Archief
Artikelen

Door de NOS worden we dagelijks voorzien van propaganda tegen het bewind van president Assad van Syrië. Vorig jaar rond deze tijd begon dezelfde propaganda tegen de Libische leider Gaddafi. We weten hoe dat afliep, er kwam een VN-resolutie, zogenaamd om de bevolking te beschermen tegen een moorddadig wrede dictator, er kwam een No Fly Zone en daarna kon de NATO ongestraft het hele land bombarderen. Lezers van BOUblog zijn op de hoogte van de ware gang van zaken, maar de internationale pressiegroep AVAAZ laat zich alwéér misbruiken, nu voor een zelfde scenario in Syrië.

Toen ik vanmorgen hun mail ontving met een oproep om de rebellen in Syrië financieel te steunen, zodat AVAAZ hoop kon brengen naar Syrië, heb ik hen een mail gestuurd met de volgende tekst:

RE: Breng een hoop ellende naar Syrië

Libië is ook zo bevrijd!!! Bevrijd van zijn vrede, zijn huisvesting, water, elektriciteit, van zijn gratis onderwijs en idem gezondheidszorg, zijn moderne infrastructuur, zijn 2 miljoen gastarbeiders en zijn zogenaamde dictator die openlijk werd afgeslacht op YouTube.

In Syrië is nu een zelfde scenario gaande. Door het westen bewapende “vrijheidsstrijders” vermoorden burgers. Het hoofd van de Syrische Bevrijdingsleger is de beruchte Al Qaida strijder Abdel Hakim Belhaj !!!

Als Assad probeert om deze moordende en verkrachtende bende Allah Akbar hooligans tot staan te brengen, volgt er een bloedbad waarin Syrische soldaten omkomen. En dat zou dan de schuld zijn van Assad.

De westerse media zijn volledig medeplichtig aan de valse beeldvorming, maar die smerige denktanks uit de VS zouden eens een ander scenario moeten verzinnen… We hebben het resultaat gezien in Libië. Op dit moment weerhouden Rusland en China met hun VETO de Noord Atlantische Terreur Organisatie van een dergelijke “bevrijding” van Syrië.

En jullie stinken er in!!!

http://www.boublog.nl/category/zoek-documentaires/midden-oosten/syrie/

Met vriendelijke groet,
Bou

Natuurlijk was dit haastwerk en vandaag was ik niet van plan om een blog te schrijven. Maar het zit me toch dwars dat een organisatie met een zeer vreedzame en democratische reputatie zich zo klakkeloos aansluit bij de dictatuur van het “vrije Westen”. We kennen allemaal het internationale scenario zoals dat werd verwoord door Generaal Wesley Clark, maar kennelijk heeft AVAAZ dit filmpje nog nooit gezien.

Gen. Wesley Clark – Exposes US Foreign Policy Coup

We weten allemaal hoe Libië werd verwoest en veroverd door de NATO en de westerse corporaties, maar kennelijk denkt AVAAZ nog steeds dat Libië nu mede dank zij hen eindelijk is veranderd in een ware democratie! Nu willen ze ook Syrië bevrijden, en daarna natuurlijk Iran! Want dat beetje olie dat Syrië heeft, is niet de grote poet waar de “Westerse democratieën” op uit zijn…

Die aardige Internetactivisten van AVAAZ lezen waarschijnlijk ook geen Kleintje Muurkrant. In Groetjes uit Homs vertelt Kleintje dat het Libische NTC-rebellenleger nu actief is in Homs. Het staat onder leiding van de beruchte Al Qaida aanvoerder Abdul-Hakim Belhadj. In Groetjes uit Homs (2) voegt Kleintje daar aan toe dat een andere beruchte Al Qaida aanvoerder, Abdilmajed Fakhet, zich ook in Syrië bevindt om te strijden voor de Allah Akbar bevrijding. Syrië is al jaren een seculier land! Men zit daar echt niet te wachten op de Sharia. Kleintje is ook niet de enige die dit zegt, maar die brave leden van AVAAZ lezen vast ook niet Voltaire Network.

