Archief
Artikelen

Op BOUblog stond gisteren een oproep om te gaan stemmen. Met name vanuit de linkse hoek roepen mensen op om juist niet meer te gaan stemmen. Omdat de aanhangers van de huidige rechtse politiek nog wel gaan stemmen, is dit volgens mij de meest zekere manier om rechts aan de macht te houden! Vandaar deze waarschuwing: Mark Rutte (VVD) en Alexander Pechthold (D66) volgen in het geheim de Bilderberg-politiek. Hun politieke agenda wordt niet bepaald en vastgesteld door de partij die ze zeggen te vertegenwoordigen, maar door een elite van stinkend rijke machthebbers, die de diepste minachting hebben voor de bevolking.

Deze politiek wordt besproken, voorgekookt en voorgeschreven op de jaarlijkse Bilderberg-conferenties. Deze geheime bijeenkomsten zijn 50 jaar geleden voor het eerst georganiseerd door prins Bernhard von Lippe, wiens rol werd overgenomen door zijn dochter, koningin Beatrix. Het bestaan van deze bijeenkomsten is inmiddels geen geheim meer, maar wat daar wordt besproken, mag verder niemand weten. Opvallend is slechts dat alle genodigden met een mindere status na afloop van deze conferentie pijlsnel omhoog vallen. Zowel Mark Rutte als Alexander Pechthold behoorden dit jaar tot die genodigden en dat geheim is wel uitgelekt.

De Volkskrant kopte op 1 juni van dit jaar: Beatrix, Rutte en Pechtold op ‘geheimzinnige’ Bilderbergconferentie

Marian Thieme, voorzitster van de Partij voor de Dieren, wilde daarna van de minister-president weten wat er is besproken op die conferentie. Zij stelde Kamervragen aan premier Rutte die hij aldus beantwoordde:

Net als veel andere internationale conferenties, vallen de besprekingen van de Bilderberg Conferentie onder de zogenoemde Chatham House rules. Door deel te nemen heb ik dat aanvaard. Op de website van de Bilderberg Conferentie valt overigens te lezen over welke onderwerpen o.m. gesproken werd op deze bijeenkomst: politiek, economische en maatschappelijke onderwerpen als trans-Atlantische relaties, ontwikkeling van het politieke landschap in Europa en de VS, bezuinigingen en groei in ontwikkelde economieën, cyber security, uitdagingen op het gebied van energie, de toekomst van de democratie, Rusland, China en het Midden-Oosten.

Onze eerste minister wilde verder niets kwijt over het besprokene. We kunnen daarom slechts raden naar zijn werkelijke politieke agenda. Deze wordt kennelijk niet vastgesteld door zijn politieke partij, maar door de elite van Bilderberg. Over deze geheime bijeenkomsten is echter na 50 jaar wel het een en ander bekend geworden. Daarom bij deze een waarschuwing aan alle trouwe stemmers op de VVD en D66: de politiek van deze partijen is niet wat het lijkt. Terwijl ze zich voordoen als volksvertegenwoordigers, is hun geheime agenda afgestemd op de belangen van een kleine elite. Behoort u zelf niet tot deze elite, stem dan niet op hen!

Mocht u deze onbetrouwbare mensen weg willen hebben uit de politiek, stem dan bij voorbeeld op Marian Thieme, of op een andere linkse partij. En mocht Emile Roemer van de SP ooit een Bilderbergconferentie bezoeken, dan weten we dat ook hij is omgekocht. Op dit moment is dat echter nog niet het geval. Niet alle politici volgen klakkeloos de agenda van de elite. Stem dus verstandig en stem in uw eigen belang!

Occupy Bilderberg 2012 duurt 9 minuten.

Jesse Ventura is altijd een beetje “over the top” en nogal lawaaiig, maar de informatie die hij naar buiten brengt klopt! De elite wil graag de elite blijven, zij beschouwen de bevolking als hun eigendom. Zij willen de hele wereld domineren en controleren middels een wereldregering, maar met 6,7 miljard mensen op deze planeet is dat plan onuitvoerbaar. Daarom willen ze de wereldbevolking reduceren tot ongeveer een half miljard mensen. Dit mag absurd klinken, maar ze hebben wel degelijk de macht om dit plan ten uitvoer te brengen. Zelfs als u niet gelooft wat Jesse Ventura zegt, dan nog zijn de geheime plannen van Bilderberg beslist niet in het belang van de bevolking. Mensen als Rutte en Pechthold zijn slechts pionnen in dit machtsspel, maar ze doen er wel aan mee!

