en beschaving gesproken. De christenheid maakt volgens mijn bescheiden mening van alledrie echter de grofste fouten al lijkt het niet op het eerste gezicht zo. Van gewone antisemieten zijn zij nu gewone antiislamieten geworden. Gewone? Ja gewone.
  Ze moesten alledrie nog leren wat geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid is in zaken als deze, voor zij mijn respect verdienen. De enige religie of liever politieke stroming die ik wil dienen geeft dat als eerste en enige plicht voor alle gelovigen van welke religie of politieke stroming dan ook. Omdat dit de enige werkbare manier is om de wereld beschaafder te maken. Alle religies en alle politieke stromingen maken dezelfde fouten.
  Alleen mensen die over zichzelf beschikken en van anderen dezelfde zelfbeschikkingsplicht eisen verdienen mijn respect. Mijn allerhoogste respect verdienen zij die dit ook economisch mogelijk maken.

 • mr. drs. Bou:

  Donkerdoorn op Zapruder:

  Innocence of Muslims: huisvlijt van neoconservatieven en kopten

  Wereldwijd zijn op dit moment verschillende moslim-groepen niet “not-amused” vanwege de voortdurende interventies in de Arabische wereld en het Midden Oosten door energie-hongerige en imperialistische westerse landen maar vanwege een 14-minuten lang youtube-filmpje waarin Mohammed niet zo flatteus wordt neergezet. Vergeet de door onze bondgenoten betaalde en bewapende vrijheidsstrijders (Al Qaida) die aan de diplomatieke poorten rammelen; laat je meevoeren met de zoveelste provocatieve onzin.

  Arabieren en Perzen die op grote plassen olie en gas zitten, haten “onze vrijheid”. Goed, dat filmpje is wel erg slecht en alle “beledigende” passages zijn zo overduidelijk overgedubd dat ondertussen het bestaan van de film in kwestie in twijfel wordt getrokken. Maakt niet uit voor de boze moslim of argeloze westerse nieuwsconsument. De “maker”, zogenaamd joodse Sam Bacile, bleek niet te bestaan en een zoektocht naar de werkelijke makers kwam uiteindelijk uit bij een 55-jarige kopt Nakoula Basseley Nakoula, een notoire bedrieger met bedenkelijke vrienden. Officieel als producent werd het “Media for Christ” bij de Californische autoriteiten gemeld, een non-profit-organisatie gespecialiseerd in moslim-bashen. Chef Nasralla Abdelmasih, ook kopt, is tamelijk vriendjes met neocon psy-op-ers Robert Spencer (Jihad Watch) en Pamela Geller (Atlas Shrugs) welbekend van het moskee-op-ground-zero-sprookje (of als “inspiratie” van de Noorse massamoordenaar Breivik). Dat kunst moet rijpen, bewijst het sinds juli op youtube vegeterende meesterwerk. Pas als de kopt Morris Sadek van de American Coptic Assembly aan het mailen slaat, wordt de film in Egypte opgepikt en gaan vervolgens de eerste Amerikaanse vlaggen in vlammen op. Welhaast op bestelling.

  Op bestelling van de wapenindustrie, Netanyahu, de Mossad en de CIA !!

  Zie voor de links in dit plagiaat het originele artikel.

  Dank je wel, Donkerdoorn. Je blijft mijn favoriete Nederlandse commentator! 🙂

  • They Knew:

   “Pas als de kopt Morris Sadek van de American Coptic Assembly aan het mailen slaat, wordt de film in Egypte opgepikt en gaan vervolgens de eerste Amerikaanse vlaggen in vlammen op. Welhaast op bestelling.”

   En precies op 9/11!

   Bou, dit staat in verband met de aanslag op de Amerikaanse ambassadeur in Libië wat waarschijnlijk een valse vlag is geweest. Even in herinnering brengend;

   -Aanslag op een bus met Israëlische toeristen in Bulgarije.

