Archief
Artikelen

Vladimir Poetin is zondag met bijna 64% van de stemmen herkozen als president van Rusland. Het “vrije Westen” blijkt daar niet zo blij mee. Het NRC beschuldigt Poetin dan ook van verkiezingsfraude op grote schaal. Dat zeggen ze nou nooit van George W. Bush! Voor een sterk uitvergrote anti-Poetin demonstratie in Moskou kan men tot in detail terecht bij de NOS. Alles wat tegen Poetin kan pleiten, wordt breed uitgemeten, maar onze “vrije media” zijn zo vrij om de waarheid te verdraaien. Belangrijker is, wat Poetin zelf te zeggen heeft.

Toen het “vrije Westen” vorig jaar had besloten om Libië te bevrijden van de wrede dictator Gaddafi die aan de bevolking van Libië voorspoed, vrede en welvaart bracht, verklaarde Vladimir Poetin dat hij niet blij was met de manier waarop deze “humanitaire missie” door de NATO werd ingevuld. Het bombarderen van de woning van Gaddafi viel immers ver buiten de afspraak van een No Fly zone! Poetin waarschuwde toen ook dat het niet goed zou aflopen met Libië.

Putin: Who gave NATO right to kill Gaddafi?
Geüpload door RussiaToday op 26 apr 2011

Who gave coalition forces in Libya the right to eliminate Gaddafi? That’s the question Vladimir Putin’s been asking, during an official visit to Denmark. The Russian Premier also said NATO’s effectively joined one of the warring sides in the conflict. And more responsible action should be taken instead.

We weten nu hoe het Libië daarna is vergaan: het liep niet goed af. Om deze afloop te voorspellen, hoef je geen profeet te zijn, maar Poetin is kennelijk een man die graag de waarheid spreekt! Luister maar:

Dat het “vrije Westen” niet blij is met Poetin, komt mede omdat hij geen blad voor de mond neemt. Hij zegt waar het op staat. Het heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat Rusland nog beschikt over ruime reserves aan aardolie en aardgas, voldoende zelfs om deze te exporteren naar Europa. Maar het komt vooral omdat Poetin rustig, beheerst en openlijk kritiek uit op de agressieve oorlogspolitiek van ons “vrije Westen”. Op een internationale conferentie over veiligheid die in 2007 werd gehouden in München, gaf Poetin een lezing over de huidige wereldorde. Vooral deze toespraak heeft bij het “vrije Westen” kwaad bloed gezet. Poetin zegt duidelijk en eerlijk hoe hij denkt over de hypocriete politiek van de VS-NATO-EU en het IMF. Deze belangrijke lezing is ondertiteld in het Engels.

Vladimir Putin exposes the NWO duurt 30 minuten.

Dat de VS-NATO-EU coalitie sindsdien niet zo blij is met Poetin, ligt voor de hand. Dat ze proberen om Poetin op alle mogelijke manieren in diskrediet te brengen, maakt deel uit van de normale procedure. Ook wordt de Russische oppositie gefinancierd door het “vrije Westen”, zoals overal elders waar ons “vrije Westen” graag een marionet aan de macht wil zien! De historicus F. William Engdahl verwoordt het als volgt:

‘No question of US backing for Russian opposition’

Intussen is Poetin dus weer gekozen tot president van Rusland, en wel voor een ambtstermijn van 6 jaar. Niet iedereen is daar blij mee, maar sommigen juist weer wel! Het zijn de landen die last hebben van de economische en militaire agressie van het “vrije Westen”. De BRIC-landen, Brazilië, Rusland, India en China, kennen een sterke economische groei, waardoor ze niet langer afhankelijk willen zijn van de Amerikaanse dollar! In deze landen is men blij met Poetin.

Salbuchi: Putin a break against neo-colonial West

Escobar: Putin not part of NWO, labelled evil by elites

Ook in Iran is men blij met de overwinning van Poetin. Daar hoopt men dat deze man in het Kremlin een tegenwicht zal bieden aan de voortdurende agressie van de VS tegen hun land. Hoe men in Iran denkt over Poetin, blijkt uit de eerste vier minuten van deze Press TV Nieuws Analyse. De rest is praten over Poetin…

Put in Kremlin-News Analysis-03-04-2012

Tot slot en als toegift: Broeder Nathanael. Deze Amerikaanse Jood heeft zich bekeerd tot de Orthodox Christelijke Kerk en nu is hij fel gekant tegen alles wat Joods is, vooral tegen het Zionisme. Hoewel hij soms best iets te melden heeft, vind ik die man zo grappig, dat ik hem onmogelijk serieus kan nemen. Ter ere van de religie van Poetin: Orthodox Christelijk Cabaret! 🙂

The Jewish War On Vladimir Putin

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Vladimir Poetin opnieuw verkozen tot Russische president”

 • knofje:

  hm,Ik denk dat ik maar eens russies ga leren zodat ik asiel kan aanvragen zodra het nodig is. Onze zogenaamde demokratie in het westen is een wassen neus gebleken.

 • mr. drs. Bou:

  Knofje, ik ga met je mee!

  Lees ook op Zonnewind het artikel over de zogenaamde verkiezingsfraude. Daar kan George W. Bush nog wel een puntje aan zuigen!