Bilderberg Group – Jesse Ventura – Full Documentary duurt 44 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

57 Reacties op “Beatrix, Rutte, Pechtold en de Bilderberg-politiek”

 • Lidy:

  Precies Bou, zo frappant, want vanmorgen moest ik denken aan de partij voor de dieren en Marianne Thieme. En ik herinnerde mij dat zij een email in de kamer voorlas waarin alles werd gezegd wat mij ook bezig houdt en zorgen baart. Zij gaf daarmee de burger een stem in de kamer. En toen was ik er uit. Haar partij wordt het voor mij.

 • mrpettjo:

  Mijn stem gaat ook naar de PvdD. De PvdD heeft zich ook verstandig uitgelaten over de euro (niet houdbaar; andere internationale munteenheid dan euro of dollar is nodig) en steun voor Z-Europa (gaat ten koste van onze welvaart). De partij is ook tegen (de expansie van) de NAVO.

 • obsi:

  dacht meer aan SOPN of Mens

 • excellentie zwembad:

  PvdD wil zaken als vis, vlees, eieren en melk met 21% Btw belasten
  Oftwel armen gaan ongezonder worden en voedsel wordt duurder.

  En zijn tevens voor meer blauw op straat en cameratoezicht = politiestaat
  rookverbod = een maatregel bedacht door de nazi’s en een teken van zuivere repressie

 • Orwell:

  Zijn Rutte en Pechthold nu gegaan als zijnde vertegenwoordiger van hun partij, als minister-president/lijsttrekker of als privépersoon? Hoewel, indien de burger voor de reis- en verblijfskosten opdraait is het per definitie geen privéaangelegenheid.

  OpStelten vindt het allemaal wel oké: http://www.youtube.com/watch?v=Y-aeFNJtIdU

  Volgens U.S. Senator Tom Daschle werd er o.a. gebabbeld over de presidentsverkiezingen: http://www.youtube.com/watch?v=4Bbp8GOPmq4

  Waarom zou een zooitje mediale-, industriële-, grootkapitale- en politieke magnaten in het privé over de verkiezingen hebben, terwijl op dat moment de republikeinse kandidaat nog niet eens benoemd was. Beter gezegd: werd er gepland, in plaats van besproken?

 • Alle bestaande politieke partijen met uitzondering van de SP en wellicht de partij van de Dieren zijn gelieerd aan de elite. De afgelopen 30 jaren hebben dit meer dan bewezen. In die periode is de koopkracht aan de onderkant van de samenleving netto gestegen met 2%, in diezelfde periode heeft de top er 60% bij gekregen. Dit volgens stukken van Marcel van Dam die deze presenteert rondom zijn documentaire de onrendabelen.

  Op deze partjen stemmen is dus een stem op de elite die VOOR onderdrukking is en graag de status quo wil behouden. Stemmen op nieuwe partijen of SP en Marianne is het meest zinvolle in mijn ogen.

  Ik zou het geluid van Johan vaker willen horen maar dan vanuit de kamer. Nu kan de media dit nog negeren maar eenmaal 1 zetel of meer zulen ze moeten luisteren naar persconferenties etc.

  • Gerrit:

   De PvdD IS van de elite. Is in de Amsterdamse grachtengordel opgericht. Huiswerk beter maken voor je je stem weggooit. Nogmaals de vraag Bou, wat is een goede partij (met uitleg graag) waarop ik zou kunnen stemmen.

   • mr. drs. Bou:

    Beste Gerrit,

    Daar wil ik geen antwoord op geven.
    In mijn vorige artikel staat een link naar de websites van ALLE partijen. Maak dus zelf je keuze…

    Mijn stemadvies is: ga stemmen!

 • mr. drs. Bou:

  John Pilger waarschuwt tegen het Liberalisme:

  Convenient Myths And Liberal Imperialism

  The Liberal Way to Run the World: “Improve” or We’ll Kill You

  By John Pilger

  September 05, 2012 “Information Clearing House” –

  What is the world’s most powerful and violent “ism”? The question will summon the usual demons, such as Islamism, now that communism has left the stage. The answer, wrote Harold Pinter, is only “superficially recorded, let alone documented, let alone acknowledged,” because only one ideology claims to be non-ideological, neither left nor right, the supreme way. This is liberalism.

  In his 1859 essay, On Liberty, to which modern liberals pay homage, John Stuart Mills described the power of empire. “Despotism is a legitimate mode of government in dealing with barbarians,” he wrote, “provided the end be their improvement, and the means justified by actually effecting that end.” The “barbarians” were large sections of humanity of whom “implicit obedience” was required. The French liberal Alexis de Tocqueville also believed in the bloody conquest of others as “a triumph of Christianity and civilization” that was “clearly pre-ordained in the sight of Providence.”

