Archief
Artikelen

Toen prins Johan Friso werd bedolven onder een lawine, was dat droevig voor zijn moeder, zijn vrouw en zijn kinderen. Friso was met zijn vriend gaan skiën buiten de piste, terwijl er een lawine-waarschuwing was afgegeven. Zijn overmoed leidde tot zijn ondergang.
Marianne Vaatstra was ’s avonds met haar vriend naar Kollum gegaan om Koninginnedag te vieren. Haar vriend had beloofd om haar met een taxi thuis te brengen, maar hij liet haar in de steek. Twee asielzoekers zouden de banden van zijn fiets en die van zijn vriend hebben laten leeglopen. Toen Marianne om half 1 ’s nachts bij die fietsen stond te wachten, werd ze ontvoerd. Vervolgens is ze verkracht en op een beestachtige manier afgeslacht, waarna haar lichaam in een weiland werd gedumpt. Haar onschuld leidde tot deze wrede dood.

Als de moeder van een prins een dergelijk verlies lijdt, dan wordt zij in haar verdriet wereldwijd gesteund. Ook wordt zij door artsen op de hoogte gehouden van de toestand van haar zoon, waarbij haar privacy wordt gerespecteerd. De nabestaanden van Marianne Vaatstra hebben een heel andere ervaring, ze wilden weten wat er met hun dochter, hun zuster, was gebeurd. Zij wilden uiteraard dat de daders zouden worden gepakt en berecht, maar ze zijn door het OM zonder enig respect behandeld. Keer op keer werden ze met een kluitje in het riet gestuurd, ze werden geïntimideerd, ze moesten zich er niet mee bemoeien…

Het vermoeden dat de daders moeten worden gezocht in het asielzoekerscentrum van Kollum, werd van hogerhand keihard de kop in gedrukt. Geen enkel spoor zou leiden naar het AZC, terwijl er toch veel getuigen waren die een ander verhaal vertelden. Naar hen werd niet geluisterd, hen werd de mond gesnoerd. Rond de moord op Marianne Vaatstra hangt een bittere lucht van intimidatie en bewuste misleiding, zowel van de familie Vaatstra als van het grote publiek, door de recherche en het hele OM. Alles wijst op een doofpot, een bewuste cover-up van deze moordzaak door alle bestuurders. De vraag is dan WAAROM de daders niet mochten worden gevonden.

Geke vertelt dat zij heeft gezien hoe “Fayad de Irakees”, vergezeld van een groepje asielzoekers, om 7 uur ’s avonds de fietsen van Spencer, de vriend van Marianne, en zijn vriend Wietse onklaar maakte. Om half 1 ’s nachts stonden Marianne en het 14-jarige vriendinnetje van “Fayad” bij deze fietsen. Op dat moment werd Marianne ontvoerd. Om half 2 ’s nachts stonden Spencer en Wietse bij de fietsen, Spencer was vloekend woedend. De moeder van Spencer stond te wachten in haar auto, zij bracht de jongens thuis. Van deze verklaring wil de politie niets weten! Ook wordt deze gang van zaken door Wietse en Spencer en zijn familie ontkend.

JDTV Afl.59 – Marianne Vaatstra Deel 9

De door Geke genoemde Fayad is vermoedelijk Feik (of Fayak) Mustafa, een Koerdische jongen uit Irak, die dat weekeinde in het geheim werd weggesluisd uit Kollum. Ook zijn vriend Ali Hassan werd dat weekeinde overgeplaatst, en wel naar het uitzet-centrum op Schiphol, maar beide overplaatsingen worden ontkend door het AZC. De betreffende dossiers zijn verdwenen, alle bewijs is vernietigd en de ouders van Marianne verkeren nog altijd in het ongewisse wat er met hun dochter is gebeurd.

