Archief
Artikelen

Op dit moment waarschuwen sommigen voor een Derde Wereldoorlog. De situatie in het Midden Oosten is inderdaad gevaarlijk. Ditmaal gaat de oorlog niet uit van de Duitsers en Japanners, maar van de NATO, de VS en Israël. Zij beschuldigen Iran van het voornemen om kernwapens te maken, waaruit blijkt dat Iran geen kernwapens heeft! Zelf beschikken zij over een uitgebreid arsenaal aan kernwapens, genoeg om de hele wereld talloze malen te verwoesten. Hun tegenstanders zijn Rusland, China en India, en eventueel zelfs Pakistan, landen die eveneens kernwapens hebben! Het eventuele slagveld Iran beschikt over een grote voorraad aardolie en er wonen 80 miljoen mensen! Dat laatste schijnt voor de machthebbers niet zo ter zake te doen

Laten we eerst even zien hoe in de VS de oorlog tegen Iran wordt voorgekookt. Allereerst wonen er in Iran geen mensen, maar moslims! Volgens Philip Zimbardo maakt dat een groot verschil. In de VS wonen mensen en ongeveer 75 % van hen ziet in Iran een bedreiging, omdat Iran kernwapens heeft. Dat is weliswaar niet waar, maar de media zijn in handen van de machthebbers. Zij kunnen de mensen van alles wijsmaken… En wat nou als Iran toch een kernwapen wil maken?

Going to war with Iran on an “if”?
Geüpload door RTAmerica op 31 jan 2012

De VS en Europa hebben besloten tot een economische boycot van Iran. Niemand mag daar nog olie kopen! Omdat men in Europa afhankelijk is van de olieleveranties door Iran, blijkt dat geen wijs besluit. In Griekenland, Italië en Spanje betekent deze boycot dat de kachel uit gaat en de ezel van stal wordt gehaald! China, Rusland en India doen niet mee met de boycot. India is zelfs bereid om de olie met goud te betalen. Het gevolg is dat de goudprijs met 10% is gestegen! Omdat Europa niet zonder de Iraanse olie kan, heeft het de boycot nog even uitgesteld, maar nu dreigt Iran de leveranties stop te zetten. Intussen verzamelt de NATO zijn oorlogsschepen in de Straat van Hormuz, de toegang tot de Perzische Golf.

‘Warships real deal, Iran oil ban is propaganda’
Geüpload door RussiaToday op 24 jan 2012

Het is nog steeds geen echte oorlog. Wat nog ontbreekt is de Valse Vlag. Iedere oorlog begint met een incident en de geschiedenis leert ons dat dit incident meestal in scene wordt gezet. Onder de schepen die de VS naar de Straat van Hormuz heeft gestuurd, bevindt zich ook het vliegdekschip de USS Enterprise, ooit het eerste schip dat door kernreactoren werd aangedreven. Het zou in 2014 of -15 uit de vaart worden genomen, het is bijna rijp voor de sloop. Dit schip leent zich natuurlijk uitstekend voor een Valse Vlag.

USS Enterprise False Flag!!

Geen paniek! Het is nog geen oorlog! Mocht het NOS-journaal ons echter vertellen dat de USS Enterprise tot zinken is gebracht door Iran, weet dan dat dit het zoveelste geintje zou zijn van de CIA en de Mossad. Daarna kan men bommen gooien op Teheran.

Laten we hopen dat het niet gebeurt, want oorlog is niet leuk. Hoewel het NOS-journaal ons dan zal trakteren op fraaie heldendaden en tot het laatste zal blijven beweren dat we aan de winnende hand zijn, leidt oorlog altijd tot verwoesting, wanhoop en ellende. Daarom vandaag een Nederlandstalige documentaire die bestaat uit originele kleurenfilms uit de Tweede Wereldoorlog. Het begint met vrolijke beelden van blije mensen die denken dat ze heel Europa gaan veroveren om daar hun superieure beschaving te brengen. Stap één in de oorlog: maak dat de bevolking zich verheven voelt boven de “vijand”. In Duitsland waren dat de Joden en andere Untermenschen, tegenwoordig zijn het de moslims, maar het mechanisme is hetzelfde. De oorlog eindigt echter met angst, verwoesting en dood. Deze originele filmbeelden laten dat duidelijker zien dan de beste reconstructie.

De documentaire bestaat uit twee delen. Het eerste deel is ooit uitgezonden door het Belgische Canvas en het tweede deel door RTL 4.

