Archief
Artikelen

Bohemian Grove is een particuliere camping, een uitsluitend-voor-heren club in het oerwoud ten noorden van San Francisco. Sinds 1873 komt de politieke elite daar jaarlijks in juli samen. Deze bijeenkomsten gaan gepaard met vreemde “satanische” rituelen en alles vindt plaats in het diepste geheim. Leden van de “Bohemian Club” zijn o.a. de voormalige presidenten Eisenhower, Nixon en Reagan, plus de familie Bush. Ook veel leden van de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie geven er acte de présence. Het terrein is verdeeld in verschillende kampen, waaronder een speciaal kamp voor de Rockefeller-familie en andere oliemagnaten. Op 14 juli houdt men er een gezamenlijk ritueel waarin de deelnemers zich hullen in rode, zwarte en zilverkleurige gewaden, om een occult en symbolisch “mensenoffer” te brengen aan het beeld van een reusachtige uil. Dit ritueel heet “Cremation of Care”.

In het jaar 2000 wist Alex Jones, de presentator van InfoWars, binnen te dringen in dit donkere woud van politieke geheimen. De volgende documentaire laat zien hoe omzichtig hij te werk ging en hoe hij steeds verder doordrong tot de geheimen van de Bohemian Club. Met een digitale camera wist hij ten slotte het ritueel te filmen van de Cremation of Care. Dat onze “democratie” wordt bestuurd door duivelaanbidders, is sindsdien een goed gedocumenteerd feit.

Deze geheime en elitaire club van westerse politici heeft niets te maken met de democratie die ze slechts met de mond belijden, maar alles met de consolidatie van macht en rijkdom van de elite van 1%. Dit jaar heeft de Occupy Movement een demonstratie georganiseerd tegen deze stiekeme bijeenkomst. Ook anderen sluiten zich aan bij deze manifestatie. Zie voor meer informatie en het laatste nieuws: Occupy Bohemian Grove.

DARK SECRETS: INSIDE BOHEMIAN GROVE duurt een uur en 50 minuten.

Alex Jones on gay rituals of Bohemian Grove duurt 16 minuten.

Doug Arrested at Occupy Bohemian Grove

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

4 Reacties op “Bohemian Grove en de Occupy Movement”

Laat een reactie achter

Recente reacties