Archief
Artikelen

De als integer bekend staande schandaaljournalist Micha Kat blijkt ten nauwste betrokken bij de moord op prins Johan Friso. Volgens een zeer betrouwbare getuige (nota bene een ex-advocate!) zat Friso achter de Vaatstra-moord. Talloze bewijzen wijzen in die richting! Zo was Friso in zijn studententijd lid van Skull and Bones.nl. Ook zou hij ooit een varken levend hebben gespiest en aan stukken gesneden. Dit lid van het Huis van Oranje bleek geestesziek en zwaar crimineel. Friso was een top-NWO’er bij uitstek en stond voor alles wat demonisch, pervers en dodelijk is! Het ware verhaal is daarom, dat Friso vakkundig is kaltgestellt en ingevroren. Of het een rituele lustmoord betrof, staat nog niet geheel vast, want bij een lustmoord gaat het er vaak nogal verhit aan toe, maar de Oranje tirannie is daarmee ten einde. Maar er is meer, er is altijd meer!

MICHA KAT GAAT HET HUIS VAN ORANJE ONTTRONEN. Daartoe heeft hij een lawine van feiten doen neerkomen op prins Friso en zijn intimi, waaronder Florian, de homo-vriend van Johan Friso, en Lodewijk Beijst, de bruidsjonker van Johan Friso. Zij blijken allen perverse kinderverkrachters die wel eens bemoeienis hebben met goede doelen, vooral ten bate van kinderen en dat zegt al genoeg, maar die zichzelf intussen verrijken ten koste van de bevolking, die zij willen uitmoorden. Micha Kat onthulde tevens dat Friso meer dood dan levend is, al vroeg hij zich af waar de prins nu is. Friso Gate gaat weliswaar richting moord, maar dan toch een moord zonder lijk

Hier is duidelijk sprake van een gigantische Oranje cover up. Maar er is meer, mensen! Betrokken bij de homo-cover up van Friso blijkt Arendo Joustra, de homofiele hoofdredacteur van Elsevier. Dit weekblad beschermt de meest weerzinwekkende criminelen en kinderverkrachters, waaronder hun misdaadredacteur Gerlof Leistra, tegen ontmaskering en strafrechtelijke vervolging door Joris Demmink, onze Secretaris Generaal van Veiligheid en Justitie. Het leerzame en betrouwbare dagvod NRC, alias de Slijpsteen van de Geest, is door Friso Gate reeds gesloopt. Vervolgens heeft Kat het doopceel van Friso gelicht, waarbij nog meer stront werd blootgelegd.

Uit bovenstaande onthullingen blijkt wel dat Micha Kat zwaar betrokken moet zijn bij de moord op prins Johan Friso. Maar er is meer, mensen, er is altijd meer! Kat, die tegenwoordig verblijft in het zuid-oost Aziatische pedo-paradijs Laos, zou eveneens sterk betrokken kunnen zijn bij de perverse pedo-kliek die in Naam van Oranje ons ministerie van Justitie heeft bezet. Achter de schermen heb ik uiteraard geïnformeerd naar het waarheidsgehalte van deze ultieme complot-theorie. Vijf getuigen bleken daarop bereid om een belastende verklaring af te leggen op video. Dit is het ultieme bewijs!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

24 Reacties op “Micha Kat betrokken bij de moord op prins Johan Friso”

 • Wim Dankbaar:

  DW,

  Er is helaas een onderscheid te maken tussen het werk van Micha tot pak weg anderhalf jaar terug en daarna.

  Sindsdien lijkt ook zijn vermogen tot zelfreflectie verdwenen.

 • kolonel koekwous:

  Dankbaar voor het commentaar van Wim Dankbaar 😉
  Uw quote: Wim Dankbaar:
  1 april 2012 op 11:11

  Micha, heb je die therapie nu nog gedaan voor je bi-polaire stoornis?

  En dit terwijl het 1 april is.
  @ mr. drs. Bou. een meesterlijke kat 😉

  Salute.
  Il colonello

 • angel:

  Micha;Het feit dat mensen om je heen je proberen te zeggen dat je gek bent betekend dat je op de goede weg zit,Heb medelijden met hun kortzichtigheid,Laten we hopen dat ze het vroeg of laat willen snappen,Groetjes aan iedereen.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Micha,

  Wie kaatst, moet de bal verwachten.

  Verder dank ik alle reageerders voor hun bijdrage aan deze persiflage.