Intussen ligt er wel een rapport van de observatiemissie van de Arabische Staten (pdf). Het leest niet echt lekker weg, maar op Zonnewind staat een Nederlandstalig artikel over de inhoud van dit rapport: Onafhankelijk rapport weerlegt beeldvorming door Westerse media en politiek. Uiteraard zal ons propagandakanaal de NOS daarover zwijgen. Alleen Russia Today probeert nog om de feiten te scheiden van de fictie.

Wat nu in Syrië gebeurt, lijkt als een identieke tweeling op wat er vorig jaar in Libië gebeurde. Ook daar hebben de media de waarheid verdraaid en vertekend, met als hoofdschuldigen de BBC en Al Jazeera. Pas achteraf bleek duidelijk hoe misdadig het “vrije Westen” heeft ingegrepen in dit soevereine land. Met leugens, bedrog en oorlogsmisdaden werd Libië bevrijd en nu is Syrië aan de beurt. AVAAZ volgt helaas de valse vlaggen van YouTube bloggers en Twitters, ingehuurd en betaald door de CIA! Daarom zal ik hen straks de link naar dit blogje sturen, opdat ze niet kunnen zeggen dat ik hen belaster achter hun rug, maar vooral om te voorkomen dat ze achteraf hun handen in onschuld wassen!

Libyan Crisis: Events, Causes and Facts (Documentary) duurt 25 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

25 Reacties op “AVAAZ brengt een hoop ellende naar Syrië”

 • Tayelrand:

  Weet je, de enige reden dat ik de rommel van AVAAZ nog in mijn mailbox toelaat is om eens te kijken welke mening mij nu weer opgedrongen wordt door onze meesters.

  Na een beetje googelen ontdek je al snel snel dat AVAAZ een kindje is van van een George Soros foundation.

  Dat verklaard een heleboel, zo niet alles.

 • excellentie zwembad:

  wat dan?

 • mr. drs. Bou:

  Goede vraag, Excellentie! Tayelrand, wij wachten op antwoord!

 • Het is best om geen propaganda te maken voor Avaaz, dat zelfs openlijk toegeeft geld, communicatie-apparatuur, medische verzorging en andere zaken te smokkelen naar de gewapende Syrische oppositie. Avaaz dat keer na keer leugens verspreid over de toestand in Syrië en een eigen politieke agenda heeft voor het bereiken van een machtswissel in Damascus.

  Avaaz dat wordt gesteund door miljardair George Soros om Assad en de hele Baathpartij van de macht te verwijderen in Syrië – naar Iraaks voorbeeld – en om te ruilen voor een pro-westers en pro-Israëlisch regime dat bevriend moet zijn met de Saudi’s en de Golfstaten.

  Lees beslist dit artikel van de Mediawerkgroep Syrië: http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2011/10/17/george-soros-en-de-mensenrechtenorganisaties/

 • Prachtige bijdrage Boublog!

  Het is erg triest om te zien dat een organisatie die toch een goede naam heeft zich zo laat gebruiken door het propaganda-apparaat van het westen samen met hun dictatoriale makkers van de golf staten.

  Avaaz steunt zo een beleid dat tegen vredesonderhandeling is, maar vooral staat voor geweld en aanwakkering van een burgeroorlog door de Syrische regering te demoniseren en de gewapende opstand te idealiseren.

  Laten we hopen dat we niet weer verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van een land met machiavelliaanse technieken van verdeel het land en heers vervolgens.

  Laten we strijden voor vrede en niet voor het aanwakkeren van burgeroorlogen.

  zie verder mijn website op http://iraansnieuws.blogspot.com en een ander avaaz-syrie-artikel (in het duits) op http://nocheinparteibuch.wordpress.com/2012/02/09/blackout/

 • kolonel koekwous:

  Goedemorgen.
  Tayalrand is nog niet wakker en heeft wikipedia nog niet geraadpleegd.
  Dus heeft de kolonel het maar gedaan;-)
  Anders duurt het wachten zo lang.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros

  quote: “Dat verklaard een heleboel, zo niet alles”
  Ik denk dat de lezer hier doelt op hedgefunds en dergelijke.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Mario,

  Dank je wel voor de link. En natuurlijk maak ik geen propaganda voor AVAAZ, tenzij ze met een actie komen waar ik volledig achter sta. Zo steunde ik wel hun acties voor internet vrijheid. Maar deze inzamelactie voor de Syrische “rebellen” maakte me misselijk! Mijn tweede e-mail aan hen ziet er zo uit:

  Breng geen hoop ellende naar Syrië. STOP deze actie!!!