  “It’s a nice and convenient myth that liberals are the peacemakers and conservatives the warmongers,” wrote the historian Hywel Williams in 2001, “but the imperialism of the liberal way may be more dangerous because of its open-ended nature — its conviction that it represents a superior form of life [while denying its] self-righteous fanaticism.” He had in mind a speech by Tony Blair in the aftermath of the 11 September 2001 attacks, in which Blair promised to “reorder this world around us” according to his “moral values.” At least a million dead later – in Iraq alone – this tribune of liberalism is today employed by the tyranny in Kazakhstan for a fee of $13 million.

  Blair’s crimes are not unusual. Since 1945, more than a third of the membership of the United Nations – 69 countries – have suffered some or all of the following. They have been invaded, their governments overthrown, their popular movements suppressed, their elections subverted and their people bombed. The historian Mark Curtis estimates the death toll in the millions.

  Lees hier verder…

 • mr. drs. Bou:

  En Donkerdoorn zegt op Zapruder dat de oorlog in Afghanistan welbewust buiten de verkiezings-retoriek wordt gehouden:

  Afghanistan: de dodelijke wapenbroeders

  Bizar genoeg komt Afghanistan met de huidige doelstellingen van de NATO op ongeveer rang elf van de wereldwijd grootste legers. Dat terwijl er slechts een handvol landen nog armer zijn als Afghanistan. Dit betekent dat niet alleen de opleiding van het huidige Afghaanse leger een miljarden verslindende operatie is, ook na de plastische “terugtrekking” van de NATO-bezetters zullen nog velen buitenlandse miljarden nodig zijn om het leger in stand te houden. De aanname daargelaten dat zowel het nationale leger als de politiemacht na het vertrekken van de buitenlandse troepen als zand uit elkaar zullen vallen.

  Ook in de Nederlandse verkiezingsstrijd blijft het muisstil over “onze” miljoenen belastinggeld verslindende “missie” in Afghanistan.

  Stem dus geen Groen Links, want die steunen deze “liberale” agressie tegen een van de armste landen ter wereld. Afghanistan hoeft niet zo arm te zijn, want het land heeft grondstoffen te over. Vandaar dat het “vrije Westen”….

 • Orwell:

  Hoi Bou,

  Ik heb net een zeer sterk stuk gelezen van de altijd ‘op het scherpst van de snede” zijnde auteur Joseph P. Farrell:
  http://gizadeathstar.com/2012/09/the-growing-discontent-the-capture-and-rumblings-of-revolt-within-the-professions/

  Het beschrevene heeft absoluut ook betrekking tot de Bilderbergers. Vooral dit:

  “…we have been here before in human history, when the corporation became so powerful it dictated to professionals and kings, and this was during the Middle Ages and the period of the great Florentine “super companies”, the Bardi, and Peruzzi. Then, the philosophical debate that needed to occur, over the nature and extent of corporate personhood in law, was not had to nearly the degree that it should have been had, but the debate is almost completely non-existent in modern times.”

  Een geheime (niet privé – zie mijn vorige commentaar)bijeenkomst van de corporaties en de politiek onderstreept de absolute verweving van deze partijen. De definitie van fascisme. En de discussie is niet bestaand. Op een verspreid blogje her en der, allicht. Maar niet meer. Zeker niet meer.

  Hartelijke groet,

  Orwell

 • Swarlos:

  Ik zie nog steeds dat de SP genoemd wordt als mogelijke stem-optie. Maar de SP was gewoon voor de no-fly zone/het criminele bombarderen in Libië…

  http://www.sp.nl/columns/587/libi_niet_langer_toekijken.html
  http://www.sp.nl/nieuws/tribune/201104/libie-geen-visie-wel-bommen.shtml

  Weet wat je stemt… of beter gezegd, weet waarom je niet stemt!

 • mr. drs. Bou:

  Beste Swarlos,

  Ook de SP geloofde dat Gaddafi zijn eigen volk bombardeerde. Zo zie je maar weer hoeveel schade de leugenachtige propaganda van de VS en de “humanitaire organisaties” heeft aangericht.

  Verder lees ik het volgende:

  De SP stemde tegen de Nederlandse bijdrage aan de militaire operatie in Libië. Volgens de partij is de doelstelling van de missie onduidelijk en rechtvaardigt de betreffende resolutie van de Verenigde Naties niet het tot dan toe gebruikte geweld. Ondertussen dreigt het scenario van een jarenlange strijd zoals in Irak, Afghanistan en Somalië.

