Archief
Artikelen

Het leuke van bloggen is dat de bezoekers vaak zulke fijne informatie aandragen. Eergisteravond postte vandollum een clip van Yanni. De volgende morgen nam ik de post door met een concert van Yanni op de achtergrond. Het was ook leuk om tussendoor af en toe even te kijken naar de show. Schitterende muziek, zo vrolijk en ontspannend dat ik de link heb bewaard en vanmorgen weer de post doornam met Yanni. Hij blijkt een Griekse musicus en componist: Yiannis Hrysomallis, geboren in 1954 en autodidact op piano en keyboard, maar ook als componist en dirigent. Yanni is MUZIEK!

Natuurlijk ga ik nu niet de hele dag aan de computer gekluisterd zitten luisteren naar Yanni, maar zijn concerten wil ik graag bewaren. Als ik dan even somber word van het wereldnieuws of van al die vreselijke stormen in de vele glazen water, dan kan ik ze terugvinden in mijn archief, door te klikken op Muziek. Het archief staat in de linker kolom van BOUblog, snuffel daar dus gerust eens wat rond met op de achtergrond het swingende orkest van Yanni!

Yanni Live at the Acropolis 1994 duurt 53 minuten.

Yanni Live at the Royal Albert Hall 1995 duurt 52 minuten.

XXXYanni – Tribute (Live At Forbidden City) duurt een uur en 20 minuten.

Yanni – Live at DCU Center in Worcester 2005 duurt een uur en 2 minuten.

Yanni Voices Live in Concert 2009 duurt een uur en 42 minuten.

Yanni live in Dubai 2011-10-28 duurt een uur.

Yanni – Deliverance e Santorini (20.03.14 – São Paulo) duurt 41 minuten.

Zie voor meer over Yanni zijn YouTube kanaal en zijn website. Langere concerten (ook audio!) vindt men hier op YouTube.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “Er zit muziek in BOUblog met Yanni”

Laat een reactie achter