  Beste mensen van AVAAZ,

  Ik herinnerde me plotseling dat jullie ook in de oorlog tegen Libië de Al Qaida NTC-NATO rebellen steunden.
  Deze oorlog tegen een onafhankelijk en welvarend Afrikaans land heeft duizenden doden gekost, miljoenen vluchtelingen veroorzaakt, voor miljarden aan materiële schade aangericht en het land in chaos gestort.

  Nu doen jullie voor Syrië hetzelfde.

  STOP met deze moorddadige actie!!!

  Zie voor meer informatie:
  http://www.boublog.nl/10/02/2012/avaaz-brengt-een-hoop-ellende-naar-syrie-2/

  Met vriendelijke groet,
  Bou

  Er zijn mensen die menen dat AVAAZ wordt gefinancierd (en dus gemanipuleerd) door George Soros, maar tot op heden heb ik daarvan geen enkel bewijs gezien. Ook het artikel waar jij naar verwijst noemt wel Amnesty International en Human Rights Watch, maar niet AVAAZ. Het onderhouden van een internet-netwerk kost ook niet zoveel.

  Bovenstaand artikel is meer een waarschuwing aan alle mensen die er argeloos instinken. Dat is mij ook een keer overkomen. Vandaar dat ik AVAAZ altijd zeer kritisch lees.

  De toestand in Syrië begint intussen helaas steeds meer te lijken op Libië. Daarover zal ik straks een update schrijven.

 • excellentie zwembad:

  ik kan het adres van avaaz niet (mail) op hun site vinden maar ik heb ook wel zin om een verontwaardigd mailtje te sturen

 • mary van wijk:

  Al een paar keer heb ik gelezen/gehoord dat avaaz een zionitische organisatie is, heb nog geen bewijs maar ik geloof dat “Hoterminus” het ook heeft getwitterd maar ben niet zeker.
  Het verklaart veel.

 • Inmiddels is ook Amnesty International een petitie gestart ter escalatie van het geweld in Syrië: ook zij spreken zich uit voor meer geweld en minder dialoog door openlijk de regering van Assad te demoniseren en de gewapende opstand te verheerlijken. Zie voor meer op: http://iraansnieuws.blogspot.com/2012/02/ook-amnesty-international-steunt.html en http://waterput.yolasite.com/english/amnesty-international-and-avaaz-support-escalation-of-violence-in-syria

 • mr. drs. Bou:

  Beste Waterput,
  Prima artikel, want inderdaad doet Amnesty International ook mee aan de westerse propaganda tegen Assad. De video van RU met Lizzy Phelan zal ik hier even embedden, maar hij verdient meer aandacht dan een plaatsje in een comment!

  Lizzie Phelan on the Deadly Bombs by the Syrian ‘Friends of the West’ on Aleppo (Feb 10, 2012)

 • mr. drs. Bou:

  T.West on AfriSynergy:

  Syria-Libya – Human Rights Groups are Responsible for Lies and Mass Murder duurt 15 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Enkele toch wel belangrijke links voor wie de situatie in Syrië in de gaten wil houden:

  Mediawerkgroep Syrië

  Iraans en Syrisch Nieuws

  Deze toevoegen aan je RSS feeds of bladwijzers bespaart een hoop zoekwerk tussen de vage oude kranten!

 • mrpettjo:

  De campagne van AVAAZ tegen Syrie:

  Avaaz mag zich als sociale drukkingsgroep met de slagzin ‘De wereld in actie’ voorstellen als brave zielen die met online petities de wereld willen verbeteren: niets is minder waar als het om Syrië gaat. Er is een lange lijst van acties tegen de Syrische staat om het land en het regime daar te ondermijnen en een machtswissel tot stand te brengen. Zo was er op 10 augustus 2011 een petitie aan de staatshoofden van Duitsland, Frankrijk en Italië om een olieboycot tegen Syrië goed te keuren.

