Selecteer een pagina

Archieven

Politieke gevangenen zijn blij met uw ansichtkaart

Vrijdag j.l. ontving ik een lange brief van Marcel Vervloesem en zondag werd ik gebeld door Hüseyin Baybasin. Hoewel twee totaal verschillende persoonlijkheden, zijn ze beiden het slachtoffer van de doofpotpolitiek rond pedofilie. Dit zijn politieke gevangenen in twee landen die zich laten voorstaan op vrijheid en democratie. Beiden verzochten ze mij om vooral iedereen te bedanken die hen een ansichtkaart stuurde. Natuurlijk bij deze, maar ik wil tevens iedereen verzoeken om het goede werk niet te staken en hen kaarten te blijven sturen! De adressen zijn:

Mr. Hüseyin Baybasin
reg.nr. 1623371
P.I. Nieuwegein
Postbus 1328
3430 BH Nieuwegein.

Te versturen met een postzegel buitenland of twee gewone postzegels:
Gevangenis Turnhout,
t.a.v. Marcel Vervloesem,
cel 139,
Wezenstraat 1,
2300 Turnhout
BELGIË

Met de gezondheid van Baybasin lijkt het weer goed te gaan. Hij is vorig jaar geopereerd aan een gezwel in zijn darmen, maar dit bleek goedaardig. Hij is opgewekt, maar hij verlangt intens naar de vrijheid! De Hoge Raad moet daar nu over beslissen, maar de Hoge Raadslieden maken daarbij geen haast. Die beslissing is ook niet gemakkelijk, want enerzijds ligt daar de aanklacht van Baybasin tegen de SG van Veiligheid en Justitie Joris D., anderzijds zijn daar de vervalste telefoontaps die een nasleep kunnen hebben voor talloze zaken waarin de veroordeling berust op telefoontaps. De Hoge Raad zou daarom waarschijnlijk het liefste wachten tot Baybasin een ons weegt, maar ze weten ook dat het onrecht intussen blijft voortwoekeren. Wij wensen de Hoge Raadslieden daarom veel wijsheid en rechtsgevoel toe, maar we verzoeken hen dringend om haast te maken!

Helaas is Marcel Vervloesem er veel slechter aan toe, hij is ernstig ziek en krijgt in de cel onvoldoende medische verzorging. Hij heeft diabetes, is nierpatiënt en hartpatiënt, en hij heeft kanker. Ook is hij nu aan een oog blind geworden. Toch blijkt uit zijn brief dat hij nog altijd strijdbaar is. Vervloesem weigert om toe te geven aan de druk van de Belgische justitie die eist dat hij zijn standpunten laat vallen in ruil voor de vrijheid. De magistraten die hem op een valse aanklacht hebben opgesloten, zijn dezelfde personen die jaren lang door Vervloesem zijn bekritiseerd wegens hun doofpot-strategie in de kinderpornozaak Zandvoort.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

22 Reacties

 1. knofje

  kaartjes zijn op de bus

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Knofje, je bent een schat! Je weet niet half hoe blij je hen maakt! :kiss:

  Antwoord
 3. Anne

  En Erwin Lenselink, bestaat daar ook een adres van? Dan ga ik voor hun drieën fijne kaartjes in elkaar knutselen om zo een teken van hoop te geven.

  Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  Dank je wel Groene Wolf!

  Aan de weledele heer E. Lensink
  Registratienummer 2022645

  P.I. Grave (Bc-oost-cel 1),
  locatie Oosterhoek, Muntlaan 1,
  5361 ME Grave
  Postadres: Postbus 250, 5360 AG Grave

  Lensink krijgt van mij straks ook een kaartje! 😉

  Antwoord
 5. Anne

  Tof, dank je!

  Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  In plaats van met veel lawaai en reiskosten te gaan demonstreren, kan men de politieke gevangenen ook een kaartje sturen. Dat komt dan eerst bij de censuur waar die kaartjes doorheen gaan! En het komt dan bij de gevangene. Ansichtkaarten zijn bij hen zo welkom!!!

  Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Veel onschuldigen in de cel

  Den Haag – Nederland staat binnen de EU aan de top staat als het gaat om het opsluiten van onschuldige mensen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
  In de afgelopen tien jaar hebben bijna 30.000 mensen onschuldig vastgezeten. Bovendien neemt het aantal mensen dat onschuldig in de cel belandt ieder jaar toe en is dat ten opzichte van 2002 verdrievoudigd.

  met 244 reacties!

  Antwoord
 8. Groene Wolf

  Lees hier de update over de vrijlating van Erwin Lensink:
  http://www.prorepublica.nl/
  Nu hij vrij is, reageert hij zelf op het artikel
  Vive la republique!

  sitestat

  Antwoord
 9. mr. drs. Bou

  Beste Groene Wolf,

  Pro Republica heeft geen permalink in de balk staan, stom, stom, stom! Daarom plaats ik nu hun tekst maar hier, anders raken we hem kwijt:

  UPDATE:
  Gisteren ontving Pro Republica het volgende bericht van Erwin Lensink: Zou je voor mij svp het volgende filmpje onder het filmpje van EenVandaag kunnen plaatsen bij mijn artikel op jullie website Pro Republica.nl. Het is zeer belangrijk, dat deze informatie wordt verspreid.