Wanneer het OM een dergelijke doofpot creëert, dan ontstaat er alle ruimte voor speculatie, voor het Zesde Zintuig en wilde complot-theorieën. De volgende wilde complot-theorie wordt nu door talloze mensen geloofd. Het slecht geschreven verhaal begint met een inleiding, waarin de bekende feiten in verband worden gebracht met het oude Germaanse vruchtbaarheidsfeest, de Walpurgisnacht:

30 april 1999 / 1 mei 1999
Dan de Walpurgisnacht en de verdwijning van Marianne Vaatstra en de overtuiging is dat de verdachte van de moord met twee busjes over de grens zijn gebracht. De walpurgisnacht is een vruchtbaarheid mythe vol magie en wordt geassocieerd met het satanisme die o.a plaats vind in de Veluwse bossen bij Putten.. De 16-jarige Marianne Vaatstra is in de nacht van 30 april 1999 op 1 mei 1999 nabij Veenklooster verkracht en vermoord door wurging en doorsnijden van de keel door een bewoner van het AZC-Kollum (de man had hier asiel gekregen ondanks dat hij in eigen land verschillende vrouwen had verkracht en de keel doorgesneden). Op 3 mei 1999 is de moordenaar onder grote geheimhouding overgebracht naar het AMOG-Musselkanaal. Daar werd hij opgehaald door de Vreemdelingendienst en de volgende dag onder zware begeleiding op een vliegtuig gezet. Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan, twee onafscheidelijke, gewelddadige, drugsgebruikende, getraumatiseerde asielzoekers waren al jaren gehuisvest op het AZC Kollum. Feik was zelfs bevriend met een 13 jarig meisje dat later door hem zou worden verkracht. Feik en Ali bedreigden Marianne 2 weken voor de moord in de Ringo bar te Veenklooster. Marianne werd vermoord in de nacht van Koninginnedag, vrijdag 30 april 1999. Zij werd op 1 mei gevonden in een weiland op een aantal kilometers van het AZC. Ze was verkracht (vaginaal en anaal) gewurgd en haar keel was doorgesneden. Feik verkrachtte eerder op die Koninginnedag in 1999 zijn 13 jarige vriendin. Helaas deed zij pas enkele dagen later aangifte, uit angst voor Feik. Deze aangifte van verkrachting werd op 15 juli 1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel. Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan zijn nooit als verdachten aangemerkt. Van Feik en Ali is nooit DNA afgenomen. Dat kon ook niet, want zij waren direct na de moord verdwenen. Het was die betreffende nacht de beruchte Satanische Walpurgisnacht, waar perverse figuren hun lusten uitleven. Stephanie van Reemst is de meest cruciale, nooit gehoorde getuige in de moordzaak van Marianne Vaatstra.

Vervolgens komt de “ware verklaring”, eveneens vol fouten in spelling, grammatica en interpunctie:

Het ware verhaal van Marianne Vaatstra.(anders als het OM vertelde)
De broers organiseerden, regisseerden, verkrachtten en vermoorden al enige tijd voor Johan Friso en zijn onfrisse bestuurdersvriendjes, betaald door Beatrax.
Op koninginnen dag 30 april 1999 werden de broers in de middag telefonisch benaderd door het koninklijk huis met het dringende verzoek om die martel/moorvoorstelling die avond te laten plaatsvinden voor Johan Friso.
De broers werden door dat verzoek verrast. Zij meenden op zo korte termijn die voorstelling niet te kunnen regelen. Zij hadden geen slachtoffer geregeld en de. hotellocatie die staat naast het gebouwtje waar de martel/moordvoorstellingen altijd gegeven werden was door de broers gevuld met 60 Polen die daar verbleven, dus de vaste locatie kon niet gebruikt worden.
De broers weigerden het verzoek vanuit het koninklijk huis om die avond die martel/moordvoorstelling voor Johan Friso te doen.
Vanuit het koninklijk huis werd de druk opgevoerd en de normaal aan de broers betaalde bedragen voor die voorstelling goed verhoogd.
De broers weigerden. Daarna verhoogde het koninklijk huis het bedrag nogmaals
De broers weigerden.
Toen het koninklijk huis het bedrag dat betaald zou worden verhoogde naar ca 500.000,= of zelfs nog meer, meenden de broers dat zij dat niet meer weigeren konden. De broers gingen ervan uit dat er klaarblijkelijk hele hoge nood was bij Johan Friso. De broers accepteerden om voor dat bedrag diezelfde avond nog een martel/moordvoorstelling op te voeren voor Johan Friso. Het door het koninklijk huis aangeboden bedrag stond, ondanks de zondagsluiting (koninginnen dag) toen binnen 10 minuten op de rekening van de broers van K.
Via criminele kanalen werd op korte termijn een locatie geregeld en dat was een stacaravan in het noorden van het land. Een stacaravan die voorzien was van allerlei opname en afluisterapparatuur. [de uitgekozen stacaravan was eigendom van een allochtoon]
Aan het koninklijk huis werd de locatie doorgegeven.
Die avond was ook de Allesweter bij de voorstelling die werd uitgevoerd door de Commissaris en de Tweespaltmaker.
De Allesweter was benieuwd of naast Johan Friso en zijn vaste psychiater Guus Pareau Dumont misschien nog meer familieleden van Johan Friso aanwezig zouden zijn op die koninginnen dag. Hij werd teleurgesteld, alleen Johan Friso en zijn vaste psychiater waren aanwezig.
Als slachtoffer hebben de Commissaris en de Tweespaltmaker toen iemand zomaar van de straat gepakt.
Het slachtoffer is daarna gedrogeerd en voor de ogen van Johan Friso en zijn vaste psychiater op gruwelijke wijze verkracht en vermoord.