De Tweede Wereldoorlog in kleur duurt een uur en 21 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

6 Reacties op “De Tweede Wereldoorlog in kleur”

 • mary van wijk:

  Het plaatje is zo godsgruwelijk ik kan er niet naar kijken, laat staan de docu kijken, hoeft ook niet ik ken de geschiedenis maar al te goed.
  En wat voor monsters zijn deze wereldleiders om willens en wetens het volgende moslimland aan te vallen en zij weten dat het de hele wereld gaat treffen uiteindelijk. Er wordt al zolang voor gewaarschuwd die 1% wil nog ’n paar miljard mensen kwijt zodat wat overblijft beter onder controle te houden is. Ik weet het en nog een groot aantal mensen weten het en toch weten we niet wat te doen om het te stoppen.
  Maar het gaat hun, de machthebbers, ook raken snappen ze dat dan niet.
  De mayakalender, de profetieen, alles zegt 2012 is de eindtijd, nog stoppen ze niet, kunnen ze niet stoppen is het een onvermijdelijk proces?
  Ik weet het ook niet voel me machteloos, kan alleen bidden.

 • Conferentie over de manipulatie door Hollywood,
  in de Iraanse hoofdstad Teheran.http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2063:conferentie-over-manipulatie-door-hollywood&catid=28:propaganda&Itemid=41
  Press TV.
  Een video van 2.39 minuten en
  een video van 23.23 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Ankie, zou je in het vervolg je linkdumps wat beter willen documenteren?
  Ik wil het je wel leren, hoor. Stuur me maar een mailtje.
  Ik ga alle links altijd zelf na. Als ze goed zijn, worden ze geplaatst. Op dit moment heb ik echter geen zin om het weer te bekijken. Als je met een linkdump komt, documenteer deze dan even zelf! Dan weet ik waarover het gaat.

 • ankie:

  Terrorist Acts Against Iran’s Nuclear Program.
  Murder by Mossad of Iranian scientist.
  Gesprek met dr. Abu Mohammed Asgarkhani – Prof. of Political Science.
  University of Tehran en Lady Michèle Renouf – political Analyst &
  Anti-War Activist, London.
  Sahar TV, 16 januari 2012. (Het is een poosje geleden, maar wel relevant)
  De video duurt 40 mnuten.
  http://www.youtube.com/watch?v=oBojlwRe3i8&feature=related

  Murder by Mossad of Iranian scientist duurt 40 minuten.

  Iranian television channel (English language) Sahar 2 in the live ‘Spectrum Iran’ programme broadcast worldwide, with guests Dr Abu Mohammad Asgharkani, Professor of Political Science at the University of Teheran, and Lady Michèle Renouf, media analyst and anti-war campaigner. They discuss the culpability of the Zionist state and the Zionised USA in the murder of the young Iranian scientist Mostafa Ahmadi Roshan, blown up by Mossad’s terrorist bomb a few days earlier. Of all the US presidential candidates, only Ron Paul stands for a policy consistent with his nation’s Jeffersonian traditions, and would end Washington’s meddling in other nations and servile acquiescence in Zionist terror campaigns.

  • Josh Peeters:

   In Jeruzalem breekt men zich dagelijks het hoofd om een propagandistische aanleiding te vinden om een oorlog tegen Iran te sanctioneren en te verkopen. Maar wie zou de jarenlange waslijst aan Israëlische leugens nog willen geloven.
   Maar nu is ook in Israël, Sharon Dolev van de Israëlische ontwapeningsbeweging RPM er wel achter: Iraanse dreiging is een verzinsel.
   De huidige Israëlische regering gebruikt de zgn. dreiging uit Iran om het eigen bezit van atoomwapens goed te praten.
   ,,Als Iran niet bestond, zou Netanyahu het alsnog uitvinden,,. ,,Wij in Israël hebben ons tot nu toe teveel stil gehouden, maar dat doorbreken we nu met de RPM.,,
   De Internationale Gemeenschap moet Israël naar de onderhandelingstafel brengen. De Iraanse geestelijk leider Ali Khamenei heeft een fatwa afgekondigd tegen massavernietigingswapens. Het hangt dus van ons af hoe gevaarlijk Iran, onder grote sanctie druk en oorlogsdreiging, in de toekomst wordt.
   Het westen isoleert Iran, vernedert het en worden steeds voorwaarden vooraf gesteld. Als je echt resultaat wilt in onderhandelingen praat je anders.
   Massavernietigingswapens brengen geen veiligheid.Als ze weg zijn opent dat de echte route naar vrede. ,,Geef Israël niet de macht dat de gesprekken mislukken omdat het niet deelneemt en/of wegloopt, er moet een einde komen aan het Israëlische monopolie inzake kernwapens, aldus de Israëlische ontwapeningsbeweging RPM.