  Avaaz is een non-profit organisatie met ruim 12 miljoen leden, die zeer actief zijn op internet. Deze organisatie steunt tientallen zogenaamde ‘burgerjournalisten’, die in Syrië beter als ‘PR verantwoordelijken voor de gewapende terroristen’ omschreven kunnen worden. De vereniging deed ook een oproep om massaal geld te storten en om medische spullen in Syrie Schrijf: Syrië binnen te smokkelen. Medische voorzieningen zijn echter overal in voldoende mate te verkrijgen, behalve in de zones waar terroristen zich schuilhouden. En geld is altijd een pasmunt voor oorlogwapens voor de rebellerende vrienden van Avaaz.

  http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/02/14/de-campagne-van-avaaz-tegen-syrie/

 • mr. drs. Bou:

  Nou ja, daar heb je ze weer:

  Beste vrienden,

  Het bloedbad dat Assad onder burgers aanricht in zijn poging een einde te maken aan de Syrische Lente neemt ongekende vormen aan. Maar over drie dagen komt, onder leiding van de Arabische Liga, een nieuwe, internationale coalitie bijeen. Zij zijn onze grootste hoop op een einde aan het bloedvergieten. Avaaz zit aan tafel bij dit overleg en kan de stem van de wereldbevolking dus direct overbrengen aan de besluitvormers. Laten we de coalitie oproepen nu een einde te maken aan het geweld:

  Elke dag neemt het geweld van Syrië tegen voorvechters van de democratie gruwelijker vormen aan. Dichtbezette buurten vol onschuldige burgers worden gebombardeerd, elektriciteit en telefoonlijnen worden afgesloten zodat families niet om hulp kunnen vragen en medische hulp voor gewonden wordt geblokkeerd. Maar eindelijk is er een sprankje hoop dat een einde kan maken aan deze terreur.

  Nadat de VN-Veiligheidsraad het liet afweten, nemen Syrië’s buren van de Arabische Liga nu het voortouw. Ze hebben andere belangrijke grootmachten uitgenodigd voor een spoedoverleg in Tunesië over drie dagen, en Avaaz schuift samen met de democratische beweging aan om een helder mandaat voor krachtige actie te overhandigen.

  Op dit moment kan publieke verontwaardiging het verschil maken tussen overtuigende actie en waardeloze diplomatie. Laten we met 1 miljoen mensen actie eisen en onderhandelaars met onze publieke verontwaardiging onder druk zetten om stappen te ondernemen tegen het bloedbad. Ga naar de link om de petitie te ondertekenen — hij zal op de bijeenkomst aan de afgevaardigden worden overhandigd:

  Door Bou gewist.

  De studentengroepen en moeders die maand na maand vreedzame demonstraties voor vrijheid organiseerden, staan nu oog in oog met de volledige militaire macht van Assad. Ze vragen de wereld om hulp zodat de Syrische Lente geen verschrikkelijke dood sterft in de straten van Homs, Hama en Idlib.

  Tot nu toe hebben de Arabische Liga en de Verenigde Naties gefaald een einde te maken aan het bloedbad. Maar de internationale gemeenschap weet heel goed dat actie niet langer mag worden uitgesteld. Er bestaat niet één wondermiddel tegen het geweld. Wat er nodig is zijn gerichte sancties, humanitaire actie, steun aan de oppositie om een alternatieve regering te vormen die mensen over de sektarische verdeeldheid heen verbindt, en een plan om degenen die bang zijn voor het regime te helpen. Deze maatregelen kunnen de machtsbalans doen omslaan.

  In deze situaties kunnen duidelijke publieke voorstellen politici en overheden dwingen om betekenisvolle stappen te zetten. Deze week zullen we de partijen die samenkomen onze globale vastberadenheid tonen om de Arabische Lente te redden en het bloedvergieten te stoppen. Teken nu de petitie voor actie:

  Door Bou gewist!

  Onze wereld staat voor vele uitdagingen, en het komt daarom zelden voor dat onze gemeenschap verschillende weken achter elkaar voor dezelfde kwestie actievoert. Maar de situatie in Syrië is onhoudbaar, en het Syrische volk rekent erop dat we de kans een verschil te maken niet aan ons voorbij laten gaan. Laten we onze handen nog eenmaal ineen slaan en onze overheden tot actie te dwingen, zodat het Syrische volk ziet dat de wereld ze steunt.

  Met hoop en vastberadenheid,

  Ian, Jamie, Maria Paz, Allison, Andrew, Emma, Wissam, Stephanie, Bissan en de rest van het Avaaz team

  Op mijn mail kreeg ik echter geen antwoord.