Deze clip is gestolen van Eric D. en JDTV

Het verhaal van Geke en dat van de Supergetuige kunnen onmogelijk allebei waar zijn. Volgens Geke heeft Feik om half 7 ’s avonds Spencer bedreigd met de woorden dat hij zijn vriendin wel zou pakken. Omstreeks 7 uur heeft Feik de fietsen van Spencer en Wietse onklaar gemaakt. Marianne werd om half 1 ’s nachts ontvoerd en is vermoedelijk naar het AZC gebracht, waar Wolfgang Hebben een caravan had. Dat prins Johan Friso zo grif een half miljoen betaalde voor het voorrecht om tijdens Walpurgisnacht in een caravan op een obscure Friese camping annex AZC getuige te mogen zijn van een wrede lustmoord, dat lijkt me dusdanig onwaarschijnlijk, dat dit verhaal volgens mij uitsluitend berust op ONZIN. Deze locatie is niet chique en een prins komt niet graag thuis met modder aan zijn schoenen. Daarom denk ik dat we deze complot-theorie beter kunnen laten voor wat hij is.

De vraag naar het WAAROM van deze doofpot is daarmee echter nog niet beantwoord. Dat er sprake is van een doofpot door alle betrokken autoriteiten, blijkt overduidelijk! Voor de nabestaanden van Marianne is dat zeer pijnlijk. Alleen al daarom zou het goed zijn, als deze moordzaak wordt opgelost.

In Friesland en wijde omstreken werd vanaf het eerste begin vermoed dat deze doofpot te maken had met een bewust beleid van Vreemdelingenzaken om vergrijpen van asielzoekers buiten de schijnwerpers te houden. De reden zou zijn dat de bevolking vaak tegen de komst van een asielzoekerscentrum in hun omgeving was. Dan zou dat beleid ook in andere asielzoekerscentra moeten hebben gegolden. Wie daarover iets weet, mag het zeggen! Daarmee is niet bedoeld dat ik het ook maar in het minst eens ben met een dergelijk beleid. De vraag is slechts of het bestond en zo ja, in welke mate. Want Marianne is het slachtoffer geworden van wrede verkrachters en moordenaars, maar haar familie is nog altijd het slachtoffer van de daarop volgende doofpot!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

108 Reacties op “De moeder van prins Johan Friso en Marianne Vaatstra”

 • klaas:

  Ja idd Bou Koninginnedag zou goed zijn. Maar daar zal over moeten worden nagedacht wat de beste dag zal zijn en kijken of het allemaal voor die datum te realliseren is. Maar waar een wil is is een weg zeg ik altijd maar. We hebben wel even contact o.k.!

 • Fleur:

  De 3 Management leden plus de 2 teamleden v.h AMOG in Musselkanaal, waar Feik in het diepste geheim kort werd ondergebracht, kregen absolute zwijgplicht opgelegd door justitie!
  Zou het kunnen zijn dat justitie dit eveneens heeft bevolen bij Spencer, Wietse, Stephanie en hun ouders…?!
  Zijn deze families doodsbang voor de sancties v.d overheid waardoor zij krampachtig blijven zwijgen?!
  De ouders van Stephanie hebben in de beginfase nog de kans gehad om de verkrachting van hun dochter openbaar te maken.
  Het asielbeleid liep hiermee een forse imago-deuk op wat de overheid juist stevig wilde voorkomen.
  Het artikel in de FD veroorzaakte natuurlijk een nóg grotere weerzin bij de inwoners van Kollum en overige burgers t.a.v AZC `s in Nederland.
  De waarheid over de moord op Marianne en de verkrachtingszaak van Stephanie moesten in de smerige leugen-doofpot ” verdwijnen ” dus lijkt het mij niet vreemd dat naast de AMOG- medewerkers óók de families – m.n na het artikel in de FD – (zwaar) onder druk zijn gezet om voortaan hun mond stevig dicht te houden!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/briefvaatstra.html

