Archief
Artikelen

Vrijdag j.l. ontving ik een lange brief van Marcel Vervloesem en zondag werd ik gebeld door Hüseyin Baybasin. Hoewel twee totaal verschillende persoonlijkheden, zijn ze beiden het slachtoffer van de doofpotpolitiek rond pedofilie. Dit zijn politieke gevangenen in twee landen die zich laten voorstaan op vrijheid en democratie. Beiden verzochten ze mij om vooral iedereen te bedanken die hen een ansichtkaart stuurde. Natuurlijk bij deze, maar ik wil tevens iedereen verzoeken om het goede werk niet te staken en hen kaarten te blijven sturen! De adressen zijn:

Mr. Hüseyin Baybasin
reg.nr. 1623371
P.I. Nieuwegein
Postbus 1328
3430 BH Nieuwegein.

Te versturen met een postzegel buitenland of twee gewone postzegels:
Gevangenis Turnhout,
t.a.v. Marcel Vervloesem,
cel 139,
Wezenstraat 1,
2300 Turnhout
BELGIË

Met de gezondheid van Baybasin lijkt het weer goed te gaan. Hij is vorig jaar geopereerd aan een gezwel in zijn darmen, maar dit bleek goedaardig. Hij is opgewekt, maar hij verlangt intens naar de vrijheid! De Hoge Raad moet daar nu over beslissen, maar de Hoge Raadslieden maken daarbij geen haast. Die beslissing is ook niet gemakkelijk, want enerzijds ligt daar de aanklacht van Baybasin tegen de SG van Veiligheid en Justitie Joris D., anderzijds zijn daar de vervalste telefoontaps die een nasleep kunnen hebben voor talloze zaken waarin de veroordeling berust op telefoontaps. De Hoge Raad zou daarom waarschijnlijk het liefste wachten tot Baybasin een ons weegt, maar ze weten ook dat het onrecht intussen blijft voortwoekeren. Wij wensen de Hoge Raadslieden daarom veel wijsheid en rechtsgevoel toe, maar we verzoeken hen dringend om haast te maken!

Helaas is Marcel Vervloesem er veel slechter aan toe, hij is ernstig ziek en krijgt in de cel onvoldoende medische verzorging. Hij heeft diabetes, is nierpatiënt en hartpatiënt, en hij heeft kanker. Ook is hij nu aan een oog blind geworden. Toch blijkt uit zijn brief dat hij nog altijd strijdbaar is. Vervloesem weigert om toe te geven aan de druk van de Belgische justitie die eist dat hij zijn standpunten laat vallen in ruil voor de vrijheid. De magistraten die hem op een valse aanklacht hebben opgesloten, zijn dezelfde personen die jaren lang door Vervloesem zijn bekritiseerd wegens hun doofpot-strategie in de kinderpornozaak Zandvoort.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

22 Reacties op “Politieke gevangenen zijn blij met uw ansichtkaart”

Laat een reactie achter