Selecteer een pagina

Archieven

Micha Kat betrokken bij de moord op prins Johan Friso

De als integer bekend staande schandaaljournalist Micha Kat blijkt ten nauwste betrokken bij de moord op prins Johan Friso. Volgens een zeer betrouwbare getuige (nota bene een ex-advocate!) zat Friso achter de Vaatstra-moord. Talloze bewijzen wijzen in die richting! Zo was Friso in zijn studententijd lid van Skull and Bones.nl. Ook zou hij ooit een varken levend hebben gespiest en aan stukken gesneden. Dit lid van het Huis van Oranje bleek geestesziek en zwaar crimineel. Friso was een top-NWO’er bij uitstek en stond voor alles wat demonisch, pervers en dodelijk is! Het ware verhaal is daarom, dat Friso vakkundig is kaltgestellt en ingevroren. Of het een rituele lustmoord betrof, staat nog niet geheel vast, want bij een lustmoord gaat het er vaak nogal verhit aan toe, maar de Oranje tirannie is daarmee ten einde. Maar er is meer, er is altijd meer!

MICHA KAT GAAT HET HUIS VAN ORANJE ONTTRONEN. Daartoe heeft hij een lawine van feiten doen neerkomen op prins Friso en zijn intimi, waaronder Florian, de homo-vriend van Johan Friso, en Lodewijk Beijst, de bruidsjonker van Johan Friso. Zij blijken allen perverse kinderverkrachters die wel eens bemoeienis hebben met goede doelen, vooral ten bate van kinderen en dat zegt al genoeg, maar die zichzelf intussen verrijken ten koste van de bevolking, die zij willen uitmoorden. Micha Kat onthulde tevens dat Friso meer dood dan levend is, al vroeg hij zich af waar de prins nu is. Friso Gate gaat weliswaar richting moord, maar dan toch een moord zonder lijk

Hier is duidelijk sprake van een gigantische Oranje cover up. Maar er is meer, mensen! Betrokken bij de homo-cover up van Friso blijkt Arendo Joustra, de homofiele hoofdredacteur van Elsevier. Dit weekblad beschermt de meest weerzinwekkende criminelen en kinderverkrachters, waaronder hun misdaadredacteur Gerlof Leistra, tegen ontmaskering en strafrechtelijke vervolging door Joris Demmink, onze Secretaris Generaal van Veiligheid en Justitie. Het leerzame en betrouwbare dagvod NRC, alias de Slijpsteen van de Geest, is door Friso Gate reeds gesloopt. Vervolgens heeft Kat het doopceel van Friso gelicht, waarbij nog meer stront werd blootgelegd.

Uit bovenstaande onthullingen blijkt wel dat Micha Kat zwaar betrokken moet zijn bij de moord op prins Johan Friso. Maar er is meer, mensen, er is altijd meer! Kat, die tegenwoordig verblijft in het zuid-oost Aziatische pedo-paradijs Laos, zou eveneens sterk betrokken kunnen zijn bij de perverse pedo-kliek die in Naam van Oranje ons ministerie van Justitie heeft bezet. Achter de schermen heb ik uiteraard geïnformeerd naar het waarheidsgehalte van deze ultieme complot-theorie. Vijf getuigen bleken daarop bereid om een belastende verklaring af te leggen op video. Dit is het ultieme bewijs!

24 Reacties

 1. pien

  Schitterend!

 2. Lidy

  Als er toch geen humor meer was!…
  🙂 🙂 🙂

 3. steve brown

  Er is altijd meer…….. en dat is waar. Helaas is Micha Kat m.i. volledig door geschoten en daardoor dient hij nu de personen die hij overigens terecht aan de kaak stelt. De vast staande feiten inzake Corruptie van lieden als Demmink en Brouwer en Bolhaar en Teeven en hun Pulp-Media , enz. zijn meer dan voldoende stof om wantoestanden aan te tonen bij het OM en bepaalde overheid, etc.
  Je stukje is ‘helaas’ erg leuk om te lezen en satirisch waar.