 • mr. drs. Bou:

  De leugens van het OM in de Vaatstra zaak (11)

  Geachte mevrouw Bronsvoort,

  Ik schrijf deze brief aan u, omdat u als hoofdofficier van het parket Leeuwarden, de huidige hoofdverantwoordelijke bent in het zogenaamde “onderzoek” naar de moord op Marianne Vaatstra.

  Het is een open brief, die ik waar mogelijk wil publiceren, omdat ik wens dat vanuit het maatschappelijk belang, vele mensen hem lezen.

  Laat ik meteen met de hamvraag beginnen: Wanneer gaat het Openbaar Ministerie mij vervolgen voor de aangifte wegens smaad en laster van Jano Hassan?

  Zoals u weet, heeft deze Jano aangifte tegen mij gedaan vanwege al datgene wat ik op Internet over hem publiceer. Voor de minder ingewijde meelezers link ik nog even naar de aangifte en mijn diverse verhalen over hem:

  Voor degenen die hier geen tijd voor hebben, stel ik kort samengevat het volgende:

 • Wim Dankbaar:

  Ondernemer vraagt om vervolging in moordzaak Marianne Vaatstra

  Wim Dankbaar maakt deel uit van een groep burgeronderzoekers die meent dat Justitie de waarheid in de doofpot stopt over de moord in 1999 op de Friese Marianne Vaatstra uit Zwaagwesteinde.

  Dankbaar meent dat de top van Justitie stiekem twee hoofdverdachten heeft weggesluisd. Het gaat om twee Koerdische asielzoekers die nog in hetzelfde weekend van de moord heimelijk buiten het bereik van het onderzoek zouden zijn gebracht. Als architect van de actie wijst hij in een open brief naar de huidige Secretaris Generaal van Justitie die al jaren in verband wordt gebracht met pedofilie, ofwel sex met minderjarigen, wat echter nooit bewezen is. Volgens Dankbaar komt dit omdat de man de baas is over de enige instantie met het monopolie om hem te vervolgen.

  Het motief voor de doofpot zou gelegen zijn in de omstandigheid dat de daders compromitterende informatie hadden over de Secretaris Generaal. Onomwonden beweert hij dat een vorig jaar door het OM gepubliceerd rapport over de arrestatie van één van de twee asielzoekers, één grote leugen is. Blijkbaar is Dankbaar zich wel bewust van de onvoorstelbaarheid van zijn aantijgingen. Zelf typeert hij het vermeende complot als een “Grisham in de polder”.

  Ook publiceert hij op zijn weblog verhalen over een man waarvan hij stelt dat deze een goede kennis van de hoofdverdachten is en meer weet over de toedracht van de moord. Deze man heeft in februari aangifte tegen Dankbaar gedaan wegens smaad en laster. In een opmerkelijke, uitdagende open brief aan de hoofdofficier van Leeuwarden vraagt Dankbaar nu expliciet om vervolgd te worden. Hij wil hiermee een openbaar podium krijgen om de waarheid van zijn stellingen aan te kunnen tonen. De groep van privé-onderzoekers heeft frequent contact met de moeder van Marianne Vaatstra die volgens hen volledig achter hen staat:

  “Heel goed deze mail naar het OM, je zou zeggen hier kunnen ze toch niet omheen? Ik heb in 1999 al eens gezegd tegen het OM het lijkt wel dat de daders weggesluist zijn, laat het nu ook zo geweest zijn, alles wees er toen al op met het volgen van het onderzoek, O Wim ik kan je niet uitleggen wat deze vreselijke waarheid met mij doet, want dat het de waarheid is voor mij 100%, wens jullie veel sterkte met de dingen waar jullie mee bezig zijn , (dat het resultaat mag hebben).”