   Israël heeft decenia lang, tevergeefs, vertwijfeld geprobeerd om de aandacht van z,n eigen atoomprogramma af te leiden met beschuldigingen aan het adres van Iran. Nergens is er hard IAEA bewijs dat Iran aan een atoombomprogramma werkt. Bovendien verbiedt hun geloof het in bezit hebben van deze vernietigings wapens.

   De hamvraag is echter: When will The IAEA and the UN investigate the Israely nuclear weapons at Dimona in the Negev desert,? Mordechai Vanunu knows all about it!!(Vanunu spent 18 years in prison, including more than 11 in solitary confinement)

   Israël en USA hebben zich eenzijdig het monopolie toegeëigend van de interpretatie van het Internationale Recht, het handvest van de VN, Het Internationale Rode Kruis,The IAEA and the UN legal right to investigate the Illegal Israely nuclear weapons at Dimona.

   En……..Israëls (Netanyahu,s) toegeëigende monopolie, mét instemming van zijn volgelingen, om de hele wereld in een atoom oorlog mee te slepen.

   Israël heeft het non-proliferatie verdrag tegen de verspreiding van kernwapens nooit willen ondertekenen, Iran daartegen wél. The IAEA and the UN has the legal right to investigate the Israely illegal nuclear weapons at Dimona.

   In November 2010, British newspaper The Guardian reported on a U.S. diplomatic cable originating a year earlier in Vienna and supplied to the newspaper by WikiLeaks, detailing a meeting between Amano and an American ambassador. The author of the cable summarized a statement by Yukiya Amano in which the latter offered that he “was solidly in the U.S. court on every key strategic decision, from high-level personnel appointments to the handling of Iran’s alleged nuclear weapons program.”] In March 2012, Amano was accused by several former senior IAEA officials of pro-western bias, over-reliance on unverified intelligence and of sidelining sceptics.

   Het non-proliferatieverdrag.
   Het verdrag op de niet-verspreiding van kernwapens (het “non-proliferatieverdrag”) werd van kracht op 5 maart 1970. De meeste landen ondertekenden het verdrag. Enkel drie landen met significante hoeveelheden aan nucleaire materialen zijn geen lid, namelijk India, Pakistan en Israël.

   Het non-proliferatieverdrag houdt tal van rechten en verplichtingen voor de partijen in, waar Israël zich aan onttrekt.

   Nuclear weapon predates Iran’s 1979 Islamic revolution, when the pro-West Shah Mohammad Reza Pahlavi was deep in negotiations with the US, France and West Germany, on a nuclear-energy spending spree that was to yield 20 reactors.
   Late 1970s: US receives intelligence that the Shah had “set up a clandestine nuclear weapons development program.”

   1979: Shah ousted in the Iranian revolution, ushering in the Islamic Republic. After the overthrow of the Shah, the US stopped supplying highly enriched uranium (HEU) to Iran. The revolutionary government guided by Ayatollah Ruhollah Khomeini condemned nuclear weapons and energy, and for a time stopped all projects.

   1984: Soon after West German engineers visit the unfinished Bushehr nuclear reactor, Jane’s Defence Weekly quotes West German intelligence sources saying that Iran’s production of a bomb “is entering its final stages.” US Senator Alan Cranston claims Iran is seven years away from making a weapon.

   Op 24 april 1984, werd in een artikel met de titel “‘Ayatollah’ Bomb in Production for Iran” in United Press International verwezen naar Jane’s Intelligence Defense Weekly report en gewaarschuwd dat Iran snel op weg was naar een nucleair wapen en dat ze die misschien al in 1986 zouden hebben.

   Twee maanden later, op 27 juni 1984 zegt senator Alan Cranston dat het “nog zeven jaar” zal duren voor Iran een atoombom heeft.

   In april 1987 schrijft David Segal in de Washington Post “Atomic Ayatollahs: Just What the Mideast Needs – an Iranian Bomb”

   Een jaar later, in 1988, waarschuwt Irak dat Iran bijna een atoombom heeft.

   Eind 1991 stellen rapporten van het Amerikaanse Congres en de CIA: “…met grote zekerheid dat Iran alle of vrijwel alle componenten voor het bouwen van twee of drie atoombommen in handen heeft.”