   -De voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, Generaal Martin Dempsey, brengt een bezoek aan Israël (Netanyahu) en reist daarna door naar Afghanistan (Kaboel) waar op het vliegveld zijn vliegtuig een raketaanval te verduren krijgt. Dempsey was in Israël om te spreken over een mogelijke aanval op Iran en heeft Netanyahu er op gewezen dat als hij een aanval op Iran wil uitvoeren, hij er alleen voor staat. Leon Panetta heeft zich achter Dempsey geschaard. Vermoedelijk is de aanval op Dempsey’s vliegtuig in opdracht van de Mossad uitgevoerd.

   -Aanslag op de Amerikaanse ambassadeur in Libië.

   -Zoals bekend probeert Netanyahu Obama onder druk te zetten over Iran en ziet natuurlijk liever Mitt Romney in november de verkiezingen winnen. Naar wat ik vernomen heb wordt Romney omringt door een aantal Neo-cons waaronder Paul Wolfowitz en Richard Perle, die beiden ook zitting hadden in de Neo-con denktank PNAC.

   Het zijn de Israëli’s Bou.

 • Karel:

  “En dan dat smerige filmpje! Vrijheid van meningsuiting heeft grenzen: men mag een ander niet moedwillig kwetsen.”

  Jawel, dat mag gewoon: legaal. Ambassades in brand steken mag dan weer niet.

  • mr. drs. Bou:

   Nee, Karel, dat mag niet. Het is smaad!

   Dit hele filmpje stinkt trouwens heftig naar een Valse Vlag en een psy-op! Vandaar het vermoeden dat dit moedwillig gepland is door de CIA en de Mossad. Het resultaat is dat de Westerse haat tegen Moslims weer oplaait en wie er iets van zegt, is een lafbek, een dhimmi.

   Ambassades in brand steken mag niet, net zo min als een heel land plat bombarderen “om de bevolking te beschermen” en er dan snel een ambassade vestigen om het land te kunnen beroven van zijn rijkdommen.

 • ankie:

  Rense & Celente – Anti-Islam Film Did Not Cause The Violence.
  Press TV, 17 september 2012. Video duurt 8.39 minuten.

  http://xrepublic.tv/node/297

 • localmc:

  The Secret to Mitt Romney’s Fortune ? Greed, Debt and Forcing Others to Foot the Bill.

  A article by reporter Matt Taibbi 30-8-12 in Rolling Stone sheds new light on the origin of Republican presidential candidate Mitt Romney’s fortune, revealing how Romney’s former firm, Bain Capital, used private equity to raise money to conduct corporate raids. Taibbi writes: “What most voters don’t know is the way Mitt Romney actually made his fortune: by borrowing vast sums of money that other people were forced to pay back. This is the plain, stark reality that has somehow eluded America’s top political journalists for two consecutive presidential campaigns: Mitt Romney is one of the greatest and most irresponsible debt creators of all time. In the past few decades, in fact, Romney has piled more debt onto more unsuspecting companies, written more gigantic checks that other people have to cover, than perhaps all but a handful of people on planet Earth.

  Interview Matt Taibbi 30-8-12 : http://www.youtube.com/watch?v=_ZObQJou_Ig

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_ZObQJou_Ig]

 • mr. drs. Bou:

  Beste Localmc,

  Het embedden van een YouTube gaat als volgt:
  Klik op de YouTubeknop onder de video: DELEN
  Klik daarna op de knop INSLUITEN

  Daarna kun je de code kopiëren, maar pas op de breedte: niet meer dan 600 in een eerste reactie! Staat de breedte hoger dan 600, scrol dan heel even lager en klik op een kleinere breedte.

  Als iemand een plugin weet die kan maken dat je ook simpel kunt embedden door een link in de reactie te plaatsen, dan hoor ik dat graag! 😉

 • mr. drs. Bou:

  False Flags and Imperial Mobilization: The Middle East Explodes on 9/11 Anniversary
  The annual 9/11 “remembrance” has become a yearly international holiday for the Big Lie

  Every year, people commemorate 9/11 without having a clear understanding of the original event or the elite agenda that made it possible. This lack of comprehension persists, even as the world explodes in series of orchestrated “new 9/11s” on the eleventh anniversary of the original crime.