  Er is altijd meer…….. :
  “Lafaard Peter R. de Vries laat valse aangifte tegen Steve Brown doen door André de Giant.”
  ‘Gerechtsdeurwaarder André de Giant doet valse aangifte tegen Steve Brown wegens bedreiging (kuch).André is bang.

  http://demaffiajournalist.blogspot.com/2012/03/lafaard-peter-r-de-vries-laat-valse.html

 4. markus

  In plaats van serieuze journalistiek te bedrijven, kun je de boel natuurlijk ook belachelijk maken, tekenend voor het niveau van dhr bou.
  Vreet waarschijnlijk ook uit de ruif van de oranje’s mee, gelukkig oogst ook hij geen ananassen uit een citroenpitje…………

 5. Wim Dankbaar

  Is Markus serieus?

  Dan snap ik het niet. Bou schrijft toch vrijwel hetzelfde qua inhoud en stijl als Micha?

  Waarin zit hem dan het verschil tussen belachelijk en serieuze journalistiek?

  Ik bedoel bijvoorbeeld: Waarom is het belachelijk dat Micha betrokken is bij het ongeluk (moord?) van Friso, maar serieuze journalistiek dat Friso niet alleen aanwezig was bij de moord op Marianne Vaatstra, maar die ook voor 5 ton “besteld” heeft?

 6. knofje

  Is het vandaag niet toevallig 1 April?
  Ik heb er in elk geval hartelijk om kunnen lachen.

 7. Micha Kat

  Mijn laatste onthulling over Friso: op zijn huwelijk was aanwezig een genocidepleger, de kroonprins van Bahrein. En het leuke is: ook dit is echt waar!
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11638/massamoordenaar-op-huwelijk
  Als Friso en Mabel met dit soort mensen opgaan die duizenden doden op hun geweten hebben, denken jullie dan echt dat ze hun hand omdraaien voor een meisje in Friesland?

 8. Wim Dankbaar

  Micha, heb je die therapie nu nog gedaan voor je bi-polaire stoornis?

  Of vind je niet meer dat je hulp nodig hebt?

  “Toen ik het tweede en het derde deel van de Schiphol-persco bekeek -prachtig gemonteerd door onze Eric- wist ik het opeens: hier zit iemand die hulp nodig heeft,” zo scheef Kat zatermorgen op zijn blog. “De hele performance is way over the top. Ik heb mezelf opgeblazen en kan het niet langer aan. Mijn persoonlijk leven wordt verwoest. Ik heb geen distantie meer: ik ben zelf mijn eigen strijd geworden en dat is fout. Ik schaam me. Ik moet kijken of ik nog terug kan schakelen naar een leven in liefde tussen en voor de mensen die mij zo dierbaar zijn zoals mijn lieve vriendin, mijn lieve zoon en mijn lieve vrienden. Ik capituleer. Het ga jullie goed!”

  Later die dag kon de Klokkenluider zijn geschrokken fans meedelen dat hij het meent. Micha gaat in therapie. “Ik had mijn emoties niet meer altijd onder controle, met nare consequenties voor mijn prive-leven. Heeft te maken met het zich steeds herhalende pedo- en corruptie-mantra. Daar krijg je toch een tic van mee. Dat punt hebben we nu wel gescoord! Er is geen sprake van intimidatie. Misschien speelt dat ook wel mee: het aanhoudende zwijgen bij Justitie (en de MSM) jaar in jaar uit! Als je dat maar lang genoeg volhoudt creëer je vanzelf roependen in de woestijn! Ik schrok toen ik mezelf terugzag op de Schipshol-persco maar ben blij dat de meesten het toch een goed optreden vonden. Ik moet mezelf gewoon weer vinden. Ik ga in therapie. Misschien dat ik daar dan wel wat over ga schrijven!”

 9. Harry

  Ik neem Klokkenluideronline niet meer serieus sinds het daar volloopt met complotgekken. De helft is volgens mij aan de drugs, of rijp voor geestelijke bijstand. Ze hebben allemaal wat met David Icke, NWO, chemtrails, rieptielen, brainwash enz. Dat Kat het zover heeft laten komen is mij al een raadsel. Dat hij zelf in die onzin is gaan geloven is nog veel erger.

 10. Wim Dankbaar

  Micha, het meest trieste is nog dat je niet kunt of wilt inzien dat je een vriend van je eigen vijand bent geworden, met alle onzin die je uitkotst.

