Archief
Artikelen

Elf jaar na 9/11 hebben we alles wel gehad, behalve een wereldoorlog. Nog steeds zijn de aanslagen van 9/11 niet bespreekbaar bij politici, in de media en zo voort. Er is nooit een behoorlijk onderzoek gedaan naar de daders, Osama bin Laden werd aangewezen als boeman en reeds in oktober 2001 viel de VS Afghanistan binnen. Een dergelijke militaire operatie vergt echter maanden van voorbereiding! Over de betrokkenheid van Israël bij 9/11 hangt de ondoordringbare wolk van Zionisme of antisemitisme. Elf jaar na dato roept Israël op tot een oorlog tegen Iran. De huidige stilte rond 9/11 lijkt daarom slechts een stilte voor de storm. Zeg dus vooral geen Israël…

911 Truth – Who really Profitted from 911 ?

Larry Silverstein Makes 7 Billion from WTC 9-11 insurance policy

Larry Silverstein And How Jews Did 9-11

Larry Silverstein WTC7 Controlled Demolition 7 Hours after the 911 Attack !

Dancing Israelis Arrested On 9 -11

Israeli Spies Caught Celebrating 9-11

Five Dancing Israelis Lie About Their Involvement in 9-11!

911 Q&A

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

8 Reacties op “11 jaar na 9/11: de stilte voor de storm”

 • They Knew:

  Brief met conclusies (en die conclusies zijn niet mals) van de President van het Italiaanse Hooggerechtshof, Ferdinando Imposimato n.a.v. de op 8-11 sept. 2011 gehouden “Toronto Hearings”. Imposimato pleit voor een onderzoek bij het ICC in Den Haag over de gebeurtenissen van 11 september 2001. Dit is een zeer belangrijk en kostbaar document.

  http://www.journalof911studies.com/resources/2012-September—Imposimato-letter.pdf

 • Pasparal:

  Tel-Aviv speelde inderdaad een hoofdrol bij de uitvoering van de aanslagen, maar om te suggereren dat het zionistische establishment er opdracht toe had gegeven slaat de plank mis. Hoe machtig de Israël-lobby in de V.S. ook is, het doet nog altijd onder voor andere belangengroepen, zoals de oorlogsindustrie, en de grote oliemaatschappijen. We moeten niet uit het oog verliezen dat de hele Westerse oligarchie heeft geprofiteerd van de War on Terrorism.

  De zionisten deden niet alleen dienst als uitvoerders, maar ook als eventuele bliksemafleider voor het geval de operatie in het honderd liep en het grote publiek de leugens direct zou doorzien. Deze maatregel heet ‘plausible deniability’.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Pasparal,

  Het was niet mijn bedoeling om te suggereren dat de Zionisten verantwoordelijk zijn voor 9/11. Ik bedoel gewoon dit: de rol van Israël is gehuld in dikke wolken. Wie de verbinding legt tussen 9/11 en Israël wordt beschuldigd van antisemitisme, of men denkt dat het gaat over Zionisme.

  Toch waren er Israëlische spionnen betrokken bij 9/11. Wat was hun rol?

  Aan de mogelijkheid van ‘plausible deniability’ had ik nog niet gedacht. Wie heeft er baat bij die dwaze strijd tegen het “moslimterrorisme”? Op dit moment roept Israël op tot een oorlog tegen Iran. Volgens mij staan ze te popelen… Griezelig!

  • Pasparal:

   Beste dr. Bou,

   Je hebt natuurlijk gelijk. Er heerst in het Westen nog steeds een groot taboe op het bekritiseren van de zichzelf joods noemende staat. Maar dat maakt Israël ook de volmaakte onderaannemer voor Washingtons koloniale beleid in het Midden-Oosten. De Amerikaanse bevolking zal niet schromen om misdaden door zijn eigen regering aan de kaak te stellen, terwijl wanneer de regering het beleid heimelijk uitbesteed aan Tel-Aviv, de verontwaardiging zich daarop richt, maar grotendeels verstomd uit schuldgevoel over de Holocaust (de gekoesterde ideologie van joden als eeuwig slachtoffer).

   Daarom ben ik ervan overtuigd dat Israëls aansturen op een oorlog met Iran niet meer is dan een toneelstukje en een vooropgezet plan om Washingtons eigen militaire plannen uit te voeren. De zionisten zijn brutaal en compleet gewetenloos, maar voor alles zijn ze afhankelijk van hun overzeese beschermheer.

 • mr. drs. Bou:

  Jesse Ventura on CNN Piers Morgan Sept. 17th, 2012 Full Interview duurt 40 minuten.

 • ankie:

  Richard Gage new 10-minute showcase video.
  AIA Founder, Architects & Engineers for 9/11 Truth.
  Gepubliceerd op 15 december 2012.

  http://www.youtube.com/watch?v=vZAHp_zSGd8&feature=youtu.be

 • CIA killed Marshall for leaking 9/11 secrets: Dr. Kevin Barrett.
  PressTV, 4 maart 2013.
  Gesprek met Kevin Barrett 9/11 Scientific Panel Investigation en
  Lee Kaplan Investigative Journalist. (video duurt 25 minuten)
  Philip Marshall zou zijn twee Kinderen en zichzelf hebben gedood!?

  http://www.presstv.ir/detail/2013/03/04/291867/marshall-killed-over-cia-911-secrets/

Laat een reactie achter