 • mr. drs. Bou:

  Minstens 2.015 gedode soldaten en veiligheid​sagenten in Syrië

  Cijfers Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten NIET correct!

  MEDIAWERKGROEP SYRIE – 23 februari 2012 – Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten heeft er als verdediger van de gewapende oppositie alle belang bij om voortdurend foute cijfers naar buiten te brengen inzake slachtoffers in het conflict en het aantal betogers tegen de Syrische regering bij manifestaties. Cijfers die de media dan overnemen zonder enige controle naar waarheid.

  Beweringen van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten dat ‘het geweld al aan zeker 7.600 Syriërs het leven gekost: 5.500 burgerdoden en 1.700 slachtoffers bij het leger en de veiligheidsdiensten en 400 gewapende opstandelingen’ zijn vals.

  De onafhankelijke instelling, het Syrisch Centrum voor Documentatie, beschikt alvast namenlijsten van 2.015 gedode soldaten en veiligheidsagenten en minstens 339 burgers. Men kan ook inschrijven op hun dagelijkse nieuwsupdates, welke wij samengevat en vertaald op onze blog plaatsen.

 • mrpettjo:

  Komende false-flag mediacampagne tegen Syrië omvat moord op kinderen

  ——————————————————————————–

  Gewond geraakt meisje in de stad Homs. De Westerse media geven steevast het Syrische leger de schuld, maar volgens Rusland zijn het juist de islamistische opstandelingen die grof geweld plegen tegen burgers.

  Volgens onafhankelijke journalisten uit Rusland en de VS wordt er in het Westen een false-flag mediacampagne voorbereidt waarin de Syrische president Assad beschuldigd zal worden van de moord op zo’n 12 tot 17 kinderen. De VS, de NAVO en de Arabische landen zullen dit valse nieuws aangrijpen om uiteindelijk een militaire interventie in Syrië te rechtvaardigen.

  De Amerikaanse onderzoeksjournalist Webster Tarpley, bekend geworden door zijn forse kritiek op president Bush en zijn nog grotere weerzin tegen president Obama, schrijft dat het bericht over de kindermoord via de Arabische tv-zender Al Jazeera juist nu zal worden verspreid omdat morgen in Tunesië de ‘Vrienden van Syrië’ conferentie plaatsvindt. Het doel van deze conferentie is om de 80 deelnemende landen en organisaties door middel van foto’s van dode en gewonde kinderen over de streep te trekken om actie te ondernemen tegen de Syrische president Assad.

  Volgens Tarpley zijn de foto’s van de omgekomen kinderen echt. Zij zouden echter niet vermoord zijn door het Syrische leger maar door een speciale NAVO eenheid. Deze informatie zou afkomstig zijn uit betrouwbare Russische bronnen in Damascus.

  Rusland en China uitgesloten
  Omdat Rusland en China in de VN verregaande maatregelen tegen Syrië blijven blokkeren zijn zij uitgesloten van deelname aan de conferentie. De VN en de Arabische Liga hebben inmiddels vredesnobelprijswinnaar Kofi Annan tot speciale afgezant van de Syrië conferentie benoemd. Officieel is het zijn taak om een ‘vreedzame oplossing’ voor het conflict in Syrië te vinden. Ondertussen bereidt de EU nieuwe sancties tegen het regime Assad voor, zoals het bevriezen van de buitenlandse tegoeden van leden van de Syrische regering en het leger.

  ‘Radicale omwenteling’ gewenst
  De gastheer van de Syrië Conferentie, de Tunesische minister van Buitenlandse Zaken Rafik Abdessalem van de islamistische Ennahda partij, maakte afgelopen maandag heel duidelijk wat het doel van de bijeenkomst is: ‘Er moet een radicale politieke omwenteling in Syrië plaatsvinden. Ik geloof dat we op de 24e een krachtige boodschap aan de Syrische regering zullen overbrengen.’

  Door middel van een uitgekiende mediacampagne rond het ‘gewelddadige optreden van het wrede regime Assad tegen onschuldige burgers’ moeten de Westerse politici en burgers rijpt worden gemaakt militair ingrijpen te gaan steunen. Deze campagne zal voor het grootste deel zijn gebaseerd op leugens en propaganda, net zoals dat vorig jaar bij Libië het geval was.

