Archief
Artikelen

Dr. Alan Sabrosky is een voormalige marineman in de VS. Als zodanig heeft hij zijn sporen wel verdiend: In 1986 studeerde hij af aan het U. S. Army War College. Hij is tevens schrijver en consultant, gespecialiseerd in nationale en internationale veiligheid. Dr. Sabrosky’s heeft les gegeven en onderzoek gedaan aan o.a. de United States Military Academy en het Center for Strategic and International Studies (CSIS). Ook was hij professor van de Georgetown University en de Johns Hopkins University School of Advanced International Studies (SAIS). Volgens dr. Alan Sabrosky was 9/11 een operatie van de Mossad, dus Israël.

Wie zoiets hardop durft te zeggen, moet met goede argumenten komen en dat doet Sabrosky dan ook. Hij wijst bij voorbeeld op de aanslag op de USS Liberty, een Israëlische valse vlag operatie in 1967, die tot doel had om de VS te betrekken in de oorlog van Israël tegen Egypte. Hij wijst ook op de manier waarop WTC 7 is ingestort, overduidelijk door een controlled demolition. Hij wijst op de dansende Israëliërs op 9/11 en op de manier waarop dit “incident” later volledig uit het nieuws verdween. Maar hij wijst vooral op het belang dat Israël heeft bij 9/11.

In een aantal artikelen heeft dr. Sabrosky zijn argumenten reeds openlijk op tafel gelegd. Deze werden gepubliceerd op Veterans Today, maar het schijnt dat Sabrosky daar nu niet meer welkom is. Op Information Clearing House stond laatst het volgende artikel, overgenomen van VT:

Demystifying 9/11: Israel and the Tactics Of Mistake

“I am also absolutely certain as a strategic analyst that 9/11 itself, from which all else flows, was a classic Mossad-orchestrated operation. But Mossad did not do it alone.”

By Dr. Alan Sabrosky, June 30, 2011 “VT”

Dat nogal lange artikel is zeer overtuigend! Sabroky is zelf van Joodse afkomst, maar hij is het volstrekt niet eens met de politiek van Israël. Een artikel uit 2010 dat daarover gaat:

Alan Sabrosky – Zionism Unmasked: The Dark Face Of Jewish Nationalism

Op 17 juli 2011 gaf dr. Sabrosky een interview aan de Iraanse zender PressTV.

Dr Alan Sabrosky; Treason, Betrayal and Deceit: 9/11 and Beyond duurt 23 minuten.

“Israeli MOSSAD did 9/11” (Dr. Alan Sabrosky, U.S. Army War College) duurt 10 minuten.

Dr. Sabrosky staat overigens niet alleen in zijn “Mossad complot-theorie”. De Engelse journalist Alan Hart, die gespecialiseerd is in het Midden-Oosten, zegt eveneens hardop dat 9/11 een Mossad operatie was. Op dit moment doet Israël alle mogelijke moeite om de VS zover te krijgen dat ze Iran aanvallen. De argumenten zijn pure flauwe kul, net zoals de zogenaamde massavernietigingswapens van Saddam Hoessein en de dreiging van Osama bin Laden vanuit een hoogtechnologische grot in Afghanisten. Iran heeft geen kernwapens en wil ook geen kernwapens. Iran wil slechts vrede in het Midden-Oosten, ook voor de Palestijnen die nu leven onder de terreur van de Israëlische bezetting en de landroof die daarmee samengaat.

BBC Alan Hart Israel Mossad did 911 and Iran does not want Nukes duurt 10 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

11 Reacties op “Dr. Alan Sabrosky: 9/11 was een Mossad operatie”

Laat een reactie achter