  De brief is hier te lezen:

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/03/31/de-leugens-van-het-om-in-de-vaatstra-zaak-11-2/

 • wikki:

  Op de vraag waarom is het zo ontzettend belangrijk een draagvlak te creeren voor emigratie.
  De oude wereld heersers gebruikten vroeger zoiets als deportatie om een gebied onder controle te krijgen.
  In het gebied waar je de mensen naar toe deporteerd onstaat verdeeldheid.
  (verdeel en heers)
  2 gebieden onder controle met 1 actie.
  Vraag jezelf eens af wie al die oorlogen begint en wie al de wapens levert aan al die landen met een burgeroorlog.
  Het zelfde geld natuurlijk voor de economische oorlogsvoering(concurentie,corruptie) binnen de EU.
  Sorry voor de spellingsfouten
  woon al een tijdje niet meer in Nederland gelukkig.
  Te veel gezien te veel meegemaakt te hard genaaid.
  Ambtenaar geweest en bij Ahold gewerkt.
  Als ik was gebleven had er zeker een zijn corrupte doorgesnoven kop in geslagen.
  Op bijltjesdag kom ik terug.

 • mrpettjo:

  Volgens een van de Friese onderzoeksters in de zaak Marianne Vaatstra gaat het OM binnenkort een man presenteren van dietschen bloede die de moord op Marianne gepleegd zou hebben volgens een familid in Heerenveen.
  Binnenkort te zien in een van de laatste uitzendingen van Peter R. de Vries?

  jannie
  3 april, 2012 at 16:20
  Dit is dan de zoveelste hoax die idd word opgevoerd.
  Ik ga lang niet in alles met je mee Micha maar dit slaat echt alles, hier zaten we al op te wachten.
  Over een paar weken dan hebben ze de dader ene meneer Veen uit Zuid Holland een volle neef van Pv/dK uit Heerenveen hou dit maar in de gaten Micha verder zeg ik er niks over maar hij is al bij het coldcaseteam geweest om zijn VOLLE NEEF aan te geven volgens hem heeft die de moord gepleegd?
  Afgelopen week is hij op bezoek geweest in Groningen bij het coldcaseteam heeft ie zelf verteld Alleen het rare is hij reageerd al 3 weken niet meer op de mensen waar hij mee heeft gesproken. Helemaal niks ,alleen even langs geweest met de mededeling dat hij wel wist wie het had gedaan en hij zat toen des tijds op het AZC te Kolum in een caravan ..daar brak die zo nu en dan wel eens in. Het is een broodjeaap verhaal waar de goegemeente van zal smullen! ZIe je wel! het is een blanke man! hebben we altijd al gezegd en die Familie maar tegen het arme asielzoekerscentrum aan schoppen wat een rotzakken allemaal en iedereen leefde nog lang en gelukkig.
  Maar we wachten rustig af en ik weet dat de mensen uit Friesland heel graag met het coldcaseteam of meneer Mouse willen praten over bepaalde zaken die niet kloppen in het onderzoek, alleen reageren ze nooit.
  Maar met deze aangifte kunnen ze nu gelijk DNA van deze man afnemen en kijken of zijn VOLLE neef(zo zei het wel 10 keer) het kan zijn geweest. en ja dan is het verhaaltje nog eerder uit dan dat we hadden verwacht en kunnen alle mensen die andere theorieen hebben maar met vacantie gaan want dan is het verhaal uit. En dat is natuurlijk ook de bedoeling hiervan.

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11679/oproep-tot-bestorming-om-leeuwarden#comments

 • Voyager:

  Vandaag gehoord in het radiojournaal en Eenvandaag. DNA in de Vaatstra zaak opnieuw in onderzoek naar familie verbanden dader. Natuurlijk geen woord, dat de daders en hun DNA, al de dagen na ontdekking bekend waren. Hoe kan het toch, dat mensen binnen het justitie apparaat zich zo laten manipuleren? Er heerst kennelijk een moraal waarbij een geweten en of principe t.a.v de rechtspraak niet is toegestaan. Hoe kan het toch dat journalisten zich zo laten inpakken door hun werkgevers en geen echte vragen durven stellen? Dan rest zoals
  Henk van Randwijk aangaf:

