Archief
Artikelen

Why is this important?

Teken HIER de petitie!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

16 Reacties op “AVAAZ eist een onderzoek naar Joris Demmink”

 • Gerrit:

  Beste Bou, ik wil graag een petitie onderteken die een onderzoek maar Demmink eist, maar ik zal NOOIT een petitie ondersteunen van deze misdadige CIA rganisatie.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Gerrit,

  Ook ik ben niet blij met AVAAZ, maar ik heb toch getekend. Deze actie gaat uit van SpOOkje.nl en zij gebruiken AVAAZ als vehikel. Zelf zou ik dat nooit doen, want AVAAZ …

  Soms moet je even in de spagaat om iets te bereiken. In elk geval genereren ze zo internationale aandacht voor het probleem Joris D..

 • Anna:

  Gewoon tekenen die man moet weg! Denk aan al die weerloze kindertjes. Het is nu geen tijd om je druk te maken door wie en wat. Weg met die satanische smeerlap!

  • Gerrit:

   Dank voor de reacties. Ik zal er serieus over nadenken en eerst nog op SpOOkje.nl kijken. De man moet iderdaad aangepakt worden. Het kaartenhuis kan dan wel eens in elkaar storten. (Maar via AVAAZ…. brrr, daar heb ik echt angst voor)

 • Gerrit:

  Alweer een ijzersterk artikel op ‘Mediawerkgroep Syrie’

  http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/

  Persoonlijk hoop ik dat de Syrische regering Rusland en China vraagt om met troepen de Syrische grens af te sluiten, zodat er geen muis meer in of uit kan. Binnen een paar weken zal Syrie dan afgerekend hebben met die terroisten.
  Niets doen is ook geen optie, omdat het westen steeds een stap verder gaat tot ze Iran, of mogelijk Rusland zelf aan kunnen vallen.

 • angel:

  En ik denk dat je de kut niet heb om mijn reactie te plaatsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • kolonel koekwous:

  Mr. Bou, ik suggereer dat het comment van Angel verwijderd mag/kan worden van dit topic. Bovendien suggereer ik een ipban voor dit scheldende subject.
  Salute, Il Colonello. En dan de zon in;-)

 • Groene Wolf:

  Hoi Bou,

  Wij hebben ze al met veel plezier gelezen, maar hierbij een leestip voor je blogliefhebbers; De wondere avonturen van Steven Brown in Amsterdam Noir:

  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/07/25/willem-holleeder-volgt-steve-brown-op-als-columnist-bij-nieuwe-revu/

 • Remi:

  Hoe lang nog, ´t klokje tikt door…

 • mr. drs. Bou:

  Die AVAAZ petitie schiet niet op. Na meer dan 1000 klikken op dit artikeltje hebben ze nog geen 300 stemmen verzameld. Er moeten betere manieren zijn om Joris Demmink strafrechtelijk te laten vervolgen! 🙁

  In VS gaan stemmen op de betrekkingen met Nederland te verbreken wegens Demmink-affaire

  Na het vorige maand verschenen artikel van Peter Hannaford in The American Spectator – “Dutch Child Sex Ring — Where’s the Justice?” met als subtitel “A U.S. ally’s stunning tolerance of pedophilia” – duikt de naam van Joris Demmink opnieuw op in een beschamend stukje ‘Holland Promotie’. Dit keer op de website van United Press International, een gerenommeerd internationaal persbureau met meer dan 100 jaar bestaansgeschiedenis. De wereld lijkt zich langzaamaan af te vragen hoe “the highest-ranking civil servant… a certain Joris Demmink”, beschuldigd van kinderverkrachting, de eindverantwoordelijkheid kan dragen voor de bestrijding van hetgeen hijzelf geacht wordt op zijn conto te hebben. In ons land blijft de overheid zwijgen en Demmink gedogen. In Washington gaan stemmen op om Nederland tot de orde te roepen. Het bericht is inmiddels doorgeplaatst op tientallen internationale nieuwssites. Hieronder een Nederlandse vertaling van de belangrijkste passages.

 • mr. drs. Bou:

  In de VS is een website geopend tegen Demmink:

  Arrest Demmink

  Een goede actie zou zijn, om deze link te verspreiden naar buitenlandse websites! Want AVAAZ schiet echt niet op…

  Heb even wat citaten:

  That Demmink is the Secretary General of the Dutch Justice Department is not the only outrage of this affair. As a consequence of Demmink’s travels to Turkey to pursue his sexual perversion, a video tape of his exploits was made and is in possession of the Turkish government. That government has, for years, used this damning tape to exercise undue influence over the government of Holland, creating an international geostrategic issue, as both nations part of the NATO alliance. An investigative report issued in 2007 confirms that high ranking Turkish officials employed video and documentary evidence of Demmink’s sexual assaults to pressure Demmink and the Dutch Minister of Justice into fabricating evidence for trial against a Turkish exile residing in the Netherlands. This man, Huseyin Baybasin, is one of the most important leaders of the Kurdistan Freedom Party, a key opponent of the regime in Iran, and a long-time target of the Turkish government. At the behest of the Turkish government, thanks to their control over top Justice Department official Demmink, Baybasin was given a life sentence without possibility of parole – a sentence not even given to mass murderers in the Netherlands.

  In spite of decades of accusations, including witnesses to Demmink’s perfidious behavior, he has not been brought to justice. Instead, in a bizarre twist, it is he – the predator – who is running the Justice Department of the Netherlands, thwarting any attempt to bring the truth to light. Furthermore, his indiscretions and crimes have brought our NATO ally, Holland, into a subservient relationship with the Turkish government. All of this has been successfully suppressed… until now.

  Overwhelming evidence exists that exposes Demmink’s criminal acts. This evidence includes the thwarted Rolodex and Embargo investigations, the first-hand sworn testimony of victims Mustafa, Osman, and Yacine, the testimony of Officer Korkmaz, Demmink’s travel expenses, the Baybasin Case, and the findings of the subsequent EK REPOR. Yet, despite the aforementioned evidence, every attempt to investigate Demmink has been thwarted by both Demmink and the upper echelons of the Dutch government. The coverup and iniquitous behavior continue to this day.

Laat een reactie achter