  Toch beter dan Groen Links, die juist aandrong op militair ingrijpen!

  Weet dus waarom ik wel stem: alle beetjes helpen, al is mijn beetje nog zo klein!

  • Gerrit:

   Geloof je nu zelf dat de SP ‘geloofde’ dat Gadaffy zijn eigen volk bombardeerde???? En dat met CIA kloon Hans van Heijningen aan het hoofd?

   • mr. drs. Bou:

    Beste Gerrit,

    Toen de VN die No Fly Zone resolutie aannam, geloofde vrijwel IEDEREEN in Nederland (behalve ik zelf) dat Gaddafi zijn eigen bevolking bombardeerde. Alleen vanuit Rusland kwam een bericht dat het niet waar was. En in de VS protesteerden sommige kritische mensen tegen deze NATO-oorlog.

    De SP stemde trouwens TEGEN militair ingrijpen!

    • Gerrit:

     Beste Bou. het is wel heel erg hooghartig om te beweren dat jij de enige was die de westerse leugens doorzag. IEDEREEN die op de hoogte was was de Libische staatsvorm en de politiek die door de volksgegering gevoerd werd wist dit ook hoor. Maar de SP is door de Van Heijningenkliek geinfiltreerd, Marijnissen is afgezet (gechanteerd?) en alle linkse leden, waaronder Marijnissen zelf, zijn monddood gemaakt of uit de patij geknikkerd. Vraag het Elma Verhey. SP links? Laat me niet lachen. Vooral op deze AIVD/CIA kliek stemmen, worden we beter van.

    • mr. drs. Bou:

     Beste Gerrit,

     Beste Bou. het is wel heel erg hooghartig om te beweren dat jij de enige was die de westerse leugens doorzag. IEDEREEN die op de hoogte was was de Libische staatsvorm en de politiek die door de volksgegering gevoerd werd wist dit ook hoor.

     Sorry, Gerrit, maar je hebt ongelijk. Je noemt me hooghartig, een scheldwoord dat niet bij me past. Vorig jaar had ik mijn arm gebroken en kon dus even niet schrijven, maar ik zag met lede ogen hoe Gaddafi werd vergruist en Libië kapot geschoten. Zodra ik weer kon schrijven, ben ik daarover begonnen. Als enige!

     Misschien had ook jij het al door, maar schreef jij vrijwel dagelijks stukjes tegen de vernietiging van een oprecht socialistisch land?

     Daarom verzoek ik je om niet meer op me te schelden. Want aan ruzie heb ik een hekel, dus ruzie wordt gewist. Als men het met mij niet eens is, kom dan met argumenten, laat me zien (met links!) dat er voor eind juni vorig jaar al een breed protest tegen deze NATO-politiek was.

     Maar scheld niet op deze muzikant, want zij doet slechts haar best!

    • Gerrit:

     Beste Bou, als ik zeg dat ik jou hooghartig vind omdat jij zegt dat jij de enige in Nederland? de wereld?(op Rusland na) was, die wist dat Gadaffi niet zijn eigen bevolking bombardeerde, vat jij dat op als schelden?
     Rare opvatting van het woord hooghartig heb jij (ook dit is geen schelden). Zoek mijn naam op diverse weblogs en je zal zien dat jij beslist niet de enige was. En niet alleen ik doorzag het maar tientallen websites over de hele wereld.
     Je zegt da ik geen argumenten geef? mij dunkt dat ik een boekje open doe (en vaker heb gedaan) over de SP. Nog een argument dan. Toen de SP geïnfiltreerd was door de Van Heijningen-kliek, probeerde hij het tij te keren door goede SPers om zich heen te verzamelen. Dat mislukte jammerlijk, vooral door verraad van figuren als Van Bommel en zo (vul zelf maar de namen in). Marijnissen werd ziek verklaard en afgevoerd. Af en toe moet hij nog even opdraven om de SP en socialistisch gezicht te geven. Nog steeds daarop stemmen Bou?

    • mr. drs. Bou:

     Beste Gerrit,

     “Hooghartig” is inderdaad schelden! Op BOUblog zijn persoonlijke aanvallen niet toegestaan.

 • Ben:

  Zag laatst op SP site een foto van een bijeenkomst van jong sp met bommel over ideeen om Assad ten val te brengen. Te genant.

  Groeten, Ben

 • Orwell:

  Hoi Bou,

  Is er toevallig een comment van mij in de spambox beland?