  * * *

  What was still is

  The attacks of 9/11/01 was a false flag operation of the Bush/Cheney administration and CIA-affiliated military-intelligence assets (Al-Qaeda, etc.). The resulting “war on terrorism” of the Bush/Cheney and Obama administrations is built on false flag terrorism and propaganda. The “terrorists” are military-intelligence assets, acting on behalf of Anglo-American leaders and their allies.

  9/11 is not history. It is now.

  The overriding elite military and intelligence agenda remains the conquest of oil and gas resources. 9/11/01 was the first act of desperation among elites to control all significant energy-related geography on the planet, while preventing rival powers from doing the same.

  Under the “war on terror”, the world has suffered eleven continuous years of false flag terror. Bombings. Destabilizations. Assassinations. Coups and counter-coups. Controlled and co-opted popular revolts and “mob violence”. Regime changes. Criminality beyond redemption.

  As of this writing, new false flag terror attacks in various nations have been carried out by “terrorists” directly and indirectly connected to the CIA and Washington.

  They have taken place simultaneous with mob action and grass roots street protests, likely stoked and guided by military-intelligence assets of the CIA and its affiliates.

  The manner of the Benghazi attack suggests military-style coordination (also see here), and that the attack was allowed to happen.

  Lees hier verder…

 • mr. drs. Bou:

  Movie Jihad? Muslims call for ‘holy war’ as film fury spreads to Europe

 • mr. drs. Bou:

  Nog even voor het slapen gaan, met een glimlach:

  ROMNEY FOR PRES LOL
  Gepubliceerd op 2 sep 2012 door fknnewz

  Slaap wel en wel te rusten!

 • marcio:

  de massa het westen word dom gehouden en gemaakt. de massa ziet het niet de massa gelooft alles de massa slikt alles. uit eindelijk word het westen harder terug gepakt dan die vele doden en bommen. gelukkig zien steeds meer mensen het. puur proppaganda is het, en van ons geld ook nog. vvd stemmers o o o. de massa is zo dom gemaakt gehouden. steeds meer recspect voor moslims krijg ik. veel zijn daar wel wakker bewust van wat er speelt achter gesloten deuren. nu de rest ontwaken uit de leugens. maar veel zijn bang helaas.

 • mr. drs. Bou:

  WWIII Is Coming Soon & Here’s Why!?

  • Waarom voel ik mij toch [als] een Palestijn in mijn eigen land? Waarom? Waarom? Waarom?

   Waarom is de verkeerde vraagstelling. Waardoor ook.

   Men dient zich af te vragen Wie en Wat mij het gevoel geeft een Palestijn te zijn in eigen land. Dat geeft ook antwoord op de vraag Waar dit gebeurt. Dat is overal ter wereld waar mensen wonen die zich [als] een Palestijn in hun eigen land voelen. Het is het onrecht dat door Wie en Wat en Waar dan ook wordt geïntroduceert alsof het Recht is. Terugvechten is de enige optie. Pak terug wat bezet wordt, door Wie en Wat en Waar dan ook. Er zijn nooit rechtvaardigingen voor onrecht.

   Geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid is de enig werkbare manier om onrecht te bestrijden maar wees daarbij nooit te bang om terug te slaan als er wordt geslagen. Hoe achterbaks en in het geniep Wie en Wat en Waar ook tewerkgaat. Lees Marx en Staakt Staakt Staakt…! tot het gehele kapitalistische raderwerk tot stilstand komt. Directe Democratie is de enige oplossing. Het is niet voorniks dat precies daartegen het kapitalisme zich zo achterbaks en in het geniep met ontzegging van ook maar de meest basale rechten voor de massa’s die zonder die rechten moeten leven. Kapitalisme is een duivel met vele koppen die pas sterft als het lichaam is vernietigd. Dat lichaam dat bestaat uit louter domme massa’s die zijn koppen voeden.