  Dit is de reden, waarom wij democraten en republikeinen alle banken of in ieder geval grotendeels de banken met hun fiducair systeem moeten nationaliseren of grotendeels nationaliseren en als goede-doelenbanken moeten voortzetten met iedere burger van een land als gelijk aandeelhouder.

  Dit is de bron van de crisis. Koning Willem I (keizer / dictator) heeft dit fiduciaire systeem ingevoerd als eerste in Nederland door de oprichting van de Generale Bank (Fortis), de Nederlandse Handelsmaatschappij (ABN AMRO), de Nederlandse Middenstandsbank (ING Bank) en zelfs De Nederlandsche Bank, alle grotendeels als prive-eigendom van de “koninklijke familie”.

  Daarom heb ik de actie uitgevoerd op 21 september 2010 en deze informatie moet bekend worden voor soevereiniteit, bezittingen en vrijheden van een ieder, zeker iedere Nederlander, immers wilde Koning Willem I met een aantal slimme trucs, bijvoorbeeld de invoering van de adel en De Hoge Raad van Adel iedere Nederlander min of meer als slaaf onderwerpen. Hij heeft dit zowel afgekeken van de Rothschilds destijds, die de Engelse en Nederlandse huursoldaten betaalden tegen de Franse patriotten van Napoleon Bonaparte, als ook het Britse dicatuur model met de House of Lords in het “Koninkrijk der Nederlanden” ingevoerd.
  Daarom moeten we een democratisch gekozen staatshoofd hebben, genationaliseerde goede doelen banken (goed voorbeeld is ASN of Triodos) en afschaffing van de adel en invoering van een jurysysteem bijvoorbeeld Hof van Assissen, zoals dat voor 1813 in Nederland het geval was.

  Hopelijk kun je deze complete boodschap overbrengen aan allen…mijn dank is zeer groot en alleen voor deze boodschap heb ik 2 jaren vast gezeten in gijzeling.

  Read more: http://www.prorepublica.org/artikel.aspx?a=120714_update_erwin_lensink_vrij&t=update+erwin+lensink+is+vrij+monarchy+monarchie+republiek+republikein+prorepublica+pro+republica+republikeins+republikeinen+beatrix+republic#ixzz20mWkH0pq

  Komt er opeens toch een permalink boven water! Wat een systeem…

  Ik ben wel blij dat Erwin Lensink nu vrij is, want dat geklooi van het OM met hem was pas echt van de gekken!!!

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Diewer, hoe liep dat af? Of is het vonnis nog niet bekend?

   Antwoord
   • Diewer

    Hoi Bou,

    Nee, volgens mij is er nog niets bekend.

    Antwoord
 10. Diewer

  Op deze site: http://www.kooshenderechter.nl/news/karate-bob-vecht-dreigende-uitzetting-aan/

  “Update 2 december 2013:
  Vandaag kwam het bericht dat Slobodan Mitric dit jaar niet wordt uitgezet, aldus de landsadvocaat. De uiteindelijke uitspraak is op 10 december.”

  “Deze week is er een reportage over Karate Bob in het blad Panorama; Hier de link naar een kort stuk van het artikel http://www.panorama.nl/blog/misdaad-blog/bezoek-karate-bob.htm
  De foto’s laten zien dat het heel slecht gaat met Slobodan Mitric. Als u hem wilt steunen neem dan contact op met de directeur van uitgeverij Willehalm (Robert-Jan Kelder). Zie voor het adres: http://www.willehalm.nl/ en http://www.linkedin.com/in/robertjankelder

  Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Dank je wel, Diewer. Nu is het ver over bedtijd, maar morgen zal ik je links bekijken. Want Karate Bob wist exact hoe de hazen lopen, maar hem is helaas de mond gesnoerd.

    Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Beste Diewer, Dank voor deze link. Die pagina gaat weer naar andere links. Een hoop leeswerk en wat Karate Bob vertelt, klinkt vaak ongelooflijk, maar het is kennelijk waar. Zou het niet waar zijn, dan was hij nu een gevierd schrijver van spionageromans, maar volgens Fred Teeven is hij staatsgevaarlijk! Waarom?

    http://www.boekenroute.nl/BoekComps/TekstCompleet.aspx?TekstID=14977

    Antwoord
    • Diewer

     De waarheid is fantastischer dan de gefantaseerde werkelijkheid… Fred Teeven is wel érg vaak figurant en hoofdpersoon.

 11. Diewer

  http://www.change.org/petitions/new-petition-to-free-lynne-stewart-support-compassionate-release?utm_source=supporter_message&utm_medium=email&utm_campaign=petition_message_notice

  Een petitie om een doodzieke onschuldig gevangen zittende advocate vrij te laten. Er wordt al een hele tijd geprobeerd om Lynne Stewart vrij te krijgen op humanitaire gronden, maar de zogenaamde autoriteiten doen gewoon niets…

  Ik wil jullie allen oproepen om de petitie te tekenen!

  Antwoord
  • Diewer

   De voorzieningenrechter heeft de man – in het civielrechtelijke kort geding – in het ongelijk gesteld omdat deze zich voor het door hem beoogde doel uitsluitend tot de bestuursrechter kan wenden.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën