Archief
Artikelen

Vandaag heb ik geen zin om te bloggen over de ernst des levens. Het wordt me te dwaas! Terwijl in Syrië binnenkort een referendum zal plaatsvinden over een nieuwe grondwet waarin een meerpartijenstelsel is opgenomen, beweert te NOS iedere avond dat er in Syrië een akelige dictatuur heerst waar kinderen worden gemarteld. En Iran zou misschien wel een atoombom willen maken, het land moet daarom preventief worden gebombardeerd. En de VS, ooit de grote bevrijder van Europa, maar nu de grootste wapenfabrikant met militaire bases over de hele wereld, is nog steeds ons grote voorbeeld.

In de VS wordt armoede geleden, veel kinderen zijn daar het slachtoffer van. Dit rijkste land ter wereld besteedt zijn geld nog slechts aan oorlog, oorlog en oorlog! En de media verspreiden propaganda, propaganda en nog meer propaganda voor oorlog, want die moet nu gaan tegen Syrië en Iran. Maar wat als de bom barst? We willen geen kernenergie, laat staan een wereldoorlog met kernwapens. En de voorbereidingen voor de oorlog gaan maar door! Moedeloos makend, en dat terwijl toch vanmorgen de zon doorkwam!

Relativeren is belangrijk, het is immers allemaal dwaasheid! Goed nieuws is schaars, maar Deek Jackson verstaat de kunst om zelfs het slechtste nieuws zodanig belachelijk te maken dat het komisch wordt. Hoewel ik geabonneerd ben op zijn YouTube kanaal, kijk ik er lang niet altijd naar, maar vandaag moest ik toch weer lachen om deze dwaze clown in zijn keurige colbert met stropdas en zijn eeuwige zonnebril op. Freedom is slavery! Ignorance is strength! Shop for victory! Die in debt! Dat er zoveel mis gaat in deze wereld, dat is geen complot, maar slechts een ongelukkige samenloop van omstandigheden, it’s just a coincidence! Here are the headlies tonight!

IRAN WAR – WHITNEY DEATH – EURO DEBT duurt 17 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

7 Reacties op “Deek Jackson en de FKN News”

Laat een reactie achter