  Hartelijke groet,

  Orwell

  • mr. drs. Bou:

   Klopt, Orwell. Sorry voor het rare gedrag van mijn spambox, maar er zat ook een onzin-reactie in van iemand die weer ging leuren met de AIVD-desinformatie van de ex-advocate, capoditutti en zo…

   Bedankt voor jouw reactie. Deze is heel zinnig!

 • Nexus:

  @Ben,

  Dat werd allemaal duidelijk van 1 foto?

  Ik schrijf met enige regelmaat met Dhr. van Bommel en volgens mij weet hij van de hoed en de rand. Ze kunnen alleen niet zomaar alles roepen en de aanvulling van Bou spreekt volgens mij boekdelen.

  • Ben:

   Ik ben niet van de pers of de sp of wat dan ook jongeman en dus niet verantwoordelijk voor het hele verhaal. Als ik zie waar de sp het allemaal laat liggen de laatste jaren (en dit is maar een klein voorbeeld) dan rijzen mij de haren te berge. Het socialisme draait zich om in zijn graf.

   Groeten, Ben

   • Gerrit:

    Klein foutje Ben. Het socialisme kan zich niet omdraaien in zijn graf. Om de eenvoudige reden dat het socialisme nooit kan en zal sterven. Overal ter wereld komt het (weer) tot leven. Behalve in Europa, maar ja, daar weten de hersenspoelden het allemaal beter. Tot ze ook naar de voedselbank moeten. Of moeten sterven voor ‘vrijheid, vrede en democratie’.

 • Ben:

  Nl politici zijn schoothonjes van de vs ook die van de sp. Bommel kroop bij de vs ambassadeur op schoot om te vertellen dat de sp geen socialistische partij is.

  Craig Roberts is zijn zoveelste perfecte analyse van de vs en dus de wereld: http://www.paulcraigroberts.org/2012/09/07/the-message-from-both-parties-is-that-americans-are-disposable-paul-craig-roberts/

  De vs is op collison course en wij varen mee in hun kielzog en de imbecielen in den haag kibbelen over trivialiteiten. De zweep erover en dumpen in de hofvijver.

  Groeten, Ben

 • mr. drs. Bou:

  Beste Ben,

  Je hebt natuurlijk helemaal gelijk als je zegt dat de SP niet socialistisch is! Maar ze zijn wel een beetje socialer dan de VVD en consorten. We zitten helaas nu eenmaal met een parlementaire “democratie”. Dumpen in de Hofvijver is wel een optie, maar je moet het kind niet met het badwater weggooien…

 • Ben:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Succes, Ben

 • mr. drs. Bou:

  Beste Ben,

  Eens in de zoveel jaar krijgen alle kiesgerechtigden een kiezelsteentje om de bodemloze put te dempen…

  Mijn kiezelsteentje gaat naar links, zover links als maar mogelijk is. Helaas klinkt er binnen mijn Internet-links van alle kanten de oproep om dat miezerige kiezelsteentje dan ook maar weg te werpen. ’t Is immers slechts een jodenfooi!

  Verder laat ik het hele verkiezingscircus voor wat het is, maar ik ben nog lenig genoeg om aanstaande woensdag even een flinke stap naar rechts te doen en te gaan stemmen op de meest dichts bijzijnde partij. De meest linkse, dus. Kleine moeite, toch…

 • ankie:

  Beste Bou!
  Door jou aandacht voor de komende verkiezing, zullen zeker meer mensen
  gaan stemmen.
  Het zijn ook vooral linkse kiezers die het laten afweten en iedere
  stem is toch belangrijk!
  Zelf stem ik de SP.
  Iets beter als de andere bestaande partijen voor mijn gevoel.

 • Orwell:

  “Greece unblocked a subsidy of 28.9 million euros ($37.2 million) for the construction of an international-standard racetrack that can be used for staging Formula One car racing, the Ministry of Development said.”

  http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite2_1_01/10/2012_463879

  Kan onze prinz fijn een dagje naar snelle auto’s kijken. En als hij dat niet leuk vind zal er tzt vast wel een demonstratie van het nieuwe leger-materiaal plaatsvinden.

  “Der Spiegel reported that Greece spent 4.6 billion euros last year on new tanks, submarines and fighter jets, which are mostly imported from France and Germany. However, as the crisis continues, the Greek Defense Minister has vowed to cut the budget by 400 million euros.”

  http://www.worldcrunch.com/business-finance/austerity-not-for-greece-039-s-defense-budget/greece-defense-budget-austerity/c2s9497/#.UEujblGeKuQ

Laat een reactie achter