 • They Knew:

  Héél goed jullie beiden en ik sluit me bij jullie aan. Dit heeft een ingrijpen in Syrië voorkomen. De hypocriet Obama zei gisteren dat een unilateraal ingrijpen in Syrië nu niet verstandig is. Nee, dank je de koekoek als er twee grootmachten tegenover je staan. Gelukkig is hij nog niet zo gek om WWIII te starten.

 • mr. drs. Bou:

  Why Putin is Driving Washington Nuts

  By Pepe Escobar

  March 08, 2012 “Asia Times” – -Forget the past (Saddam, Osama, Gaddafi) and the present (Assad, Ahmadinejad). A bet can be made over a bottle of Petrus 1989 (the problem is waiting the next six years to collect); for the foreseeable future, Washington’s top bogeyman – and also for its rogue North Atlantic Treaty Organization partners and assorted media shills – will be none other than back-to-the-future Russian President Vladimir Putin.

  And make no mistake; Vlad the Putinator will relish it. He’s back exactly where he wants to be; as Russia’s commander-in-chief, in charge of the military, foreign policy and all national security matters.

  Anglo-American elites still squirm at the mention of his now legendary Munich 2007 speech, when he blasted the then George W Bush administration for its obsessively unipolar imperial agenda “through a system which has nothing to do with democracy” and non-stop overstepping of its “national borders in almost all spheres”.”

  So Washington and its minions have been warned. Before last Sunday’s election, Putin even advertised his road map The essentials; no war on Syria; no war on Iran; no “humanitarian bombing” or fomenting “color revolutions” – all bundled into a new concept, “illegal instruments of soft power”. For Putin, a Washington-engineered New World Order is a no-go. What rules is “the time-honored principle of state sovereignty”.

  Lees hier verder!

 • They Knew:

  @Bou,

  Nou, de kogel is door de kerk. Zowel Minister van Buitenlandse Zaken Leon Panetta als Generaal Martin Dempsey hebben toegegeven dat Obama rechtstreeks orders aanneemt van de VN-veiligheidsraad danwel de NAVO, als er ergens op de wereld moet worden ingegrepen. Dit stuntje hebben wij natuurlijk al eerder gezien in Libië, waarbij Obama doodleuk het congres passeert om een oorlog te starten en zich schuldig maakt aan het aan zijn laars lappen van de Amerikaanse grondwet. Moet je je voorstellen dat het Nederlandse kabinet een oorlog start, zonder daar de Tweede Kamer over te raadplegen?

 • They Knew:

  Sorry verkeerde link, deze moet het zijn!

 • mr. drs. Bou:

  Putin ruthless dictator whose days are numbered – UK’s Milliband

  Geüpload door RussiaToday op 11 mrt 2012

  The West has been largely critical of both Russia’s election run-up and its outcome, often implying fraud even before the polls opened. But in the UK, former foreign minister David Milliband went even further – calling Putin a ruthless dictator who wouldn’t last his next term in power. RT’s Ivor Bennet looks into how this harsh rhetoric reflects the West’s selective coverage of Russian affairs.

 • mr. drs. Bou:

  Donkerdoorn bespreekt een recent artikel van Putin:
  http://zapruder.nl/portal/artikel/poetin_praat_1/rss

 • Putin Landslide an Historic Event on Scale of FDR 1940…..
  Webster G. Tarpley on Russia Today. 10 maart 2012.

  http://tarpley.net/2012/03/10/putin-landslide-an-historic-event-on-scale-of-fdr-1940-degaulle-1958-wins/

 • mrpettjo:

  Poetin schijnt net als Hitler en andere “grootheden” lookalikes te hebben die speeches houden en andere taken verrichten als de echte Poetin in Italie op vakantie is.. Onderdeel van de door de NWO geschapen schijnwerkelijkheid?:
  http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2013/04/05/17585.shtml

  Zie ook: http://martinvrijland.com/2013/07/02/de-nwo-troependans/

 • mrpettjo:

  Er staat vandaag een uitstekend artikel op de site van Martin Vrijland over de grote tegenstander van Poetin EN van de Russische Republiek de Russische Jood Michael Chodorovski die in 2004 terecht een gevangenisstraf heeft opgelegd gekregen vanwege belastingontduiking ( miljardendiefstal) en landverraad (geplande verkoop van Yukos olie aandelen aan de Amerikaanse Bush kliek).
  (http://www.martinvrijland.nl/2014/02/25/rusland-breekt-zich-los-van-de-new-world-order/?utm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Drusland-breekt-zich-los-van-de-new-world-order)

  In een artikel op Voltairenet staan nog aanvullende feiten over de staatondermijnende activiteiten van Chodorovski voor de Rothschild en de rest van NWO kliek:

  Moreover, at the time of his arrest Khodorkovsky was in the process of negotiating via his Carlyle friend George H.W. Bush, father of the then-President George W. Bush, the sale of 40% of Yukos to either Condi Rice’s former company, Chevron or ExxonMobil in a move that would have dealt a crippling blow to the one asset left Russia and Putin to use for the rebuilding of the wrecked Russian economy: oil and export via state-owned pipelines to the West for dollars.

  http://www.voltairenet.org/article168007.html

 • President Putin’s address on Crimea, 18/3 2014 in FULL.
  Video duurt 50 minuten.

  http://www.youtube.com/watch?v=YtM5rk4tods

Laat een reactie achter