 11. Fleur

  @Bou,

  Hahahaha, haarscherp, subliem!!

 12. Fred

  Kat moet inderdaad even alles op een rijtje gaan zetten en professioneler gaan worden. Het lijkt erop alsof hij de waarheid belachelijk probeert te maken met zijn optredens.

 13. Fleur

  @ Wim,

  ” Heeft te maken met het zich steeds herhalende pedo- en corruptie-mantra. Daar krijg je toch een tic van mee.”

  Micha geeft hiermee precies aan waar zijn huidige gefantaseerde pedo-kokervisie vandaan komt.
  Hij heeft door zijn grenzeloze behoefte aan aandacht van zichzelf een journalistieke clown gemaakt.
  Ik blijf het heel jammer vinden dat Micha met al zijn kwaliteiten zo fors ” van het padje is geraakt.”
  Hoop van harte dat hij hulp gaat zoeken om niet verder af te glijden richting zijn psychisch zieke ” supergetuige.”

 14. jepe

  wat een zielig zooitje zeg!

 15. Guus

  Nou nou het is dat het 1 april is vandaag anders is dit zeer triest.

 16. mrpettjo

  Ik vind dit artikel eigenlijk deze blog onwaardig.
  Waarom zo op de man spelen terwijl zich hiervan distantieren eigenlijk het handelsmerk van deze blog was?
  De reacties zijn natuurlijk voorspelbaar met Dankbaar en zijn secondante Fleur voorop..

 17. J. Hans Mauritz

  Bou,

  Deze spiegeling is briljant. Ik was lang een fan van Micha maar betreur de neergang van zijn vermeende bevindingen. Vaatstra, Friso, Mosko jr., Bart Mos, Holocaust, zijn vader: vanaf dat moment ging het fout. Da’s jammer, heel erg jammer, omdat het de brille van zijn scoops inzake Demmink, Westenberg en Kalbfleisch wegneemt. Micha speelt nu de ‘vijand’ in de kaart en dat hij dat zelf niet ziet is raadselachtig want enige intelligentie kan Kat niet ontzegd worden.

  Je ziet het vaker dat zij die een mega-obsessie ontwikkelen doorslaan naar waanzinnige wanen. Er is dan vaak geen touw meer aan vast te knopen. Er worden dan verbanden gelegd die de gekste gek niet ziet. Ik ben afgelopen donderdag even naar Turnhout geweest om eens te zien of een dergelijke betoging (Vervloesem) al dan niet enige vrucht afwerpt. Was er niet om te demonstreren, hoewel de Vervloesem-kwestie dat meer dan verdient, maar in het kader van research. Ik ben doende met het boek ‘De doofpotten der Lage Landen’ waarin ook deze zaak aan de orde komt. Ook onder de betogers daar heb ik kennis gemaakt met complottisten van de bovenste plank. En dat speelt ook in deze kwestie de opponent in de kaart. Niemand gelooft het nog en dat is precies wat het gecorrumpeerde deel van de bevolking wil.

  Ik denk wel dat Micha in de val gelopen is. Ze hebben hem toch echt proberen te slopen, uitgedaagd en doodgeprocedeerd waardoor hij nu volledig de weg kwijt is. Jammer, heel jammer.

 18. DW

  Ongetwijfeld is het verhaal van Micha rond Friso moeilijk te bevatten maar laten we wel eerlijk blijven mensen dat dankzij Micha veel andere feiten aan de kaak worden gesteld. Om hem nu ineens door het toilet te spoelen is niet helemaal terecht.

 19. Ruud

  Mijn oprechte condoleances met het overlijden van mevrouw Boudine.
  Het is na lezing van haar laatste stuk gebleken dat zij over net zoveel hersenactiviteit beschikt als de comateuze prinz.

 20. Harry

  Zoals verwacht komen nu alle gekkies van Klokkenluideronline stuk voor stuk hun beklag doen. Misschien kunnen deze aanhangers uitleggen hoe de site van Kat in handen heeft kunnen vallen van een moderator die volgens mij zelfs in shapeshifting reptiles gelooft.

Categorieën