   In januari 1992 zegt Benjamin Netanyahu tegen de Knesset dat “het nog slechts vijf jaar duurt voor Iran zelfstandig een atoombom kan bouwen.”

   Volgens een rapport uit 1992 van Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zou Iran dat jaar nog twee of drie bommen hebben.

   In maart 1992 schrijft de Arms Control Reporter dat Iran er al ver heeft – gekregen van Rusland. In dat zelfde jaar voorspelt de CIA een bom tegen 2000, later bijgesteld tot 2003.

   In mei 1992 schrijft The European: “Iran heeft tenminste twee vermiste bommen uit Kazachstan .”

   15 juni 1992, Washington Post – IAF-generaal-majoor Herzl Budinger zegt dat “tenzij Iran’s nucleaire mogelijkheden worden verstoord het land voor het einde van het decennium een kernwapen heeft.”

   Shimon Peres, oktober 1992, waarschuwt op de Franse televisie dat Iran er in 1999 een zal hebben. Een maand later herhaalt de NY Times dat dreigement.

   In hetzelfde jaar zegt Robert Gates, toenmalig directeur van de CIA: “Over twee tot drie jaar kan [een Iraanse atoombom] een serieus probleem zijn.”

   Op 23 januari 1993 zegt Gad Yaacobi, Israëlische afgezant bij de VN in de Boston Globe, dat Iran “$800 miljoen per jaar uitgeeft aan de ontwikkeling van kernwapens. Op 24 februari 1993 zegt CIA-chef James Woolsey “dat het nog acht tot toen jaar zal duren, maar dat Iran met buitenlandse hulp eerder een bom zou kunnen hebben.”

   In dat zelfde jaar draaide de internationale pers helemaal door: U.S. News & World Report, de New York Times, het conservatieve Franse weekblad Paris Match en Foreign Report beweerden allemaal dat Iran een deal had gemaakt met Noord-Korea voor de ontwikkeling van nucleaire wapens. Volgens AFP ook met Zwitserland. Volgens de Intelligence Newsletter was het met hulp van het Franse CKD terwijl andere media Russische wetenschappers in Kazachstan beschuldigden.

   Eind 1993 herhaalden en bevestigden Theresa Hitchens en Brendan McNally van efense News en analyst W. Seth Carus van de National Defense University de voorspelling van CIA baas Woolsey dat “Iran binnen acht tot tien jaar nucleaire wapens zou hebben”.

   In januari 1995 getuigt John Holum, directeur van het U.S. Arms Control and Disarmament Agency, tegenover het Congres dat “Iran de bom zou kunnen hebben tegen 2003,” terwijl minister van Defensie William Perry het – ook in 1995 – had over “minder dan vijf jaar”.

   De New York Times meldde in dat jaar dat “Iran veel dichter bij een atoombom is dan eerst gedacht en misschien wel binnen vijf jaar er een zou hebben”.

   In zijn boek ‘Fighting Terrorism: How Democracies Can Defeat the International Terrorist Network’ schrijft Benjamin Netanyahu in 1995: “Onze beste inschattingen zeggen dat Iran binnen drie tot vijf jaar in staat is zelfstandig een atoombom te produceren.”

   Meerdere Israëlische regeringsmedewerkers, waaronder de Israëlische premier Yitzhak Rabin, herhalen die inschatting dat jaar.

   Op 15 februari 15 1996, zegt de toenmalige Israëlische minister van Buitenlandse Ehud Barak tegen de leden van de VN-Veiligheidsraad dat Iran de wapens in 2004 zou hebben.

   2012 Netanyahu heeft met z,n imbeciele karikaturale atoombomtekening- en wanvertoning in de VN enorm gezichtsverlies geleden en z,n laatste restje geloofwaaardigheid verloren.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Josh,
  Goed artikel, maar ik miste de verwijzing naar de bron.
  Ik heb dit artikel gevonden, maar het is niet hetzelfde stuk:

  3 Reasons the US and Israel are Lying About Iran
  Repeated Lies Call for Repeated Truth Regarding Iran.
  by Tony Cartalucci

  September 17, 2012 –

  As Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu calls “for the US to establish a firm “red line” that Iran’s nuclear program can’t cross without risking a military response,” and the West is marched ever closer to war with the Islamic Republic based on tired and repeated lies, three important points must be kept in mind.

  Waar haal jij jouw informatie vandaan?

Laat een reactie achter