   Dit herinnert mij eraan dat ik deze, http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2012/09/adviesraad-internationale-vraagstukken.html de erin gegeven link naar het pdf document nog verder moet lezen. Onverwachte zinnige woorden uit een onverwachtte hoek. Achterbaks en in het geniep opererend zo is mijn ervaring, maar hierin herken ik de klare taal van Dokters van Leeuwen [?]. Maar heb uiteraard dienaangaande geen enkele illusie “‘In juli 2011 werd hij één van de drie Nederlandse bestuurders bij Oilinvest, nadat het bedrijf de banden met de vroegere Libische staatsaandeelhouders had verbroken en de aandelen waren overgegaan naar een stichting. Oilinvest is één van de grootste van oorsprong Libische bedrijven in Europa, dat vanuit Ridderkerk via dochters in verschillende Europese landen ruim 3.000 benzinestations van Tamoil en een aantal raffinaderijen exploiteert.”‘ http://nl.wikipedia.org/wiki/Arthur_Docters_van_Leeuwen

 • ankie:

  Dr. Steve Pieczenik on the Assassination of Ambassador Stevens and the
  Megalomania of Netanyahu.
  Dr. Steve Pieczenik, speaking on the Alex Jones Show on 16 september 2012. Video duurt 35 minuten.

  http://beforeitsnews.com/economy/2012/09/dr-steve-pieczenik-on-the-assassination-of-ambassador-stevens-and-the-megalomania-of-netanyahu-2451966.html

  Insider: U.S. Ambassador Killing an Inside Job! duurt 35 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  USA Made Dictators, NY Times Propaganda, ‘They’ Hate Us Because We Bomb Them duurt 28 minuten.

  Abby Martin talks about the School of Americas & why ‘They’ hate the West.

 • mr. drs. Bou:

  Nog even dit: Abby Martin heeft een eigen programma op Russia Today. Het heet : Breaking the Set Klik op de link voor meer interessante programma’s van deze dame. 😉

 • Mario:

  Portugese leger stelt zich aan de kant van de demonstranten
  woensdag, 19 september 2012 13:09
  Met een openbare brief heeft een deel van de Portugese militairen (verenigd in de ‘Vereniging van Officieren van de Portugese Strijdkrachten, AOFA”) verklaard dat ze zich niet zullen laten inzetten voor repressie tegen demonstranten.
  Afgelopen zaterdag zag Portugal het ‘grootste protest sinds de Anjerrevolutie van 1974′ (zie meer daarover hier). In die Anjerrevolutie, die een einde maakte aan 50 jaar dictatuur, speelden lagere officieren uit het leger een belangrijke rol.
  In de verklaring die op 14 september 2012 werd uitgebracht (pdf), staat te lezen dat het bezuinigingsbeleid ervoor zorgt dat de spanningen toenemen, dat de protesten terecht zijn en dat “(…) de Vereniging van officieren hierbij nog eens nadrukkelijk verklaart dat de militairen zich niet zullen lenen als instrument van repressie, onder andere omdat de grondwet voorschrijft dat ze de bevolking moeten beschermen”. Afhankelijk van de vertaling van de verklaring, kun je dit interpreteren als tenminste een openbare aankondiging dat ze zullen weigeren om de politie te hulp te schieten als ze dat bevolen zou worden. Maar er is ook een interpretatie die nog verder gaat, namelijk dat de militairen niet zullen accepteren als andere krachten (lees de politie) repressie tegen demonstranten zouden inzetten.

  Ander nieuws in verband met de protesten is dat de schrijfster Maria Teresa Horta de belangrijk literatuurprijs D. Dinis geweigerd heeft omdat die haar overhandigd zou worden door de premier van het land, volgens haar “een persoon die erop gebrand is het land naar de vernieling te jagen”. (bron: Expresso (Portugees))

  Bron*
  http://www.globalinfo.nl/Nieuws/portugese-leger-stelt-zich-aan-de-kant-van-de-demonstranten.html

 • mr. drs. Bou:

  Is Threatening Iran With A Pre-emptive Strike Responsible?

  Deepak Chopra

Laat een reactie achter