  Dubieus persbureau

  Zo baseren alle toonaangevende Westerse media -zowel de persbureaus Reuters, AP en AFP, als bijvoorbeeld de grote nieuwszenders CNN, CBS en de BBC- zich bij hun berichtgeving over Syrië op slechts één centrale bron: het Syrian Observatory for Human Rights in Londen. Dit is een dubieuze persbureau dat wordt geleid door Rami Abdul-Rahman, een man die zichzelf als ‘president’ betitelt.

  Van dit bureau is bijvoorbeeld het aantal van 7000 burgerslachtoffers afkomstig. Er komen echter ook regelmatig berichten uit andere bronnen in Syrië die zeggen dat het werkelijke aantal slachtoffers veel lager is, de opstandelingen bestaan uit slechts kleine groepen islamisten en het grootste deel van de bevolking achter president Assad blijft staan. Deze berichten worden echter doelbewust uit onze ‘professionele kwaliteitsmedia’ gehouden.

  Opstandelingen schuldig aan geweld

  Rusland en China vrezen dan ook een herhaling van het Libië debacle, waar -zoals we destijds al schreven- de NAVO eveneens onder valse voorwendselen het regime Gadaffi heeft afgezet en zo de weg heeft vrijgemaakt voor de opkomst van radicale islamisten. Naar de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov, die al meerdere malen heeft gewaarschuwd dat de situatie in Syrië precies omgekeerd is -namelijk dat niet het leger, maar juist de opstandelingen verantwoordelijk zijn voor de provocaties en het geweld tegen burgers- wordt in het Westen echter niet geluisterd.

  Westerse commando’s

  Volgens Tarpley is het zelfs nog erger en worden de grove schendingen van de mensenrechten in Syrië in werkelijkheid gepleegd door Westerse commando eenheden die financieel worden gesteund door Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar. Het uiteindelijke doel: de eeuwenlange strijd tussen de Soenitische islam en de Shi’itische islam in het voordeel van de eerste partij te beslissen. Waarbij het Westen hoopt via verdragen met de (bestaande en nieuwe) Soenitische regimes de olievoorraden in de Arabische wereld te kunnen blijven controleren.

  Xander

  (1) KOPP
  (2) KOPP

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=654247&r=1&tbl_archief=&

 • mrpettjo:

  Wie is de ware Rami Abdul-Rahman?

  http://www.youtube.com/watch?v=k81EXFPJgDU

  Geüpload door SyriaTruthNetworkEN op 30 jan 2012

  “Rami Abdel Rahman” alias Osama Ali Suleiman and his Syrian Observatory for Human Rights based in London EXPOSED!!!
  more information (must read) http://www.syrianews.cc/sohr-syrian-observatory-for-human-rights-a-cheap-imit

  http://uk.reuters.com/article/2011/12/08/uk-britain-syria-idUKTRE7B71XG20111208

  The very nature of his articles being published were also controversial as they were not verified by any other member of SOHR and they referred to incidents and deaths suffered by the Syrian regime security forces.

  Firstly, there is NO individual by the name of Rami Abdul Rahman. This is just an alias that was being used by all SOHR members and mainly by the founders of the SOHR when articles were being originally published.

  There is however a gentleman based in Coventry whose primary profession is installing satellite dishes who volunteered at the SOHR in late 2010. This gentleman is called Mr Osama Ali Suleiman and as a volunteer he contributed in publishing the Arabic language news articles on the SOHR website http://www.syriahr.net. This was the full extend of his remit and contribution, as a volunteer of this organisation. It is worth noting that Mr Osama is unable to communicate professionally in English language and only had a very modest level of education in Syria.

 • mr. drs. Bou:

  Will aiding the rebel save Syria?
  Geüpload door RTAmerica op 24 feb 2012

  The Friends of Syria conference is going on in Tunisia, where representatives from more than 70 countries are trying to find a solution to put a stop to violence there. Neither Russia nor China attended the conference, saying they refused international intervention in Syria, as that is one of the solutions the participants are favoring as well as supporting the Syrian opposition with weaponry. To look deeper into the situation, RT’s Kristine Frazao is joined by Robert Naiman, policy director for Just Foreign Policy.

Laat een reactie achter