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Voyager

 • klaas:

  Toch raar mrpettjo dat men nu al weer vergeten is dat ze tot op de dag van vandaag niet de juiste hoofdverdachte hebben aangehouden maar wel blijven volhouden dat dat wel waar is!
  Binnenkort zullen de friese onderzoekers samen met andere onderzoekers komen met de bewijzen rond om de kleine Ali, ze kunnen aantonen via rontgen foto’s dat de echte opsporingsfoto van de kleine Ali is gefotoshopt!
  Vanaf het begin tot het eind en dan kan daar geen twijfel meer over bestaan. En dan kan iedereen zien dat hij niet langer was dan hooguit 1 meter 68! maar nog even geduld.

  • mrpettjo:

   @Klaas zo’n photoshop door het OM zou de sprekende gelijkenis van de beide Ali’s kunnen verklaren inderdaad. Ik heb me altijd zeer verbaasd over deze bijna onmogelijk grote overeenkomst van beide Ali’s wat het gezichtvoorkomen betreft.
   Ik ben erg benieuwd naar de resultaten van de Friese burgeronder-zoekers. Hopelijk weten zij ook de kranten te halen hoewel de kans daarop natuurlijk klein lijkt.

 • DW:

  Die genoemde Pv/dK uit Heerenveen is niets meer dan een blaaskalk die louter uit is om in de spotlights te komen.
  Heb hem horen ‘lullen’over zijn vermeende forensische expertise en is hij net als Bart Bakker een gewetenloze rakker die naar informatie zoekt om een boek te lanceren. Want laten we eerlijk zijn, pv/dk zijn vorige uitgave was ook geen succes. Deze pv/dk weet 100% zeker dat zijn volle neef dé dader is maar heeft zijn neef in geen 30 jaar gesproken.
  Volgens mij heb ik ook wel ergens zo’n neef rondlopen.

 • mrpettjo:

  Wat is de volledige naam van deze PvdK?

 • André Vergeer:

  mrpettjo,

  Op 29 augustus 1999 is de foto van de echte Ali en een onschuldige Afghaan getoond op TV door SBS6 (Peter R.). Vóór de vertoning was de foto al ‘gephotoshopt’. O.a. was de achtergrond weggepoetst om de indruk te wekken dat het om een pasfoto ging. Een fotograaf van het ANP heeft de foto letterlijk van het TV-scherm overgenomen en aan het ANP gestuurd. Linksboven was daar dan ook nog het logo van SBS6 te zien. Die foto is het hele land doorgegaan in de media.

  Een dag later, op 30 augustus, heeft de politie die foto opgevraagd. Probleem was dat er nog een logo van SBS6 op stond. Dat logo is door de politie weer op een wat knullige wijze opnieuw weggepoetst met photoshop. En…., toen op de politietelex gezet…

  Nu is duidelijk dat van elke asielzoeker op meerdere plaatsen (bij IND, Douane, COA en AZC, advocaat!) een dossier aanwezig is van die persoon met FOTO, vingerafdrukken, persoons- en lichaamskenmerken. Nu dat dossier ontbrak kan hieruit alleen al worden vastgesteld dat AZC/COA/IND in het doofpotcomplot zaten..

 • André Vergeer:

  Oh ja, toen de ‘originele’ foto (een groepskiekje) van deze Ali twee jaar later weer werd getoond bij Omrop Fryslân, was hij opnieuw ‘gephotoshopt’. NU was o.a. zijn gezicht met enkele procenten verlengd waardoor hij nog sterker zou lijken op die Ali uit Turkije..

  • mrpettjo:

   Die indruk had ik ook al gekregen.
   Duidelijk is nu dat het OM werkelijk ieder middel (inclusief het photoshoppen van foto’s van verdachten als nieuwe (?)vorm van liegen door justitie) om de waarheid onder tafel te houden.
   Hopelijk komen de Friese burgeronderzoekers met een goed geschreven journalistiek verhaal over deze fotoshoppraktijken van het OM in de zaak Marianne Vaatstra.

 • DW:

  @mrpettjo,

  Peter van der Kooy

 • yvonne:

  John F Baselmans is een integer mens, waarvan er inmiddels weinigen van zijn te vinden……..vertrouwen op intuìtie wordt kapot gemaakt….

Laat een reactie achter